Mäklare Philip Bengtsson

Philip Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun
  • Lör 6 apr kl 11:30
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 2
Norra Vägen 32, Halmstad centrum, Halmstads kommun, bild 3

Norra Vägen 32

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 875 kr/mån
40 469 kr/m²

Låt oss presentera denna kvadratsmarta pärla som totalrenoverats i stilrent utförande år 2024. Perfekt boende för studenten, ditt första boende eller som övernattningslägenhet till en låg månadskostnad. Endast: 1 875 kr/mån inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bli första stolta ägare till denna läckra bostadsrätt på fördelaktigt läge i centrala Halmstad. Norra Vägen 32 finns på ett utmärkt läge i centrala Halmstad med promenadavstånd till stadens centrum med alla bekvämligheter samt med direkt närhet till natursköna Galgberget. Halmstad Högskola nås enkelt om ca 10 minuters cykeltur. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

  • Premium
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 2
Broddesonsgatan 47B, Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun, bild 3

Broddesonsgatan 47B

Lägenhet
Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
4 780 kr/mån
28 512 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a om 84 kvadratmeter på Broddesonsgatan, en pärla bara en kort promenad från Halmstad city. Här möts ni av ett bostadsområde som erbjuder det bästa av två världar - lugnet av en fridfull gata och närheten till stadens puls med dess rika utbud av restauranger, butiker och charmiga promenadstråk längs med Nissan och på Galgberget. Det första som möter er när ni kliver in är en rymlig hall som genast ger känslan av hemtrevnad. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor, samt generösa avhängningsmöjligheter för en smidig vardag. Under 2020 har badrummet genomgått en totalrenovering och köket har fått ny färg, vilket skapar en enhetlig och stilfull helhet. Här är det bara att flytta in och njuta av en modern och funktionell yta. Bostadens hjärta utgörs av det stora och luftiga vardagsrummet, vars atmosfär förstärks av naturligt ljus som strömmar in från fönster i två väderstreck. Den trevliga balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder in till sköna stunder i solens varma strålar. Perfekt för avkopplande stunder eller sociala tillfällen med vänner och familj. Förutom vardagsrummet finns ett praktiskt allrum som idag används som matsal. En flexibel yta där möjligheterna är många - låt det bli en lekyta för de små, ett hemmakontor eller behåll det som en elegant matsal för trevliga middagar. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med tillhörande klädkammare. Här finns gott om plats för förvaring och möjlighet att skapa en personlig oas för avkoppling och återhämtning. Ett extra plus är de generösa gratis parkeringsmöjligheterna längs gatan, vilket gör det både smidigt och bekvämt för dig och dina gäster att komma och gå. En möjlighet att leva det bekväma stadslivet med tryggheten av ett harmoniskt boende. Denna bostad är helt enkelt en plats där modern komfort och stilfull design möter praktisk funktionalitet. Kom och upplev hur det är att bo på Broddesonsgatan – ert nya hem väntar på er!

  • Premium
  • Balkong
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
  • Mån 1 apr kl 16:30
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 37, Söder/Söderkaj, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 37

Lägenhet
Söder/Söderkaj, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/7
4 196 kr/mån
44 091 kr/m²

Denna fantastiska 3:a om 77 kvadratmeter är en dröm för alla som söker en modern och trivsam bostad med hög kvalitet och bekvämlighet. Lägenheten erbjuder två rymliga uteplatser, perfekta för att njuta av solen, koppla av med en trevlig bok eller bjuda in vänner och familj för en grillkväll. Interiören är stilren och smakfull med en välplanerad planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Materialvalen är av hög kvalitet och ger en exklusiv och elegant touch i varje rum. Köket är modernt utrustat med alla bekvämligheter ni behöver för att laga fantastiska måltider och vardagsrummet är en perfekt plats att koppla av efter en lång dag. Sovrummen har god plats för önskad möblering och badrummet är fräscht och helkaklat samt erbjuder både torktumlare och tvättmaskin - praktiskt! Bostaden är belägen i ett eftertraktat område nära vattnet, vilket ger er möjlighet att njuta av vackra promenader längs vattnet och stranden. Området är lugnt och fridfullt, samtidigt som det finns gott om bekvämligheter i närheten, såsom restauranger, kaféer, affärer och kommunikationer. BRF Flaggskeppet har god ekonomi och bjuder på flera mervärden så som garage, grovtvättstuga och övernattningsrum med pentry - perfekt om ni har vännerna på besök! Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för er som söker en modern och trivsam lägenhet i ett eftertraktat område. Med två stora uteplatser, hög kvalitet och närhet till vattnet kommer ni garanterat att trivas här!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Frösakulls Fritidsby 29, Frösakull, Halmstads kommun

Frösakulls Fritidsby 29

Fritidshus
Frösakull, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 500 000 kr
65,2 m²
4 rum

