Mäklare Philip Bengtsson

Philip Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Vägen 45, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 10:20
Södra Vägen 45, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 45, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 45

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 495 000 kr
48,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
2 913 kr/mån
51 443 kr/m²

Varmt välkomna till ert nya hem på Södra vägen 45 – en exklusiv pärla högt upp i huset som kombinerar stil, smart planlösning och en makalös utsikt! Denna superbostad på 48,5 kvm är en perfekt kombination av funktionell design och modern elegans. De nuvarande ägarna har med god smak omformat lägenheten till en underbar 1,5:a , där industriella glasväggar skapar ett stilrent sovrum av den tidigare matplatsen. Här möts ni av en genomtänkt och praktisk planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp för en slående panoramavy, där varje ögonblick blir en konstant påminnelse om ert fantastiska boende. Köket är ljust och modernt, komplett med alla bekvämligheter ni kan önska er, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Det stora och helkaklade badrummet imponerar med sin generösa yta och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Dessutom finns en rymlig och praktisk klädkammare som ger er extra utrymme för ordning och reda. En av höjdpunkterna i denna fantastiska bostad är den inglasade balkongen, en fridfull oas där ni kan njuta av ert morgonkaffe eller avkopplande kvällsstunder stora delar av året. En plats att skapa minnen och njuta av utsikten. Föreningen Brf Båtbryggan är en stabil och välskött förening som tillhandahåller flera mervärden för sina medlemmar, så som en trevlig innergård med sittplatser, gemensam tvättstuga, garage samt en övernattningslägenhet. Bortom dessa bekvämligheter, omfamnas ni av ett av Halmstads mest åtråvärda område som ger er en enastående livsstil. Den populära och familjära restaurangen Söderfamiljen blir er granne, och vackra promenadstråk längs Prins Bertils stig väntar på att upptäckas. Västra Stranden, med sina charmiga caféer/restauranger som Söderpiren och Lillebror, lockar till både goda luncher och avkopplande stunder med vänner. Och när stadspulsen kallar är det bara några minuters avstånd till Halmstad City och dess breda utbud av butiker, restauranger och nöjen. Missa inte chansen att bli nästa lyckliga ägare av denna superfina lägenhet!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Slåttervägen 8A, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 12:30
Slåttervägen 8A, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 8A, Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 8A

Lägenhet
Centrala Halmstad - Öster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 345 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 359 kr/mån
24 679 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Slåttervägen 8A och denna trivsamma 2:a om 54,5 kvadratmeter, där varje hörn är noggrant planerat för er bekvämlighet. Bostaden ligger endast ett stenkast från Halmstad Högskola och erbjuder en bekväm och modern livsstil. Det ljusa och moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter ni behöver för att skapa läckra måltider. Det helkaklade och fräscha badrummet kommer med praktiska funktioner såsom tvättmaskin och golvvärme. Sovrummet imponerar med generös platsbyggd förvaring, medan det rymliga vardagsrummet öppnar upp för social samvaro och har en utgång till en mysig balkong där eftermiddagssolen kan avnjutas. Denna bostad erbjuder en bekväm tillvaro i en stabil och välskött Riksbyggenförening. Kvarteren är lugna och mysiga, och Halmstad City ligger endast en kort cykeltur bort. Kom och upplev allt detta på plats – varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Torsgatan 5B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Torsgatan 5B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Torsgatan 5B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Torsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 850 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/5
4 080 kr/mån
30 328 kr/m²

Vi hälsar er välkomna till Torsgatan 5B, där denna trevliga 2:a om 61 kvadratmeter väntar på att bli ert nya hem. Med sitt idealiska läge ett stenkast från Halmstad City och dess breda utbud, erbjuder denna lägenhet både bekvämlighet och livsstil. Ni hälsas välkomna av en rymlig hall som leder er till det ljusa och helkaklade badrummet med tvättmaskin/torktumlare. Fortsätt genom hallen och stig in i det härliga vardagsrummet där generösa fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån tar ni enkelt steget ut på den inglasade balkongen och njuter av lugna stunder och frisk luft. Köket är både funktionellt och välutrustat med gott om förvaring i över- och underskåp samt generös arbetsyta. Här finns även plats för er önskade matgrupp, perfekt för måltider och sociala stunder. Sovrummet är rymligt och smart planerat, med plats för en bekväm vistelse och gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Förutom den trevliga bostaden blir ni en del av en stabil och omtyckt förening med extra fördelar såsom trivsamma innergårdar, garage, en praktisk övernattningslägenhet och flera tvättstugor. Boka er på visning och upptäck fördelarna med att bo på Torsgatan 5B - vi ses!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Broddesonsgatan 47B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
4 780 kr/mån
29 702 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a om 84 kvadratmeter på Broddesonsgatan, en pärla bara en kort promenad från Halmstad city. Här möts ni av ett bostadsområde som erbjuder det bästa av två världar - lugnet av en fridfull gata och närheten till stadens puls med dess rika utbud av restauranger, butiker och charmiga promenadstråk längs med Nissan och på Galgberget. Det första som möter er när ni kliver in är en rymlig hall som genast ger känslan av hemtrevnad. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor, samt generösa avhängningsmöjligheter för en smidig vardag. Under 2020 har badrummet genomgått en totalrenovering och köket har fått ny färg, vilket skapar en enhetlig och stilfull helhet. Här är det bara att flytta in och njuta av en modern och funktionell yta. Bostadens hjärta utgörs av det stora och luftiga vardagsrummet, vars atmosfär förstärks av naturligt ljus som strömmar in från fönster i två väderstreck. Den trevliga balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder in till sköna stunder i solens varma strålar. Perfekt för avkopplande stunder eller sociala tillfällen med vänner och familj. Förutom vardagsrummet finns ett praktiskt allrum som idag används som matsal. En flexibel yta där möjligheterna är många - låt det bli en lekyta för de små, ett hemmakontor eller behåll det som en elegant matsal för trevliga middagar. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med tillhörande klädkammare. Här finns gott om plats för förvaring och möjlighet att skapa en personlig oas för avkoppling och återhämtning. Ett extra plus är de generösa gratis parkeringsmöjligheterna längs gatan, vilket gör det både smidigt och bekvämt för dig och dina gäster att komma och gå. En möjlighet att leva det bekväma stadslivet med tryggheten av ett harmoniskt boende. Denna bostad är helt enkelt en plats där modern komfort och stilfull design möter praktisk funktionalitet. Kom och upplev hur det är att bo på Broddesonsgatan – ert nya hem väntar på er!

