Mäklare Sanna Berglund

Sanna Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 565 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 747 kr/mån
44 714 kr/m²

Inflyttningsklar - Stor balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in. Den stora balkongen blir nästan som ett extra rum och sovalkoven är rymlig och flexibel. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. I vardagsrummet finns det gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 321, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 321

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 750 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/6
5 342 kr/mån
39 063 kr/m²

Genomtänkt Fyra med Fantastiskt Ljusinsläpp I denna anpassningsbara fyra stiger du in i ett generöst rum som badar i naturligt ljus från två håll. Bostaden är skräddarsydd för att anpassas efter just dina behov och önskemål – skapar du ett öppet och luftigt vardagsrum, lägger du till en vägg för köket eller skapar du ditt drömhemmakontor? Här sätter endast fantasin gränsen. Entrén är smart designad med gott om förvaringsutrymme och en extra toalett. Balkongen i västerläge bjuder in till avkoppling med vacker skogsutsikt. I Brf Silva är bekvämlighet och funktionalitet två nyckelord som är ständigt närvarande. Drömboende bland grantopparna – Brf Silva Brf Silva består av totalt 72 lägenheter fördelade över 1–5 rum och kök. Här bor du omringat av majestätiska grantoppar och med naturen som närmsta granne. Med Ytterby pendelstation inom kort gångavstånd får du smidig tillgång till både natur och stadsliv. Här finns tiden och rummet för det som betyder mest: kvalitetstid med familj och vänner, naturupplevelser och intressen som får ditt hjärta att slå lite extra. Hållbarhet och ekonomisk trygghet: Föreningen har satsat på en sund ekonomi med sänkt belåningsgrad och räntegaranti på 3,5 procent till 2027 för föreningens lån. Dessutom investeras det i miljövänlig energi genom bergvärme och solceller, vilket inte bara gynnar miljön utan också din plånbok på sikt. Missa inte chansen att bli en del av denna unika gemenskap. Kontakta oss redan idag för att boka visning och upptäcka ditt nya drömboende bland grantopparna.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata, lgh 211, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata, lgh 211

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 395 000 kr
84 m²
3 rum
4 866 kr/mån
40 417 kr/m²

Flexibel och luftig trea som bjuder på generösa ytor och flexibel planlösning. I bostadens vardagsrum flödar det naturliga ljuset in från två håll genom de stora fönstren. Här finns utrymmet att skapa olika avdelningar, integrera ett hemmakontor eller låta det vara en social samlingspunkt – valet är ditt. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens balkong som mäter hela 18 kvadratmeter. Sovrummen är ljusa och luftiga med goda förvaringsmöjligheter. Drömboende bland grantopparna – Brf Silva Brf Silva består av totalt 72 lägenheter fördelade över 1–5 rum och kök. Här bor du omringat av majestätiska grantoppar och med naturen som närmsta granne. Med Ytterby pendelstation inom kort gångavstånd får du smidig tillgång till både natur och stadsliv. Här finns tiden och rummet för det som betyder mest: kvalitetstid med familj och vänner, naturupplevelser och intressen som får ditt hjärta att slå lite extra. Hållbarhet och ekonomisk trygghet: Föreningen har satsat på en sund ekonomi med sänkt belåningsgrad och räntegaranti på 3,5 procent till 2027 för föreningens lån. Dessutom investeras det i miljövänlig energi genom bergvärme och solceller, vilket inte bara gynnar miljön utan också din plånbok på sikt. Missa inte chansen att bli en del av denna unika gemenskap. Kontakta oss redan idag för att boka visning och upptäcka ditt nya drömboende bland grantopparna.

