Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun
Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun, bild 2
Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun, bild 3

Råby prästgård 1

Villa
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 250 000 kr
291 + 142 m²
9 rum
10 232 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska funkisvilla med dryga 400 kvm fördelat på tre plan samt vind. Här finns hela nio rum, tre badrum, eldstad, rum i fil, en fantastisk entré som imponerar och mycket mycket mer! Det ståtliga boningshuset som stått här sedan 1939 ersatte då den äldre prästgården vid Stensnäs och är ett hus med historia från tiden som kyrkoherdebostad med pastorsexpedition, samlingssal och vackert burspråk där otaliga dop har ägt rum. Huset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar med varsam hand och som hedrar huset på bästa sätt. Här bor man med prunkande trädgård, äppellund, syrenhäck, järngrind och såklart finns den grusbelagda uppfarten rakt mot husets fina entré. På tomten finns också garage, förråd, uteplatser och en underbar trädgård där det tidigare betat ponnyer som bodde i uthuset/stallet. Här är verkligen en plats att skapa sina drömmar i! Tveka inte att boka dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Erikslundsvägen 11, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 12:30

Erikslundsvägen 11

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/6
4 629 kr/mån
15 637 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet i hus med hiss. Det första som möter oss är den möblerbara och välkomnande hallen som fördelar bostadens alla rum. Alla fönster vetter ut mot fin grönskande miljö - skogen är utan tvekan din närmsta granne. Här bor du privat beläget utan insyn i en lägenhet som bland annat erbjuder balkong i söderläge, ett kök som är stort och välplanerat med bra arbetsyta men även det väl tilltagna vardagsrummet ger plats åt många. Två badrum erbjuds, i det ena finnas möjlighet till egen tvättmaskin och i det andra finns badkar. Inne i bostaden erbjuds det gott om förvaring i form av klädkammare, garderober samt linneskåp sen finns dessutom både källar- och matkällarförråd. Här bor du med en låg avgift i en välplanerad lägenhet som passar alla generationer. Parkeringsplatser finns både utomhus och i carport med separata köer och 12 laddstolpar för elbil erbjuds. Föreningen är stor och stabil och ligger i ett område som är mycket populärt samt naturnära. Här finns närbelägen matbutik, skolor, trevliga promenadstråk och inte minst bekvämt gångavstånd till Rosvalla idrottsområde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgaregatan 13C, Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 13C

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 975 kr/mån
27 632 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara bostad som kombinerar tidlös charm med moderna bekvämligheter. Belägen högst upp i en stabil förening erbjuder denna lägenhet en unik atmosfär med originaldetaljer bevarade som de vackra fönstren och fina trägolven. Köket som totalrenoverades 2021 utgör hjärtat i detta hem med stilfulla och funktionella detaljer som skapar en perfekt plats för matlagning och umgänge. Den ljusa och öppna planlösningen mellan kök och matplats ger utrymme för både avkoppling och social samvaro. En av lägenhetens höjdpunkter är den charmiga rundgången som ger en naturlig flöde mellan rummen och skapar en känsla av rymd och luftighet. Sovrummet imponerar med inte mindre än två klädkammare vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Utöver lägenhetens bekvämligheter erbjuds även tillgång till en mysig innergård med grillmöjligheter och sittplatser, perfekt för trevliga sommarkvällar med vänner och familj. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och låt drömmen om ditt nya hem bli verklighet!

Varvsgatan 9, Brandholmen, Nyköpings kommun

Varvsgatan 9

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 875 000 kr
152 m²
6 rum
164 m² tomt

Välkommen till detta otroliga parhusboende som ligger bara ett stenkast från det glittrande havet och den pittoreska småbåtshamnen. Detta hus erbjuder havsutsikt från flera rum och är stilrent och neutralt inrett för att passa alla smaker. Med tre bra sovrum samlade på plan två samt den trevliga minisviten med två avdelningar på top floor finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Tvättstugan är placerad nära sovrummen och med gott om förvaringsutrymme, inklusive två klädkammare/förråd, är detta hem perfekt organiserat för en bekväm vardag. Den lättskötta trädgården erbjuder en privat oas och tomten är större än genomsnittet i området. Utsikten mot en frodig skogsdunge på framsidan ger en känsla av avskildhet, medan frånvaron av parkering framför huset bidrar till en mer fridfull miljö. Uteplatsen på baksidan fångar solen från morgon till sen eftermiddag, perfekt för att njuta av långa sommardagar, medans den mindre uteplatsen på framsidan bjuder på kvällssol. Denna bostad har också mycket att erbjuda i sitt närområdet. Med gångavstånd till Rosvallas idrottsutbud och den charmiga hamnen är aktiviteter och rekreation alltid inom räckhåll. Vackra promenadstråk leder till Labro ängar och den mysiga hamnen men också hela vägen in till centrum. För bekvämlighetens skull finns en trevlig kvarterskrog och minilivs i direkt närhet samt ett torg med boulebana för gemenskap och underhållning och för de mindre barnen flertalet lekplatser. Med närhet till bussförbindelser in till stan är allt du behöver aldrig långt borta och med en tyst och lugn omgivning samt trevliga grannar känns detta som det perfekta stället att kalla hemma. Missa inte chansen att uppleva detta unika parhusboende med havsutsikt och enastående bekvämligheter. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem vid havet!

