Svenska Mäklarhuset Halmstad

Svenska Mäklarhuset Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 2
Hallavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 3

Hallavägen 34

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
102 + 128 m²
4 rum
980 m² tomt

Låt oss presentera denna mycket välskötta familjevilla på bra läge i Gullbrandstorp! Villan bjuder på bekvämlighet och avkoppling för hela familjen. Ett nyligen renoverat badrum, ett mysigt vardagsrum med en braskamin för kvällar fyllda av värme och samvaro, samt ett modernt kök. Dessutom finns ett underbart hemma-spa med bastu och jacuzzi på källarplan, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Det här är det ultimata hemmet för barnfamiljen som söker en fridsam tillvaro i en trygg och trivsam omgivning. Till huset hör en underhållsvänlig trädgård och ett generöst trädäck med tillhörande pool. Här kan hela familjen skapa minnen under soliga sommardagar och njuta av avslappnade stunder tillsammans! I Gullbrandstorp får ni inte bara ett fantastiskt hem, utan även en härlig omgivning att bo i. Med närheten till naturen, livsmedelsbutiker och skolor är detta ett område där allt ni behöver finns inom räckhåll. Och med närhet till både badstränder och golfbanor finns det gott om möjligheter till både avkoppling och aktiviteter för hela familjen. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun, bild 2
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun, bild 3

Dalavägen 20

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 695 000 kr
173 + 10 m²
6 rum
765 m² tomt

Välkomna till Dalavägen 20 ert nya hem i Harplinge! - Denna gedigna & trevliga familjevilla från 1980 disponeras om 175 imponerade kvadratmeter. Med sin gedigna konstruktion och välplanerade kvadratmeter erbjuder fastigheten en perfekt balans mellan komfort och funktion. Välkommen in i detta omsorgsfullt underhållna hem, där varje detalj är utformat med familjen i åtanke. Ett rymligt vardagsrum välkomnar er med en varm atmosfär, perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket är generöst och erbjuder gott om utrymme för samvaro. Med fem generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De väl tilltagna badrummen erbjuder bekvämlighet och stil, medan den charmiga trädgården erbjuder en fridfull oas för avkoppling och lek. Denna fantastiska fastighet ligger i det populära området Harplinge med närhet till skolor, livsmedelsbutik och natursköna omgivningar - Dalavägen 20 är mer än bara ett hus det är en plats där minnen skapas. Missa inte chansen att kalla detta underbara familjehem för ert egna. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er personliga visningstid och upptäck allt som Dalavägen 20 har att erbjuda!

  • Premium
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 13:20
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Sutarängsvägen 14B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 009 kr/mån
15 933 kr/m²

Välkomna till denna 3:a på Sutarängsvägen 14B - Här hittar ni en bostad som verkligen utmärker sig med sitt fantastiska läge. Med en charmig och gemytlig utsikt över en vacker natur får ni en känsla av lugn och ro direkt utanför era fönster. Denna bostad är optimalt placerad för att erbjuda er en enastående panoramavy över grönskande områden och en idyllisk liten damm. Med sina generösa 75 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande planlösning som sträcker sig över två väl tilltagna sovrum, ett kaklat badrum, ett praktiskt & funktionellt kök, ett rymligt vardagsrum och inte minst en härlig inglasad balkong i sydvästläge! Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en månadsavgift där värme, kabel-Tv, internet (100mbit) samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt!

  • Premium
  • Balkong
Veingevägen 69, Veinge, Laholms kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Veingevägen 69

