Rosengatan 3A

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Byggår
1937
Förening
BRF Posten 11
Om föreningen
Avgift
2 640 kr/mån
Pris/m²
57 000 kr/m²

Perfekt planerad etta (med möjlighet att omdisponera till mini-tvåa). Detta boende är optimalt för förstagångsköparen eller pendlaren med ett regionalt linjenät i världsklass samt restauranger och all tänkbar service precis utanför bostaden. Bra planlösning med stort rum där plats finns för soffa, tv-bord och säng. Bostaden har mycket goda förvaringsmöjligheter med garderober i både hall och vardagsrum. Köket är stilrent med plats för ett matbord framför fönstret. Här finns möjlighet att göra en sovalkov för den som önskar. Stambytt badrum med dusch finns och rymlig hall med ytterligare förvaringmöjligheter av ytterkläder etc. Kan lätt göras om till en mini-tvåa se alternativ planlösning. Värme, vatten, el, kabel-tv och bredband ingår i avgiften!

Sundbyberg har blivit otroligt populärt tack vare sin stadskärna och är som en stad i staden. Denna lägenheten ligger i hjärtat av Sundbyberg med allt som kan önskar precis runt knuten. Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabriken.

Med pendeltåg, tunnelbana, buss och tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna. Till stan tar det endast 8 minuter med pendeltåget! Avståndet från bostaden är endast ca 100 meter. Många livsmedelsbutiker ligger väldigt närbeläget så som Hemköp (1 minut), Coop(1 minut), Willys samt ICA MAXI. I området kring lägenheten finns flertalet populära restauranger som Eatery, Nooni, Rustico, Texas Longhorn och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! För den som vill ut i naturen bjuder Sundbyberg även på fina motionsslingor runt Lötsjön och Råstasjön eller längs Sundbybergs strandpromenad in till Karlberg och Kungsholmen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar