Svenska Mäklarhuset Halmstad

Svenska Mäklarhuset Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30C

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/1
4 502 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkomna in i ett hem som genomsyras av unik charm och modern elegans på Åttingsstigen 30C - Denna exceptionella bostadsrätt på 60 kvadratmeter bjuder in till ett liv fyllt av komfort och stil, perfekt för ett par, förstagångsköpare eller som ett sommarboende. Den mest iögonfallande delen är den magnifika och privata uteplatsen. Med generösa utrymmen och insynsskyddad atmosfär är detta den perfekta platsen för avkoppling, middagar under stjärnorna eller bara en lugn stund med en god bok. Inuti möts du av en smart planlösning där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. Sovloftet, som är generöst tilltagen, erbjuder en mysig och avskild plats för sömn och avkoppling. Inredningen är modern och stilren, med högkvalitativa materialval som förstärker känslan av exklusivitet och välbefinnande. Varje element i denna bostadsrätt är utformat för att harmonisera och skapa en sammanhängande helhet som tilltalar både ögat och själen. Åttingsstigen 30C är mer än bara ett hem - Omfamna möjligheten att äga denna unika bostadsrätt och upptäck det bästa av både komfort och elegans. Bostaden är belägen i ett lugnt område med goda trafikförbindelser med närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker och med en kortare cykeltur når du både centrum och stranden. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga, välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er personliga visning och låt oss guida er genom denna extraordinära möjlighet.

  • Premium
  • Uteplats
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun, bild 2
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun, bild 3

Bomvägen 3

Radhus
Bäckagård, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
4 495 000 kr
144 m²
4 rum
325 m² tomt

Välkomna till ert nya drömhem i familjära Bäckagård! Detta smakfullt renoverade 1.5-plans hus hälsar er varmt välkomna till en oas av ljus och trivsel. Det sociala entréplanet bjuder in till gemenskap med en harmonisk halvöppen planlösning mellan det moderna köket, matplatsen och det rymliga vardagsrummet – komplett med en inbjudande braskamin för mysiga kvällar. Stora Hajompartier förser vardagsrummet med naturligt ljus och leder er till den magiska och privata uteplatsen, där solen skiner stora delar av dagen. En perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Entréplanet imponerar även med en välrenoverad och ljus tvättstuga, en fräsch och helkaklad WC samt en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Under trappan har det skapats ett mysigt lekrum, en extra touch av kreativitet och lekfullhet. En trappa upp möts ni av ett rymligt allrum, flexibelt för både hemmakontor och kanske som ett extra sovrum vid behov. Två generösa sovrum med god förvaring och ett stort, modernt badrum med badkar, rymlig duschhörna och dubbla handfat utgör en perfekt yta för en barnfamilj att trivas. Med en rymlig uppfart med plats för två bilar, varav en bekvämt under en praktisk carport, är parkering en lek. Carportens förlängning rymmer dessutom ett extra förvaringsutrymme, perfekt för cyklar, trädgårdsredskap med mera. Behöver ni ytterligare förvaring? Inga problem! Ett generöst förråd väntar också på er, redo att rymma allt ni önskar. Bäckagård och Bomvägen, en plats som står högt på önskelistan, bjuder på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område. Här finner ni närhet till förskolor, skolor, lekplatser och matbutiker samt enkelt tillgängliga naturområden som Prins Bertils stig, Eketånga Naturreservat, strand och hav. Ett perfekt hem för en enkel och fungerande vardag i harmoni med det bästa av familjeliv och natur. Missa inte chansen – välkomna hem!

  • Premium
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Idag kl 12:30
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30D, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30D

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 444 kr/mån
31 217 kr/m²

Låt oss presentera denna unika och mycket välplanerade tvåa om 57,5 kvadrameter med ett stort mysigt sovloft på Åttingsstigen 30D. Bostaden bjuder bland annat på ett stilrent och kvalitativt kök, ett helkaklat och fräscht badrum, ett stort och rymligt sovloft och en rymlig sällskapsyta på nedre plan. Till lägenheten tillhör en trevlig uteplats på markplan med plats för loungemöbler och grill. Bostaden är belägen i ett lugnt område med goda trafikförbindelser med närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker och med en kortare cykeltur är du inne i centrum på ett par minuter. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga, välkommen att längta hem! Passa på innan någon annan hinner före - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 10:30
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Bissmarksgatan 4, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Bissmarksgatan 4

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 690 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
2 936 kr/mån
40 238 kr/m²