  • Premium
  • Nyproduktion
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 350 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
4 176 kr/mån
35 075 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Redo för tillträde. Boka visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 445 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 747 kr/mån
41 286 kr/m²

Välplanerad bostad med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket i vinkel skapar en öppen planlösning med inbjudande känsla. Det stora fönsterpartiet ger ett luftigt intryck och dörren ut till den franska balkongen i sydvästligt läge står gärna på glänt. Vid sovalkoven finns ett val att göra. Du som köpare av 1, 5 rum och kök kan välja att, mot en tillvalskostnad, addera ett spröjsat glasparti för att få en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Valfritt men ett sätt att få större valmöjlighet i din möblering samt ett mer separat sovrum. Badrummet är stilrent inrett med tidlösa färg- och materialval, samt en praktisk kombimaskin för en bekväm vardag. Denna lägenhet är en dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt hem, kontakta mäklaren redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Aroniagatan 3, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Aroniagatan 3

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/4
3 914 kr/mån
41 563 kr/m²

Välkommen till denna genomtänkta tvåa med en väl tilltagen balkong med kvällssol. Lägenheten imponerar med sin smarta och öppna planlösning, som skapar en harmonisk atmosfär mellan vardagsrummet och det välplanerade vinkelköket. Köket ger dig gott om arbetsyta för att förbereda härliga middagar, samtidigt som den mysiga matplatsen inbjuder till långa och trivsamma måltider med familj och vänner. Glädjande nog leder dörren från köket direkt ut till den härliga balkongen. Sovrummet har praktisk förvaringslösning i form av en rymlig klädkammare, och hallen erbjuder ytterligare förvaring med skjutdörrsgarderob. Badrummet är smakfullt utrustat med duschhörna med vikbara glasdörrar och kakel och klinkers i behagliga toner, samt en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gör vardagen ännu mer bekväm. Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Balkong
  • Hiss
Lillhagsparken 20, Nr. 27, null, Göteborgs kommun

Lillhagsparken 20, Nr. 27

Radhus
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 450 000 kr
156 m²
6 rum
5 599 kr/mån
41 346 kr/m²

Tillträde i november 2024! I Brf Lärkliden har vi marknadsanpassat och kundanpassat projektet ner till beståndsdelen. Föreningen har betydligt lägre belåning och högre kalkylränta än tidigare jämförbara projekt för att skapa en sund långsiktig ekonomi inom föreningen. För säljetapp 1 bjuder Ekeblad Bostad sina kunder på solceller på taket. Detta tillsammans med hållbara och energisnåla hus gör att din månadskostnad blir betydligt lägre i jämförelse med äldre bostäder. Suterrängplanet möjligheter är oändliga - spelrum, pingis/biljard, bio-rum, hemmagym eller varför inte dedikera denna yta till ett lyxigt hemmakontor. Totalt kommer Ekeblad Bostad uppföra 64 enheter i Lillhagsparken vackra parkmiljö som är perfekt beläget för ett smidigt familjeliv. Projektet säljs i fyra etapper där priserna för etapp 1 om 12 bostäder är marknadsanpassade. Med stor sannolikhet kommer priser stegvis att öka i kommande etapper. I Lärklidens väl genomtänkta och barnvänliga radhus i tre plan om 156 kvm bor du bekymmerslöst i bekväm bostadsrättsform som passar såväl den större som mindre familjen. Här erbjuds bra balans mellan det sociala och privata med ett entréplan som är vigt åt social gemenskap med nära och kära. Den moderna, öppna planlösningen på entréplan möjliggör flera olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats för de större sällskapen. Dessa väl tilltagna sociala ytor förlängs ut på den trevliga uteplatsen i soligt västerläge under årets varmare månader. I det välutrustade köket samsas skåpsinredning från Vedum i sandbeigea toner med rostfria vitvaror och bänkskivor med matchande stänkskydd i ljus marmorerad laminat. De väl tilltagna arbets- och avställningsytorna bereder plats för kockens bravader medan skåpsinredningen bidrar med riklig förvaring. Köket är utrustat med kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, frihängande spisfläkt med kåpa samt varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Den välkomnande hallen har tålig och snygg klinker på golvet samt gott om förvaring som är dold bakom kvadratsmarta skjutdörrar som även kompletteras av ett stort förråd under trappan. Upp för trappan finner ni husets privata oas med flexibel planlösning som går att anpassa utifrån era behov och förutsättningar. Navet är det trevliga allrummet som rymmer antingen soffgrupp med TV-möbel alternativt en inspirerande arbetsplats – perfekt för såväl barnfamiljen som den egne företagaren. Det stora föräldrasovrummet har en luxuös walk-in closet alternativt ett extra sovrum om behov finns. De andra två sovrummen är något mindre och passar bra som barn-, gäst- eller arbetsrum med plats för både säng med tillhörande nattduksbord och mysig läs- eller lekhörna. Souterrängplanet består av ett stort allrum som går att möblera på flera olika sätt med plats för både soffgrupp, TV-möbel och inspirerande arbetsplatser. Varför inte inreda ett aktivitetsrum med pingis- eller biljardbord alternativt en mysig hemmabiosalong med plats för hela familjen. Härifrån nås den trevliga uteplatsen i sydväst där ni kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Både helkaklat badrum med dusch och praktisk tvätthörna på entréplan samt ett extra badrum med badkar på övre plan underlättar i vardagen. Båda är stilrent inredda med marmorerat kalkstensliknande kakel och klinker i ljusa toner. Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck med genomgående enstavsparkett och vitmålade väggar i original. För den som önskar går detta originalutförande att komplettera med en mängd olika val, både kostnadsfria och mot tillägg, som ger ert hem en personlig karaktär. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 945 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 495 kr/mån
36 019 kr/m²

Inflyttningsklar. Stor balkong, trivsamma sociala ytor och två klädkammare. Boka visning! Välplanerad tvåa som imponerar med sina förvaringsmöjligheter. Den klinkerlagda hallen har både skjutdörrsgarderob och direktaccess till en väl tilltagen klädkammare, perfekt för ordning och reda. Köket i vinkel som samsas med vardagsrummet blir den perfekta platsen för sociala stunder och måltider med vänner och familj. Ta endast ett kliv ut och du kan njuta av frisk luft på balkongen. I sovrummet finner optimala förvaringsytor. Ännu en klädkammare vid sidan av bostadens förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. För den med fantasi kan utrymmena även med lätthet förvandlas till kontor eller som ett utmärkt barnrum för de minsta. Det två separata klädkamrarna gör att du kan bo kvar länge med all plats du behöver. Badrummet är smart planerat med en kombimaskin och överskåp. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av smarta förvaringslösningar och trivsamma utrymmen för socialt umgänge. Tillträde när det passar dig. Boka visning idag! OBS, bilderna är tagna från andra bostäder i föreningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Spinnerigatan 1, null, Göteborgs kommun

Spinnerigatan 1

Lägenhet
Göteborgs kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2
3 093 kr/mån
55 735 kr/m²

Smart planerad etta som har allt du behöver på få kvadratmeter. Perfekt som första bostad i ett mycket trevligt och trendigt område. En härlig balkong, kombinerat allrum med utrymme för sovplats samt smart planerat kök i vinkel.

  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Balkong
  • Hiss
Textilgatan 7, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Textilgatan 7

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 961 kr/mån
49 904 kr/m²

Väl tilltagen genomgångstvåa med generöst ljusinsläpp från stora, spröjsade fönsterpartier i söder. Öppen, modern planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matplats bjuder in till socialt umgänge med vänner och familj både till vardags och till fest. In mot gården ligger det rymliga och trivsamma sovrummet som utöver plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och mindre skrivbord eller mysig läshörna även erbjuder en rejäl skjutdörrsgarderob med flexibel förvaring. Från sovrummet nås den stora balkongen med trevlig morgonsol i nordost.

  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Balkong
  • Hiss
Olles gata 341, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 341

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 950 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/6
5 342 kr/mån
41 146 kr/m²

Med ett lugnt läge längst in på en återvändsgata ligger denna nyproducerade fyra med villakänsla! Stora glaspartier utblickar mot skogen, öppen planlösning med ljus från fler väderstreck samt väl genomarbetade materialval och hög utrustningsstandard genom hela bostaden. Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning i en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum. Badrummet erbjuder tvätt- och torkmöjligheter med bänkyta och skåpsförvaring samt duschhörna och WC. Det finns även en liten WC. Två sovrum med plats för säng, garderob och övrig önskad möblering, perfekta som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål. Master bedroom ger plats åt dubbelsäng och övrig önskad möblering samt är utrustat med skjutdörrsgarderober. Fullt utrustat kök från Vedum med gott om skåpförvaring och arbetsytor som tillval kan man även placera en köksö. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ, här flödar ljuset från stora fönsterpartier och erbjuder dessutom utgång till en mycket trevlig balkong som bjuder på eftermiddagssol. Brf Silva är ett projekt för dig som söker något mer än bara ett boende. Med ett fantastiskt läge på en höjd, omfamnad av vackra grantoppar och Ytterby pendelstation en kortare promenad bort finner du ro och mer tid för det som är viktigt för dig. Mer boende innebär att du får mer kvadrat för pengarna, både inne och ute. Vi förstår att livet handlar om mer än bara bostaden. Det handlar om möjligheterna som skapas när du bor på rätt plats. Med Silva får du mer tid för allt det som betyder något - naturen, segling, enkelhet, golf, hobby, träning, promenader, vänner och familj samtidigt som du också får mer arkitektur, design, livsstil, natur och hållbarhet. Stor vikt har lagts vid att skapa en trygg och sund ekonomi för föreningen genom sänkt belåningsgrad och räntegaranti för föreningens lån. Dessutom investeras det i bergvärme och solceller för att skapa hållbarhet på lång sikt. Bostädernas fasta priser har noga marknadsanpassat för att passa målgruppens plånbok. Arkitekturen på Silva är något utöver det vanliga. Med fokus på att vara i harmoni med naturen och samtidigt erbjuda ett modernt och hållbart boende har Ekeblad Bostad skapat ett projekt som verkligen sticker ut. Med stora fönster som släpper in ljuset och ger en fantastisk utsikt över naturen kan du vara säker på att du kommer att trivas. Men det är inte bara arkitekturen som imponerar - även interiören. Ekeblad har tagit interiören ett steg längre och skapat en modern skandinavisk stil som ger ett luftigt och naturnära intryck. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Lillhagsparken 20, Nr. 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Lillhagsparken 20, Nr. 31

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
5 490 000 kr
131 + 3 m²
5 rum
7 061 kr/mån
41 908 kr/m²

I Brf Lärkliden har vi marknadsanpassat och kundanpassat projektet ner till beståndsdelen. Föreningen har betydligt lägre belåning och högre kalkylränta än tidigare jämförbara projekt för att skapa en sund långsiktig ekonomi inom föreningen. För säljetapp 1 bjuder Ekeblad Bostad sina kunder på solceller på taket. Detta tillsammans med hållbara och energisnåla hus gör att din månadskostnad blir betydligt lägre i jämförelse med äldre bostäder. Totalt kommer Ekeblad Bostad uppföra 64 enheter i Lillhagsparken vackra parkmiljö som är perfekt beläget för ett smidigt familjeliv. I Lärklidens väl genomtänkta och barnvänliga radhus i tre plan bor du bekymmerslöst i bekväm bostadsrättsform som passar såväl den större som mindre familjen. Här erbjuds bra balans mellan det sociala och privata med ett entréplan som är vigt åt social gemenskap med nära och kära. Den moderna, öppna planlösningen på entréplan möjliggör flera olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats för de större sällskapen. Dessa väl tilltagna sociala ytor förlängs ut på den trevliga uteplatsen i soligt västerläge under årets varmare månader. I det välutrustade köket samsas skåpsinredning från Vedum i sandbeigea toner med rostfria vitvaror och bänkskivor med matchande stänkskydd i ljus marmorerad laminat. De väl tilltagna arbets- och avställningsytorna bereder plats för kockens bravader medan skåpsinredningen bidrar med riklig förvaring. Köket är utrustat med kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, frihängande spisfläkt med kåpa samt varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Den välkomnande hallen har tålig och snygg klinker på golvet samt gott om förvaring som är dold bakom kvadratsmarta skjutdörrar som även kompletteras av ett stort förråd under trappan. Upp för trappan finner ni husets privata oas med flexibel planlösning som går att anpassa utifrån era behov och förutsättningar. Navet är det trevliga allrummet som rymmer antingen soffgrupp med TV-möbel alternativt en inspirerande arbetsplats – perfekt för såväl barnfamiljen som den egne företagaren. Det stora föräldrasovrummet har en luxuös walk-in closet. De andra två sovrummen är något mindre och passar bra som barn-, gäst- eller arbetsrum med plats för både säng med tillhörande nattduksbord och mysig läs- eller lekhörna. Souterrängplanet består av ett stort allrum som går att möblera på flera olika sätt med plats för både soffgrupp, TV-möbel och inspirerande arbetsplatser. Varför inte inreda ett aktivitetsrum med pingis- eller biljardbord alternativt en mysig hemmabiosalong med plats för hela familjen. Härifrån nås den trevliga uteplatsen i sydväst där ni kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Både helkaklat badrum med dusch och praktisk tvätthörna på entréplan samt ett extra badrum med badkar på övre plan underlättar i vardagen. Båda är stilrent inredda med marmorerat kalkstensliknande kakel och klinker i ljusa toner. Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck med genomgående enstavsparkett och vitmålade väggar i original. För den som önskar går detta originalutförande att komplettera med en mängd olika val, både kostnadsfria och mot tillägg, som ger ert hem en personlig karaktär. På den upplåtna och lättskötta trädgårdstomten i etage samsas fina stensättningar med grönskande gräsytor – perfekt för lek och spring eller för den obligatoriska studsmattan – samt uppfart med plats för två bilar. Utvändigt, oisolerat förråd kompletterar de invändiga förvaringsutrymmen, klädkammare och förråd, på absolut bästa sätt. Solceller på taket och effektiv värmepump bidrar till låga driftkostnader. Här är det bara att flytta in i ett bekvämt boende som erbjuder det bästa av två världar – parhusets frihet med uteplats och trädgård och bostadsrättens bekvämlighet. I Lillhagsparken bor ni på bekvämt avstånd till innerstadens puls samt omedelbar närhet till avkopplande natur och grönska. På bekvämt gångavs

