Mäklare Amanda Lindebrink

Amanda Lindebrink

Om mig

Södermanlands mest drivna och förtroendeingivande mäklare. Med många års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att uppnå det bästa resultatet både i slutpris och kundnöjdhet. Behöver du hjälp att förmedla din bostad eller vill ha en värdering? Jag är en arbetshäst som du kan anlita om du är ute efter en trygg och säker vägledning genom hela försäljningsprocessen eller om du är ute efter det där lilla extra som får just din försäljning att sticka ut på marknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruängsgatan 10B, Väster, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 16:30
Fruängsgatan 10B, Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Fruängsgatan 10B, Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Fruängsgatan 10B

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/4
3 639 kr/mån
37 431 kr/m²

Belägen på eftertraktade Fruängsgatan i vacker fastighet anno 1912 erbjuds nu en smakfullt renoverad lägenhet om 72 kvadratmeter fördelat över ett sovrum, vardagsrum, hall, kök och badrum. I huset finns det tillgång till balkong och gemensamt växthus på gården för härliga middagar eller vinkvällar. Lägenheten är varsamt och påkostat renoverad med kvalitativa materialval. Genom hela lägenheten återfinns de vackra trägolven som varsamt slipats. Den generösa takhöjden på cirka tre meter gör att lägenheten känns oerhört rymlig och luftig. Det trevliga köket har förvaring hela vägen upp i tak och utrymme för matplats. Vardagsrummet bjuder in till mys och sovrummet är rofyllt. Badrummet är helkaklat i lyxig stil. Från trapphuset finns utgång till underbar balkong med morgonsol och fri utsikt över innergården och vackert taklandskap. Föreningen har också ett fantastiskt orangeri på innegården med infravärme som får utnyttjas av samtliga i föreningen. BRF Fruängsgatan 10 har god ekonomi och välskött fastighet. Parkeringsplats på innergården med laddstolpe för elbil om så önskas. Förstklassigt läge med närhet till såväl Centrum, Hamnen, Centralstation och naturen på Hållet med fina elljusspår och fina promenadstråk längs med Nyköpingsån. Runt hörnet, bokstavligen talat, finns shopping, kultur och restauranger och på smidigt avstånd finns skärgården, naturen, 5 min till tåget med anslutning varje timme till Sthlm, E4;an och Skavsta flygplats. Ett helt underbart sekelskifteshem med genomgående hög standard. Missa inte denna pärla - Välkomna på visning!

  • Premium
Stenviksvägen 41, Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun

Stenviksvägen 41

Lägenhet
Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun
HSB ProjektPartner AB
2 150 000 kr
62 m²
2 rum
5 417 kr/mån
34 677 kr/m²

Nybyggd tvårumslägenhet med flexibelt tillträde! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Stenviksvägen 41, Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun

Stenviksvägen 41

Lägenhet
Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun
HSB ProjektPartner AB
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
5 205 kr/mån
32 439 kr/m²

Nybyggd tvårumslägenhet med flexibelt tillträde! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Modes väg 8, Nya Svalsta, Nyköpings kommun