  • Energieffektiv
Amiralstorget 1, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00

Amiralstorget 1

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
106 m²
4 rum
6 591 kr/mån
25 943 kr/m²

Nu kan jag presentera denna fina lägenhet på Amiralstoget 1 som snart kan bli din. Stor, luftig lägenhet i markplan som erbjuder kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har under de senaste åren uppdaterats med nya vitvaror och installation av vinkyl. Dessutom erbjuds tre sovrum, gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC. Bostaden har en tilltagen uteplats med privat känsla och ett härligt spabad, lägg där till en inglasad balkong för de lite mer kyliga kvällarna. Att bo på brandholmen har många fördelar, en av dessa är närheten till vattnet som ni har precis nedanför där det även finns möjlighet att hyra båtplats via Segeltorgets samfällighet. Här kan ni även njuta av fina skogsområden med motionsspår, samtidigt som ni har närheten till stan. Gå eller cykla längst med den vackra strandpromenaden för att ta en glass i hamnen eller äta en bit mat. I området finns förskola och skola samt Rosvalla evenemangsarena. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ättersta Sörgården 1, Österåker, Vingåkers kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00

Ättersta Sörgården 1

Villa
Österåker, Vingåkers kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
200 + 10 m²
9 rum
4 792 m² tomt

Välkommen till Ättersta Sörgården 1 - ett hus och en gårdsbild utöver det vanliga. Här bor du i otroligt vackra Sörmländska omgivningar med otaliga ekbackar, ängar och åkrar i närområdet. I Österåker finns det många röda hus med vita knutar och det infinner sig en riktig "Bullerby-känsla" när du anländer på de slingriga vägarna. Österåker ligger cirka en mil från Vingåker och väster om sjön Öljaren. På den väl tilltagna trädgårdstomten kan du som är trädgårdsintresserad fortsätta att förädla en redan väl uppvuxen drömträdgård - för dig utan gröna fingrar så räcker det att gå runt och njuta! Här samsas blåregn, kaprifol och vinranka med syrener, en damm med vattenfall och ett hundratal koifiskar, vedeldad bastu samt ovanmarkspool! På tomten finns det även en egen liten odlingsplätt - som enkelt går att hägna in för att klara sig från grannarna i skogen, jordkällare och växthus. Huvudbyggnaden på gårdsbilden består av två plan där vinklar och vrår vittnar om en svunnen tid. Vackra fungerade kakelugnar, kaminer, vedspis i köket, rustika golv och timmerväggar. Huset består av 9 rum och kök. På tomten finns det även en drängstuga och ett gammalt stall som kan användas till magasin för kräftkalas och ytterligare tillställningar. I den gamla stallbyggnaden finns det även stor carport med utrymme för 2 bilar med eluttag, garage och gott om förvaring. Förråd och verkstad med 16 ampereuttag. Fiber installerat och energieffektiv bergvärme till uppvärmning tillsammans med alla eldningsmöjligheter. Utöver den borrade brunnen finns även en grävd brunn på tomten. Tomten är inhängnad med galvaniserat staket på 1,2 meter. Buss utanför tomten går till Vingåker och Katrineholm, tåg till Stockholm från både Katrineholm och Vingåker. I samhället finns en stor kyrka och friskola för elever upp till årskurs 6. Naturskönt område med klassisk Sörmlandsnatur och sjön Öljaren som ett mycket populärt utflyktsmål. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vattengränd 4A, Väster, Nyköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 14:00

Vattengränd 4A

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
120 m²
4 rum
vån 3/3
4 581 kr/mån
26 625 kr/m²

Här bor ni högst upp i huset på attraktiv adress i en välbevarad sekelskiftesfastighet med fönster i tre väderstreck och härligt ljusinsläpp samt minimalt med insyn. Vi tar två trappor upp till våning tre och kliver in i den vackra och ljusa entréhallen. Ställ av skorna på skohyllan och häng upp kappan - här finns gott om förvaringsutrymme i flera platsbyggda garderober skapta av möbelformgivare och nuvarande ägare. Här erbjuds 120 kvm vacker vindscharm i hjärtat av Nyköping med enhetligt brett furugolv genomgående i hela våningen, smakfullt målade väggar och fina specialdesignade förvaringsmöbler. Vindsvåningen andas exklusivitet och är smart planerad med sociala och öppna ytor med stora fönster och generöst med ljusinsläpp, här sitter du på första parkett på den platsbyggda unika möbeln blickandes utöver takåsarna eller över sällskapet som förbereder middagen i köket. Vidare genom vackra spegeldörrar når du de tre stora och generösa sovrummen i behagligt färgval. Det är en dröm att vakna upp här! Ett av rummen är idag ett lekfullt barnrum som låter fantasin ta plats. Dessutom finns både badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Gemensam uteplats finner du på gården mellan den lummiga bersån. Här kan du duka upp för grillkvällar och kafferep. Föreningen är stabil och välskött med låg belåning. Här bor du centralt men ändå på en lugn gata med begränsad trafikbelastning. Från Vattengränd 4A promenerar du till tågstationen på 10 minuter som tar dig till Stockholm inom en timme, buss på 5 minuter och shopping på en minut. Runt hörnet av Vattengränd har du vårdcentral, teater samt stort restaurang och caféutbud och närhet till hamnen. Säljarens ord: Vi föll för lägenheten för att det kändes som vi hamnat i en hemlig oas mitt i stan. Samt charmen som våningen har med sina unika fönster och snedtak. Favoritplatsen har varit att sitta uppe i fönstret när himlen skiftar i rosa över hustaken och det mysiga barnrummet. Missa inte denna unika pärla i fint kvarter och dess många möjligheter. Kontakta Nellie Sundblad för att boka in en visning!