Villa
Veinge, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 350 000 kr
116 + 83,2 m²
1 001 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska fastighet som har genomgått en imponerande totalrenovering under 2023/2024. Varje hörn av detta hem har förvandlats till enastående standard där varje detalj har blivit förbättrad och moderniserad till perfektion. Ingen aspekt har lämnats åt slumpen, vilket gör detta till ett sant mästerverk. Från golv till tak har varje yta av detta hem förnyats med omsorg och precision. Det nya taket, den nya fasaden, samt de nya vatten- och elledningarna, radiatorer och värmepanna bidrar till säkerhet och långvarighet. Här behövs inga renoveringar de kommande åren. Upplev gourmetköket som är designat för att imponera. Med HTH:s moderna och stilrena design kombinerat med hög funktionalitet, är detta kök en fröjd för alla matentusiaster och minnesvärda tillställningar. De två badrummen i huset har förvandlats med granitkeramik och inredning från Dansani & Duravit. Varje detalj är noga utvald för att erbjuda både stil och komfort. På entré plan finner ni ett snyggt tarkettgolv och på övreplan finner ni ett parkettgolv från Kährs. Njut av ett härligt inflöde med naturligt ljus och energieffektivitet med de högkvalitativa fönstren från Elit. Dessa fönster erbjuder inte bara stil och funktion, utan också långsiktig hållbarhet. Här bor ni som framtida köpare bekvämt och tryggt och kommer att bli bortskämda med många soltimmar och spektakulära solnedgångar. Omgivet av vacker natur och med närhet till allt ni behöver för en bekväm livsstil, är denna fastighet en perfekt plats att kalla hem. Skolor, parker, shopping och restauranger finns alla inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till den ultimata kombinationen av avskildhet och bekvämlighet. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er visning av Veingevägen 69 och upptäck möjligheterna till det perfekta lantliga drömhemmet!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sibyllavägen 54B, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Sibyllavägen 54B

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 495 000 kr
60 + 2 m²
4 rum
1 095 m² tomt

Upptäck detta fantastiska fritidshus i populära Mellbystrand, en pärla med två välfungerande stugor som erbjuder både generationsboende och uthyrningsmöjligheter. Dessutom ger den generösa tomten utrymme för att bygga ett nytt hus för året-runtboende. Med en underbar placering bara ett stenkast från den vackra stranden och skyddad från både vind och insyn, erbjuder denna fastighet en fridfull tillflyktsort. Attraktivt område som planeras att bli det nya centrumet för norra Mellbystrand, komplett med torg och butiker. Ta chansen att äga detta unika tillfälle till både avkoppling och investering! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 15D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkomna till Kornhillsvägen 15D! Denna generösa och inflyttningsklara 2-rum och kök om 66 kvm erbjuder en modern och stilren livsstil. Det ljusa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge, med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det moderna och fina köket är fullutrustat och bjuder på generös förvaring. Badrummet är helkaklat och har tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en låg månadsavgift där värme, kallvatten, internet samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt! Kontakta ansvarig mäklare idag för en privat visning och upptäck ert framtida drömboende på Kornhillsvägen 15D!

  • Premium
  • Balkong
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun, bild 2
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun, bild 3

Brogårdsvägen 25A

Lägenhet
Skedala, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
6 011 kr/mån
28 699 kr/m²

Välkomna till ert framtida drömhem! Denna fantastiska gavellägenhet erbjuder 3 rum och kök om 73 kvadratmeter och stod klar så sent som år 2022. När ni kliver in i bostaden, imponeras ni omedelbart av de smakfulla tillvalen som har gjorts av nuvarande ägare, vilket höjer standarden på denna bostad till en ny nivå. Köket är från Vedum och bjuder på en blandning av stil och funktionalitet. Med sina eleganta ytor och högkvalitativa vitvaror skapar köket en perfekt plats för att utforska ens kulinariska passion - Detta är en dröm för alla matälskare! Badrummet är helkaklat med noggrant utvalda kakel/klinker som ger en exklusiv känsla med en egen tvätt-avdelning, bostaden bjuder bland annat på två väl tilltagna sovrum. Men det är inte bara insidan som imponerar, det som gör denna bostaden unik är dess underbara utomhusutrymmen. Ett inglasat uterum erbjuder en möjlighet att njuta av den friska luften året runt, medan den generösa uteplatsen i sydvästläge ger er möjlighet att njuta av solen och en en fri utsikt över den omgivande åkern. Här kan ni ordna grillkvällar med vänner och familj, uteplatsen är även insynsskyddad. Så varför vänta? Ta tillfället i akt och upplev det bästa av det bästa - boka din visning idag och upptäck allt som Brogårdsvägen 25A har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 13:30
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun, bild 2
Bomvägen 3, Bäckagård, Halmstads kommun, bild 3

