Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Periodgången 7, Perioden, Nyköpings kommun
 • Ons 4 okt kl 17:30

Periodgången 7

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
58 m²
1 rum
vån 1/3
3 369 kr/mån
33 621 kr/m²

Vad sägs om en unik etta som andas lyx? Här kan vi presentera lyxiga detaljer så som generös takhöjd på runt 3,2 m, vacker ekparkett, uteplats och stort badrum. Detta bjuder Periodgången 7 på i gamla industribyggnaden Spinnerskan precis intill Nyköpinsån. Det som sätter den här ettan i en klass för sig är den industriella looken i kontrast med Nyköpingsån och grönskande naturreservat. Lägenheten har genomgående ekparkett, ett fullutrustat kök, rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om plats för middagar och en sovalkov. Dessutom finns praktisk klädkammare med gott om förvaring. Föreningen är god och har dessutom en gemensam takterrass med bästa solläge, fantastisk utsikt och flera sittplatser och grill. På ca 5 minuter når du centrum med ett utbud av butiker, restauranger och caféer. Vill du njuta av en vacker promenad finns naturreservatet Hållet-Marieberg-Stenbro och Å-promenaden bara ett kort avstånd från lägenheten. 1873 uppfördes den nya fabriken intill Nyköpingsån som skulle komma att bli ett bomullsspinneri. Tidigare hade här funnits ett pappersbruk men detta brann ned 1868. Bomullsverksamheten fortgick i lite över 100 år innan efterfrågan började minska och fabriken tvingades att lägga ner. Därefter har fastigheten används till bland annat kontor, uppfinnarcentrum och dagcenter. Åren gick och 2017 stod 37 helt unika lägenheter färdiga, alla med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Erikslundsvägen 25, Rosenkälla, Nyköpings kommun

Erikslundsvägen 25

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 843 kr/mån
14 935 kr/m²

Här finner du en finfin gaveltrea, välplanerad och omringad av grönskande lugn, som nu söker ny ägare. På våning två av tre bor du i en bostad med hemtrevlig känsla i genomgående gott skick och med fönster i tre väderstreck som ger ett härligt flödande ljus. Det som sätter denna lägenhet i en klass för sig är den rofyllda balkongen i söderläge med fin utsikt över Rosenkälla. Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en praktiskt och funktionell hall med gott om utrymme och förvaring. Här bor du med två rymliga sovrum placerade på varsin sida om hallen som båda två badar i ljus från de stora fönsterna. Balkongen når du via det något större sovrummet. I vardagsrummet har du möjlighet att möblera efter eget behag med fin utsikt ut över tallar och köket har ljust målade luckor med intilliggande plats för matbord. Dessutom har du både badrum med tvättmaskin och en separat WC. Något som verkligen utmärker detta boende är höjden som den är belägen på vilket ger lägenheten ett insynsskyddat läge med utsikt över takåsarna från balkongen och genom fönsterna i andra väderstrecket har du fin skogsglänta att vila blicken på. Föreningen är stabil och populär med en trivsam innergård med lekpark. Det är bekvämt avstånd in till stan för både dig med cykel och för dig som väljer att promenera. Åker du hellre kommunalt så finns busshållplats inte alls långt bort. Här har du närhet till matbutik, restaurang Umgås och Rosvalla med alla dess aktiviteter. Välkommen på visning!

 • Balkong
Nytorget 1B, Högbrunn, Nyköpings kommun
 • Lör 7 okt kl 11:00

Nytorget 1B

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
3 250 kr/mån
25 253 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende i en byggnad med intressant historia och ett kulturhistoriskt värde. Som boende på Nytorget har du tillgång till en fantastisk innegård med uteplatser och trädgård att nyttja när solen kikar fram. BRF Snödroppen 13 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi där carport ingår i avgiften. Det centrala läget ger dig fördelarna med närhet till bland annat lekplatser, skola, förskola, träningsanläggning med restaurang och spa samt kort gångavstånd till bio. Även Nyköpings centrum, tågstation, busstation och hamnen når du enkelt med en promenad eller på cykel. Närheten till E4:an gör det smidigt för dig som pendlar med bil till arbetet. Lägenheten som nu saluförs på Nytorget 1B och denna rymliga trea om 79 kvadratmeter på våning två i huset. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning, stor klädkammare och garderob med bra förvaringsmöjligheter. Ett luftigt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Trevligt kök med matplats och fönster mot den fina trädgården. Två bra sovrum med förvaringsutrymmen i form av garderober och en extra klädkammare. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Högbrunn - välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Repslagaregatan 5C, Väster, Nyköpings kommun