  • Plus
Solhemsvägen 8, Lästringe, Nyköpings kommun

Solhemsvägen 8

Villa
Lästringe, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
84 + 75 m²
3 rum
1 600 m² tomt

I lantliga Lästringe, 7 min från E4:an finns den här charmiga villan med stor potential på en trevlig gata med naturen runt hörnet. Här kan ni samla vännerna både inomhus i det trevliga köket på middag och utomhus i den prunkande trädgård som lämpas sig gott åt umgänge för många gäster. Det finns så många fördelar med Solhemsvägen 8 som är värda att lyfta. Vi börjar med utsidan som är väl omhändertagen. Här finns grusad uppfart till garage samt praktiskt förrådsutrymme i form av två byggnader och en grönskande trädgård med perfekt storlek - plats för lek men ändå lätt att underhålla. Invändigt bjuder huset på en smart planlösning med ett entréplan bestående av en praktisk hall, WC, kök och dagligrum med värmande öppenspis samt två rum i bra storlek. Här finns en ypperlig chans att skapa sig sitt drömhem! En trappa ned till källarvåningen finns duschrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen samt garage. Närhet till skola och förskola finns 1,5 km bort och i Tystbergas tätort ca 8 km bort så finns matbutik, pizzeria och ytterligare en skola. Med bil tar du dig snabbt via E4:an till Nyköping på 25 minuter eller till Stockholms stadskärna på bara en timme. Välkommen att kontakta Nellie Sundblad för att höra mer om vad Solhemsvägen 8 har att erbjuda!

Forsgränd 19, null, Nyköpings kommun

Forsgränd 19

Lägenhet
Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
3 611 kr/mån
29 464 kr/m²

Stig in i denna underbara tvårummare på Forsgränd 19 som är mitt i stan men ändå i lugnt och grönskande kvarter intill Nyköpingsån. Balkongen är verkligen pricken över i:et - den är inglasad och sträcker sig från vardagsrummet. Perfekt för att svepa in dig i en filt med morgonkaffet och bara njuta av den lugna ån eller läsa en bra bok i den friska luften. Området är så fridfullt att det är som en andningspaus när du kommer hem efter en lång dag. Dessutom har du all modern bekvämlighet här som hiss, tvättmaskin och torktumlaren i bostaden. Lägg där till det snygga köket, det sköna sovrummet och gott om förvaring. Och när det kommer till att komma ut och röra på sig finns det massor att göra runt ån! Från avkopplande promenader till stadens puls - du kommer aldrig ha tråkigt här. När man bor så här centralt i Nyköping så är det i princip gångavstånd till allt så som tåg, buss och shopping samt restauranger men även till naturområden vid Hållets naturreservat. Lägg därtill närheten till Skavsta flygplats som tar dig ut i världen. En promenad bort så finner du både Restaurang Kitchen och Fåfängans trädgård med café och underhållningsverksamhet sommartid. Här är det lätt att trivas. Glöm inte att boka in er till visning av denna härliga bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Trumpetarbacken 16, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00

Trumpetarbacken 16

Villa
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
129 + 120 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Är du ute efter en villa på lugnt och familjevänligt läge där det finns möjlighet att inhysa hela familjen? Då har du hittat rätt! Nu finns äntligen chansen att förvärva en av de friliggande enplansvillorna med inredd källarvåning på Krikonbacken som bjuder på enorm potential. Stor och rymlig villa med möjlighet att antingen husera den stora familjen eller för den mindre som lever på entréplanet och använder källarvåningen som förvaringsutrymmen. Vardagsrummet bjuder på fantastiskt fönsterparti som släpper in mycket ljus i huset. Sovrummen är välplanerade med inbyggd förvaring och badrummet är helkaklat. Om ni är ute efter större och mer öppna sällskapsytor så ligger kök och vardagsrum intill varandra med möjlighet att öppnas upp. Utvändigt bjuds vi på en lättskött och uppvuxen trädgård med generösa gräsytor, planteringar, uteplats på insynsskyddad baksida, garage, carport och stor uppfart med plats för era bilar. Här bor du i ett trivsamt område som omges av natur med härliga promenadstråk. Ett stenkast bort ligger Hargs BK, förskolor, skola F-6 och inom promenadavstånd nås välsorterade ICA Knuten, konditori samt Burger King. Till Nyköping centrum är det cykelavstånd och med smidig access till E4:an är du snabbt på vägarna mot Norrköping och Stockholm. Vi ses på visningen!

  • Plus
Holmstugevägen 11, Örstig, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 12:15

Holmstugevägen 11

Villa
Örstig, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
146 m²
6 rum
1 349 m² tomt

