Mäklare Emir Aljaaf

Emir Aljaaf

Om mig

Jag som person är extremt driven, resultatorienterad och brinner för att krossa alla mål och utmaningar. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg och säker genom hela processen, detta genom öppenhet och hårt arbete. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun, bild 2
Dalavägen 20, Harplinge, Halmstads kommun, bild 3

Dalavägen 20

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 695 000 kr
173 + 10 m²
6 rum
765 m² tomt

Välkomna till Dalavägen 20 ert nya hem i Harplinge! - Denna gedigna & trevliga familjevilla från 1980 disponeras om 175 imponerade kvadratmeter. Med sin gedigna konstruktion och välplanerade kvadratmeter erbjuder fastigheten en perfekt balans mellan komfort och funktion. Välkommen in i detta omsorgsfullt underhållna hem, där varje detalj är utformat med familjen i åtanke. Ett rymligt vardagsrum välkomnar er med en varm atmosfär, perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket är generöst och erbjuder gott om utrymme för samvaro. Med fem generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De väl tilltagna badrummen erbjuder bekvämlighet och stil, medan den charmiga trädgården erbjuder en fridfull oas för avkoppling och lek. Denna fantastiska fastighet ligger i det populära området Harplinge med närhet till skolor, livsmedelsbutik och natursköna omgivningar - Dalavägen 20 är mer än bara ett hus det är en plats där minnen skapas. Missa inte chansen att kalla detta underbara familjehem för ert egna. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er personliga visningstid och upptäck allt som Dalavägen 20 har att erbjuda!

  • Premium
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 13:20
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Sutarängsvägen 14B, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Sutarängsvägen 14B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 009 kr/mån
15 933 kr/m²

Välkomna till denna 3:a på Sutarängsvägen 14B - Här hittar ni en bostad som verkligen utmärker sig med sitt fantastiska läge. Med en charmig och gemytlig utsikt över en vacker natur får ni en känsla av lugn och ro direkt utanför era fönster. Denna bostad är optimalt placerad för att erbjuda er en enastående panoramavy över grönskande områden och en idyllisk liten damm. Med sina generösa 75 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande planlösning som sträcker sig över två väl tilltagna sovrum, ett kaklat badrum, ett praktiskt & funktionellt kök, ett rymligt vardagsrum och inte minst en härlig inglasad balkong i sydvästläge! Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en månadsavgift där värme, kabel-Tv, internet (100mbit) samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt!

  • Premium
  • Balkong
Veingevägen 69, Veinge, Laholms kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Veingevägen 69

Villa
Veinge, Laholms kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 350 000 kr
116 + 83,2 m²
1 001 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska fastighet som har genomgått en imponerande totalrenovering under 2023/2024. Varje hörn av detta hem har förvandlats till enastående standard där varje detalj har blivit förbättrad och moderniserad till perfektion. Ingen aspekt har lämnats åt slumpen, vilket gör detta till ett sant mästerverk. Från golv till tak har varje yta av detta hem förnyats med omsorg och precision. Det nya taket, den nya fasaden, samt de nya vatten- och elledningarna, radiatorer och värmepanna bidrar till säkerhet och långvarighet. Här behövs inga renoveringar de kommande åren. Upplev gourmetköket som är designat för att imponera. Med HTH:s moderna och stilrena design kombinerat med hög funktionalitet, är detta kök en fröjd för alla matentusiaster och minnesvärda tillställningar. De två badrummen i huset har förvandlats med granitkeramik och inredning från Dansani & Duravit. Varje detalj är noga utvald för att erbjuda både stil och komfort. På entré plan finner ni ett snyggt tarkettgolv och på övreplan finner ni ett parkettgolv från Kährs. Njut av ett härligt inflöde med naturligt ljus och energieffektivitet med de högkvalitativa fönstren från Elit. Dessa fönster erbjuder inte bara stil och funktion, utan också långsiktig hållbarhet. Här bor ni som framtida köpare bekvämt och tryggt och kommer att bli bortskämda med många soltimmar och spektakulära solnedgångar. Omgivet av vacker natur och med närhet till allt ni behöver för en bekväm livsstil, är denna fastighet en perfekt plats att kalla hem. Skolor, parker, shopping och restauranger finns alla inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till den ultimata kombinationen av avskildhet och bekvämlighet. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka er visning av Veingevägen 69 och upptäck möjligheterna till det perfekta lantliga drömhemmet!