Repslagaregatan 5C

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 893 kr/mån
32 338 kr/m²

Högst upp i huset presenteras denna respektabla trea, smakfullt och stilrent renoverad med jordnära färgval och inglasad balkong. Det som sätter den här bostaden i en klass för sig är det påkostade och nyrenoverade köket som är rymligt och välplanerat med allt vad den matlagningsintresserade kan önska sig -vad sägs om två ugnar, gedigen bänkskiva i granit och dimbar belysning? Allt detta bjuder Repslagaregatan 5C på. Redan när du kliver in i hallen vittnar det om stil och finess, ett härligt boende med helt rätt känsla. Under 2021 har lägenheten renoverats smakfullt och stilrent med jordnära färgval och trevlig planlösning. Den väl tilltagna takhöjden ger bostaden en rymd och det maximeras med dekorativa detaljer så som bland annat sockel. Golvet är i en genomgående mörk ton och väggarna är enhetliga i jordnära färger. Lägenheten andas lyx med sina stilrena materialval och de sociala och öppna ytorna är precis där de ska vara med access till den inglasade balkongen bra vänd mot innegården. De två sovrummen i bra storlek är privat samlade intill det helkaklade badrummet med tvättmaskin. Om så önskas följer en parkeringsplats med lägenheten! När man bor så här centralt i Nyköping så är det i princip gångavstånd till allt, tåg, buss, shopping och restauranger men även till naturområden. Här är det lätt att trivas! Den välskötta Brf Bromsaren Nr 13 har genomfört flera renoverings- och underhållsåtgärder genom åren och är i mycket gott skick. Föreningen är på bästa läge med stabil och bra ekonomi samt låg skuldsättning. Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Det finns även gästparkering att tillgå i föreningen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Anderslunds kolonilott nr 68, null, Nyköpings kommun

Anderslunds kolonilott nr 68

Fritidshus
Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
200 000 kr
10 m²
1 rum
200 m² tomt

Saknar du en egen trädgård eller önskar mer yta att odla på? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig att förvärva denna super fina stuga och arrendera odlingslotten av Anderslunds Koloniträdgårdar. Här erbjuds en odlingslott, stuga med veranda, växthus samt redskapsbod. Stugan är försedd med solceller med ett 12V batteri. På odlingslotten finns idag bland annat äppelträd, vinbärsbuskar, hallonbuskar, jordgubbsland samt olika slags blommor. Anderslunds koloniträdgårdar har funnits sedan 1940-talet och ligger ca 3 km nordväst om Nyköpings centrum. Tre gånger per år, på våren, sommaren och hösten, anordnas städdagar då medlemmarna samlas för att tillsammans städa och ställa iordning områdets allmänna ytor. Varje midsommar arrangerar föreningen ett traditionellt midsommarfirande med dans kring midsommarstången, kaffeservering och andra trivsamma aktiviteter. Det brukar anordnas olika festligheter i föreningslokalen t.ex knytkalas. Föreningslokalen med tillhörande dansbana ligger i slutet av området. Lokalen rymmer ca 70 personer och går att hyra med köksutrustning för olika arrangemang. Det brukar också anordnas en tipspromenad som sträcker sig över sommaren där man en gång i veckan kan gå den mysiga rundan i området. Inom området finns en boulebana, en mindre lekplats och en fotbollsplan att nyttja för den som vill. Varmt välkommen till ett ställe att trivas på - med trevliga grannar och en föreningen med bra sammanhållning!