Bomvägen 3

Radhus
Bäckagård, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
4 495 000 kr
144 m²
4 rum
325 m² tomt

Välkomna till ert nya drömhem i familjära Bäckagård! Detta smakfullt renoverade 1.5-plans hus hälsar er varmt välkomna till en oas av ljus och trivsel. Det sociala entréplanet bjuder in till gemenskap med en harmonisk halvöppen planlösning mellan det moderna köket, matplatsen och det rymliga vardagsrummet – komplett med en inbjudande braskamin för mysiga kvällar. Stora Hajompartier förser vardagsrummet med naturligt ljus och leder er till den magiska och privata uteplatsen, där solen skiner stora delar av dagen. En perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Entréplanet imponerar även med en välrenoverad och ljus tvättstuga, en fräsch och helkaklad WC samt en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Under trappan har det skapats ett mysigt lekrum, en extra touch av kreativitet och lekfullhet. En trappa upp möts ni av ett rymligt allrum, flexibelt för både hemmakontor och kanske som ett extra sovrum vid behov. Två generösa sovrum med god förvaring och ett stort, modernt badrum med badkar, rymlig duschhörna och dubbla handfat utgör en perfekt yta för en barnfamilj att trivas. Med en rymlig uppfart med plats för två bilar, varav en bekvämt under en praktisk carport, är parkering en lek. Carportens förlängning rymmer dessutom ett extra förvaringsutrymme, perfekt för cyklar, trädgårdsredskap med mera. Behöver ni ytterligare förvaring? Inga problem! Ett generöst förråd väntar också på er, redo att rymma allt ni önskar. Bäckagård och Bomvägen, en plats som står högt på önskelistan, bjuder på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område. Här finner ni närhet till förskolor, skolor, lekplatser och matbutiker samt enkelt tillgängliga naturområden som Prins Bertils stig, Eketånga Naturreservat, strand och hav. Ett perfekt hem för en enkel och fungerande vardag i harmoni med det bästa av familjeliv och natur. Missa inte chansen – välkomna hem!

  • Premium
Bastalidsvägen 14, Söndrum - havssidan, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning
Bastalidsvägen 14, Söndrum - havssidan, Halmstads kommun, bild 2
Bastalidsvägen 14, Söndrum - havssidan, Halmstads kommun, bild 3

Bastalidsvägen 14

Villa
Söndrum - havssidan, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
7 995 000 kr
140 + 98 m²
6 rum
870 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Östra Järnvägsgatan 38, Getinge, Halmstads kommun

Östra Järnvägsgatan 38

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 995 000 kr
153 + 62 m²
6 rum
1 471 m² tomt

Välkomna till Östra Järnvägsgatan 38, där denna trevliga fristående villa erbjuder en fantastisk möjlighet för både boende och investering! Belägen i det eftertraktade området i Getinge. Med en boyta på 153 kvm och 62 kvm biarea, erbjuder denna villa gott om utrymme för ett bekvämt boende. Den rymliga tomten, som sträcker sig över 1471 kvm, ger gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. En av de mest lockande attributen hos denna fastighet är dess uthyrningspotential. Det tillhörande gästhuset är inte bara en separat och privat plats för gäster, utan också en lönsam möjlighet för extra inkomst. Nuvarande ägare har framgångsrikt hyrt ut detta gästhus och skapat en stabil inkomstkälla. Förutom det praktiska med gästhuset är både huvudbostaden och gästhuset försedda med härliga tralldäck där ni kan njuta av soliga dagar och underbara kvällar utomhus. Detta ger en perfekt plats för avkoppling, underhållning och social samvaro med familj och vänner. Östra Järnvägsgatan 38 är mer än bara ett hem. Med sin bekväma belägenhet nära stadens bekvämligheter, skolor och transportförbindelser, är denna fastighet en dröm för den som söker en balans mellan livskvalitet och ekonomisk tillväxt. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Stationsgatan 32A, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Stationsgatan 32A