 • Premium
 • Balkong
Esaias Thoréns Gata 7, Nissastrand, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 11:30
Esaias Thoréns Gata 7, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 2
Esaias Thoréns Gata 7, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 3

Esaias Thoréns Gata 7

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/6
3 244 kr/mån
43 468 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Nissastrand och denna superfina lägenhet på Esaias Thoréns gata 7! Denna moderna tvårummare är en pärla med en rymlig och inbjudande balkong där ni kan njuta av varma sommarkvällar och soliga helgfrukostar. Den öppna och sociala planlösningen skapar en trivsam atmosfär mellan det stilfulla köket och det bekväma vardagsrummet. Badrummet är lyxigt helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för att göra er vardag både smidig och bekväm. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaringsutrymme med flertalet garderober och en praktisk klädkammare. Läget är oslagbart med närhet till Halmstad city och charmiga promenadstråk längs Nissan. Här har ni möjlighet att förena aktiviteter och avkoppling på bästa sätt. Att vara boende i Brf. Bron vid Nissan innebär inte bara en fantastisk bostad utan också en trygg och säker boendemiljö. Föreningen är stabil med en god ekonomi, och den trevliga innergården bjuder in till sociala stunder och avslappning. Dessutom erbjuds en övernattningslägenhet för gäster eller besökande släktingar. För er som söker en modern och välplanerad tvårummare med en stor och härlig balkong, nära till allt som Halmstad har att erbjuda, är detta en möjlighet som inte bör missas. Vi ser fram emot att visa er denna fantastiska lägenhet – boka er på visning redan idag och låt drömmen om ert nya hem bli verklighet!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 37

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 450 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/7
4 196 kr/mån
44 805 kr/m²

Denna fantastiska 3:a om 77 kvadratmeter är en dröm för alla som söker en modern och trivsam bostad med hög kvalitet och bekvämlighet. Lägenheten erbjuder två rymliga uteplatser, perfekta för att njuta av solen, koppla av med en trevlig bok eller bjuda in vänner och familj för en grillkväll. Interiören är stilren och smakfull med en välplanerad planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Materialvalen är av hög kvalitet och ger en exklusiv och elegant touch i varje rum. Köket är modernt utrustat med alla bekvämligheter ni behöver för att laga fantastiska måltider och vardagsrummet är en perfekt plats att koppla av efter en lång dag. Sovrummen har god plats för önskad möblering och badrummet är fräscht och helkaklat samt erbjuder både torktumlare och tvättmaskin - praktiskt! Bostaden är belägen i ett eftertraktat område nära vattnet, vilket ger er möjlighet att njuta av vackra promenader längs vattnet och stranden. Området är lugnt och fridfullt, samtidigt som det finns gott om bekvämligheter i närheten, såsom restauranger, kaféer, affärer och kommunikationer. BRF Flaggskeppet har god ekonomi och bjuder på flera mervärden så som garage, grovtvättstuga och övernattningsrum med pentry - perfekt om ni har vännerna på besök! Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för er som söker en modern och trivsam lägenhet i ett eftertraktat område. Med två stora uteplatser, hög kvalitet och närhet till vattnet kommer ni garanterat att trivas här!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Stinas gränd 2, Frösakull, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 15:00
Stinas gränd 2, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Stinas gränd 2, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Stinas gränd 2