Mycket tilltalande enplansvilla från år 2022 i populära och barnvänliga Örstigsnäs. Det bästa med huset är den magiska känslan som ges så fort ni går in genom dörren, huset andas lyx och rymd! Huset ligger på en av områdets bättre tomter, lite förskjutet från grannhus vilket ger en mysig inbäddad känsla. Tomten erbjuder en fin uteplats med plats för matbord och loungemöbler. I anslutning kan ni lätt anlägga pool eller spabad. När du kliver in i huset möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och fina siktlinjer. Innanför hallen ligger köket i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Stora fönster och glasade altandörrar får ljuset att strömma in. Till detta adderar vi ett ryggåstak med hela 5,5 meter i takhöjd - magiskt! Huset genomsyras av materialval i jordnära toner som en röd tråd. Välplanerade sovrumsplaceringar med två sovrum i anslutning till ett litet allrum ger en naturlig del för barn, barnbarn eller gäster. Master bedroom med walk-in-closet och eget välplanerat badrum med exklusiva materialval. Utöver detta finns ytterligare ett badrum med lika exklusiva materialval, ett sovrum som idag används som kontor, klädkammare samt tvättstuga med grovingång. Trädgården har stora potential att utvecklas till det ni önskar! Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard och ett energieffektivt hus. Bo i ett mycket naturskönt område med skog och närhet till havsbad samt fantastiska omgivningar enbart 15 min från centrala Nyköping. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger inom cykelavstånd, likaså Örstigsnäs havsbad. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villor har byggts upp. Här är det väldigt lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns mataffär, pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsätterskolan. Välkomna att höra av er för ytterligare information!

  • Plus
Västra tullgatan 12, Väster, Nyköpings kommun
Västra tullgatan 12, Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Västra tullgatan 12, Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Västra tullgatan 12

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 141 kr/mån
25 391 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende ovanför stadens brus! Denna vindsvåning erbjuder en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Med 2 rok, generösa sociala ytor och en underbar balkong som badar i eftermiddagssol, är detta det ultimata hemmet för den som värdesätter både funktion och atmosfär. Låt dig njuta av härligt ljusinsläpp, vilket skapar en öppen och inbjudande känsla i varje rum. Köket är en härlig färgklick som erbjuder både moderna bekvämligheter och en elegant design. Vidare i bostaden så har vi öppna sociala ytor. Värt att nämna är att det är lätt att hålla ordning och reda då det finns med gott om förvaringsutrymmen. Om det är insyn? Inte här inte! I föreningen finns det motionsrum, bastu med dusch, verkstad samt två tvättstugor. Det finns även gästrum som föreningens medlemmar kan hyra. I trädgården finns en gemensam uteplats med odlingslotter. Denna vindsvåning är inte bara en bostad, det är en livsstil! Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet, stil och harmoni. Missa inte chansen att bo i denna pärla! Glöm inte att boka dig till visning och låt mig guida dig till din framtida oas i staden!

  • Premium
  • Balkong
Uranusvägen 5, Stenkulla, Nyköpings kommun

Uranusvägen 5

Villa
Stenkulla, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
125 + 37 m²
5 rum
768 m² tomt

Stig in i ditt drömhem - en charmig souterrängvilla som välkomnar dig med öppna armar och omedelbar ger en känsla av hemtrevnad. Denna pärla har genomgått regelbundna renoveringar och är nu redo att välkomna sina nya ägare till ett liv fyllt av komfort och bekvämlighet. Den öppna och trevliga planlösningen ger en luftig känsla med generöst ljusinsläpp som skapar en inbjudande atmosfär direkt innanför dörren. För den som älskar solen erbjuder den underbara baksidan en perfekt plats att njuta av långa sommardagar, med en mysig uteplats och en stor balkong som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Det praktiska köket är hjärtat av hemmet, komplett med gott om bänkyta och förvaringsmöjligheter samt en öppen matplats där familj och vänner kan samlas för goda måltider och minnesvärda stunder. En kamin centralt placerat sprider en behaglig värme och skapar mysig atmosfär. Här finns faktiskt möjlighet till hela fem sovrum, vilket ger gott om plats för familjen att växa och trivas. Tekniska finesser som bergvärme och 3-glasfönster från Morups, tillsammans med elbilsladdare, ger både energieffektivitet och moderna bekvämligheter. Ute i den mycket välskötta och prunkande trädgården möts du av vackra planteringar, rosor som klättrar, vindruvsrankor på sin spaljé, växthus med persikoträd och mycket mycket mer. Här finns även ett praktiskt trädgårdsförråd med utvändig vedförvaring. Läget är perfekt för den som värdesätter närhet till skolor och förskolor, naturen, affär och centrum på gång-cykelavstånd. Så låt denna pärla bli din egen och upplev livet i en harmonisk och välskött miljö där komfort och bekvämlighet går hand i hand med charm och elegans. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och låt drömmen om ditt perfekta hem bli verklighet!

Alstigen 4, Frösäng, Oxelösunds kommun

Alstigen 4

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
490 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 830 kr/mån
8 829 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på 55.5 kvadratmeter med en rymlig inglasad balkong i söderläge! Perfekt för den som uppskattar ljusa och öppna utrymmen, här finns gott om plats för både avkoppling och sociala tillfällen. Med en inglasad balkong kan du förlänga sommarsäsongen, oavsett väder. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med generöst ljusflöde från fönster i två väderstreck, vilket skapar en luftig och rymlig atmosfär. Belägen i en omtyckt förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad, ger den både trygghet och trivsel. Föreningen är utrustad med faciliteter som föreningslokal, hobbyrum, övernattningsmöjligheter och en fritidslokal komplett med bastu, relaxavdelning och pingisrum för medlemmarna att njuta av. De vackert renoverade innergårdarna utgör en fridfull oas, medan närbutiker och pizzerior finns inom bekvämt avstånd. Dessutom når man grönområden, en DiscGolfbana, Ramdalens sportcenter och stadens centrum med dess mångfald av restauranger, livsmedelsbutiker och apotek, allt inom en kort promenad. Ta chansen att göra denna fina tvåa till ditt eget idag!

