Mäklare Emir Aljaaf

Emir Aljaaf

Om mig

Jag som person är extremt driven, resultatorienterad och brinner för att krossa alla mål och utmaningar. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg och säker genom hela processen, detta genom öppenhet och hårt arbete. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Åttingsstigen 30C, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Åttingsstigen 30C

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/1
4 502 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkomna in i ett hem som genomsyras av unik charm och modern elegans på Åttingsstigen 30C - Denna exceptionella bostadsrätt på 60 kvadratmeter bjuder in till ett liv fyllt av komfort och stil, perfekt för ett par, förstagångsköpare eller som ett sommarboende. Den mest iögonfallande delen är den magnifika och privata uteplatsen. Med generösa utrymmen och insynsskyddad atmosfär är detta den perfekta platsen för avkoppling, middagar under stjärnorna eller bara en lugn stund med en god bok. Inuti möts du av en smart planlösning där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. Sovloftet, som är generöst tilltagen, erbjuder en mysig och avskild plats för sömn och avkoppling. Inredningen är modern och stilren, med högkvalitativa materialval som förstärker känslan av exklusivitet och välbefinnande. Varje element i denna bostadsrätt är utformat för att harmonisera och skapa en sammanhängande helhet som tilltalar både ögat och själen. Åttingsstigen 30C är mer än bara ett hem - Omfamna möjligheten att äga denna unika bostadsrätt och upptäck det bästa av både komfort och elegans. Bostaden är belägen i ett lugnt område med goda trafikförbindelser med närhet till Halmstad Högskola, livsmedelsbutiker och med en kortare cykeltur når du både centrum och stranden. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga, välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er personliga visning och låt oss guida er genom denna extraordinära möjlighet.

  • Premium
  • Uteplats
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Enslövsvägen 8B, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Enslövsvägen 8B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
5 135 kr/mån
25 776 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina lägenheten på Enslövsvägen 8B här bjuds ni på 58 välplanerade kvadratmeter som disponeras över ett ljust och rymligt vardagsrum med en halvöppen planlösning mot det fullutrustade köket, ett väl tilltaget sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter och en balkong med morgon- samt eftermiddag sol. Här bor ni med närheten till alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva i närheten finner ni livsmedelsbutiker, restauranger, gym och gångavstånd till Halmstad centrum samt Halmstad högskola. Enslövsvägen är ett perfekt läge för er som inte vill bo mitt i centrum men samtidigt vill ha möjligheten att ha närhet till bland annat centrum, högskolan, livsmedelsbutiker och mycket annat! Här bor ni i en trygg och stabil HSB-förening - Bättre kan det inte bli! Passa på innan någon annan hinner före - vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Skånegatan 60, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Skånegatan 60

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
3 157 kr/mån
47 143 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska 1:a om 35 kvadratmeter i toppskick. Lägenheten stod klar år 2022 och bjuder bland annat på en genomgående hög standard i form av kvalitativa och stilrena materialval. Till lägenheten hör även en möblerbar balkong i sydväst! Köket är i en smakfull design från det exklusiva märket Ballingslöv med bänkskiva i en snygg sten. Bostaden bjuder bland annat på en öppen planlösning mellan köket och det ljusa allrummet. Badrummet består av ett stilrent val av kakel/klinker i härliga naturfärger från Norrvange, badrummet är utrustad med allt som ni kan tänkas behöva! Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun, bild 2
Körsveka stugområde 625, Knäred, Laholms kommun, bild 3

Körsveka stugområde 625

Fritidshus
Knäred, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
45 m²
4 rum
1 881 m² tomt

Upptäck Körsveka Stugområde 625, en idyllisk sommaroas belägen i det natursköna Halländska höglandet. Fritidshuset är belägen på ett av områdets bästa läge, där ni kan njuta av den storslagna naturen och den rofyllda atmosfären. Dessutom är tomten även friköpt inom en välskött stugbyförening. Föreningen tar hand om och ansvarar för enskilt vatten och avlopp (V/A), vilket gör ert ägande både bekvämt och bekymmersfritt. Ni kan helt och hållet fokusera på att njuta av ert sommarställe utan att behöva oroa er för praktiska detaljer. Strax intill den vackra Krokån, i den charmiga lilla byn Körsveka utanför Knäred, finner ni denna pärla. Här finns två stugområden högt belägna med en oslagbar utsikt över den omgivande naturen. Området präglas av en lugn och harmonisk miljö, perfekt för avkoppling och friluftsaktiviteter. Området kring Körsveka erbjuder en mängd olika aktiviteter för naturälskare. Vandra längs de vackra lederna, ta ett uppfriskande dopp i Krokån eller utforska den rika floran och faunan i de omgivande skogarna. Här finns något för alla, oavsett om ni söker äventyr eller bara vill koppla av och njuta av lugnet. Att investera i Körsveka Stugområde 625 är inte bara en investering i en fastighet, utan också i livskvalitet. Här får ni möjlighet att skapa minnen för livet, tillsammans med familj och vänner, i en av Hallands mest pittoreska miljöer. Missade inte chansen att förverkliga drömmen om ett eget sommarställe på denna fantastiska plats. Välkommen att boka en visning och upptäcka alla fördelar med Körsveka Stugområde 625 – Ert nya paradis i det halländska höglandet.