Modes väg 8

Villa
Nya Svalsta, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
126 + 36 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Varmt välkomna till Nya Svalsta! Nu finns chansen att förvärva en unik enplansvilla med allt du behöver och lite till i ett populärt och expansivt område strax utanför Nyköping. Husets utsida avspeglar ett vackert Kiladalenhus med fint inramad tomt samt en tilltagen altan. På tomten finns goda solchanser men också lätt att finna skugga då altanen går i vinkel runt huset. Framåt kvällen rekommenderas ett dopp i det mysiga spabadet. Stor gräsmatta på baksidan för spring och lek. Lättskött framsida som erbjuder en stor uppfart med plats för flertalet bilar samt en carport med intilliggande förråd. Väl inne i huset infinner sig en känsla av lyx och modern livsstil. Fantastisk interiör med noga utvalda detaljer som uppfyller både de stilmässiga och praktiska kraven som du förväntar dig av ett nyproducerat hem. I husets sociala ytor flödar ett slipat betonggolv som är slitstarkt och ger en flådig känsla. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp med öppningsbara delar som leder ut till altanen. Skillnaden mellan ute och inne suddas ut tack vare de stora fönstren och ytterst smala karmar. För den lilla extra mysfaktorn finns en härlig braskamin centralt placerad i vardagsrummet. Köket är välutrustat och modernt planerat med en köksö i lindblomsgrön ton. Även köket präglas av exklusiva detaljer samt bra arbetsytor och gott om praktiskt förvaring. Husets planlösning är noga genomtänkt och utformad efter familjens behov. Skjutdörrar i båda ändar av huset är en uppskattad detalj som gör huset mindre lyhört och låter barnen sova medan kvällen fortsätter. En perfekt blandning mellan den luftiga sällskapsytan och de mer privata ytorna. Sovrummen är placerade i varsin ände av huset där ni på ena sidan finner två sovrum samt ett allrum som smidigt kan göras om till ett tredje sovrum i denna ände av huset. På andra sidan finns ett mer privat MasterBedroom med heltäckningsmatta och garderobsvägg. Huset rymmer även ett mindre utrymme som används som hemmakontor men kan även nyttjas som klädkammare/förråd eller gästrum. I huset finner ni även två påkostade badrum som även dom ger en väldigt lyxig känsla rakt igenom. Förvaring i form av vind på både hus och carport finns. Området är ett expansivt och familjevänligt område ca 7 min bilfärd från centrum. Inom gångavstånd finns både skola, förskola, lekplatser samt en mindre matbutik. För den aktiva familjen så finns Kiladalends GK, padelbana samt väldigt trevliga promenadstråk i naturen inom gångavstånd från fastigheten. Ni finner även Palstorps Hage runt knuten med alla dess aktiviteter för hela familjen. Välkommen hem till Modes Väg 8!

Champinjonvägen 24, Bryngelstorp, Nyköpings kommun
  • Borttagen före visning
Champinjonvägen 24, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 2
Champinjonvägen 24, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 3

Champinjonvägen 24

Villa
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
143 m²
7 rum
602 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Stenvik, Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun
  • 2 lediga bostäder

Stenvik

Lägenhet
Ramdalshamnen, Oxelösunds kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 995 000 kr
62 m²
2 rum
5 205 kr/mån

Endast tre bostäder lediga i brf Stenvik! Längs kustlinjen mellan Stenviksbadet och Jogersö har HSB byggt brf Stenvik med 34 lägenheter i fritt västerläge intill havet och skärgården. Lägenheterna i brf Stenvik har öppna och luftiga planlösningar med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns rymliga sociala ytor med gott om plats för vänner och familj och direkt access till terrass, balkong eller egen trädgård med uteplats. Det fantastiska läget vid havet, skärgården och naturen var viktiga faktorer i utformningen av bostäderna. Alla som bor här får kontakt med havet och skärgården. Kika närmare på de lediga bostäderna och hitta din favorit!

  • Nybyggnadsprojekt
Murtegelstigen 5, Lastudden, Oxelösunds kommun
Murtegelstigen 5, Lastudden, Oxelösunds kommun, bild 2
Murtegelstigen 5, Lastudden, Oxelösunds kommun, bild 3

Murtegelstigen 5

Villa
Lastudden, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
165 + 40 m²
4 rum
1 574 m² tomt

Med endast två minuters promenad från bryggan och stranden har vi nu nöjet att presentera denna familjevänliga enplansvilla på fina Lastudden. Huset andas hög standard rakt igenom och du välkomnas av ett stort öppet kök & vardagsrum med magiska 2,70 m i takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en härlig atmosfär. Härifrån kan du enkelt öppna upp skjutdörrarna till den stora altanen i bästa söderläge. Vidare finns tre välplanerade sovrum, två helkaklade badrum, två klädkammare samt groventré med tvättstuga. Huset ligger på ett noga utvalt läge, längst in på återvändsgata, och här är nästintill vindstilla året runt. På den stora altanen finns alla möjligheter att göra fler "rum i rummet" och inreda uteplatser vid alla tre altandörrar om så önskas. På tomten finns även ett bastuhus och ett isolerat garage. Trädgården är lättskött med gräs och stenlagda gångar. Till fastigheten hör också en båtplats vid samfällighetens brygga som du når på en kort promenad om ca 270 m. På Murtegelstigen 5 bor du enskilt i ett fantastiskt område med närhet till havet. Du tar dig dessutom enkelt till både Nyköping och Oxelösund med både buss & bil. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Energieffektiv
Björkhamra 1, Vrena, Nyköpings kommun
Björkhamra 1, Vrena, Nyköpings kommun, bild 2
Björkhamra 1, Vrena, Nyköpings kommun, bild 3