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
5 995 000 kr
160 m²
5 rum
737 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till detta charmiga 1.5-planshus, högt upp på en fridfull återvändsgata, i det eftertraktade och havsnära området Frösakull. Med en yta på hela 160 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av trivsel och funktionalitet och passar utmärkt som både permanent- och fritidsboende. På framsidan möts ni av en trevlig och stensatt uteplats som ger en inbjudande känsla. Här kan ni njuta av soliga dagar och umgås med familj och vänner. Baksidan av huset är utrustad med en inglasad altan och ett härligt trädäck, perfekt för avkoppling och sommarmiddagar. Den generösa gräsytan runt huset ger gott om plats för barnens lek och aktiviteter. Därtill finns det även ett mysigt uthus som kan nyttjas efter era egna önskemål och behov. Det välkomnande entréplanet öppnar upp med en ljus hall som leder er vidare till det rymliga vardagsrummet. Fönster i flera väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. I en halvöppen planlösning finner ni det trevliga köket, vilket gör matlagningen till en njutning. Från köket når ni den fräscha och renoverade tvättstugan, som även fungerar som en praktisk groventré. På entréplanet finns även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett stort, helkaklat badrum med bastu för extra lyxiga stunder. En trappa upp möts ni av bostadens allrum, som bjuder på en härlig atmosfär tack vare två takfönster som släpper in naturligt ljus från olika håll. Det övre planet erbjuder även två väl tilltagna sovrum, en rymlig klädkammare och ett ljust samt funktionellt badrum. Tack vare den rymliga uppfarten samt bostadens fristående garage är parkering och extra förvaring aldrig några konstigheter. Beläget på en plats som kan beskrivas som inget annat än fantastiskt, erbjuder detta hem närhet till både strand och hav. Här får ni möjligheten att förlänga sommarkvällarna med salta havsbrisar och avnjuta underbara solnedgångar vid vattnet. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till viktiga vardagsservicepunkter såsom förskolor, skolor och matbutiker. Den naturnära aspekten blir påtaglig när ni upptäcker grönområden inom räckhåll, vilket ger möjligheten att integrera naturen i vardagslivet och skapa en harmonisk tillvaro. För de som delar intresset för golf finns flera golfbanor i närområdet där ni kan utmana era färdigheter och samtidigt njuta av omgivningen. Detta gör platsen till ett paradis för de golfentusiaster som vill förena sitt intresse med en vacker miljö. Sammanfattningsvis hälsas ni varmt välkomna att längta hem till detta idylliska boende. Här finns inte bara ett hus, utan en livsstil där närheten till havet, bekvämligheterna i vardagen och möjligheten till aktiviteter i naturen går hand i hand.

 • Premium
Flygaregatan 7, Halmstad centrum, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 13:30

Flygaregatan 7

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/3
4 944 kr/mån
29 839 kr/m²

Vi har fått det stora nöjet att hälsa er välkomna till denna nyrenoverade och genomgående 3:a om 62 kvadratmeter på Flygaregatan 7, vilket vi gör med öppna armar. Här erbjuds en trevlig bostad med ett stilrent och modernt kök från 2021 samt ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostadens härliga balkong. I övrigt finner ni två rymliga sovrum, en ljus hall med flertalet platsbyggda garderober samt ett delvis kaklat och fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Här bor ni centralt med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, vackra naturområden och havet - bättre kan det inte bli! Halmstad högskola når ni på några minuter med cykel/buss. Välkomna att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
Stenvinkelsgatan 11C, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 11C

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 900 000 kr
137 m²
4 rum
vån 1/1
9 695 kr/mån
28 467 kr/m²

Vi hälsar er välkomna till detta exceptionella gårdshus beläget i hjärtat av Halmstad. Med sin unika karaktär och eleganta design erbjuder denna bostad en möjlighet att uppleva något helt unikt i centrala Halmstad. Det första som fångar uppmärksamheten är husets charmiga och välbevarade yttre. Med en vacker fasad och traditionella arkitektoniska detaljer framstår detta gårdshus som en pärla i staden. Det är tydligt att varje detalj omsorgsfullt utformats för att skapa en unik atmosfär som kombinerar klassiskt och modernt på ett stilfullt sätt. Detta boende erbjuder en generös boyta med maximal komfort och funktionalitet. Genom att kombinera moderna materialval och stilfulla inslag erbjuds ett exklusivt boende som speglar dagens höga standard. De öppna och ljusa ytorna skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas och trivas. Gårdshuset har också en fantastisk utomhusmiljö som kommer att bli er egna privata oas mitt i stadens puls. Den härliga uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och underhållning under varma sommarkvällar. Här kan ni njuta av lugnet samtidigt som ni befinner er endast ett stenkast från stadens alla bekvämligheter. Att bo mitt i centrala Halmstad innebär att ni har omedelbar tillgång till shopping, restauranger, kultur och nöjen. Med närhet till grönområden och parker kan ni enkelt njuta av naturen och ta långa promenader. Vi är övertygade om att ni kommer att bli fascinerade av dess charm och unika atmosfär - välkommen till ert nästa drömboende!

 • Uteplats

Visar alla 9