 • Plus
Bogslötvägen 14, Buskhyttan, Nyköpings kommun
 • Imorgon kl 18:30

Bogslötvägen 14

Villa
Buskhyttan, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
72 + 40 m²
3 rum
1 063 m² tomt

Kliv in i denna villa om 72 kvm i lantliga Buskhyttan knappt 15 min från Nyköping. Här får nutidens moderniteter samsas med 50-talets charm. Belägen i familjevänligt område med naturen runt hörnet och cykelavstånd till havsbad vid Krognäs och Västra Kovik. Det finns så många fördelar som är värt att nämna om denna villa på 3 r.o.k. Vi börjar med utsidan som är väl omhändertagen med grönskade trädgård om hela 1063 kvm. Här finns flera uteplatser varsamt placerade för fikastunder, middagar och avkoppling. På baksidan bjuds det på en större terrass och uterum. Här skäms du bort med kvällssol och insynsskyddat läge. Invändigt finner du en smart planlösning med en välkomnade entré samt en praktisk grovingång, helkaklat badrum med badkar, kök som är inspirerad av 50-talets charm med nutidens moderniteter så som stora arbetsytor, ugn i ergonomisk höjd och gasolspis. Planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum är öppen och inbjudande. De två rummen är privat placerade. Prioriterar ni hellre ett extra sovrum framför social ytor? Här är det möjligt att ta upp en skiljevägg i allrummet för att få ett extra rum. Detaljerna är noga utvalda i detta hem dessutom finns gott om förvaring och ett härligt ljusinsläpp. Det som utmärker Bogslötvägen 14 är den rymliga inglasade uterummet. Här kan du slå dig ner under vinrankan och blickar ut över den omsorgsfullt grönskande trädgården. Fiber finns indraget! Inte nog med det har renoveringar låtit göras i närtid så som VA-stammarna i huset är nyligen utbytta. Det har även bytt all el och automatsäkringar samt ny elcentral. Elbil? Inga problem, elbilsladdare installerades -21. Målning av fasad gjordes -22. Utöver detta har det även låtits installera smarta termostater på samtliga element. Närhet till Marsviken, skola med FK- åk 3 samt förskolekonceptet I Ur och Skur. Med bil tar du dig snabbt till Nyköping och vidare till Stockholm eller Norrköping. Denna 50-tals dröm får ni inte missa! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Brandkärrsvägen 154, Brandkärr, Nyköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon
Brandkärrsvägen 154, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 2
Brandkärrsvägen 154, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 3

Brandkärrsvägen 154

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/6
4 684 kr/mån
8 933 kr/m²

Nu finns denna trivsamma och välplanerade trerummare ute till försäljning. Bostaden med sina 89 kvm erbjuder en mycket tilltalande planlösning med stort kök, två sovrum, två toaletter, två balkonger och ett trivsamt vardagsrum med fönster som vetter mot innergården. Föreningen är omtyckt och inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. De har gemensamt el-abonnemang och den faktiska förbrukningen skickas tillsammans med månadsavin. Bostaden ligger med närhet till centrum, köpcentrum samt motionsspår. Lägenheten ligger på fjärde våningen i hus med hiss och har fri sikt från lägenhetens rum samt balkonger. Föreningen är stabil, har god ekonomi och erbjuder både snickarbod, vävstuga, motionsrum samt fritidsaktiviteter. Parkeringstillstånd, kabel-TV ingår i månadsavgiften och för internet betalas 180kr i obligatoriskt tillägg. Låter detta som en bostad för dig, välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka dig för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagostigen 8, Arnö, Nyköpings kommun

Sagostigen 8

Villa
Arnö, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 100 000 kr
105 + 105 m²
7 rum
610 m² tomt

Drömmer du om en rymlig och charmig villa med lättskött men ändå lummig tomt? Då är det här något för dig! På hörntomt vid Fabelstigen och Sagostigen hittar du detta hem med möjligheter för den stora familjen eller för dig som vill ha gott om plats men inte för mycket att ta hand om. Huset omfattar cirka 105 kvadratmeter i vardera plan. Entréplanet erbjuder ett trivsamt kök med rymlig matplats, badrum med klinkergolv samt ljust och fint vardagsrum. Från vardagsrummet når du det luftiga uterummet som erbjuder mysiga stunder under vår, sommar och höst. Den fina altanen sträcker sig en bit utanför inglasningen och lämnar utrymme för ytterligare matplats eller solstolar. Hela huset känns genomtänkt och underhållet. Färgvalen är trevliga och enhetliga. På entréplan finner du även tre rofyllda sovrum. Från hallen tar du en trappa ned för att komma till källarplan. Här finns ett gästrum, gillestuga med eldstad, tvättstuga och kontor samt förvaringsutrymmen. En trevlig oas blandad av träd, blommor och växter där trädgården är inramad av en mur och med ett högt läge. Det finns förråd i huset samt i garage och ett trädgårdsförråd som du når via garaget eller från trädgården på husets baksida. Detta är ett hus på hörntomt i ett populärt område med lättskött tomt. Här bor du i ett lugnt område med närhet till bland annat fina grönområden, matbutik, skolor och förskolor. Det är gång- och cykelavstånd till centrum och havet med fina badplatser. Vill du hellre ta bussen så finns busshållplats en kort promenad från huset. Vi ses på visningen!