Denna optimalt planerade lägenhet omfamnar er med en generös hall, ett mysigt sovrum, och ett fräscht nyrenoverat helkaklat badrum, separata köksdel med plats för ett mindre matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för både soffa och favorit fåtöljen. Från vardagsrummet när ni ut till den möblerbara balkongen. Förutom den hemtrevliga boendemiljön erbjuder den välskötta bostadsrättsföreningen låga månadsavgifter på endast 2 803 kr, inklusive värme, vatten och TV. Njut av det centrala läget på Bissmarksgatan 4, med bekvämt gångavstånd till alla faciliteter som Halmstad har att erbjuda. Utmärkta cykelförbindelser gör det möjligt att nå Halmstad Högskola på endast 10 minuter. En perfekt kombination av komfort och praktiskt läge väntar er här. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl dig på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Stenvinkelsgatan 11A, Halmstad centrum, Halmstads kommun
Stenvinkelsgatan 11A, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stenvinkelsgatan 11A, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stenvinkelsgatan 11A

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 408 kr/mån
34 917 kr/m²

Vi hälsar er välkomna till denna fina sekelskiftslägenhet i byggnad från 1895 med en kombination av gammal charm och moderna bekvämligheter. Bostadens slående takhöjd ger en känsla av rymd och förstärks av de stora fönsterpartierna som släpper in mycket naturligt ljus. De vackra plankgolven, som är genomgående för stora delar av bostaden, ger en varm och inbjudande känsla. Köket och badrummet är nyligen renoverade med moderna och högkvalitativa material och utrustning från 2021. Lägenheten ligger på ett strategiskt läge, bara ett stenkast från Halmstad city. Här kan ni enkelt ta en promenad till stadens bästa restauranger, butiker och kaféer. Med närheten till stadens puls kan du njuta av allt som staden har att erbjuda samtidigt som ni enkelt når hav och natur. Passa på att bli nästa lyckliga ägare av en av Halmstads få sekelskiftslägenheter - vi ses!

  • Premium
Korngatan 3, Nyatorp, Halmstads kommun
  • Idag kl 10:45
Korngatan 3, Nyatorp, Halmstads kommun, bild 2
Korngatan 3, Nyatorp, Halmstads kommun, bild 3

Korngatan 3

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
2 739 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till Korngatan 3 och denna charmig 1:a om 40 kvadratmeter som tack vare sin genomtänkta planlösning går utmärkt att disponera som en mini-2:a, vilket nuvarande ägare valt att göra. En halv trappa upp välkomnas ni av en väl tilltagen hall som tack vare de flertalet platsbyggda garderoberna och den rymliga walk-in-closeten erbjuder gott om förvaringsutrymme. Från hallen når ni även bostadens totalrenoverade badrum – lyxigt! I vardagsrummet, delvis öppet mot det praktiska köket, finns en trivsam atmosfär som inbjuder till både avkoppling och sociala sammanhang. Och när natten närmar sig, väntar det stora och luftiga sovrummet med en utsikt över den privata uteplatsen och föreningens grönskande baksida. Till lägenheten hör även två förråd på källarplan och gratis parkering finns precis utanför lägenheten. Området runt Korngatan 3 är perfekt för er som söker bekvämlighet och närhet till allt. Halmstad Högskola, Halmstad Arena, mataffärer, restauranger och mycket mer finns inom bekvämt avstånd. Här har ni allt ni behöver för en bekväm och aktiv livsstil. Missa inte chansen - vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 09:30
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Kasten Rönnowsgatan 6, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Kasten Rönnowsgatan 6

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 595 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 365 kr/mån
49 077 kr/m²

Låt oss presentera denna mycket charmiga bostad på centralt och omtyckt läge i Halmstad. Lägenheten är om 32,5 välplanerade kvm och erbjuder bland annat på en rymlig hall med bra förvaring, badrum, fräsch köksdel och ett härligt allrum med fiskbensparkett, Till bostaden hör även ett stort vindsförråd. Boende i föreningen har möjlighet att nyttja den trivsamma innergården. Här finns grillplats och sällskapsytor i lummig miljö samt cykelparkering och miljöstation. Utöver detta är bostadsrättsföreningen ytterst välskött och avgiften är mycket låg: 2 365 kr/mån inkl värme, vatten, digital TV, internet och bostadsrättstillägg. På Kasten Rönnowsgatan 6 bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter centrala Halmstad har att erbjuda. Bara ett stenkast från lägenheten finns två riktiga Halmstads-pärlor: Konditori Regnbågen och Feldt’s. Goda cykelförbindelser med endast 10 min till Halmstad Högskola.