  • Balkong
Västra Trädgårdsgatan 19B, Väster, Nyköpings kommun

Västra Trädgårdsgatan 19B

Villa
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 250 000 kr
118 + 80 m²
4 rum
281 m² tomt

Välkommen till en bostad beläget i hjärtat av Nyköping, ett av stadens klassiska Skutskeppshus från det tidiga 1700-talet och som bjuder in till en unik upplevelse. Denna fantastiska bostad, som genomgått en omfattande renovering, erbjuder en fridfull oas mitt i staden. Här möts du av exklusiv inredning och bekvämligheter som smälter samman med den historiska karaktären av fastigheten. Två separata bostadshus erbjuder flexibilitet och utrymme för olika behov. Huvudbyggnaden erbjuder tre rymliga rum och kök, där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en atmosfär av harmoni och elegans. I det charmiga gårdshuset finner du en helt nybyggd tvårumslägenhet, perfekt för gäster, uthyrning eller som en separat bostadsyta. Denna pärla av ett hem har även blivit försedd med nytt lertegeltak, vilket inte bara förhöjer dess charm utan också ger trygghet och hållbarhet. De nya kulturfönstren bidrar till att bevara fastighetens autentiska karaktär samtidigt som de erbjuder modern prestanda och energieffektivitet. Dessutom har huset utrustats med ett helt nytt värmesystem, vilket säkerställer en behaglig inomhusmiljö året om. Trädgården är en lättskött och insynsskyddat plats, där en väl tilltagen uteplats med värmeslingor på en solid betonggrund bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Dessutom finns bygglov för en vinterträdgård, vilket ger möjlighet till njutning även under kyligare månader. Välkommen till detta unika tillfälle att bo i ett av Nyköpings mest eftertraktade historiska hem, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en oöverträffad livsstilsupplevelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller boka dig för visning direkt via hemsidan.

Toppstigen 3, Sjöskogen, Nyköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Toppstigen 3, Sjöskogen, Nyköpings kommun, bild 2
Toppstigen 3, Sjöskogen, Nyköpings kommun, bild 3

Toppstigen 3

Villa
Sjöskogen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
118 m²
3 rum
1 702 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva timmervilla som bjuder på en enastående kombination av naturskön omgivning och bekväm lyx. Belägen på ett högt och fritt läge med panoramautsikt över Bråviken är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Hemligheten bakom lyx och avkoppling ligger i varje detalj av denna vackra bostad. Med havsutsikten kan du njuta av en imponerande vy över det glittrande havet varje dag, en scen som förvandlar varje ögonblick till en harmonisk upplevelse. För att ytterligare förhöja upplevelsen av utomhuslivet finns det flera uteplatser som bjuder in till avkopplande stunder under den svenska sommaren. Oavsett om det är en solig frukost eller en kvällsgrillning med vänner och familj, finns det gott om utrymme att njuta av det skiftande vädret. Här finns också bekvämligheter som utedusch med varmvatten för snabba uppfräschningar efter en dag vid havet eller innan ett dopp i spabadet. Inne bjuds det på härligt ljusinsläpp från flertalet fönster, öppna ytor och takhöjd upp till nock. Den vackra täljstenskaminen skapar en atmosfär av värme och mysighet, perfekt för svala kvällar eller romantiska stunder framför elden. Njut också av naturen året runt i det stora uterummet, där du kan koppla av och umgås i skyddad och bekväm miljö. En välskött naturtomt med fasaden behandlad med järnvitriol ger långvarig skönhet och skydd. Fiber via Gästabudsstaden håller dig uppkopplad och effektiv och för golffantaster är det bara en kort bilresa till Nyköping GK, där du kan njuta av fantastiska golfrundor. För den som uppskattar andra utomhusaktiviteter finns fina promenadstigar i närheten, inklusive Sörmlandsleden etapp 37 med vindskydd vid Svartåhällen. Gångavstånd till badplats och närhet till mataffär gör också det vardagslivet smidigt och bekvämt. Med en stor förrådsdel under huset och praktisk redskapsbod, snickardel och vedbod finns det gott om utrymme för förvaring och hobbyverksamhet. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om detta extraordinära hem eller för att boka en visning. Varmt välkommen!

  • Premium
Frösängsvägen 64, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 64

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 287 kr/mån
8 974 kr/m²

Upptäck denna rymliga enrummare! Belägen högst upp i huset, erbjuder denna lägenhet en egen liten oas med en fin utsikt över omgivningarna. Med ett separat kök och en inglasad balkong kan du njuta av både bekvämlighet och extra utrymme för avkoppling och underhållning. I övrigt erbjuder lägenheten en möblerbar hall, ett stambytt badrum och ett rum där både säng- och soffmöblemang inryms. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV med grundutbud samt bostadsrättstillägg, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Det separata köket erbjuder dig möjligheten att laga måltider i lugn och ro samtidigt som den inglasade balkongen ger dig en plats att njuta av frisk luft och natursköna vyer stora delar av året. Perfekt för att starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter en lång arbetsdag. Denna enrummare är perfekt för dig som söker en harmonisk och funktionell boendelösning i en populär del av Frösäng. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nya hem!