 • Plus
Fredövägen 34, Fredön, Nyköpings kommun

Fredövägen 34

Villa
Fredön, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 650 000 kr
160 + 10 m²
5 rum
1 245 m² tomt

Mitt i den sörmländska idyllen ligger Fredön - en fantastisk plats precis vid havet. Att bo nära vattnet är något alldeles speciellt, det bidrar till ett inre lugn och ett bättre mående. Här bjuds en mäktig känsla att blicka ut över havet och med bryggan och båtplats bara ett stenkast från huset finns alla möjligheter för spontana dopp eller turer med båten i sommar! Denna fantastiska känsla och frihet kan nu bli verklighet för köparen av Fredövägen 34. Ett ljust suterränghus i modern stil, med allt man kan önska sig på en plats som erbjuder ett stillsamt avbrott från dagens blixtsnabba samhälle. Husets läge är högt och vackert med altan i rätt väderstreck och bara några meter ner till den privata bryggan och havslinjen som erbjuder plats för både båt samt solbadande med badstege. Djupet vid bryggan är ca 1- 1,5 m beroende på vattenstånd. En unik bostad som fungerar lika bra till fritidsboende som åretruntboende. Bostaden erbjuder en genomgående god standard. Rymlig entré som leder in till kök och vardagsrum. På entréplan finns även ett badrum med dusch, yteffektivt kök med alla bekvämligheter man förväntar sig i ett modernt kök, rofyllt sovrum med garderober. På nedre plan finner ni ett allrum samt ytterligare två sovrum. Tomten ligger högt och bra till och här kan vistas på flera möjliga uteplatser. Paradnumret är det fantastiska utsikten som går att avnjuta både inifrån huset men även uteplatserna runt om huset. Fastigheten ligger med direkt anslutning till havet och servitut på brygga, som ligger några meter utanför tomtgränsen finns. Nära natur och skärgård men samtidigt bara ett par minuters bilfärd in till centrala Nyköping. Detta är en plats som måste upplevas. Välkomna!

Strandparksvägen 7C, Arnö, Nyköpings kommun
 • Ons 4 okt
Strandparksvägen 7C, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Strandparksvägen 7C, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Strandparksvägen 7C

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
3 710 kr/mån
25 776 kr/m²

På markplan finner ni denna fräscha bostad som färdigställdes 2017, lägenheten har hållits i fint skick och har en ljus interiör. En bostad för umgänge med den socialplanlösningen där kök och vardagsrum sammanknyter på ett perfekt sätt. Lägg där till ett rymligt sovrum med gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin samt en inglasad uteplats. Varje lägenhet har rätt att hyra en parkeringsplats. Här bor du med gångavstånd till både Sörmlands museum med fina utställningar och uppskattad lunch, citykärnan med butiker, hamnen som sommartid lockar med sina många uteserveringar och fik. I närheten finns också matbutik samt fina promenadstråk längst med Stadsfjärden. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vävarstigen 70, Harg, Nyköpings kommun