  • Plus
  • Energieffektiv
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 15D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkomna till Kornhillsvägen 15D! Denna generösa och inflyttningsklara 2-rum och kök om 66 kvm erbjuder en modern och stilren livsstil. Det ljusa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge, med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det moderna och fina köket är fullutrustat och bjuder på generös förvaring. Badrummet är helkaklat och har tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en låg månadsavgift där värme, kallvatten, internet samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt! Kontakta ansvarig mäklare idag för en privat visning och upptäck ert framtida drömboende på Kornhillsvägen 15D!

  • Premium
  • Balkong
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun, bild 2
Brogårdsvägen 25A, Skedala, Halmstads kommun, bild 3

Brogårdsvägen 25A

Lägenhet
Skedala, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
6 011 kr/mån
28 699 kr/m²

Välkomna till ert framtida drömhem! Denna fantastiska gavellägenhet erbjuder 3 rum och kök om 73 kvadratmeter och stod klar så sent som år 2022. När ni kliver in i bostaden, imponeras ni omedelbart av de smakfulla tillvalen som har gjorts av nuvarande ägare, vilket höjer standarden på denna bostad till en ny nivå. Köket är från Vedum och bjuder på en blandning av stil och funktionalitet. Med sina eleganta ytor och högkvalitativa vitvaror skapar köket en perfekt plats för att utforska ens kulinariska passion - Detta är en dröm för alla matälskare! Badrummet är helkaklat med noggrant utvalda kakel/klinker som ger en exklusiv känsla med en egen tvätt-avdelning, bostaden bjuder bland annat på två väl tilltagna sovrum. Men det är inte bara insidan som imponerar, det som gör denna bostaden unik är dess underbara utomhusutrymmen. Ett inglasat uterum erbjuder en möjlighet att njuta av den friska luften året runt, medan den generösa uteplatsen i sydvästläge ger er möjlighet att njuta av solen och en en fri utsikt över den omgivande åkern. Här kan ni ordna grillkvällar med vänner och familj, uteplatsen är även insynsskyddad. Så varför vänta? Ta tillfället i akt och upplev det bästa av det bästa - boka din visning idag och upptäck allt som Brogårdsvägen 25A har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Järnvägsgatan 38, Getinge, Halmstads kommun

Östra Järnvägsgatan 38

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 995 000 kr
153 + 62 m²
6 rum
1 471 m² tomt

Välkomna till Östra Järnvägsgatan 38, där denna trevliga fristående villa erbjuder en fantastisk möjlighet för både boende och investering! Belägen i det eftertraktade området i Getinge. Med en boyta på 153 kvm och 62 kvm biarea, erbjuder denna villa gott om utrymme för ett bekvämt boende. Den rymliga tomten, som sträcker sig över 1471 kvm, ger gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. En av de mest lockande attributen hos denna fastighet är dess uthyrningspotential. Det tillhörande gästhuset är inte bara en separat och privat plats för gäster, utan också en lönsam möjlighet för extra inkomst. Nuvarande ägare har framgångsrikt hyrt ut detta gästhus och skapat en stabil inkomstkälla. Förutom det praktiska med gästhuset är både huvudbostaden och gästhuset försedda med härliga tralldäck där ni kan njuta av soliga dagar och underbara kvällar utomhus. Detta ger en perfekt plats för avkoppling, underhållning och social samvaro med familj och vänner. Östra Järnvägsgatan 38 är mer än bara ett hem. Med sin bekväma belägenhet nära stadens bekvämligheter, skolor och transportförbindelser, är denna fastighet en dröm för den som söker en balans mellan livskvalitet och ekonomisk tillväxt. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Bryngelshusgatan 2, Nyatorp, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bryngelshusgatan 2