  • Balkong
Folkegatan 24, Centrum, Oxelösunds kommun

Folkegatan 24

Villa
Centrum, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
140 + 70 m²
6 rum
1 079 m² tomt

En av Oxelösunds gamla trähusskatter som levererar många attribut på en gång, nu behöver du inte blunda för att se ditt drömhus framför dig. Det är bara att följa den inhängnande, prunkande trädgården som kantar Folkegatan 24 och svänga in på uppfarten. Här möts du av ett hus, rött med vita knutar, med återhållsam exteriör utan överdådiga krusiduller. Skönheten ligger i renhet och proportioner, i branta tak, äldre panel och vacker fönstersättning som matar in vacker dager på alla ledder genom rummen. En stilsäker underhållsrenovering har bevarat den genuina känslan fullt ut och klarat förvandlingen till ett modernare boende, redo för både ett och tre barn om livet skulle ta den vändningen. Den glasade verandan har byggts in och är kanske nu som då husets hjärta och där säljaren med familj ständigt samlas. Bergvärme har installerats för att få en energieffektiv och bekymmerslös värmekälla. Trädgården är en fin historia, stor och fruktsam som den är, och på baksidan finns möjlighet att anlägga en rymlig altan för lugn och ro i skyddad miljö eller de stora sommarkalasen. På tomten finns idag två bodar till förvaring av trädgårdsredskap och dylikt. Huset ligger på attraktiv hörntomt med minimal insyn när trädgårdens flora får sprudla. Trevliga Folkegatan i centrala Oxelösund och denna fastighet som med lite kärlek och omhändertagande kan bli din nästa villadröm! Huset erbjuder 140+70 kvadratmeter fördelade 5 rum och kök samt en oinredd källare samt vind. Välkommen hem till Folkegatan 24!

  • Plus
Bagaregatan 58A, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Tor 16 maj kl 18:00

Bagaregatan 58A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 200 000 kr
232,5 m²
5 rum
vån 3/4
8 053 kr/mån
26 667 kr/m²

Låt mig presentera den efterlängtade våningen i anrika tornhuset på Bagaregatan anno 1910- i Nyköpings kanske mest representativa fastighet (arkitekt Johan Lagerström). På våning 3/4 återfinns detta fantastiska hem om 232 kvm som karaktäriseras av ljus, högt i tak, eftertraktat tornrummet och kakelugn. Lägg där till bevarade originaldetaljer såsom takrosetter, spegeldörrar med mässingshandtag, spröjsade originalfönster med spanjoletter och djupa nischer, profilerade lister samt fiskbensparkett. Våningen har omsorgsfullt renoverats utan att tappa den tidstypiska andan och interiört presenteras rakt av exklusiva materialval. Redan i porten vittnar huset om sin historia. Trapporna leder dig upp till våningen där du välkomnas i den luftiga hallen. Mot innegården vetter vackra pardörrar med utgång till ljuvlig balkong i bästa läge med morgonsol följt av Master bedroom med värmande kakelugn. I våningens generösa salong finner du stor öppen spis och det karakteristiska tornrummet följt av tre rymliga sovrum i fil, här har 20 tals-charm bevarats liksom trägolv, speglade dörrar och vackra fönster. Stort smakfullt renoverat badrum samt gästtoalett. Bevarad serveringsgång med originalskåp följer oss till det påkostade och stilrena köket med sittplats runt köksö. Kvar finns även klassiska förvarings- och serveringsskåp samt skafferi som har över 100 år på nacken. Synnerligen vacker och välskött fastighet i en förening med god ekonomi, låga avgifter och hög trivselfaktor. Belägen på vackra Väster med city precis runt hörnet och allt som Nyköping har att erbjuda i restaurang och butiksutbud. På en timme tar du dig med tåg upp till Stockholm och vill du ta dig längre bort har du Skavstas flygplats på nära avstånd. Bagaregatan 58 känt som "Lidberg & Bergs hus". Grunden lades av grundläggarfirman Lidberg & Berg och huset lät byggas av byggmästare Harlen 1910. Fritz Lidberg hade en livsmedelsaffär i källarplanet. Ovanpå bodde majoren Philip Herman von Krusenstjärna med familj. Ytterligare en våning högre bodde på 1940-talet barnmorskan Agda Melcher-Ohlsson och hade hel-inackordering för 13 ungkarlar för 110 kr/mån. Bagaregatan 58A användes som inspelningsplats under 1991 års inspelning av Agnes Cecilia, filmatiseringen av Maria Gripes roman om Nora som flyttar in i en lägenhet i en gammal byggnad i Nyköping. Runt 90-talet övergick fastigheten till bostadsrätter från att tidigare varit hyreslägenheter. Dåvarande fastighetsägaren lät pryda fastighetens torn med en flagga graverad med hans vardera familjemedlems första bokstav (KBCS). Den fastighetsägaren var min farfar. Skulle du bli ägare av denna våning så lovar jag att dela med mig av fler anekdoter om denna fantastiska fastighet. Välkommen önskar fastighetsmäklare Nellie Sundblad!