Vävarstigen 70

Lägenhet
Harg, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
7 153 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Vävarstigen 70 och till detta underbara radhus med bästa hörnläge i populärt och omtyckt område med tillhörande garage. Bostaden med sina 101 kvadratmeter erbjuder på entréplanet stort kök, ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till uterummet och altanen samt toalett och tvättrum. Övre planet har man 3 väl tilltagna sovrum, badrum med dusch samt en rymligt klädkammare. På uppfarten finns plats för två bilar, tomten är avgränsad med ett vitmålat staket och en insynsskyddad uteplats finns i anslutning till entrén. Här finns också ett förråd med gott om förvaringsmöjligheter och halva garaget är idag ombyggt till ett extra rum. På baksidan, som såklart vetter mot söder, finns ett stort uterum samt väl tilltagen uteplats i vinkel med trall och på gaveln finns gräsyta. Här bor man på en lugn gata med närhet till fina grönområden och promenadstråk längst ån men också cykelavstånd till centrum, välsorterad mataffär och inte minst skola/förskola. Ta tillfället i akt och kom på visning - varmt välkommen!

 • Uteplats
Borgaregatan 2, Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 2

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
625 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
1 850 kr/mån
21 552 kr/m²

Letar du efter ditt första boende, studentlya eller pendlingskrypin? Här har du de 29 kvm som du söker! Denna etta har enorma fördelar som läget högst upp i huset, fantastiskt ljusinsläpp och en månadsavgift på endast 1850kr. Blir denna lya din så bor du lugnt och behagligt mitt i stadens puls med tågstationen endast några få steg från porten. Från lägenheten blickar du ut mot innegårdens lugn med en gemensam uteplats i föreningen. Här kan du ha grillkvällar med vännerna eller ta en kopp kaffe i solen. Lägenheten är smart planerad med sina 29 kvadrat och har en rymlig hall med bra inbyggd förvaring, i det trevliga köket finner du fönster samt plats för stol och bord. Badrummet är ljust och rymligt. Allrummet går att möblera efter eget behag med stort fönsterparti. Värt att nämna med denna etta är det härliga ljusinsläppet och takhöjden som gör att varje 29 kvadrat maximeras! Föreningens ekonomi är mycket god och avgiften höjdes nu för första gången sedan 2008. Kontakta Nellie Sundblad för frågor om bostaden!

Sågaregatan 4A, Väster, Nyköpings kommun

Sågaregatan 4A

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
70,7 m²
3 rum
vån 1/3
3 776 kr/mån
26 803 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna renoverade och omgjorda trerummare på populära Sågaregatan. Lägenheten har genomgått en stor köksrenovering och erbjuder nu ett modernt och lyxigt kök med gott om plats för den som älskar att laga mat och bjuda in till stora sällskap. Det moderna möter sen den äldre charmen med fina trägolv, vackra dubbeldörrar med glas och fönsterbrädor i sten. Bostaden är luftig och ljus med allt du behöver för en bekväm vardag. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat och har utgång till balkongen i söderläge. Sovrummet har rustats med hel garderobsvägg inklusive inredning samt mjuk och skön heltäckningsmatta, till detta finns även en praktiskt klädkammare i anslutning. Detta rofyllda sovrum inger en mysig och lyxig hotellkänsla. Om så önskas kan man skapa ett vardagsrum ihop med köket och låta det stora rummet bli ett härligt sovrum för att sedan få en walk in closet. Läget är perfekt med närhet till allt vardagen kräver i form av service, butiker och kommunikationer samt lyxen med gångavstånd till både centrum & till tågstationen. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma - Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hagtornsvägen 1, Peterslund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 1

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
125 m²
5 rum
4 437 kr/mån
15 600 kr/m²

Varmt välkommen till Hagtornsvägen 1 och till denna välskötta, renoverade och mycket trivsamma bostad i barnvänliga Peterslund. Här har vi ett bostadsrättsradhus i två plan med bra planlösning, stor altan i soligt och skyddat läge samt inramad altan på framsidan. Inne erbjuds ett snyggt och modernt kök med gott om plats i skåp och lådor samt i anslutning matrummet. Vardagsrummet är väl tilltaget och har utgång till den insynsskyddade och mysiga baksidan där även ett växthus står. Till detta erbjuds även två helkaklade badrum och hela fyra väldisponerade sovrum som alla ligger privat på övre plan. Peterslund är ett område med närhet till det mesta. Skola och förskola finns på gångavstånd liksom även busshållplats till både centrum och Nyköping. Det är cykelavstånd till sportcenter och badhus och även närhet till badstrand och klippor i Danvik. Här är verkligen ett ställe att trivas på!