  • Premium
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 13:15
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 8B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
5 271 kr/mån
25 339 kr/m²

Låt oss presentera denna superfräscha tvårummare på Slåttervägen 8B. I avgiften ingår allt - smidigt! Hemtrevlig och välplanerad planlösning om 59 kvm med genomgående mycket fräscha ytskikt. Bostaden erbjuder på bland annat ett modernt kök i ljusa kulörer med plats för matbord, fräscht helkaklat badrum, väl tilltaget sovrum och ett ljust och öppet vardagsrum. Till bostaden hör även en möblerbar balkong i härligt läge! Flytta rätt in och njut av ett charmigt, modernt och tryggt boende. På Slåttervägen 8B bor ni i ett lugnt och omtyckt område med direkt närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker, gym och med en kortare cykeltur når ni centrum på ett par minuter. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 13:30
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 2
Persiljegränd 8, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 3

Persiljegränd 8

Villa
Gullbranna, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 795 000 kr
181 m²
5 rum
655 m² tomt

Välkommen till Persiljegränd 8 – ert blivande drömhem! Här erbjuds en generös och hemtrevlig villa om hela 181 kvm, perfekt för barnfamiljen. Huset har stora ytor både inne och ute och rymmer fem rum och kök, fördelat på en välplanerad och trivsam planlösning. Den gedigna 1,5-plansvillan ligger på en bra tomt som är barnvänlig, insynsskyddad och lättskött. Till huset hör en stor inglasad altan för mysiga sommarkvällar. En mycket praktisk detalj, som med säkerhet kommer uppskattas, är det väl tilltagna garaget som ni även når inifrån huset - PRAKTISKT! Baksidan av tomten gränsar mot ett grönområde och i närheten finns en lekplats, vilket gör detta till en härlig plats för både avkoppling och lek. Trädgården är perfekt för både barn och husdjur. Här kan barnen leka fritt och din hund röra sig säkert. En idealisk plats för hela familjen! Kort och gott, ett inflyttningsklart boende för hela familjen på 181 trivsamma kvadratmeter som väntar på att bli ert nya hem. Gullbranna är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet, vilket ger er möjlighet att njuta av avkopplande promenader längs stranden eller utforska de omgivande grönområdena. Samtidigt har ni bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Välkommen hem till Persiljegränd 8 – ert nya kapitel börjar här. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Enslövsvägen 8B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
5 135 kr/mån
25 776 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina lägenheten på Enslövsvägen 8B här bjuds ni på 58 välplanerade kvadratmeter som disponeras över ett ljust och rymligt vardagsrum med en halvöppen planlösning mot det fullutrustade köket, ett väl tilltaget sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter och en balkong med morgon- samt eftermiddag sol. Här bor ni med närheten till alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva i närheten finner ni livsmedelsbutiker, restauranger, gym och gångavstånd till Halmstad centrum samt Halmstad högskola. Enslövsvägen är ett perfekt läge för er som inte vill bo mitt i centrum men samtidigt vill ha möjligheten att ha närhet till bland annat centrum, högskolan, livsmedelsbutiker och mycket annat! Här bor ni i en trygg och stabil HSB-förening - Bättre kan det inte bli! Passa på innan någon annan hinner före - vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Samfältsvägen 9, Frösakull, Halmstads kommun
Samfältsvägen 9, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Samfältsvägen 9, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Samfältsvägen 9

Tomt
Frösakull, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
Pris saknas
762 m² tomt

Längtar ni likt många andra om att förverkliga era byggdrömmar, men har ännu inte hittat den perfekta platsen? Då kan ni sluta leta! Här, längst ner på den charmiga återvändsgatan, väntar en fantastisk möjlighet. Med havet och stranden som era närmaste grannar får ni en idyllisk och oslagbar plats att kalla hemma. Denna underbara hörntomt erbjuder er en generös byggrätt, vilket ger gott om utrymme för att skapa ert drömhus. Tomter och möjligheter likt dessa kommer sällan ut på marknaden - ta chansen att skapa ert egna paradis vid havet! (Plankarta och planbeskrivning finns under dokument)