Björkhamra 1

Villa
Vrena, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
1 422 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och sjönära villa strax utanför Vrena, en plats där du kan njuta av både landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Detta fantastiska hem är i genomgående gott skick och har en klassisk putsad fasad som ger ett tidlöst och elegant utseende. På den rymliga tomten finns ett praktiskt attefallshus om 30 kvm - perfekt för uthyrning, egen verksamhet eller som en fristad för tonåringen som vill testa sina vingar. Attefallshuset är inrett med ett allrum som samsas med ett fullt utrustat kök. Här finns även ett sovrum samt ett badrum. Bostadshuset är fördelat på 1,5 plan med en källare. På entréplanet hittar du alla sociala ytor – det perfekta stället för familjesammankomster och middagar med vänner. Övre plan rymmer tre rymliga sovrum, ett litet allrum och ett badrum utrustat med både dusch och badkar för maximal komfort. Bo nära vackra badplatser i både Långhalsen och Hallbosjön. I Vrena finns allt du behöver: skola, förskola, pizzeria, butik och mack. Området erbjuder fantastisk natur med fina möjligheter till bad och fiske – idealiskt för friluftsälskare. Bara 20 minuter från Nyköping och med utmärkta pendlingsmöjligheter till Stockholm, kombinerar detta hem landsbygdens fördelar med storstadens tillgänglighet. Denna villa är en unik chans att få ett hem som erbjuder både komfort och flexibilitet. Missa inte möjligheten att uppleva allt detta och mer. Välkommen hem till Vrena – en plats att skapa minnen för livet!

  • Premium
Borgaregatan 13C, Centralt Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 13C

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
640 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
2 044 kr/mån
22 857 kr/m²

I hjärtat av Nyköping på lugn och populär gata finns nu möjligheten att bli den nya ägaren till denna mysiga etta! Här är det enkelt att trivas - med stora fönsterpartier, ljusa materialval och helkaklat badrum har inget lämnas åt slumpen. Här bor du på ett ostört läge med ett stenkast till tågstationen och centrum. Ett attraktivt område med allt vardagen kräver inom räckhåll. Perfekt för pendlaren eller för dig som letar efter din första bostad. Varmt välkommen hem!

  • Plus
Esplanaden 14B, Centralt, Oxelösunds kommun

Esplanaden 14B

Lägenhet
Centralt, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
250 000 kr
33,1 m²
1 rum
vån 2/3
1 890 kr/mån
7 553 kr/m²

Välkommen till en yteffektiv och mysig enrummare centralt i Oxelösund. Här bor du praktiskt och enkelt i en bra och välskött förening med all service du kan tänka dig på promenadavstånd. Fantastik skärgårdsnatur med bad- och båtplatser i närområdet. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Missa inte chansen att förvärva denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem centralt beläget med alla bekvämligheter precis utanför dörren!

  • Plus
Fotbollsvägen 6A, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 6A

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
4 827 kr/mån
22 535 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare till denna eleganta trerummare med inglasad balkong! På Fotbollsvägen 6A erbjuds ett stilfullt hem med smakfull inredning, genomgående ekparkett och harmoniska färgval. Bostaden har många fördelar, bland annat en rymlig balkong i bästa västerläge och stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus. Den trevliga planlösningen bidrar till en härlig känsla av rymd och luftighet. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till balkongen, och köket är både stilrent och praktiskt med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord. Här finns också två rofyllda sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter samt rikligt med förvaring i klädkammare och garderober. Läget är oslagbart, med närhet till vackra promenadstråk längs vattnet, hamnen och bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Detta är ett boende som verkligen förgyller vardagen. Missa inte chansen att få uppleva denna pärla! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING!

