Periodgången 7

Centralt Öster, Nyköpings kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Spinnerskan 2 i Nyköping
Om föreningen
Avgift
3 176 kr/mån
Driftkostnad
3 620 kr/år
Pris/m²
33 621 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli nästa ägare till Periodgångens enda etta. Med egen uteplats och magiskt ljusinsläpp har denna etta allt man kan begära. Luftig och välplanerad med praktiskt sovalkov på ett lugnt läge alldeles intill Nyköpingsån. Lägenheten är helt unik och erbjuder ett rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare, ett fullutrustat kök, gott om plats för middagar och bra förvaring. Föreningen har också en gemensam takterrass med fantastiskt utsikt, flera sittgrupper och grill. Här bor du bekvämt med allt du behöver för att skapa ditt drömhem och en enkel vardag. Perfekt för den som söker en rymlig 1:a med högt i tak och industriell look.
På ca 5 minuter når du centrum med ett utbud av butiker, restauranger och caféer. Vill du njuta av en vacker promenad finns naturreservatet Hållet-Marieberg-Stenbro och Å-promenaden bara ett kort avstånd från lägenheten.

1873 uppfördes den nya fabriken intill Nyköpingsån som skulle komma att bli ett bomullsspinneri. Tidigare hade här funnits ett pappersbruk men detta brann ned 1868. Bomullsverksamheten fortgick i lite över 100 år innan efterfrågan började minska och fabriken tvingades att lägga ner. Därefter har fastigheten används till bland annat kontor, uppfinnarcentrum och dagcenter. Åren gick och 2017 stod 37 helt unika lägenheter färdiga, alla med generös takhöjd och stora fönsterpartier.

För att boka visning: boka via mäklarens hemsida eller ring mäklaren på 070-920 71 08. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Josefin Norelius

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Josefin Norelius, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-920 71 08