  • Premium
  • Nyproduktion
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Fiolmannensgata lgh 413, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Fiolmannensgata lgh 413

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
2 180 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
3 400 kr/mån
39 636 kr/m²

En bostad för stor livskvalitet med luftig planlösning. Det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffgrupp och rejäl matplats fungerar också som passage mellan hall och sovrum vilket ger extra yta i rummet. I sovrummet finns gott om förvaring och plats för hemmakontor. Rejäl uteplats. Välkommen till denna ljuvliga tvåa med uteplats i bästa läget! En välplanerad tvåa med gott om förvaring och öppen planlösning är detta boendet för dig som gillar bra sällskapsytor och stiliga materialval. Uteplatsen är på 15 kvm och upplevs som en förlängning av insidan. Här njuter du av skogen som närmsta granne i detta mysiga området. När du kliver in i bostaden möts du direkt av en skjutdörrsgarderob som står redo att ta emot dina ytterkläder. Vidare har vi köket från Vedum som är placerat på bästa sätt för att få plats med flera middagsgäster. Vitvarorna är från Electrolux. Intill matplatsen har soffan sin givna plats och även där finns plats för era nära och köra. Uteplatsen når du härifrån men det finns även möjlighet att nå den via det stora sovrummet. Sovrummet som lätt rymmer en stor dubbelsäng har även bra med förvaring med skjutdörrar längs med ena väggen. Badrummet är helkaklat och utrustat med toalett, kommod. dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Tillträde från kvartal 4 2025. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Fiolmannens gata lgh 424, Nordtag, Kungälvs kommun