  • Plus
  • Balkong
Fotbollsvägen 10, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 10

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
90 m²
4 rum
6 717 kr/mån
23 278 kr/m²

Varmt välkommen till Brandholmen och till denna mycket härliga och moderna bostad på markplan med uteplats i sydvästläge. Här erbjuds en stilsäker fyrarummare om 90 kvm med tilltalande planlösning, öppna och sociala ytor i kök och vardagsrum, tre väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum med tvättdel - allt nytt och fräscht med hög standard och påkostade materialval, inklusive fönsterbrädor i sten. Det egna förrådet finns bekvämt i lägenheten och på entréplanet erbjuds också externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller annat behov. Dessutom finns det i denna bostadsrättsförening tillgång till både p-platser och carportar med uttag för motorvärmare. För dem som behöver extra parkeringsutrymme finns möjlighet till fri parkering längs gatan. Brandholmen erbjuder en charmig skärgårdsinspirerad miljö som smälter samman med centrumkärnan och ständigt utvecklas. Här kan du njuta av vacker natur med mysiga promenadvägar längs vattnet, samt bekvämligheter som den lokala kvarterskrogen VRÅ, en servicebutik och goda allmänna kommunikationer. På bara en kort promenad bort har du även tillgång till båtplats, hamnområdet med sina restauranger och caféer. Inom cykelavstånd hittar du även en badplats med tillhörande café. Vid intresse är du varmt välkommen att kontakta mig som mäklare för att boka in ett tillfälle för visning eller boka dig direkt via hemsidan.

  • Uteplats
  • Hiss
Studsarvägen 7, Sunda, Oxelösunds kommun
  • Imorgon kl 13:15

Studsarvägen 7

Villa
Sunda, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
116 + 52 m²
4 rum
718 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla på Studsarvägen 7! Här får du möjligheten att förverkliga din dröm om villa i en familjevänlig miljö. Det här hemtrevliga souterränghuset kombinerar praktiskt boende med stilfulla utrymmen, och det är utformat för att göra din vardag både bekväm och enkel. Ett tekniskt bra hus med låga driftskostnader, tegelfasad, fjärrvärme och delvis utbytta fönster. När du kliver in på entréplanet av denna villa möts du av en rymlig hall med gott om utrymme för möblemang och avhängning. På entréplan finns alla bekvämligheter du behöver, från den välutrustade tvättstugan till det bekväma garaget där du kan parkera bilen tryggt inomhus. Ett sovrum på detta plan ger flexibilitet och kan användas som tonårsrum, gästrum eller som en mysig tv-hörna. På övervåningen öppnar sig ett ljust och inbjudande sällskapsutrymme. Det välutrustade köket är en dröm för den som älskar att laga mat och erbjuder extra arbetsyta eller en plats för trevliga stunder vid köksön. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet, komplett med öppen spis, skapar en mysig atmosfär där familjen kan samlas och skapa minnen. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en balkong där du kan njuta av kvällssolen. På övervåningen finns även två generösa sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget personliga utrymme. I anslutning till sovrummen finns det helkaklade duschrummet med golvvärme. Husets guldkorn är det inglasade uterummet med perfekt söderläge. Det fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet och är den perfekta platsen för avkoppling, sociala sammankomster eller bara för att njuta av den vackra omgivningen. Trädgården runt huset är välskött och innehåller fruktträd samt utrymme för odling och lek. Läget i detta barnvänliga område gör detta hem ännu mer attraktivt. Det finns en lekplats precis utanför huset och gång- och cykelvägar leder till förskolor och skolor. För den som är aktiv finns närheten till Ramdalen med idrottsplats och badhus. Dessutom är det bara en kort promenad till busshållplatsen, livsmedelsbutiken och pizzerian. Nära till havet, skärgården och vacker natur är ytterligare fördelar med detta boende. Till Nyköping tar det bara ca 12 minuter med bil. Välkommen hem till Studsarvägen 7!

  • Plus
Stockholmsvägen 7B, Öster, Nyköpings kommun
Stockholmsvägen 7B, Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Stockholmsvägen 7B, Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Stockholmsvägen 7B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 981 kr/mån
20 575 kr/m²

Välkommen till denna unika och stilfulla 1,5:a på vackra Öster med en perfekt kombination av 30-talets charm som möter nutidens bekvämligheter. Med genomgående äldre trägolv, underbart ljusinsläpp och en optimal planlösning har den allt du kan önska dig. Trapporna leder dig upp till våning 3/4 och innanför dörrarna finner ni harmoni och ljuvlig hemmakänsla. Inte nog med rymlig hall med vrån att fylla så finns ett rofyllt rum med stora fönsterpartier samt sovalkov en bit längre in i rummet. I det välbevarade köket med hållbara och platsbyggda stommar så finns även plats för matbord och stolar. Det är tack vare den fantastiska takhöjden och välplanerade planlösningen som bostaden känns större än vad den faktiskt är. Lägenheten har varsamt renoverats och är modernt utrustad utan att tumma på de tidstypiska detaljerna. När man bor så här centralt i Nyköping så är det i princip gångavstånd till allt så som tåg, buss och shopping samt restauranger men även till elljusspår och naturområden. Här är det lätt att trivas. Den välskötta HSB-föreningen Tullporten har genomfört flera renoverings- och underhållsåtgärder genom åren och är i mycket gott skick. Föreningen har fina utemiljöer på bästa läge med stabil och bra ekonomi samt låg skuldsättning. Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget. Finns 2.224 kr i inre reparationsfond! Är du intresserad av Stockholmsvägen 7B? Kontakta Nellie Sundblad!