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
2 925 kr/mån
34 519 kr/m²

Drömmer ni också om en bostadsrätt med sekelskiftescharm och hög standard? Låt oss presentera Stationsgatan 32A och denna fantastiska 2:a om 52 välplanerade kvadratmetrar. Bostaden ligger med bara ett par minuters promenad ifrån centrum och fina grönområden. Anrik fastighet från år 1890 som totalrenoverades under år 2023/2024. Bostaden bjuder bland annat på: Höga listverk och vackra stora fönster med spröjs. Modernt fullutrustat kök, helkaklat badrum i stilren design samt ett härligt vardagsrum. En praktisk detalj med bostaden är att du som ny köpare har dubbla entrér! En utgång finns från köket, direkt till den mysiga innergården. Läget på Stationsgatan 32A är bekvämt med närhet till stadens centrum, kollektivtrafik och vackra naturområden. Här bor ni tryggt med en räntegaranti under de tre första åren. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun
Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Ugglarp Bergalid 154, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Ugglarp Bergalid 154

Villa
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
4 495 000 kr
200 + 145 m²
8 rum
2 295 m² tomt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning! Vi hälsar er varmt välkomna till ert framtida paradis, med enastående utsikt över böljande åkrar och endast en kort, uppfriskande promenad från det glittrande havet. Denna unika bostad har genomgått en fantastisk förvandling sedan 2000 och har ändrats om från två separata lägenheter till en imponerande och rymlig familjevilla. Med över 300 kvadratmeter att utforska, är detta inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa ert drömhem. Stora fönster ramar in den slående utsikten och fyller varje rum med naturligt ljus, vilket ger en känsla av öppenhet och lugn. Trädgårdstomten på hela 2 295 kvadratmeter är redo för att ni ska skapa er egen privata reträtt bland välskötta blommor och grönskande träd. Utomhusutrymmet är perfekt för avkoppling, underhållning och skapandet av minnen med familj och vänner. Denna imponerande bostad är redo för nästa kapitel i sin historia, och det är ni som kommer att skriva det. Fortsätt renoveringen och forma detta hem enligt era egna drömmar och visioner. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och ta det första steget mot att äga detta fantastiska hem. Framtiden ser ljus ut, och den börjar här – välkomna hem!

  • Premium
Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun
Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 19B, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 19B

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 895 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/4
6 554 kr/mån
31 129 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet mitt i hjärtat av Halmstad! Med sitt perfekta läge bara en kort promenad från stadens centrum erbjuder denna bostad en central livsstil där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna rymliga och ljusa våning sträcker sig över hela 93 kvadratmeter och imponerar med en välplanerad layout och högkvalitativa materialval som skapar en modern atmosfär. Samtliga ytsikt och golv är nya och fräscha från 2021, vilket ger en härlig känsla. Det smakfulla och stilrena badrummet från år 2021 utrustat med dusch och egen tvättavdelning. Det ljusa och fräscha köket är från år 2017 och lockar med gott om plats för matlagning och umgänge. Njut av avkopplande stunder i det inbjudande vardagsrummet med generösa ytor och två bekväma sovrum för en god natts sömn. Utöver detta är den underbara balkongen ett utmärkt tillägg, som bjuder på soliga timmar i en avskild och privat miljö. Kort sagt, denna lägenhet har allt du behöver för att trivas. Med sitt centrala läge har du nära till shopping, restauranger och nattliv samtidigt som du kan njuta av en modern och fräsch livsmiljö. Naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter finns bara en kort promenad bort, vilket gör detta till det perfekta boendet för den moderna stadsbon som söker det bästa av båda världarna. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 09:30
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun, bild 2
Hagalundsvägen 10g, Pålsbo, Halmstads kommun, bild 3