 • Balkong
 • Uteplats
S:t Annegatan 35 B, Öster, Nyköpings kommun

S:t Annegatan 35 B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/4
4 656 kr/mån
36 524 kr/m²

På S:t Annegatan 35 B, endast en kort promenad från Centrum finner du denna pärla till fyrarummare precis intill Nyköpingsån trivsamma lugn. Detta boende behagar er som söker bekvämligheter i form av garage i källarplan och hiss i huset samt den som ställer krav på sitt hem med modern planlösning och trevlig omgivning. Det som utmärker de här boendet är den rymliga inglasade balkongen med fin utsikt över ån, genomgående ekparkett och ljusa färger i hela lägenheten. För att underlätta vardagen finns här två badrum som gör detta till ett bekymmersfritt boende. Prioriterar ni hellre sociala ytor framför ett extra sovrum? Här är det möjligt att ta bort en skiljevägg till ett av sovrummen för att få ett extra stort rum för umgänge. Området är en central pärla med välskötta buskar, mysig innegård och avslutas fint med gångstråket längst med åkanten. Här bor du nära tågstation, centrum och matbutiker. Intresserad? Hör av er till Nellie om denna pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Jordgubbsvägen 6, Arnö, Nyköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jordgubbsvägen 6

Villa
Arnö, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
174 m²
7 rum
710 m² tomt

Bland lugna och familjevänliga kvarter finns nu denna fina och välplanerade enplansvilla adresserad Jordgubbsvägen 6 till försäljning. Här finns plats för den stora familjen då det idag erbjuds hela fem bra sovrum, stort härligt vardagsrum som ligger i anslutning till ett påkostat kök med social yta samt eldstad för maximal mysfaktor. Köket har utgång till den underbara uteplatsen i söderläge och bostadens skyddade baksida. Här ute kan ni njuta av ett svalkande dopp i den nedsänkta poolen eller ett värmande bad i Jazuccin när hösten och vinter börjar smyga sig på. Stor altan med uteplats under tak på den trivsamma och insynsskyddade baksidan i söderläge - blir det för varmt ja då finns den stor markisen till hjälp. Detta är ett hem som varsamt tagits hand om under åren där de stora renoveringarna så som tak och dränering är gjorda, AC installerad, kök och badrum renoverade, två stycken laddboxar installerade samt larm som är kopplat till både vattnet och brandalarm som kan tas över av ny ägare. Här bor ni i ett omåttligt omtyckt område med cykelavstånd till Nyköpings centrum, närhet till förskola, skola, härlig natur och Strandstuvikens havsbad! Varmt välkommen till en komplett och välskött villa, såväl interiört som exteriört!

 • Plus
Allhelgonavägen 10A, Öster, Nyköpings kommun

Allhelgonavägen 10A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
89 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 989 kr/mån
17 921 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara gavellägenhet med ljusinsläpp från tre håll! Med hiss tar du dig smidigt högst upp i huset där nu denna pärla på 89 kvm kan bli din. Det luftiga och rymliga köket med köksö ger plats åt stort matbord för härligt umgänge och långa middagar. Utöver det erbjuder bostaden vardagsrum med vacker utsikt mot Alla Helgona kyrka, två sovrum samt en öppen yta med fransk balkong som idag används som kontor. Två toaletter samt tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Här bor du med gångavstånd till centrum, hamnen och fina promenadvägar längst med Nyköpingsån och Stadsfjärden. Närbutik och pizzeria finns i området. Helt enkelt en väldigt trevlig bostad du kommer trivas i. Kan detta vara ett boende för dig? Då är du välkommen på visning eller kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Tellusvägen 10, Stenkulla, Nyköpings kommun

Tellusvägen 10

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 583 kr/mån
13 678 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade etta som erbjuder ett riktigt kök med plats för matbord, stort rymligt rum där både sovdel och vardagsrumsdel kan samsas utan att det känns för trångt. Fin lägenhet med ljusa ytskikt, hall med plats för avhägning, badrum som är stambytt och praktiskt klädkammare. Precis utanför porten finns en stor härlig innegård för umgänge, grillkvällar eller fikastunder. Här bor du i en solid Riksbyggen föreningen med låg belåningsgrad per kvm. I området finns ICA, konditori, pizzeria, sushi, vårdcentral, apotek och flertalet förskolor samt skolor och bara ett stenkast bort hittar vi vacker natur vid Ekensbergs motionsspår. Inom bekvämt gång- och cykelavstånd nås Rosvalla Arenor, Nyköpings hamn och centrum och dessutom tar du dig smidigt med bil till E4:an för goda pendlingsmöjligheter.

Hertig Karls väg 15, Spelhagen, Nyköpings kommun

Hertig Karls väg 15

Radhus
Spelhagen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
126 + 30 m²
5 rum
160 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade radhus i två plan beläget en kort promenad från centrum. Invändigt finner ni de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum på entréplan tillsammans med ett sovrum och ett badrum. På övre plan finns det två sovrum, ett allrum och ett badrum. Sobra färger och gott om ljusinsläpp skapar en härlig harmoni. Från vardagsrummet nås altanen som bjuder in till grillkvällar med nära och kära. På vardera plan finns det ett helkaklat badrum. Inflyttningsklart boende med möjlighet att sätta sin egen prägel. Söker ni ett lättskött radhus med närhet till både hav och centrum samt allt vardagen kräver i form av förskolor, skolor och matbutiker? Då har ni nu hittat rätt! Ett perfekt hem för hela familjen att trivas i

 • Plus
Flygrakan 8, Brandholmen, Nyköpings kommun

Flygrakan 8

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 574 kr/mån
23 618 kr/m²

Modernt, ljust och rymligt är ledorden för denna välplanerade bostad belägen på omtyckta Brandholmen i huset med hiss från markplan. Här erbjuds lyxen av att bo högst upp i huset med hiss, dubbla balkonger och en härlig utsikt. På den öppna balkongen lyser solen många härliga timmar då den vetter mot söder och den fina innergården medans den andra har en praktiskt inglasning. Lägenheten har stora härliga fönster som ger rikligt ljusinsläpp och som tillsammans med den extra tilltagna takhöjden skapar en rymlig och luftig känsla. Köket från Marbodal bjuder på hög kvalité med mycket arbetsyta och gott om förvaring. I badrummet, som är helkaklat och av generös storlek, finns bekvämligheten av egen tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill två väldisponerade sovrum och platsbyggd förvaring samt klädkammare! I området erbjuds fin natur med mysiga promenadvägar längst vattnet, den lokala kvarterskrogen VRÅ, servicebutik som har öppet 24/7 och goda allmänna kommunikationer. En kort promenad bort finns hamnområde med dess restauranger, caféer och ytterligare en bit bort stadens centrumkärna. Fina motionsspår har du utanför dörren och inom cykelavstånd finns också badplats med café att upptäcka. Välkomna till ett hem att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Neptunusvägen 13, Stenkulla, Nyköpings kommun

Neptunusvägen 13

Villa
Stenkulla, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
123 + 38 m²
6 rum
1 023 m² tomt

Varmt välkommen till Neptunusvägen 13 och till denna trevliga bostad i omtyckt område och på lugn gata. Solceller är installerade, optiskt fiber är draget, nya fönster från Mockfjärd, väl tilltagen luft/luftvärmepump med två utblåsenheter, kamin insatt i den öppna spisen, trädgården uppväxt och fasaden av lättskött tegel - Nu får du chansen att förvalta detta hus vidare till just ditt drömhem! Huset har en tilltalande planlösning med bra utrymmen och ute bjuds det på en trädgård som vetter mot skogen med fritt och bra läge på hörntomt. Dubbelgarage med fjärrstyrd port, uppställningsplats för två bilar samt bra förvaringsmöjligheter i form av förråd. Populärt och barnvänligt område med närhet till natur, skola, förskola samt Rosvalla, hamnen och centrum. Bostaden är besiktigad. Låter det intressant? Kontakta mäklaren direkt eller boka dig för visning via hemsidan.

