Stockenbergsgatan 11

Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Gräddhyllan i Halmstad
Om föreningen
Avgift
2 072 kr/mån
Pris/m²
44 286 kr/m²

Ljus och charmig 1:a på 35 kvm med egen balkong - i populärt område!

Bostäderna på Brf Gräddhyllan som står klart för inflytt 2023 är präglade av en modern arkitektur som fångar naturens skönhet. Valet av material är gediget och hållbart, som ekgolv och natursten för fönsterbrädor. Köken är enkel i färgvalet men ger en lyxig känsla. Stora fönster och vita väggar skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köken är speciellt utformade med höga skåp och släta luckor, med silestone bänkskivor och utvalda vitvaror från Electrolux. Badrummen är stilrena med ljusgrå klinkergolv (golvvärme) och väggar, och utrustade med duschhörna, kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Gräddhyllan bor ni på ett centralt läge med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, Högskolan, vackra naturområden och havet.

Bostadsutvecklaren garanterar föreningen (Brf Gräddhyllan) en räntegaranti vilket innebär att Bostadsutvecklaren kommer att ge föreningen ett årligt tillskott för att täcka upp räntemarknadens förändring under de tre första åren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Boka visningstid tiden idag - Tillträde kan ske omgående!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Niklas Cannon

Svenska Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Niklas Cannon, Svenska Mäklarhuset Halmstad
0768561714

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.