  • Balkong
  • Hiss
Studsarvägen 7, Sunda, Oxelösunds kommun
  • Lör 26 okt kl 11:00

Studsarvägen 7

Villa
Sunda, Oxelösunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 625 000 kr
116 + 52 m²
4 rum
718 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla på Studsarvägen 7! Här får du möjligheten att förverkliga din dröm om villa i en familjevänlig miljö. Det här hemtrevliga souterränghuset kombinerar praktiskt boende med stilfulla utrymmen, och det är utformat för att göra din vardag både bekväm och enkel. Ett tekniskt bra hus med låga driftskostnader, tegelfasad, fjärrvärme och delvis utbytta fönster. När du kliver in på entréplanet av denna villa möts du av en rymlig hall med gott om utrymme för möblemang och avhängning. På entréplan finns alla bekvämligheter du behöver, från den välutrustade tvättstugan till det bekväma garaget där du kan parkera bilen tryggt inomhus. Ett sovrum på detta plan ger flexibilitet och kan användas som tonårsrum, gästrum eller som en mysig tv-hörna. På övervåningen öppnar sig ett ljust och inbjudande sällskapsutrymme. Det välutrustade köket är en dröm för den som älskar att laga mat och erbjuder extra arbetsyta eller en plats för trevliga stunder vid köksön. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet, komplett med öppen spis, skapar en mysig atmosfär där familjen kan samlas och skapa minnen. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en balkong där du kan njuta av kvällssolen. På övervåningen finns även två generösa sovrum som ger varje familjemedlem sitt eget personliga utrymme. I anslutning till sovrummen finns det helkaklade duschrummet med golvvärme. Husets guldkorn är det inglasade uterummet med perfekt söderläge. Det fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet och är den perfekta platsen för avkoppling, sociala sammankomster eller bara för att njuta av den vackra omgivningen. Trädgården runt huset är välskött och innehåller fruktträd samt utrymme för odling och lek. Läget i detta barnvänliga område gör detta hem ännu mer attraktivt. Det finns en lekplats precis utanför huset och gång- och cykelvägar leder till förskolor och skolor. För den som är aktiv finns närheten till Ramdalen med idrottsplats och badhus. Dessutom är det bara en kort promenad till busshållplatsen, livsmedelsbutiken och pizzerian. Nära till havet, skärgården och vacker natur är ytterligare fördelar med detta boende. Till Nyköping tar det bara ca 12 minuter med bil. Välkommen hem till Studsarvägen 7!

  • Plus
Fyrbyvägen 30, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 30

Tomt
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
1 139 m² tomt

I Råby, strax utanför Nyköping finner ni denna byggklara tomt. Passa på att förverkliga den perfekta familjeidyllen mellan de två sjöarna Långhalsen och Lidsjön, med omgivningar bestående av härlig natur. En plats för dig och din familj att växa, njuta och skapa fina stunder tillsammans. Denna tomt har en byggrätt på 180 + 50 kvm vilket möjliggör ett drömboende för både den lilla familjen som planerar att växa eller för er som redan är många under samma tak. Vatten och avloppsanslutning till det kommunala nätet är redan betalt och klart. Vi har tillsammans med Älvsbyhus tagit fram två husmodeller som alternativ till tomten med ett lågt totalpris på tomt, hus och arbete. Huset Eva är ett enplanshus med en boyta på 107kvm och Lasse är ett 1 1/2-planshus på 63 kvadratmeter med oinredd övervåning på 33 kvadratmeter - perfekt när familjen växer. Lasse kan ni exempelvis bo i för en summa på cirka 2 738 980kr inklusive tomt (pris från Älvsbyhus)! Produktionskostnadskalkyler finns under dokument. För mer info om husmodellerna och priser på dessa - ta gärna direkt kontakt med Janne Snellman, Trähusförsäljare 073-042 06 44, [email protected] Mer om området: På Fyrbyvägen bor du och din familj naturskönt mitt i det sörmländska landskapet, endast tio minuter ifrån Nyköpings centrum. Med ljuvliga naturupplevelser direkt inpå knuten får ditt vardagsliv den harmoni du längtat efter. Stig ut på altanen och njut av kaffet tillsammans med en härlig bok i din egna trädgårdsoas medan barnen leker. Snöra på dig skorna och ta dig ut på en löptur vid de närliggande sjöarna. Ta med dig barnen på utflykt och upptäck Råbys alla fornlämningar från järnåldern. Det finns förskola samt skola (F-3) cirka 300 meter från tomten och livsmedelsbutik cirka 500 meter från området. Goda kommunikationer till Nyköpings centrum med både bil och buss som går direkt utanför ditt hem. Fyrbyvägen är området där du kommer växa, bo och trivas. Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten, utmärkt för både fiske, bad och båtliv. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm! Plankarta och plantext finner ni under bilagor. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

