Mäklare Amanda Lindebrink

Amanda Lindebrink

Om mig

Södermanlands mest drivna och förtroendeingivande mäklare. Med många års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att uppnå det bästa resultatet både i slutpris och kundnöjdhet. Behöver du hjälp att förmedla din bostad eller vill ha en värdering? Jag är en arbetshäst som du kan anlita om du är ute efter en trygg och säker vägledning genom hela försäljningsprocessen eller om du är ute efter det där lilla extra som får just din försäljning att sticka ut på marknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Amiralstorget 1, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00

Amiralstorget 1

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
106 m²
4 rum
6 591 kr/mån
25 943 kr/m²

Nu kan jag presentera denna fina lägenhet på Amiralstoget 1 som snart kan bli din. Stor, luftig lägenhet i markplan som erbjuder kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har under de senaste åren uppdaterats med nya vitvaror och installation av vinkyl. Dessutom erbjuds tre sovrum, gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC. Bostaden har en tilltagen uteplats med privat känsla och ett härligt spabad, lägg där till en inglasad balkong för de lite mer kyliga kvällarna. Att bo på brandholmen har många fördelar, en av dessa är närheten till vattnet som ni har precis nedanför där det även finns möjlighet att hyra båtplats via Segeltorgets samfällighet. Här kan ni även njuta av fina skogsområden med motionsspår, samtidigt som ni har närheten till stan. Gå eller cykla längst med den vackra strandpromenaden för att ta en glass i hamnen eller äta en bit mat. I området finns förskola och skola samt Rosvalla evenemangsarena. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ättersta Sörgården 1, Österåker, Vingåkers kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00

Ättersta Sörgården 1

Villa
Österåker, Vingåkers kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
200 + 10 m²
9 rum
4 792 m² tomt

Välkommen till Ättersta Sörgården 1 - ett hus och en gårdsbild utöver det vanliga. Här bor du i otroligt vackra Sörmländska omgivningar med otaliga ekbackar, ängar och åkrar i närområdet. I Österåker finns det många röda hus med vita knutar och det infinner sig en riktig "Bullerby-känsla" när du anländer på de slingriga vägarna. Österåker ligger cirka en mil från Vingåker och väster om sjön Öljaren. På den väl tilltagna trädgårdstomten kan du som är trädgårdsintresserad fortsätta att förädla en redan väl uppvuxen drömträdgård - för dig utan gröna fingrar så räcker det att gå runt och njuta! Här samsas blåregn, kaprifol och vinranka med syrener, en damm med vattenfall och ett hundratal koifiskar, vedeldad bastu samt ovanmarkspool! På tomten finns det även en egen liten odlingsplätt - som enkelt går att hägna in för att klara sig från grannarna i skogen, jordkällare och växthus. Huvudbyggnaden på gårdsbilden består av två plan där vinklar och vrår vittnar om en svunnen tid. Vackra fungerade kakelugnar, kaminer, vedspis i köket, rustika golv och timmerväggar. Huset består av 9 rum och kök. På tomten finns det även en drängstuga och ett gammalt stall som kan användas till magasin för kräftkalas och ytterligare tillställningar. I den gamla stallbyggnaden finns det även stor carport med utrymme för 2 bilar med eluttag, garage och gott om förvaring. Förråd och verkstad med 16 ampereuttag. Fiber installerat och energieffektiv bergvärme till uppvärmning tillsammans med alla eldningsmöjligheter. Utöver den borrade brunnen finns även en grävd brunn på tomten. Tomten är inhängnad med galvaniserat staket på 1,2 meter. Buss utanför tomten går till Vingåker och Katrineholm, tåg till Stockholm från både Katrineholm och Vingåker. I samhället finns en stor kyrka och friskola för elever upp till årskurs 6. Naturskönt område med klassisk Sörmlandsnatur och sjön Öljaren som ett mycket populärt utflyktsmål. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Trumpetarbacken 16, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Trumpetarbacken 16