Hagalundsvägen 10g

Lägenhet
Pålsbo, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 918 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till din framtida oas mitt i Pålsbo! Denna fantastiska lägenhet på andra våningen är allt du kan önska dig och lite till. Med 80 kvadratmeter boyta och generöst ljusinsläpp från stora fönster blir varje dag fylld med ljus och liv. Den öppna och funktionella planlösningen skapar en atmosfär av rymd och möjligheter. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Stig in i en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Det fräscha badrummet är stilrent renoverat och helkaklat. Ljust och öppet vardagsrum med utgång till den generösa balkongen. Vidare finner ni två väl tilltagna sovrum med fräscha ytskikt. Köket är fullutrustat och här finns även en naturlig plats för matgruppen. Men det bästa är ändå den generösa balkongen som följer med lägenheten. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe eller avnjuta en middag medan solen sänker sig över horisonten. Utsikten är gemytlig och bjuder in till avkoppling. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Hagalundsvägen 10G är en del Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 16, en mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Vilket ger dig en trygg och stabil boendemiljö. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda. Busshållplats finns inom bekvämt avstånd och härifrån tar ni er smidigt till centrum, Tylösand och Flygstaden. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Bryngelshusgatan 2, Nyatorp, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bryngelshusgatan 2

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
4 552 kr/mån
21 369 kr/m²

Välkomna till Bryngelshusgatan 2 - där möjligheten till er drömrenovering väntar! Högst upp i huset finner ni denna 3rok om 84 välplanerade kvadratmeter som erbjuder en fantastisk potential för den som vill skapa sitt perfekta hem. Belägen i en väl etablerad och stabil förening med låg belåningsgrad och månadsavgift, ger detta objekt en trygg och långsiktig investering. Denna pärla på Bryngelshusgatan 2 är inte bara en renoveringschans, utan också en investering i en stabil och trygg boendemiljö. Ett centralt läge & högst upp i huset är sällsynta egenskaper som gör bostaden mycket attraktiv. Missa inte chansen att förvandla detta till ditt drömhem – kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 32

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 875 kr/mån
40 469 kr/m²

Låt oss presentera denna kvadratsmarta pärla som totalrenoverats i stilrent utförande år 2024. Perfekt boende för studenten, ditt första boende eller som övernattningslägenhet till en låg månadskostnad. Endast: 1 875 kr/mån inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bli första stolta ägare till denna läckra bostadsrätt på fördelaktigt läge i centrala Halmstad. Norra Vägen 32 finns på ett utmärkt läge i centrala Halmstad med promenadavstånd till stadens centrum med alla bekvämligheter samt med direkt närhet till natursköna Galgberget. Halmstad Högskola nås enkelt om ca 10 minuters cykeltur. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 12:15
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Broddesonsgatan 47B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
4 780 kr/mån
28 512 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a om 84 kvadratmeter på Broddesonsgatan, en pärla bara en kort promenad från Halmstad city. Här möts ni av ett bostadsområde som erbjuder det bästa av två världar - lugnet av en fridfull gata och närheten till stadens puls med dess rika utbud av restauranger, butiker och charmiga promenadstråk längs med Nissan och på Galgberget. Det första som möter er när ni kliver in är en rymlig hall som genast ger känslan av hemtrevnad. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor, samt generösa avhängningsmöjligheter för en smidig vardag. Under 2020 har badrummet genomgått en totalrenovering och köket har fått ny färg, vilket skapar en enhetlig och stilfull helhet. Här är det bara att flytta in och njuta av en modern och funktionell yta. Bostadens hjärta utgörs av det stora och luftiga vardagsrummet, vars atmosfär förstärks av naturligt ljus som strömmar in från fönster i två väderstreck. Den trevliga balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder in till sköna stunder i solens varma strålar. Perfekt för avkopplande stunder eller sociala tillfällen med vänner och familj. Förutom vardagsrummet finns ett praktiskt allrum som idag används som matsal. En flexibel yta där möjligheterna är många - låt det bli en lekyta för de små, ett hemmakontor eller behåll det som en elegant matsal för trevliga middagar. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med tillhörande klädkammare. Här finns gott om plats för förvaring och möjlighet att skapa en personlig oas för avkoppling och återhämtning. Ett extra plus är de generösa gratis parkeringsmöjligheterna längs gatan, vilket gör det både smidigt och bekvämt för dig och dina gäster att komma och gå. En möjlighet att leva det bekväma stadslivet med tryggheten av ett harmoniskt boende. Denna bostad är helt enkelt en plats där modern komfort och stilfull design möter praktisk funktionalitet. Kom och upplev hur det är att bo på Broddesonsgatan – ert nya hem väntar på er!