Arnö allé 19, Arnö, Nyköpings kommun
 • Budgivning pågår

Arnö allé 19

Villa
Arnö, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
200 m²
7 rum
630 m² tomt

Varmt välkommen till Arnö Allé 19 och till denna mycket smakfulla och trivsamma bostad i omtyckta Arnö. Huset har genomgripande stora ytor som skapar en rymlig och trivsam innemiljö, kök och allrum ligger i öppen planlösning med generös takhöjd och bjuder in till trevliga middagar med nära och kära. Här erbjuds så mycket som sex sovrum i bra storlek fördelat på vardera våningsplan. Både kök och badrum är påkostade, kök är av märket Puustelli och badrum med allt man kan tänka sig - bastu, bubbelbadkar, dusch, dubbelhandfat samt separat wc. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och på övre planet finns vattenburna radiatorer, allt för hög komfort. Tomtens läge mot allmänningen är perfekt och huset är placerat som det sista på en lugn återvändsgata. Fina och naturnära promenadstråk, med cykeln är du i centrum på ett par minuter och inte långt bort finns badplatser som Strandstugeviken och Örstigsnäs. Här är verkligen en plats att trivas på, varmt välkommen till visning.

Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun
Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun, bild 2
Råby prästgård 1, Råby, Nyköpings kommun, bild 3

Råby prästgård 1

Villa
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
291 + 142 m²
9 rum
10 232 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska funkisvilla med dryga 400 kvm fördelat på tre plan samt vind. Här finns hela nio rum, tre badrum, eldstad, rum i fil, en fantastisk entré som imponerar och mycket mycket mer! Det ståtliga boningshuset som stått här sedan 1939 ersatte då den äldre prästgården vid Stensnäs och är ett hus med historia från tiden som kyrkoherdebostad med pastorsexpedition, samlingssal och vackert burspråk där otaliga dop har ägt rum. Huset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar med varsam hand och som hedrar huset på bästa sätt. Här bor man med prunkande trädgård, äppellund, syrenhäck, järngrind och såklart finns den grusbelagda uppfarten rakt mot husets fina entré. På tomten finns också garage, förråd, uteplatser och en underbar trädgård där det tidigare betat ponnyer som bodde i uthuset/stallet. Här är verkligen en plats att skapa sina drömmar i! Tveka inte att boka dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkommen!

 • Premium
Ringvägen 42, Öster, Nyköpings kommun
 • Ons 4 okt

Ringvägen 42

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 354 kr/mån
17 262 kr/m²

Söker du en fin enrummare bra beläget på Öster? Kom då och kika på denna trevliga bostad med stort kök, lättmöblerat rum som har gott om plats för såväl sängen som soffan och dessutom utgång till balkongen. Källarförråd och matförråd, tvättstuga i källaren och möjlighet till parkering på gården. Här finns också en stor gemensam uteplats med grill att nyttja - Varmt välkommen till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Apelvägen 11, Åda, Trosa kommun

Apelvägen 11

Villa
Åda, Trosa kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 450 000 kr
234 m²
10 rum
1 797 m² tomt

Vid den vackra golfbanan i Åda kan vi nu erbjuda en villa med stora möjligheter. En timrad villa för ett bättre välbefinnande, toppmodernt, bara ett stenkast från Trosa. Här bor du i ett omsorgsfullt bygge från 2008 som uppfördes med utvecklingsmöjligheter i åtanke. Huset är idag enfamiljsvilla om 234 kvm men kan med lätthet delas av till både två, tre eller tom fyra lägenheter. Huset passar även ypperligt för olika typer av verksamheter. Planlösningen inrymmer totalt åtta rum, två kök och fyra duschrum med natursten i granit och golvvärme, relaxavdelning med bubbelbadkar och IR bastu. Två eldstäder finns på plats med insatser från Contura. Huset är symmetriskt byggt och förberett med flera entréer, olika elcentraler och möjlighet till flera öppna spisar. Utomhus möts man av ett stort dubbelgarage och en rejäl yta för flera bilar. På baksidan av huset finns den fantastiska altanen som inbjuder till umgänge. Välj själv om du söker lugn och ro eller dundra på med storslagna poolpartys och sena middagar. Här finns lusthus, bastuhus med utedusch, spa bad under tak, saltvattenpool och inte minst en vacker utsikt över hål 3 på golfbanan. En spännande bostad med närhet till golf, hav och Trosas pittoreska stad. Endast bokade visningar - Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 39