Villa
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
129 + 120 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Är du ute efter en villa på lugnt och familjevänligt läge där det finns möjlighet att inhysa hela familjen? Då har du hittat rätt! Nu finns äntligen chansen att förvärva en av de friliggande enplansvillorna med inredd källarvåning på Krikonbacken som bjuder på enorm potential. Stor och rymlig villa med möjlighet att antingen husera den stora familjen eller för den mindre som lever på entréplanet och använder källarvåningen som förvaringsutrymmen. Vardagsrummet bjuder på fantastiskt fönsterparti som släpper in mycket ljus i huset. Sovrummen är välplanerade med inbyggd förvaring och badrummet är helkaklat. Om ni är ute efter större och mer öppna sällskapsytor så ligger kök och vardagsrum intill varandra med möjlighet att öppnas upp. Utvändigt bjuds vi på en lättskött och uppvuxen trädgård med generösa gräsytor, planteringar, uteplats på insynsskyddad baksida, garage, carport och stor uppfart med plats för era bilar. Här bor du i ett trivsamt område som omges av natur med härliga promenadstråk. Ett stenkast bort ligger Hargs BK, förskolor, skola F-6 och inom promenadavstånd nås välsorterade ICA Knuten, konditori samt Burger King. Till Nyköping centrum är det cykelavstånd och med smidig access till E4:an är du snabbt på vägarna mot Norrköping och Stockholm. Vi ses på visningen!

  • Plus
Holmstugevägen 11, Örstig, Nyköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 12:15

Holmstugevägen 11

Villa
Örstig, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
146 m²
6 rum
1 349 m² tomt

Mycket tilltalande enplansvilla från år 2022 i populära och barnvänliga Örstigsnäs. Det bästa med huset är den magiska känslan som ges så fort ni går in genom dörren, huset andas lyx och rymd! Huset ligger på en av områdets bättre tomter, lite förskjutet från grannhus vilket ger en mysig inbäddad känsla. Tomten erbjuder en fin uteplats med plats för matbord och loungemöbler. I anslutning kan ni lätt anlägga pool eller spabad. När du kliver in i huset möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och fina siktlinjer. Innanför hallen ligger köket i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Stora fönster och glasade altandörrar får ljuset att strömma in. Till detta adderar vi ett ryggåstak med hela 5,5 meter i takhöjd - magiskt! Huset genomsyras av materialval i jordnära toner som en röd tråd. Välplanerade sovrumsplaceringar med två sovrum i anslutning till ett litet allrum ger en naturlig del för barn, barnbarn eller gäster. Master bedroom med walk-in-closet och eget välplanerat badrum med exklusiva materialval. Utöver detta finns ytterligare ett badrum med lika exklusiva materialval, ett sovrum som idag används som kontor, klädkammare samt tvättstuga med grovingång. Trädgården har stora potential att utvecklas till det ni önskar! Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard och ett energieffektivt hus. Bo i ett mycket naturskönt område med skog och närhet till havsbad samt fantastiska omgivningar enbart 15 min från centrala Nyköping. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger inom cykelavstånd, likaså Örstigsnäs havsbad. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villor har byggts upp. Här är det väldigt lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns mataffär, pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsätterskolan. Välkomna att höra av er för ytterligare information!

  • Plus
Frösängsvägen 64, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 64

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 287 kr/mån
8 974 kr/m²

Upptäck denna rymliga enrummare! Belägen högst upp i huset, erbjuder denna lägenhet en egen liten oas med en fin utsikt över omgivningarna. Med ett separat kök och en inglasad balkong kan du njuta av både bekvämlighet och extra utrymme för avkoppling och underhållning. I övrigt erbjuder lägenheten en möblerbar hall, ett stambytt badrum och ett rum där både säng- och soffmöblemang inryms. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV med grundutbud samt bostadsrättstillägg, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Det separata köket erbjuder dig möjligheten att laga måltider i lugn och ro samtidigt som den inglasade balkongen ger dig en plats att njuta av frisk luft och natursköna vyer stora delar av året. Perfekt för att starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter en lång arbetsdag. Denna enrummare är perfekt för dig som söker en harmonisk och funktionell boendelösning i en populär del av Frösäng. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nya hem!