  • Premium
  • Balkong
Sleipners väg 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Sleipners väg 3

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
6 095 000 kr
156 m²
6 rum
600 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett nybyggt Myresjöhus i ett lugnt och naturskönt Allarp. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Välkommen in i denna nyproducerade 2-plansvilla i lantlig stil om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj. Huset planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Ett sovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare tre generösa sovrum ligger på övervåningen. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn med takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan– med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring med en stor intilliggande klädkammare. Här finns även ett trevligt allrum och ett större badrum som är inrett med både dusch och badkar. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 37

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/7
4 196 kr/mån
44 091 kr/m²

Denna fantastiska 3:a om 77 kvadratmeter är en dröm för alla som söker en modern och trivsam bostad med hög kvalitet och bekvämlighet. Lägenheten erbjuder två rymliga uteplatser, perfekta för att njuta av solen, koppla av med en trevlig bok eller bjuda in vänner och familj för en grillkväll. Interiören är stilren och smakfull med en välplanerad planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Materialvalen är av hög kvalitet och ger en exklusiv och elegant touch i varje rum. Köket är modernt utrustat med alla bekvämligheter ni behöver för att laga fantastiska måltider och vardagsrummet är en perfekt plats att koppla av efter en lång dag. Sovrummen har god plats för önskad möblering och badrummet är fräscht och helkaklat samt erbjuder både torktumlare och tvättmaskin - praktiskt! Bostaden är belägen i ett eftertraktat område nära vattnet, vilket ger er möjlighet att njuta av vackra promenader längs vattnet och stranden. Området är lugnt och fridfullt, samtidigt som det finns gott om bekvämligheter i närheten, såsom restauranger, kaféer, affärer och kommunikationer. BRF Flaggskeppet har god ekonomi och bjuder på flera mervärden så som garage, grovtvättstuga och övernattningsrum med pentry - perfekt om ni har vännerna på besök! Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för er som söker en modern och trivsam lägenhet i ett eftertraktat område. Med två stora uteplatser, hög kvalitet och närhet till vattnet kommer ni garanterat att trivas här!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 2
Hedhusvägen 27, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 3

Hedhusvägen 27

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
4 695 000 kr
105 + 25 m²
5 rum
662 m² tomt