  • Premium
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 15D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkomna till Kornhillsvägen 15D! Denna generösa och inflyttningsklara 2-rum och kök om 66 kvm erbjuder en modern och stilren livsstil. Det ljusa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge, med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det moderna och fina köket är fullutrustat och bjuder på generös förvaring. Badrummet är helkaklat och har tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en låg månadsavgift där värme, kallvatten, internet samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt! Kontakta ansvarig mäklare idag för en privat visning och upptäck ert framtida drömboende på Kornhillsvägen 15D!

  • Premium
  • Balkong
Nissadalsvägen 18, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 18

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
695 000 kr
142 + 16 m²
5 rum
1 541 m² tomt

Välkomna till Nissadalsvägen 18 – Ett hem med mycket potential! Denna fastighet, som har genomgått flertalet stora renoveringar under åren, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende med en personlig touch. Denna fastighet på 1,5 plan sträcker sig över en generös tomt om hela 1541 kvm. Entréplanet har utökats med en imponerande tillbyggnad om ca 35 kvm, vilket ger extra utrymme för familjen. Fasadrenoveringen lyfter inte bara estetiken utan signalerar också att detta hem är underhållet med stor omsorg. Nya fönsterrutor strömmar in naturligt ljus och ger en känsla av öppenhet. Badrummet, som nyligen renoverades under 2022 där varje detalj har valts med omsorg och smak. Fastighetens planlösning som är fördelat på 1,5 plan ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den generösa tomten skapar utrymme för trädgårdsentusiaster och lekfulla stunder. Här finns möjligheten att förverkliga trädgårdsdrömmar eller skapa en lekfull lekplats för familj och vänner. Visst, fastigheten behöver kanske lite kärlek och renovering, men det är just detta som gör den till en spännande möjlighet. Ta chansen att sätta din prägel på detta hem och skapa en plats där du trivs och känner dig hemma. Kontakta ansvarig mäklare och boka er visning idag och upptäck allt som Nissadalsvägen 18 har att erbjuda.

Veingevägen 69, Veinge, Laholms kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Veingevägen 69

Villa
Veinge, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 895 000 kr
116 + 83 m²
4 rum
1 001 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska fastighet som har genomgått en stor helrenovering under 2023/2024 med en hög standard på alla materialval. Från golv till tak har varje yta av detta hem förnyats med omsorg och precision. Det nya taket, den nya fasaden, samt de nya vatten- och elledningarna samt radiatorer inkl ny värmepanna fr Viessman bidrar till säkerhet och långvarighet. Här behövs inga renoveringar de kommande åren. Upplev gourmetköket som är designat för att imponera. Med HTH:s moderna och stilrena design kombinerat med hög funktionalitet, är detta kök en fröjd för alla matentusiaster och minnesvärda tillställningar. De två badrummen i huset har förvandlats med granitkeramik och inredning från Dansani & Duravit. Varje detalj är noga utvald för att erbjuda både stil och komfort inkl golvvärme och OSB plattor i väggar. På entré plan finner ni ett snyggt parkettgolv från Tarkett och på övreplan finner ni ett parkettgolv från Kährs och även OSB plattor i alla väggar. Njut av ett härligt inflöde med naturligt ljus och energieffektivitet med de högkvalitativa fönstren från Elit. Dessa fönster erbjuder inte bara stil och funktion, utan också långsiktig hållbarhet med utsikten över slätten som är magisk. Här bor ni som framtida köpare bekvämt och tryggt och kommer att bli bortskämda med många soltimmar och spektakulära solnedgångar. Omgivet av vacker natur men ändå med närhet till allt man behöver för en bekväm livsstil. Med endast 14 min färd är man på en av Sveriges vackraste stränder i Tönnersa eller även i Mellbystrand. Det är dessutom mycket nära till Ängskulla dagis och Veingeskolan från förskolan till högstadiet och där skolbussen stannar inom gångavstånd. Till Laholm är det ca 6 km och till Stenalyckan i Halmstad endast 15 min med bil, allt inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till den ultimata kombinationen av avskildhet och bekvämlighet. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er visning av Veingevägen 69 och upptäck möjligheterna till det perfekta lantliga drömhemmet!

  • Plus
  • Energieffektiv
Trädgårdsgatan 23, Oskarström, Halmstads kommun

Trädgårdsgatan 23

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
395 000 kr
863 m² tomt

Denna fantastiska tomt med en yta på 863 kvm är den perfekta platsen att skapa ditt drömhem på! Här kan du bygga en fristående 1,5- plansvilla med gott om utrymme för hela familjen, och njuta av en rymlig trädgård och uteplats. Det bästa av allt - det finns redan ett godkänt bygglov för en fristående villa på denna tomt! Du kan känna dig trygg med att huset uppfyller alla relevanta regler och krav, och att du kan bygga ditt drömhus utan oro! Så vad väntar ni på? Denna tomt är en fantastisk möjlighet för den som vill ha det bästa av båda världarna - en rymlig trädgård, en modern och bekväm bostad och en plats som är redo att byggas på. Kontakta ansvarig mäklare idag för att ta steget mot att uppfylla dina drömmar om ett eget hus!

Visar alla 8