Fiolmannens gata lgh 424

Lägenhet
Nordtag, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
3 280 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/6
4 989 kr/mån
37 701 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att passa just dig. En stort trea om hela 88 kvm som bland annat erbjuder bra planlösning med stora rum. Här möts man även av ett vackert ljusinsläpp med sol från flera väderstreck och bra sociala ytor. Köket är från Vedum och utrustat med vitvaror från Electrolux. Från det generösa vardagsrummet når ni den stora uteplatsen som är hela 18 kvm. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Sovrummen är luftiga och här finns gott om plats för hemmakontoret. Stort helkaklat badrum med toalett, kommod och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I denna bostaden kan planlösningen skräddarsys med olika tillval för att ge lägenheten olika karaktär. Tillval som går att göra: Tillvalsrum & köksö eller tillval vägg mot kök Brf Silva är ett projekt för dig som söker något mer än bara ett boende. Med ett fantastiskt läge på en höjd, omfamnad av vackra grantoppar och Ytterby pendelstation en kortare promenad bort finner du ro och mer tid för det som är viktigt för dig. Mer boende innebär att du får mer kvadrat för pengarna, både inne och ute. Vi förstår att livet handlar om mer än bara bostaden. Det handlar om möjligheterna som skapas när du bor på rätt plats. Med Silva får du mer tid för allt det som betyder något - naturen, segling, enkelhet, golf, hobby, träning, promenader, vänner och familj samtidigt som du också får mer arkitektur, design, livsstil, natur och hållbarhet. Stor vikt har lagts vid att skapa en trygg och sund ekonomi för föreningen genom sänkt belåningsgrad och räntegaranti för föreningens lån. Dessutom investeras det i bergvärme och solceller för att skapa hållbarhet på lång sikt. Bostädernas fasta priser har noga marknadsanpassat för att passa målgruppens plånbok. Arkitekturen på Silva är något utöver det vanliga. Med fokus på att vara i harmoni med naturen och samtidigt erbjuda ett modernt och hållbart boende har Ekeblad Bostad skapat ett projekt som verkligen sticker ut. Med stora fönster som släpper in ljuset och ger en fantastisk utsikt över naturen kan du vara säker på att du kommer att trivas. Men det är inte bara arkitekturen som imponerar - även interiören. Ekeblad har tagit interiören ett steg längre och skapat en modern skandinavisk stil som ger ett luftigt och naturnära intryck. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Arkitektur i harmoni med naturen, Ytterby, Kungälvs kommun
  • 13 lediga bostäder

Arkitektur i harmoni med naturen

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Nya Kvadrat
fr. 2 180 000 kr
55-132 m²
2-5 rum
3 400 kr/mån

Välkommen till Brf Silva! Här kombinerar vi modern elegans med stabil ekonomi. Vi anpassar oss efter den dynamiska bostadsmarknaden, med justerade förutsättningar och priser. Med låg belåning skapar vi trygghet för ditt drömboende. När du köper en bostad i Silva får du: Räntegaranti för föreningens lån på 3,5% till cirka År 2027 Bergvärme och solceller, för låga driftskostnader och stabilitet Med energiklass B får du förmånliga ”gröna bolån” och 5 års garanti Ekeblad Bostad köper osålda lägenheter efter inflyttning Välkommen till en förening som värnar om din framtid!

  • Nybyggnadsprojekt
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 395 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/5
5 198 kr/mån
36 902 kr/m²

Inflyttningsklar - Två balkonger, klädkammare, bad och gäst wc. Boka visning idag! Välkommen att upptäcka denna inbjudande genomgångsfyra med fönster åt två väderstreck. Kök och matplats ges rikligt med yta för att kunna njuta av god matlagning med större middagsbjudningar. Här står dörren ut till den franska balkongen åt sydväst gärna på glänt och ytan för matbord är stor nog för att kunna duka långbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett stort fönster och dörr som leder ut till den rymliga balkongen. Gårdsläget är trivsamt och vänt bort från biltrafik, perfekt plats för en avkopplande stund. Bostaden har en luftig och inbjudande hall som bildar navet i detta hem. Här erbjuds tre rymliga sovrum som alla inretts med goda förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderober samt direktaccess till klädkammare. För en bekväm vardag finns här dessutom både badrum och gäst-wc. Båda stilrent inredda med spottar och tidlösa färg- och materialval. Välkommen till lite extra allt.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stenbärsvägen 13, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Stenbärsvägen 13

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
3 330 kr/mån
47 143 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna unika etta med hela 3,30 m i takhöjd och stor uteplats. Den fantastiska takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna ger bostaden en härlig rymd och gör den här lägenheten till något alldeles extra! På 35 välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig av en modern och ny bostad. Den stilrena designen inkluderar ett vitt Marbodal-kök med rostfria Electrolux vitvaror. Lägenheten har ett lyxigt stort badrum som utstrålar elegans med vitkaklade väggar och grå klinker. Här finns även en smart tvättlösning med kombimaskin för både tvätt och tork under en praktisk bänkskiva. Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 17