Välkommen till Hedhusvägen 27 – en elegant nybyggd 1-plansvilla med tillhörande attefallshus! Hög standard, öppen planlösning och rymlig atmosfär gör detta till det perfekta hemmet, oavsett om det är för permanentboende eller som fritidsparadis. Valet är ert – upplev det bästa av båda världar här! Interiört: En mindre hall leder till en stor hallgång med generös förvaring i flera garderober. Två mindre sovrum, var och ett med en garderob, och ett större master bedroom med ytterligare garderober. Badrummet är utrustat med dusch, tvätt- och torkmaskin, och golvvärme. Hela husets övriga ytor har ett ljust golv som binder samman hallen, köket, vardagsrummet och TV-rummet. Köket är en vit parallellkök från IKEA med bänkskivor i laminat från Agelito. Det har en svart diskbänk med avrinningsyta, häll, inbyggd ugn och integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En stilfull väggmonterad köksö med bänkskåp kompletterar köket. Från köket leder en dörr ut till den generösa terrassen som vetter mot trädgården. Sociala ytor med hög takhöjd och mycket naturligt ljus skapar en trivsam atmosfär. TV-rummet har en utgång till en inglasad altan, medan vardagsrummet har stora fönsterpartier mot väst och vikdörrar mot terrassen i söder. Fastigheten erbjuder flera uteplatser där man kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Mellan huset och attefallshuset finns en mysig terrass med stort skärmtak, perfekt för att avnjuta morgonkaffet i sällskap av soluppgången. På terrassen finns också ett lyxigt spa-bad. I sydvästläge finns en inglasad altan med höst/vår-partier och isolertak samt isolering under trallgolvet. TV-rummet och altandörrarna öppnar upp mot både väst och öst. Mot väst finns en extra terrass med vikpartier som förenar vardagsrummet med terrassen. Attefallshuset har ett rymligt rum med stora fönster. Där finns även ett fräscht badrum med dusch. I attefallaren finns även ett förråd med ingång från uppfarten och ett mindre väggmonterat förrådsskjul på ena gaveln. Exteriör: Trädgården är ytterst lättskött och ligger i ett lugnt och trivsamt område. Villan har ett strategiskt bra läge längst ned på Hedhusområdet, närmast havet. Genom en kort skogspromenad når man ett vackert reservat med tallskog och vältrampade stigar, inklusive den 12 km långa "blå slingan" som går genom skogen och längs havet genom Hemmeslöv och Båstad. E6:an är bara några minuters bilresa bort, och Båstad Station ligger cirka 3 km bort. I Skummeslövsstrand finns livsmedelsbutik, vårdcentraler, förskola och restauranger. Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
Lissingavägen 17B, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 10:30

Lissingavägen 17B

Lägenhet
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/1
3 200 kr/mån
31 269 kr/m²

Välkommen till Lissingavägen 17B. Här erbjuds nu en yteffektiv nybyggd bostadsrätt på ett plan om 67 kvadratmeter. Planlösningen är välplanerad och omfattar två sovrum, kök och vardagsrum. Till bostaden hör även ett generöst trädäck på cirka 50 kvadratmeter där du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Fastigheten är belägen på en charmig hörntomt med en gemytlig utsikt över vacker natur. Det havsnära läget, tillsammans med den låga månadsavgiften, gör att denna bostadsrätt passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad. Valet är ditt! Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Måsen 57, Östra Stranden, Halmstads kommun

Måsen 57

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 995 000 kr
50 + 15 m²
4 rum
350 m² tomt

Välkommen till fritidsparadiset vid Måsen 57! Här kan vi med stolthet presentera en elegant nybyggd villa, komplett med tillhörande attefallshus. Med genomgående hög standard och en noggrant uttänkt planlösning är detta det perfekta sommarhuset för hela familjen att skapa minnen för livet! Kan med fördel nyttjas för permanentboende. Den generösa tomten är inte bara vackert belägen, den är även insynsskyddad och erbjuder flertalet uteplatser där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Oavsett om det är avkoppling eller lek och skratt du söker, har detta fritidsparadis allt du behöver för att skapa en oändlig sommaridyll för dig och din familj. Missa inte chansen att äga ditt eget paradis vid Måsen 57! Måsen, en av de äldsta föreningarna i området, har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet då den grundades. Den idylliska föreningen, vars anläggningar härstammar från den tiden, äger marken tillsammans med sina medlemmar och stugägare. En unik gemenskap präglar området där permanent boende är tillåtet och där moderna bekvämligheter som fiberanslutning är standard. Föreningen erbjuder också separata parkeringsplatser för medlemmarna, vilka är tydligt anvisade för att säkerställa ordning och tillgänglighet. För de som önskar hyra ut sina stugor finns även möjligheten till detta, med förbehåll som specificeras i föreningens stadgar och trivselregler. På Östra stranden finner du en badupplevelse utöver det vanliga. Här sträcker sig en två kilometer lång sandstrand som bjuder in till avkoppling och lek vid vattnet. Vid Gröningen finns även ett handikappanpassat bad för ökad tillgänglighet och inkludering. Området är också hem åt Strandtorps Golf med paddelbanor för den som vill utöva sport eller bara ha roligt utomhus. För familjer och vänner finns även möjlighet till minigolf och andra aktiviteter. Under säsongen finns en livsmedelsbutik, kiosk och flera restauranger som berikar besöket och gör det till en komplett upplevelse för alla som besöker Östra stranden. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl er på visning redan idag!

Ängsgårdsvägen 5, Vallås, Halmstads kommun

Ängsgårdsvägen 5

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 395 000 kr
115 m²
4 rum
205 m² tomt

Vi hälsar er välkomna till Ängsgårdsvägen 5 och detta charmiga radhus på 115 kvadratmeter som genom åren genomgått flertalet stilrena renoveringar, vilket ger er en modern och trivsam boendemiljö. På entréplanet möts ni av en ljus och social atmosfär, där det sprillans nya köket från 2022 tillsammans med det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matplats blir själva hjärtat i hemmet. Här finns utrymme för middagar och trevliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni även det härliga uterummet där ni kan njuta av soliga dagar och milda kvällar. Från uterummet tar ni er vidare till bostadens altan och trädgård med gott om plats för både utemöbler, grill, odling och lek. Entréplanet bjuder även på en praktiskt tvättstuga, WC samt en rymlig hall med god plats för avhängning. På övre plan möts ni av två rymliga sovrum, ett allrum som enkelt kan förvandlas till ett extra sovrum om så önskas samt bostadens totalrenoverade badrum från 2016. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa. För att göra vardagen ännu smidigare erbjuds ett tillhörande garage samt ett isolerat förråd på cirka 10 kvadratmeter i anslutning till entrén. Förutom en praktiskt och fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här får ni en harmonisk kombination av modern elegans och hemtrevlig atmosfär. Missa inte chansen att kalla detta radhus för ert hem - Ängsgårdsvägen 5 väntar på att välkomna er!

Aromavägen 54, Båstad, Båstads kommun
  • Tor 9 maj kl 12:00

Aromavägen 54

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
6 011 kr/mån
31 357 kr/m²

Välkomna till Aromavägen 54 - Ert nya hem centralt beläget i populära Båstad! Denna exklusiva bostadsrätt för åldersgruppen 55+ erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och gemenskap. Med sina generösa 70 välplanerade kvadratmeter och smarta planlösning är denna bostad helt perfekt för den som önskar sig ett bekvämt boende med gott om utrymme. Bostaden bjuder dessutom på rikligt med ljusinsläpp tack vare flertalet fönsterpartier samt en trevlig balkong I direkt söderläge med många soltimmar! Bostaden är belägen på ett centralt läge och erbjuder enastående fördelar för er som uppskattar det bästa av både stadsliv, natur men även närhet till strand och salta bad. Så varför vänta? Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck varför detta är det perfekta stället att kalla hemma i Båstad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Vägen 33, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun

Södra Vägen 33

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/7
2 460 kr/mån
51 000 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiska bostadsrätt på ett ypperligt läge! Mycket kvadratsmart bostad om 45 m² som bjuder på vackert utsikt över Nissan. Genomgående hög standard som "Nyskick"! Ni bjuds på en rymlig hall med klädkammare, fräscht helkaklat badrum med tvättmöjligheter, modernt kök i ljus kulör, vardagsrum med smart platsbyggd säng som enkelt fälls ner från väggen för att optimera bostadsytan. Pricken över i:et är den generösa inglasade balkongen - Här njuter man mer än gärna av den gemytliga utsikten över Nissan! På Södra Vägen 33 bor ni i en ytterst välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift på endast: 2 366 kr/mån! Söderkaj är ett av Halmstads mest populära områden med sitt centrala och natursköna läge. Här finns tillgång till brygga med badmöjlighet, båtplatser och ni bor på gångavstånd till den populära restaurangen Söderfamiljen. Ni har direkt närhet vackra promenadstråk via Prins Bertils stig längs med Nissan och gångavstånd till vackra Västra Stranden där ni även hittar favoriter som Söderpiren och Lillebrors för en god lunch eller varför inte en kylande drink tillsammans med vännerna? Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 32