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
4 552 kr/mån
21 369 kr/m²

Välkomna till Bryngelshusgatan 2 - där möjligheten till er drömrenovering väntar! Högst upp i huset finner ni denna 3rok om 84 välplanerade kvadratmeter som erbjuder en fantastisk potential för den som vill skapa sitt perfekta hem. Belägen i en väl etablerad och stabil förening med låg belåningsgrad och månadsavgift, ger detta objekt en trygg och långsiktig investering. Denna pärla på Bryngelshusgatan 2 är inte bara en renoveringschans, utan också en investering i en stabil och trygg boendemiljö. Ett centralt läge & högst upp i huset är sällsynta egenskaper som gör bostaden mycket attraktiv. Missa inte chansen att förvandla detta till ditt drömhem – kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Aromavägen 54, Båstad, Båstads kommun
  • Tor 9 maj kl 12:00

Aromavägen 54

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
6 011 kr/mån
31 357 kr/m²

Välkomna till Aromavägen 54 - Ert nya hem centralt beläget i populära Båstad! Denna exklusiva bostadsrätt för åldersgruppen 55+ erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och gemenskap. Med sina generösa 70 välplanerade kvadratmeter och smarta planlösning är denna bostad helt perfekt för den som önskar sig ett bekvämt boende med gott om utrymme. Bostaden bjuder dessutom på rikligt med ljusinsläpp tack vare flertalet fönsterpartier samt en trevlig balkong I direkt söderläge med många soltimmar! Bostaden är belägen på ett centralt läge och erbjuder enastående fördelar för er som uppskattar det bästa av både stadsliv, natur men även närhet till strand och salta bad. Så varför vänta? Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck varför detta är det perfekta stället att kalla hemma i Båstad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun

Gråsejsvägen 33

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 175 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
33 571 kr/m²

Välkomna till Gråsejsvägen 33 - En enastående möjlighet att äga en fantastisk bostad högst upp i huset. Denna pärla på 35 kvm är belägen på våning 3/3 och stod klart så sent som år 2022. Lägenheten bjuder på en mysig sovalkov med bra förvaring, helkaklat och fräscht badrum, modernt och stilrent kök i öppen planlösning mot det ljusa allrummet. Som om inte detta vore nog bjuder bostaden på en härlig uteplats i form av loftgång med plats för cafébord och solstol. På Gråsejsvägen 33 bor ni en kort bil eller cykeltur ifrån vad Halmstad har att erbjuda så som köpcentret Hallarna, fina Östra stranden, Halmstad högskolan, livsmedelsbutiker och Halmstads utbud att trevliga restauranger. Passa på innan någon annan hinner före - anmäl ert intresse redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Trädgårdsgatan 23, Oskarström, Halmstads kommun

Trädgårdsgatan 23

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
395 000 kr
863 m² tomt

Denna fantastiska tomt med en yta på 863 kvm är den perfekta platsen att skapa ditt drömhem på! Här kan du bygga en fristående 1,5- plansvilla med gott om utrymme för hela familjen, och njuta av en rymlig trädgård och uteplats. Det bästa av allt - det finns redan ett godkänt bygglov för en fristående villa på denna tomt! Du kan känna dig trygg med att huset uppfyller alla relevanta regler och krav, och att du kan bygga ditt drömhus utan oro! Så vad väntar ni på? Denna tomt är en fantastisk möjlighet för den som vill ha det bästa av båda världarna - en rymlig trädgård, en modern och bekväm bostad och en plats som är redo att byggas på. Kontakta ansvarig mäklare idag för att ta steget mot att uppfylla dina drömmar om ett eget hus!

Visar alla 10