  • Premium
Stockholmsvägen 7A, Öster, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj

Stockholmsvägen 7A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 779 kr/mån
17 901 kr/m²

Stig in i denna mysiga lägenhet med generös takhöjd och som erbjuder det bästa av stadslivet! Beläget mitt i hjärtat av mysiga öster, med bekvämt promenadavstånd till shopping, mataffärer och nöjen, är detta hem perfekt för den som söker både bekvämlighet och stil. Med möjlighet till snabbt tillträde är det lätt att flytta in och börja njuta av allt som detta boende har att erbjuda. Den fräscha och moderna designen skapar en inbjudande atmosfär ihop med äldre charm och från det ögonblick du kliver in genom den välkomnande entrén möts du av ljus och rymd. Här finns gott om plats för klädförvaring och en rymlig sovalkov med skjutdörrar erbjuder avskildhet och komfort. I det helkaklade badrummet erbjuds dusch och i källaren finns föreningens gemensamma bastu att boka för möjlighet att varva ner och slappna av efter en lång dag. Genomgående äldre trägolv och generöst ljusinsläpp skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela hemmet. Detta är verkligen ett boende där du kan trivas och känna dig hemma. Med en välskött HSB-förening som erbjuder fin utemiljö, stabil ekonomi och låg skuldsättning kan du känna dig trygg och säker i ditt nya hem. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget ger ytterligare stabilitet och lugn. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer! Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende mitt i staden!

  • Plus
Järnvägsbrinken 8, Lästringe, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 18 maj kl 11:00

Järnvägsbrinken 8

Villa
Lästringe, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
269 + 108 m²
8 rum
2 580 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att äga en del av historien! Denna fantastiska villa har en fängslande bakgrund som en gång i tiden tjänade som en aktiv järnvägsstation ända fram till 1980-talet. Med sin charmiga historia och karakteristiska arkitektur bjuder den in till en resa tillbaka i tiden. En av de mest spännande bevarade detaljerna är den autentiska biljettluckan, som fortfarande pryder byggnaden. Denna karakteristiska detalj påminner om den tid då resenärer passerade genom stationen, och ger en nostalgisk känsla till hemmet. Ytterligare charmiga detaljer inkluderar det bevarade lastrummet där resväskor en gång togs emot, kaklet från den tidigare herrtoaletten som fortfarande pryder väggarna, samt de välbevarade stationsskyltarna som sitter stolt på fasaden. Inne i huset möts du av en imponerande takhöjd som för tankarna till den pampiga arkitekturen från det tidiga 1900-talet. De gedigna trädörrarna, de stora vackra fönstren och den bevarade takhöjden är alla detaljer som förstärker den historiska känslan och charm som präglar huset. Medan huset bär på sin historiska charm, är det viktigt att notera att det finns utrymme för förbättringar och renoveringar. Detta ger dig möjligheten att skapa din drömbostad och anpassa den efter dina personliga behov och stilpreferenser. Belägenhet är allt, och denna egendom har det bästa av två världar. Med närhet till centrala bekvämligheter via E4:an så når du Stockholm på en timme och Nyköping på 30 min och samtidigt omgiven av lugnet i en pittoresk miljö, är detta en plats där du kan skapa nya minnen och samtidigt bevara det förflutnas atmosfär. Denna fastighet erbjuder en mångsidig potential på 377 kvm med extra byggnader dessutom garage och orangeri. Skapa ett generationsboende, bed and breakfast, eller hyr ut delar av huset för extra inkomst. Den extra byggnaden på 160 kvm kan användas som ateljé, studio, butik eller för andra ändamål. Väck denna unika pärla till liv och bli ägare till en bit av historien.

  • Plus
Fyrbyvägen 30, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 30

Tomt
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
1 139 m² tomt

I Råby, strax utanför Nyköping finner ni denna byggklara tomt. Passa på att förverkliga den perfekta familjeidyllen mellan de två sjöarna Långhalsen och Lidsjön, med omgivningar bestående av härlig natur. En plats för dig och din familj att växa, njuta och skapa fina stunder tillsammans. Denna tomt har en byggrätt på 180 + 50 kvm vilket möjliggör ett drömboende för både den lilla familjen som planerar att växa eller för er som redan är många under samma tak. Vatten och avloppsanslutning till det kommunala nätet är redan betalt och klart. Vi har tillsammans med Älvsbyhus tagit fram två husmodeller som alternativ till tomten med ett lågt totalpris på tomt, hus och arbete. Huset Eva är ett enplanshus med en boyta på 107kvm och Lasse är ett 1 1/2-planshus på 63 kvadratmeter med oinredd övervåning på 33 kvadratmeter - perfekt när familjen växer. Lasse kan ni exempelvis bo i för en summa på cirka 2 544 750kr inklusive tomt (pris från Älvsbyhus)! Produktionskostnadskalkyler finns under dokument. För mer info om husmodellerna och priser på dessa - ta gärna direkt kontakt med Janne Snellman, Trähusförsäljare 073-042 06 44, [email protected] Mer om området: På Fyrbyvägen bor du och din familj naturskönt mitt i det sörmländska landskapet, endast tio minuter ifrån Nyköpings centrum. Med ljuvliga naturupplevelser direkt inpå knuten får ditt vardagsliv den harmoni du längtat efter. Stig ut på altanen och njut av kaffet tillsammans med en härlig bok i din egna trädgårdsoas medan barnen leker. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en löptur vid de närliggande sjöarna. Ta med dig barnen på utflykt och upptäck Råbys alla fornlämningar från järnåldern. Det finns förskola samt skola (F-3) cirka 300 meter från tomten och livsmedelsbutik cirka 500 meter från området. Goda kommunikationer till Nyköpings centrum med både bil och buss som går direkt utanför ditt hem. Fyrbyvägen är området där du kommer växa, bo och trivas. Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten, utmärkt för både fiske, bad och båtliv. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm! Plankarta och plantext finner ni under bilagor. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

Visar 1 - 25 av 55