  • Balkong
Folkegatan 24, Centrum, Oxelösunds kommun

Folkegatan 24

Villa
Centrum, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
140 + 70 m²
6 rum
1 079 m² tomt

En av Oxelösunds gamla trähusskatter som levererar många attribut på en gång, nu behöver du inte blunda för att se ditt drömhus framför dig. Det är bara att följa den inhängnande, prunkande trädgården som kantar Folkegatan 24 och svänga in på uppfarten. Här möts du av ett hus, rött med vita knutar, med återhållsam exteriör utan överdådiga krusiduller. Skönheten ligger i renhet och proportioner, i branta tak, äldre panel och vacker fönstersättning som matar in vacker dager på alla ledder genom rummen. En stilsäker underhållsrenovering har bevarat den genuina känslan fullt ut och klarat förvandlingen till ett modernare boende, redo för både ett och tre barn om livet skulle ta den vändningen. Den glasade verandan har byggts in och är kanske nu som då husets hjärta och där säljaren med familj ständigt samlas. Bergvärme har installerats för att få en energieffektiv och bekymmerslös värmekälla. Trädgården är en fin historia, stor och fruktsam som den är, och på baksidan finns möjlighet att anlägga en rymlig altan för lugn och ro i skyddad miljö eller de stora sommarkalasen. På tomten finns idag två bodar till förvaring av trädgårdsredskap och dylikt. Huset ligger på attraktiv hörntomt med minimal insyn när trädgårdens flora får sprudla. Trevliga Folkegatan i centrala Oxelösund och denna fastighet som med lite kärlek och omhändertagande kan bli din nästa villadröm! Huset erbjuder 140+70 kvadratmeter fördelade 5 rum och kök samt en oinredd källare samt vind. Välkommen hem till Folkegatan 24!

  • Plus
Studsarvägen 7, Sunda, Oxelösunds kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15

Studsarvägen 7

Villa
Sunda, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
116 + 52 m²
4 rum
718 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla på Studsarvägen 7! Här får du möjligheten att förverkliga din dröm om villa i en familjevänlig miljö. Det här hemtrevliga souterränghuset kombinerar praktiskt boende med stilfulla utrymmen, och det är utformat för att göra din vardag både bekväm och enkel. Ett tekniskt bra hus med låga driftskostnader, tegelfasad, fjärrvärme och delvis utbytta fönster. När du kliver in på entréplanet av denna villa möts du av en rymlig hall med gott om utrymme för möblemang och avhängning. På entréplan finns alla bekvämligheter du behöver, från den välutrustade tvättstugan till det bekväma garaget där du kan parkera bilen tryggt inomhus. Ett sovrum på detta plan ger flexibilitet och kan användas som tonårsrum, gästrum eller som en mysig tv-hörna. På övervåningen öppnar sig ett ljust och inbjudande sällskapsutrymme. Det välutrustade köket är en dröm för den som älskar att laga mat och erbjuder extra arbetsyta eller en plats för trevliga stunder vid köksön. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet, komplett med öppen spis, skapar en mysig atmosfär där familjen kan samlas och skapa minnen. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en balkong där du kan njuta av kvällssolen. På övervåningen finns även två generösa sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget personliga utrymme. I anslutning till sovrummen finns det helkaklade duschrummet med golvvärme. Husets guldkorn är det inglasade uterummet med perfekt söderläge. Det fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet och är den perfekta platsen för avkoppling, sociala sammankomster eller bara för att njuta av den vackra omgivningen. Trädgården runt huset är välskött och innehåller fruktträd samt utrymme för odling och lek. Läget i detta barnvänliga område gör detta hem ännu mer attraktivt. Det finns en lekplats precis utanför huset och gång- och cykelvägar leder till förskolor och skolor. För den som är aktiv finns närheten till Ramdalen med idrottsplats och badhus. Dessutom är det bara en kort promenad till busshållplatsen, livsmedelsbutiken och pizzerian. Nära till havet, skärgården och vacker natur är ytterligare fördelar med detta boende. Till Nyköping tar det bara ca 12 minuter med bil. Välkommen hem till Studsarvägen 7!