VISNING I PÅSK - VARMT VÄLKOMNA! Vi hälsar er varmt välkomna till Frösakull By 29 och denna fina och vinterbonade stugan – perfekt för er som söker ett mindre boende eller för er som vill uppleva en bekväm och avkopplande vistelse i en naturskön miljö. Med sina generösa 65,2 kvadratmeter har detta boende gott om plats för hela familjen eller en grupp av vänner. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla och de stora fina fönsterpartierna ger ett fantastiskt naturligt ljus som skapar en härlig och harmonisk atmosfär. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om sängplatser. Badrummet är helkaklat och fräscht, med en modern design och alla bekvämligheter ni behöver för en avkopplande semester. Den rymliga tvättstugan gör det enkelt att tvätta och torka kläder efter dagens aktiviteter. Stugan har även en härlig tomt med dubbla uteplatser, perfekta för att njuta av den friska luften och naturen runt omkring. Dessutom finns ett växthus på tomten, vilket ger möjlighet att odla egna grönsaker och örter. Belägen i en privat miljö med naturen precis utanför fönstret, är detta den perfekta platsen att koppla av och återhämta sig från vardagens stress och press. I området finner ni bland annat dansbana, lekplatser, gemensam tvättstuga och flertalet parkeringsmöjligheter. Halmstad och Ringenäs Golfklubb samt Halmstad Golfarena tar ni er till på några få minuter och när vädret tillåter njuter ni på en av Sveriges finaste stränder. Passa på innan någon annan hinner före - vi ses! Som ägare av Frösakull By 29 är man medlem i två föreningar, Frösakull By Ek Förening och Frösakull Fritidsby. Frösakull By Ek Förening äger marken och man betalar endast fastighetsskatt till föreningen (år 2023 var maxavg. 3.000kr). Disponerar tomten Frösakull By 29 i egenskap av andelsägare i Frösakulls By Ekonomiska Förening som äger fastigheten Fammarp 4:1. Arrendeavgift om 1 kr betalas. Avgifter i Fritidsbyn se nedan: Årsmötet beslutar om följande driftskostnader: Grundavgift är 1 500 kronor för årsboende och 1 000 kronor för fritidsboende (oförändrat sen föregående år). Årlig driftsavgift är 3 500 kronor (oförändrad sen föregående år). Städavgift är 500 kronor (oförändrat sen föregående år). Återbetalning avräknas året efter deltagande på städdagen. Avgift för vattenavstängning av Halmstads kommun är 200 kronor. Frösakull By Ekonomisk förening har en stark balansräkning och ett bra kassaflöde.

Ängsgårdsvägen 5, Vallås, Halmstads kommun

Ängsgårdsvägen 5

Radhus
Vallås, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
2 395 000 kr
115 m²
4 rum
205 m² tomt

Vi hälsar er välkomna till Ängsgårdsvägen 5 och detta charmiga radhus på 115 kvadratmeter som genom åren genomgått flertalet stilrena renoveringar, vilket ger er en modern och trivsam boendemiljö. På entréplanet möts ni av en ljus och social atmosfär, där det sprillans nya köket från 2022 tillsammans med det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matplats blir själva hjärtat i hemmet. Här finns utrymme för middagar och trevliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni även det härliga uterummet där ni kan njuta av soliga dagar och milda kvällar. Från uterummet tar ni er vidare till bostadens altan och trädgård med gott om plats för både utemöbler, grill, odling och lek. Entréplanet bjuder även på en praktiskt tvättstuga, WC samt en rymlig hall med god plats för avhängning. På övre plan möts ni av två rymliga sovrum, ett allrum som enkelt kan förvandlas till ett extra sovrum om så önskas samt bostadens totalrenoverade badrum från 2016. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa. För att göra vardagen ännu smidigare erbjuds ett tillhörande garage samt ett isolerat förråd på cirka 10 kvadratmeter i anslutning till entrén. Förutom en praktiskt och fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här får ni en harmonisk kombination av modern elegans och hemtrevlig atmosfär. Missa inte chansen att kalla detta radhus för ert hem - Ängsgårdsvägen 5 väntar på att välkomna er!

Flygaregatan 7, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Flygaregatan 7

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
1 850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/3
4 944 kr/mån
29 839 kr/m²

Vi har fått det stora nöjet att hälsa er välkomna till denna nyrenoverade och genomgående 3:a om 62 kvadratmeter på Flygaregatan 7, vilket vi gör med öppna armar. Här erbjuds en trevlig bostad med ett stilrent och modernt kök från 2021 samt ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostadens härliga balkong. I övrigt finner ni två rymliga sovrum, en ljus hall med flertalet platsbyggda garderober samt ett delvis kaklat och fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Här bor ni centralt med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, vackra naturområden och havet - bättre kan det inte bli! Halmstad högskola når ni på några minuter med cykel/buss. Välkomna att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
Stenvinkelsgatan 11C, Halmstad centrum, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 11C

Lägenhet
Halmstad centrum, Halmstads kommun
Svenska Mäklarhuset Halmstad
3 900 000 kr
137 m²
4 rum
vån 1/1
9 695 kr/mån
28 467 kr/m²

Vi hälsar er välkomna till detta exceptionella gårdshus beläget i hjärtat av Halmstad. Med sin unika karaktär och eleganta design erbjuder denna bostad en möjlighet att uppleva något helt unikt i centrala Halmstad. Det första som fångar uppmärksamheten är husets charmiga och välbevarade yttre. Med en vacker fasad och traditionella arkitektoniska detaljer framstår detta gårdshus som en pärla i staden. Det är tydligt att varje detalj omsorgsfullt utformats för att skapa en unik atmosfär som kombinerar klassiskt och modernt på ett stilfullt sätt. Detta boende erbjuder en generös boyta med maximal komfort och funktionalitet. Genom att kombinera moderna materialval och stilfulla inslag erbjuds ett exklusivt boende som speglar dagens höga standard. De öppna och ljusa ytorna skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas och trivas. Gårdshuset har också en fantastisk utomhusmiljö som kommer att bli er egna privata oas mitt i stadens puls. Den härliga uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och underhållning under varma sommarkvällar. Här kan ni njuta av lugnet samtidigt som ni befinner er endast ett stenkast från stadens alla bekvämligheter. Att bo mitt i centrala Halmstad innebär att ni har omedelbar tillgång till shopping, restauranger, kultur och nöjen. Med närhet till grönområden och parker kan ni enkelt njuta av naturen och ta långa promenader. Vi är övertygade om att ni kommer att bli fascinerade av dess charm och unika atmosfär - välkommen till ert nästa drömboende!

  • Uteplats

Visar alla 7