Nyproduktion

Rödlönnsgången 30

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

2 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,5 m²
Biarea
10,5 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Sverigehusets Kubik 3
Om föreningen
Avgift
2 216 kr/mån
Pris/m²
79 492 kr/m²
Antal besök
656
Dagar på Hemnet
19
Nyproduktion

Välkommen på visning i en studio utöver det vanliga. Eller vad sägs om råa detaljer, ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på 4,4 meter?

Här gör du entré direkt från gatan och kommer in i köket med smart förvaring och integrerade vitvaror. Bakom köket finns ett utrymme för förvaring och badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till köket finns ett stort allrum med plats för matsal och vardagsrum. Studiolägenheterna, som har en boyta om 29,5 kvm, har rymliga sovloft om 10,5 kvm med ståhöjd. Här uppe kan du spana ner över vardagsrummet.

Sovloftet är i obehandlad furu som ger ett varmt och levande intryck. Lägg där till att väggar och tak är i betong. Där har små skönhetsfel lämnats synliga och är vid första anblick råa och oputsade.

Här kan du köpa privat eller som juridisk person. För dig som har bil finns även möjligheten att hyra en parkering precis utanför bostaden.

När du behöver mer yta hänger ni i det gemensamma orangeriet som är på hela 90 kvm med kök & toalett. Kommer även gå att abonnera för större middag och festligheter.

Nära till allt är en utnött kliché, men från denna bostad är det nära till det mesta. Du bor centralt på Hisingen, med spårvagnen knappa 150 meter från hemmet.

Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning!

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat Mäklarbyrå

Visningstider

  • 14
    jul
    Imorgon
    Endast privata visningar! Anmälan sker till ansvarig fastighetsmäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.