  • Premium
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Skånegatan 60

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
3 157 kr/mån
47 143 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska 1:a om 35 kvadratmeter i toppskick. Lägenheten stod klar år 2022 och bjuder bland annat på en genomgående hög standard i form av kvalitativa och stilrena materialval. Till lägenheten hör även en möblerbar balkong i sydväst! Köket är i en smakfull design från det exklusiva märket Ballingslöv med bänkskiva i en snygg sten. Bostaden bjuder bland annat på en öppen planlösning mellan köket och det ljusa allrummet. Badrummet består av ett stilrent val av kakel/klinker i härliga naturfärger från Norrvange, badrummet är utrustad med allt som ni kan tänkas behöva! Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Idag kl 12:30
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30J, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30J

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 250 000 kr
32,5 m²
1.5 rum
vån 1/1
3 716 kr/mån
38 462 kr/m²

Låt oss presentera Åttingsstigen 30J och denna välplanerade bostadsrätt om 32,5 kvadratmetrar! Möjlighet finns för snabbt tillträde. På Åttingsstigen 30J bor ni med direkt närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker, gym och med en kortare cykeltur är du nere i centrum på ett par minuter. Invändigt bjuds ni på en härlig rymd i bostaden som uppstår från den generösa takhöjden. Bostaden är mycket kvadratsmart och bjuder bland annat på ett fräscht helkaklat badrum med egen tvättavdelning, stilrent modernt kök, sovrum eller kontorsdel, samt ett rymligt loft. Uteplats via loftgången där ni får plats med cafébord, solstol och cykeln. Detta är verkligen en bostadsrätt utöver det vanliga. Passa på innan någon annan hinner före!

  • Premium
  • Uteplats
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Enslövsvägen 17B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Enslövsvägen 17B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 750 kr/mån
33 235 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och fina 2:a om 51 kvadratmeter. Bostaden, som är belägen mellan högskolan och centrum, bjuder bland annat på ett helkaklat badrum, fräscht och stilrent kök, stort och ljust sovrum med god förvaring samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong där ni kan njuta av många fina soltimmar. Här bor ni i en ytterst välskött HSB förening där både fiber, TV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen är dessutom obelånad! Föreningen har trevliga mervärden så som gym, övernattningslägenhet samt fräsch tvättstuga att tillgå. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning

Norra Vägen 32

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 875 kr/mån
40 469 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun, bild 2
Landerydsvägen 22, Hyltebruk, Hylte kommun, bild 3

Landerydsvägen 22

Villa
Hyltebruk, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
140 + 89 m²
6 rum
1 139 m² tomt

Denna underbara 1,5-plansvilla med källare förenar en perfekt balans mellan traditionell charm och modern komfort. Belägen på en utmärkt plats i Hyltebruk, är denna egendom optimal för dem som söker frid och ro i en härlig gemenskap. Tomten, som sträcker sig över 1 139 kvadratmeter, erbjuder en generös gräsmatta som inbjuder till lek och spring, samt avkoppling. Dessutom finns en stor uppfart med gott om plats för flera bilar, samt ett dubbelgarage. Gediget hus vilket besiktningsprotokollet instämmer med. Gå gärna in och läs under dokument. Hyltebruk erbjuder en mångfald av aktiviteter och evenemang som passar alla åldrar. Läget är perfekt med närhet till lokala butiker och skolor. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun, bild 2
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun, bild 3

Körsveka stugområde 625

Fritidshus
Knäred, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
45 m²
4 rum
1 881 m² tomt

Upptäck Körsveka Stugområde 625, en idyllisk sommaroas belägen i det natursköna Halländska höglandet. Fritidshuset är belägen på ett av områdets bästa läge, där ni kan njuta av den storslagna naturen och den rofyllda atmosfären. Dessutom är tomten även friköpt inom en välskött stugbyförening. Föreningen tar hand om och ansvarar för enskilt vatten och avlopp (V/A), vilket gör ert ägande både bekvämt och bekymmersfritt. Ni kan helt och hållet fokusera på att njuta av ert sommarställe utan att behöva oroa er för praktiska detaljer. Strax intill den vackra Krokån, i den charmiga lilla byn Körsveka utanför Knäred, finner ni denna pärla. Här finns två stugområden högt belägna med en oslagbar utsikt över den omgivande naturen. Området präglas av en lugn och harmonisk miljö, perfekt för avkoppling och friluftsaktiviteter. Området kring Körsveka erbjuder en mängd olika aktiviteter för naturälskare. Vandra längs de vackra lederna, ta ett uppfriskande dopp i Krokån eller utforska den rika floran och faunan i de omgivande skogarna. Här finns något för alla, oavsett om ni söker äventyr eller bara vill koppla av och njuta av lugnet. Att investera i Körsveka Stugområde 625 är inte bara en investering i en fastighet, utan också i livskvalitet. Här får ni möjlighet att skapa minnen för livet, tillsammans med familj och vänner, i en av Hallands mest pittoreska miljöer. Missade inte chansen att förverkliga drömmen om ett eget sommarställe på denna fantastiska plats. Välkommen att boka en visning och upptäcka alla fördelar med Körsveka Stugområde 625 – Ert nya paradis i det halländska höglandet.