  • Plus
Fyrbyvägen 30, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 30

Tomt
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
1 139 m² tomt

I Råby, strax utanför Nyköping finner ni denna byggklara tomt. Passa på att förverkliga den perfekta familjeidyllen mellan de två sjöarna Långhalsen och Lidsjön, med omgivningar bestående av härlig natur. En plats för dig och din familj att växa, njuta och skapa fina stunder tillsammans. Denna tomt har en byggrätt på 180 + 50 kvm vilket möjliggör ett drömboende för både den lilla familjen som planerar att växa eller för er som redan är många under samma tak. Vatten och avloppsanslutning till det kommunala nätet är redan betalt och klart. Vi har tillsammans med Älvsbyhus tagit fram två husmodeller som alternativ till tomten med ett lågt totalpris på tomt, hus och arbete. Huset Eva är ett enplanshus med en boyta på 107kvm och Lasse är ett 1 1/2-planshus på 63 kvadratmeter med oinredd övervåning på 33 kvadratmeter - perfekt när familjen växer. Lasse kan ni exempelvis bo i för en summa på cirka 2 544 750kr inklusive tomt (pris från Älvsbyhus)! Produktionskostnadskalkyler finns under dokument. För mer info om husmodellerna och priser på dessa - ta gärna direkt kontakt med Janne Snellman, Trähusförsäljare 073-042 06 44, [email protected] Mer om området: På Fyrbyvägen bor du och din familj naturskönt mitt i det sörmländska landskapet, endast tio minuter ifrån Nyköpings centrum. Med ljuvliga naturupplevelser direkt inpå knuten får ditt vardagsliv den harmoni du längtat efter. Stig ut på altanen och njut av kaffet tillsammans med en härlig bok i din egna trädgårdsoas medan barnen leker. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en löptur vid de närliggande sjöarna. Ta med dig barnen på utflykt och upptäck Råbys alla fornlämningar från järnåldern. Det finns förskola samt skola (F-3) cirka 300 meter från tomten och livsmedelsbutik cirka 500 meter från området. Goda kommunikationer till Nyköpings centrum med både bil och buss som går direkt utanför ditt hem. Fyrbyvägen är området där du kommer växa, bo och trivas. Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten, utmärkt för både fiske, bad och båtliv. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm! Plankarta och plantext finner ni under bilagor. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

Ringvägen 2A, Öster, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj

Ringvägen 2A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
5 138 kr/mån
31 066 kr/m²

Välkomna till en nästintill nyproducerad, ljus och rymlig tvårummare med ett centralt läge på Öster invid Gripsholmsparken. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och erbjuder dubbla balkonger - en öppen balkong mot parken och en inglasad balkong mot innergården. Stilren bostad med ett högt läge vars härliga ljusinsläpp från två väderstreck skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här disponerar du en yta om 61 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Helkaklat duschrum där också tvättmaskin och torktumlare finns under arbetsbänk. Möjlighet till garageplats i källaren. Internet, TV basutbud samt ip-telefoni ingår avgiften. Mysig innergård med gemensamma uteplatser. Modernt och centralt boende med närhet till Nyköpings utbud av affärer, restauranger, caféer, butiker m.m Föreningen har fattat beslut som kommer förbättra föreningens ekonomi framöver. Välkommen hem till Ringvägen 2A!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Riggargatan 2F, Brandholmen, Nyköpings kommun

Riggargatan 2F

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 3/3
7 862 kr/mån
18 233 kr/m²

Välkomna till en synnerligen trivsam lägenhet om tre rum och kök högst upp i hus med hiss! Genom att kliva in i denna välkomnande bostad möts man av en stilfull atmosfär. Det ljusa ekparkettgolvet sträcker sig genom hela bostaden och bidrar till en känsla av rymd och enhetlighet. De vitmålade väggarna förstärker det ljusa intrycket och skapar en inbjudande miljö att vistas i. Lägenheten erbjuder inte bara en härlig interiör, utan också praktiska detaljer som underlättar vardagen. En balkong erbjuder möjlighet till utomhusnjutning och är perfekt för att avnjuta en kopp kaffe eller bara ta in frisk luft. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och erbjuder både stil och funktionalitet. För att ytterligare underlätta förvaring och organisering ingår ett förråd på samma våningsplan som lägenheten. Det ger extra utrymme för att förvara saker som säsongsbetonade ytterkläder samt hålla ordning och reda. Sammanfattningsvis är denna lägenhet inte bara ett hem utan en plats där bekvämlighet och stil går hand i hand. Med dess moderna inredning, praktiska detaljer och trivsamma atmosfär är det här en bostad som har alla förutsättningar för att bli ditt nya drömboende. I området, precis utanför porten, finns Nyköpings arenor - Rosvalla, med gym, idrottshallar, bowling, restauranger, 24-7 affär med livsmedel m.m. Skolor och förskolor i närområdet för alla åldrar. Välkommen hem till Riggargatan 2F!