  • Premium
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 15D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkomna till Kornhillsvägen 15D! Denna generösa och inflyttningsklara 2-rum och kök om 66 kvm erbjuder en modern och stilren livsstil. Det ljusa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge, med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det moderna och fina köket är fullutrustat och bjuder på generös förvaring. Badrummet är helkaklat och har tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en låg månadsavgift där värme, kallvatten, internet samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt! Kontakta ansvarig mäklare idag för en privat visning och upptäck ert framtida drömboende på Kornhillsvägen 15D!

  • Premium
  • Balkong
Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Ugglarp Bergalid 154

Villa
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
200 + 145 m²
8 rum
2 295 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till ert framtida paradis, med enastående utsikt över böljande åkrar och endast en kort, uppfriskande promenad från det glittrande havet. Denna unika bostad har genomgått en fantastisk förvandling sedan 2000 och har ändrats om från två separata lägenheter till en imponerande och rymlig familjevilla. Med över 300 kvadratmeter att utforska, är detta inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa ert drömhem. Stora fönster ramar in den slående utsikten och fyller varje rum med naturligt ljus, vilket ger en känsla av öppenhet och lugn. Trädgårdstomten på hela 2 295 kvadratmeter är redo för att ni ska skapa er egen privata reträtt bland välskötta blommor och grönskande träd. Utomhusutrymmet är perfekt för avkoppling, underhållning och skapandet av minnen med familj och vänner. Denna imponerande bostad är redo för nästa kapitel i sin historia, och det är ni som kommer att skriva det. Fortsätt renoveringen och forma detta hem enligt era egna drömmar och visioner. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och ta det första steget mot att äga detta fantastiska hem. Framtiden ser ljus ut, och den börjar här – välkomna hem!

  • Premium
Sjöalt 384, Våxtorp, Laholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Sjöalt 384

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 950 000 kr
221 + 33 m²
5 rum
1 838 m² tomt

Upptäck drömhemmet vid sjön – en fantastisk 1-plansvilla som väntar på dig! Denna robusta villa från det sena 60-talet är full av charmiga detaljer och har genomgått en smakfull modernisering under år 2023. Med nytt tak, elsystem, ytskikt, badrum och kök är detta hem redo för dig att flytta in och omedelbart börja njuta av det komfortabla villalivet. Som nya köpare kommer ni att få generösa ytor för hela familjen, hela 221 kvm! Den pittoreska placeringen gör detta hem till en pärla, bara ett stenkast från Sjöaltesjön. Här erbjuds en idyllisk livsstil med närhet till naturen och alla bekvämligheter. Missa inte chansen att äga detta unika sjönära hem! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Sommarvägen 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Sommarvägen 5

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 795 000 kr
80 m²
4 rum
724,8 m² tomt

Upptäck Sommarvägen 5 och denna fantastiska sommarpärla med friköpt tomt på Östra Stranden! Fritidshuset erbjuder 3 stycken sovrum, kök med matplats, badrum och ett stort inglasat uterum. Med en underbar placering bara ett stenkast från den vackra stranden och skyddad från både vind och insyn, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort för hela familjen! Dessutom ger den generösa tomten (friköpt) utrymme för att bygga ett nytt hus för året-runtboende eller fritidsboende - valet är ert! På Östra stranden finner du en badupplevelse utöver det vanliga. Här sträcker sig en två kilometer lång sandstrand som bjuder in till avkoppling och lek vid vattnet. Vid Gröningen finns även ett handikappanpassat bad för ökad tillgänglighet och inkludering. Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Aspgatan 4, Hyltebruk, Hylte kommun
  • Ons 31 jul kl 13:00

Aspgatan 4

Villa
Hyltebruk, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
650 000 kr
109 m²
4 rum
892 m² tomt