  • Balkong
  • Hiss
Modes väg 8, Nya Svalsta, Nyköpings kommun

Modes väg 8

Villa
Nya Svalsta, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
126 + 36 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Varmt välkomna till Nya Svalsta! Nu finns chansen att förvärva en unik enplansvilla med allt du behöver och lite till i ett populärt och expansivt område strax utanför Nyköping. Husets utsida avspeglar ett vackert Kiladalenhus med fint inramad tomt samt en tilltagen altan. På tomten finns goda solchanser men också lätt att finna skugga då altanen går i vinkel runt huset. Framåt kvällen rekommenderas ett dopp i det mysiga spabadet. Stor gräsmatta på baksidan för spring och lek. Tomten gränsar mot den gemensamma fotbollsplanen. Lättskött framsida som erbjuder en stor uppfart med plats för flertalet bilar samt en carport med intilliggande förråd. Väl inne i huset infinner sig en känsla av lyx och modern livsstil. Fantastisk interiör med noga utvalda detaljer som uppfyller både de stilmässiga och praktiska kraven som du förväntar dig av ett nyproducerat hem. I husets sociala ytor flödar ett slipat betonggolv som är slitstarkt och ger en flådig känsla. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp med öppningsbara delar som leder ut till altanen. Skillnaden mellan ute och inne suddas ut tack vare de stora fönstren och ytterst smala karmar. För den lilla extra mysfaktorn finns en härlig braskamin centralt placerad i vardagsrummet. Köket är välutrustat och modernt planerat med en köksö i lindblomsgrön ton. Även köket präglas av exklusiva detaljer samt bra arbetsytor och gott om praktiskt förvaring. Husets planlösning är noga genomtänkt och utformad efter familjens behov. Skjutdörrar i båda ändar av huset är en uppskattad detalj som gör huset mindre lyhört och låter barnen sova medan kvällen fortsätter. En perfekt blandning mellan den luftiga sällskapsytan och de mer privata ytorna. Sovrummen är placerade i varsin ände av huset där ni på ena sidan finner två sovrum samt ett allrum som smidigt kan göras om till ett tredje sovrum i denna ände av huset. På andra sidan finns ett mer privat MasterBedroom med heltäckningsmatta och garderobsvägg. Huset rymmer även ett mindre utrymme som används som hemmakontor men kan även nyttjas som klädkammare/förråd eller gästrum. I huset finner ni även två påkostade badrum som även dom ger en väldigt lyxig känsla rakt igenom. Förvaring i form av vind på både hus och carport finns. Området är ett expansivt och familjevänligt område ca 7 min bilfärd från centrum. Inom gångavstånd finns både skola, förskola, lekplatser samt en mindre matbutik. För den aktiva familjen så finns Kiladalends GK, padelbana samt väldigt trevliga promenadstråk i naturen inom gångavstånd från fastigheten. Ni finner även Palstorps Hage runt knuten med alla dess aktiviteter för hela familjen. Välkommen hem till Modes Väg 8!

Brandkärrsvägen 166, Brandkärr, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 15 maj

Brandkärrsvägen 166

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/6
4 684 kr/mån
10 674 kr/m²

Välkommen till Brandkärrsvägen 166 och denna bekväma lägenhet som utmärker sig med sin charm och bekvämlighet. Med två sovrum, två balkonger och hiss är det här det perfekta hemmet för den som söker både komfort och funktionalitet. Inne i lägenheten möts du av generösa förvaringsutrymmen och en smart planlösning som underlättar vardagen. Det rymliga köket erbjuder gott om plats för matlagning och även ett stort matbord, perfekt för gemensamma måltider och sociala sammankomster. Bostaden ligger på gångavstånd till Gustavsbergs handelsplats, gym samt Ekensbergs skogsområde. Området ger inte bara bekvämlighet utan skapar även en känsla av livsstil med närhet till shopping och fritidsaktiviteter. Den stabila föreningen är omtyckt och inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. I avgiften ingår bland annat kabel-TV, bredband (180 kr obligatoriskt tillägg på avin), parkeringskort, värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang. Välkommen hem till Brandkärrsvägen 166!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brandkärrsvägen 138, Brandkärr, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj

Brandkärrsvägen 138

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/6
4 162 kr/mån
9 740 kr/m²

Varmt välkomna till Brandkärrsvägen 138 och denna fina tvårummare om hela 77 kvadratmeter. Här erbjuds ett mycket trevligt boende på våning 4 i hus med hiss. Bostaden erbjuder generösa ytor och en genomtänkt planlösning som passar perfekt för både singlar och par. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt kombinerat med ett härligt ljusinsläpp tack vare lägenhetens placering högt upp i huset. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns även ett rymligt kök med gott om arbetsyta och utrymme för ett större matbord. Det finns också gott om förvaring i både hall och klädkammare. Det rofyllda sovrummet har en rustik stil med målade betongväggar och vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till balkong. Föreningen är omtyckt och inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. I avgiften ingår bl.a. kabeltv, bredband (180kr obligatoriskt tillägg på avin), parkeringskort, värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang. Tvättstuga finns på entréplan i samma trappuppgång! Välkommen hem till Brandkärrsvägen 138!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fruängsgatan 39A, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 10:15

Fruängsgatan 39A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
70,2 m²
3 rum
vån 1/3
4 691 kr/mån
19 872 kr/m²

Nu saluförs en trevlig trerummare med bästa cityläge endast en halvtrappa upp i huset. Lägenheten ligger i ett hus byggt 1958, på enkelriktad gata med både centrum och tågstationen på behagligt avstånd. Med sina dryga 70 kvadratmeter fördelar sig lägenheten över två sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum i trevlig planlösning. Ytskikten är äldre och viss modernisering behövs. Föreningen har ordning på såväl ekonomi som fastighet och det finns inte några planer på större renoveringar i dagsläget. Tillhörande lägenheten finns det vinds- samt källarförråd. I huset finns det även tvättstuga, torkrum och cykelrum samt garage. På innergården finns parkeringsplatser och gemensam uteplats. Till föreningens parkeringsplatser (150kr/mån) samt garageplatser (400kr/mån) tillämpas kösystem. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fyrbyvägen 33, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 33

Tomt
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
7 143 m² tomt

Nu finns en stor fastighet med möjlighet till exploatering i form av småhus eller flerfamiljshus till försäljning. I underbar Sörmlandsnatur nordväst om Nyköping ligger Fyrby 3:23 - en fastighet om hela 7 143 kvadratmeter. Här har arbetet med att få en plan och fin tomt redan påbörjats. Närliggande tomter på Fyrbyvägen i Råby har nyligen bebyggts med en variation på bostadsrättsparhus och friliggande småhus. Bygglov för 10 stycken parhus och ett fristående hus finns beviljat. Välkommen att förverkliga din egen husdröm eller som byggherre! I området finns kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Det finns förskola samt skola (F-3) cirka 300 meter från området och livsmedelsbutik cirka 500 meter från området. Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten. Råby ligger cirka 16 km från Nyköpings centrum och är omtyckt för sin vackra natur och sina fina badplatser. Idylliska omgivningar - perfekta för exempelvis vandring, paddling och fiske. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm! Plankarta och plantext finner ni under bilagor. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

  • Plus
Hertig Karls väg 15, Spelhagen, Nyköpings kommun

Hertig Karls väg 15

Radhus
Spelhagen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
126 + 30 m²
5 rum
160 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade radhus i två plan beläget en kort promenad från centrum. Invändigt finner ni de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum på entréplan tillsammans med ett sovrum och ett badrum. På övre plan finns det två sovrum, ett allrum och ett badrum. Sobra färger och gott om ljusinsläpp skapar en härlig harmoni. Från vardagsrummet nås altanen som bjuder in till grillkvällar med nära och kära. På vardera plan finns det ett helkaklat badrum. Inflyttningsklart boende med möjlighet att sätta sin egen prägel. Söker ni ett lättskött radhus med närhet till både hav och centrum samt allt vardagen kräver i form av förskolor, skolor och matbutiker? Då har ni nu hittat rätt! Ett perfekt hem för hela familjen att trivas i

  • Plus
Apelvägen 11, Åda, Trosa kommun

Apelvägen 11

Villa
Åda, Trosa kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
234 m²
10 rum
1 797 m² tomt

Vid den vackra golfbanan i Åda kan vi nu erbjuda en villa med stora möjligheter. En timrad villa för ett bättre välbefinnande, toppmodernt, bara ett stenkast från Trosa. Här bor du i ett omsorgsfullt bygge från 2008 som uppfördes med utvecklingsmöjligheter i åtanke. Huset är idag enfamiljsvilla om 234 kvm men kan med lätthet delas av till både två, tre eller tom fyra lägenheter. Huset passar även ypperligt för olika typer av verksamheter. Planlösningen inrymmer totalt åtta rum, två kök och fyra duschrum med natursten i granit och golvvärme, relaxavdelning med bubbelbadkar och IR bastu. Två eldstäder finns på plats med insatser från Contura. Huset är symmetriskt byggt och förberett med flera entréer, olika elcentraler och möjlighet till flera öppna spisar. Utomhus möts man av ett stort dubbelgarage och en rejäl yta för flera bilar. På baksidan av huset finns den fantastiska altanen som inbjuder till umgänge. Välj själv om du söker lugn och ro eller dundra på med storslagna poolpartys och sena middagar. Här finns lusthus, bastuhus med utedusch, spa bad under tak, saltvattenpool och inte minst en vacker utsikt över hål 3 på golfbanan. En spännande bostad med närhet till golf, hav och Trosas pittoreska stad. Endast bokade visningar - Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun, bild 2
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun, bild 3

Stockbäcken Solhöjden 2

Tomt
Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
2 281 m² tomt

I underbar Sörmlandsnatur strax utanför Nyköping ligger Stockbäcken Solhöjden 2, en obebyggd hörntomt om hela 2281m², på ett vackert läge i nära anslutning till bilväg. Här bygger du utanför detaljplanerat område och har därmed möjlighet att välja och vraka vad du vill låta uppföra. En otrolig potential att skapa just det du vill ha, så har du en egen idé och dröm, då är det dags nu att sätta spaden i marken och bygga ditt drömboende! Väg fram till tomten! El och fiber finns och i övrigt behöver vatten- och avlopp ordnas. Säljaren kan ordna borrad brunn och minireningsverk. Offert ges på begäran. Familjevänligt område ca 5 min med bil från Nyköping centrum. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink till E-post; [email protected] Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

  • Premium
Fruängsgatan 5B, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Fruängsgatan 5B

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/4
3 412 kr/mån
36 667 kr/m²

Har du länge letat efter en lägenhet med trägolv, kakelugn, högt i tak och med en mysig trädgård som du kan hänga i, då kan du sluta leta nu. Välkommen till en pampig tvårummare gamla byggnaden där författarinnan Maria Gripe bodde under många år. Huset är över 100 år gammalt och fantastiskt välbevarat. Du når lägenheten som nu saluförs genom att ta de breda, tidstypiska stentrapporna upp till husets översta våning. Väl i lägenheten möts du av de bevarade detaljer i form av trägolv i original, 3 meter i takhöjd och vackra rundade, spröjsade fönster i nischer. Detaljerna som "avslöjar" husets ålder gifter sig magiskt med ett nyligen renoverat kök med smakfulla material- och färgval. Köket inbjuder till att laga mat och bjuda in vännerna med det platsbyggda Puustelliköket samt den vackra stenskivan. Det påkostade badrummet är helkaklat och erbjuder alla de moderniteter vi idag vill att ett badrum ska ha. Lägenheten har genomgående stora vackra spröjsade fönster som gör att ljuset flödar in från tre väderstreck och genom fönstren i köket ser du de vajande trädkronorna från trädgårdens äppelträd. I sovrummet finns en fungerande kakelugn - perfekt för frusna tår höst och vinter! I huset finns även vindsförråd, källarförråd, tvättstuga och parkering på gården, flertalet uteplatser att slå sig ned på och odlingslådor för de med gröna fingrar. Här bor du i en mindre familjär och stabil bostadsrättsförening och dessutom på en av Nyköpings mest populära gator. Du har nära till allt, Nyköpings centrum är endast några minuters promenad bort och och ytterligare några minuter bort finns järnvägsstationen för den som pendlar norr- eller söderut. Här finns även fina promenadvägar längs Nyköpingsån och Stadsfjärden inom nära avstånd. Så sluta leta och boka in dig på en av visningarna. Varmt välkommen!

  • Plus
Sjögatan 10B, Centralt, Oxelösunds kommun

Sjögatan 10B

Lägenhet
Centralt, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
415 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 135 kr/mån
6 385 kr/m²

Välkommen till en stor och fin tvårummare högst upp i huset på Sjögatan 10B! Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med möjlighet till en öppen planlösning in mot vardagsrum, ljusa materialval och bra förvaring i form av klädkammare i lägenheten samt stort förråd på samma våningsplan. Här får du en inflyttningsklar lägenhet med ljust och rymligt kök, ett rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng och ett fräsch och helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin som renoverades av föreningen i samband med stambytet. Mysigt område med många grönytor att välja mellan. Välkommen hem till Sjögatan 10B!

Visar alla 20