Varmt välkomna till Aspgatan 4 i Hyltebruk, ett charmigt enplanshus på en lugn återvändsgata som erbjuder ett bekvämt och harmoniskt boende. Här bor ni med direkt närhet till allt som Hyltebruk har att erbjuda – från förskola/skola, hälsocenter och idrottsplats till matbutiker, pizzerior och restauranger. Innanför dörren möts ni av välplanerade 109 kvadratmeter, fördelade på ett och samma plan. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till gemenskap och avkoppling, medan det funktionella och praktiska köket gör matlagningen till en fröjd. Ett nyrenoverat badrum från 2022 och en fräsch WC säkerställer att ni har alla moderna bekvämligheter ni behöver. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för hela familjen. Den stora och härliga trädgårdstomten är perfekt för både lek och odling. Här kan ni njuta av soliga dagar, odla era egna grönsaker eller bara koppla av i en rofylld miljö. Bilarna parkerar ni bekvämt på den stenlagda uppfarten eller i det fristående garaget. Skapa er egen dröm på Aspgatan 4 – vi ses på visning!

  • Plus
Linnås Linneberg, Landeryd, Hylte kommun

Linnås Linneberg

Gård/Skog
Landeryd, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 345 000 kr
100 m²
4 rum
2 ha tomt

Med stolthet kan vi presentera detta unika tillfälle, att förvärva en fastighet på mycket vackert och privat läge. En framtida hästgård eller en oas med egen odling ? Valet är ert! Linnås Linneberg hittar ni en kilometer utanför Landeryds centrum har vi nöjet att presentera denna fastighet med otroliga möjligheter. Tomten är omgiven av både grönskande ängar och skogar. Bostaden erbjuder en charmig 1,5-plansvilla i renoveringsbehov där du har möjlighet att sätta din helt egna prägel. Till fastigheten hör ekonomibyggnader med enklare standard. Stamfastigheten kommer att styckas av (skog) och till aktuell fastighet ingår ca 2 ha mark (öppen mark i anslutning till byggnader). Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun, bild 2
Knut Oskars väg 5, Ränneslöv, Laholms kommun, bild 3

Knut Oskars väg 5

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 595 000 kr
123,4 + 34 m²
5 rum
1 160 m² tomt

Vi är glada över att presentera detta nybyggda hus i barnvänliga Ränneslöv, Knut Oskars väg 5. Bli den första stolta ägaren av detta fantastiska hem – känslan av nyproduktion är svårslagen! Huset erbjuder en väl genomtänkt planlösning som rymmer allt ni kan önska er. Här finns två helkaklade badrum, en separat tvättstuga, 3-4 rymliga sovrum och ett stilrent, modernt kök med härliga sociala ytor. Den totala boarean är 123,4 kvm, smart fördelade på ett plan – praktiskt och bekvämt! Detta är verkligen den ultimata villan för er som söker ett lättskött och bekvämt boende. Här kan ni leva en bekymmersfri livsstil och fokusera på att njuta av livets goda. Spendera kvalitetstid med familj och vänner i ett hem som erbjuder allt ni behöver för ett harmoniskt och enkelt liv. Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
Nissadalsvägen 18, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 18

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
695 000 kr
142 + 16 m²
5 rum
1 541 m² tomt

Välkomna till Nissadalsvägen 18 – Ett hem med mycket potential! Denna fastighet, som har genomgått flertalet stora renoveringar under åren, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende med en personlig touch. Denna fastighet på 1,5 plan sträcker sig över en generös tomt om hela 1541 kvm. Entréplanet har utökats med en imponerande tillbyggnad om ca 35 kvm, vilket ger extra utrymme för familjen. Fasadrenoveringen lyfter inte bara estetiken utan signalerar också att detta hem är underhållet med stor omsorg. Nya fönsterrutor strömmar in naturligt ljus och ger en känsla av öppenhet. Badrummet, som nyligen renoverades under 2022 där varje detalj har valts med omsorg och smak. Fastighetens planlösning som är fördelat på 1,5 plan ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den generösa tomten skapar utrymme för trädgårdsentusiaster och lekfulla stunder. Här finns möjligheten att förverkliga trädgårdsdrömmar eller skapa en lekfull lekplats för familj och vänner. Visst, fastigheten behöver kanske lite kärlek och renovering, men det är just detta som gör den till en spännande möjlighet. Ta chansen att sätta din prägel på detta hem och skapa en plats där du trivs och känner dig hemma. Kontakta ansvarig mäklare och boka er visning idag och upptäck allt som Nissadalsvägen 18 har att erbjuda.

Visar 1 - 25 av 34