Riggargatan 2F, Brandholmen, Nyköpings kommun

Riggargatan 2F

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 3/3
9 042 kr/mån
18 233 kr/m²

Välkomna till en synnerligen trivsam lägenhet om tre rum och kök högst upp i hus med hiss! Genom att kliva in i denna välkomnande bostad möts man av en stilfull atmosfär. Det ljusa ekparkettgolvet sträcker sig genom hela bostaden och bidrar till en känsla av rymd och enhetlighet. De vitmålade väggarna förstärker det ljusa intrycket och skapar en inbjudande miljö att vistas i. Lägenheten erbjuder inte bara en härlig interiör, utan också praktiska detaljer som underlättar vardagen. En balkong erbjuder möjlighet till utomhusnjutning och är perfekt för att avnjuta en kopp kaffe eller bara ta in frisk luft. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och erbjuder både stil och funktionalitet. För att ytterligare underlätta förvaring och organisering ingår ett förråd på samma våningsplan som lägenheten. Det ger extra utrymme för att förvara saker som säsongsbetonade ytterkläder samt hålla ordning och reda. Sammanfattningsvis är denna lägenhet inte bara ett hem utan en plats där bekvämlighet och stil går hand i hand. Med dess moderna inredning, praktiska detaljer och trivsamma atmosfär är det här en bostad som har alla förutsättningar för att bli ditt nya drömboende. I området, precis utanför porten, finns Nyköpings arenor - Rosvalla, med gym, idrottshallar, bowling, restauranger, 24-7 affär med livsmedel m.m. Skolor och förskolor i närområdet för alla åldrar. Välkommen hem till Riggargatan 2F!

  • Balkong
  • Hiss
Brandkärrsvägen 138, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 138

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/6
4 162 kr/mån
9 026 kr/m²

Varmt välkomna till Brandkärrsvägen 138 och denna fina tvårummare om hela 77 kvadratmeter. Här erbjuds ett mycket trevligt boende på våning 4 i hus med hiss. Bostaden erbjuder generösa ytor och en genomtänkt planlösning som passar perfekt för både singlar och par. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt kombinerat med ett härligt ljusinsläpp tack vare lägenhetens placering högt upp i huset. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns även ett rymligt kök med gott om arbetsyta och utrymme för ett större matbord. Det finns också gott om förvaring i både hall och klädkammare. Det rofyllda sovrummet har en rustik stil med målade betongväggar och vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till balkong. Föreningen är omtyckt och inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. I avgiften ingår bl.a. kabeltv, bredband (180kr obligatoriskt tillägg på avin), parkeringskort, värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang. Tvättstuga finns på entréplan i samma trappuppgång! Välkommen hem till Brandkärrsvägen 138!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fyrbyvägen 33, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 33

Tomt
Råby, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
7 143 m² tomt

Nu finns en stor fastighet med möjlighet till exploatering i form av småhus eller flerfamiljshus till försäljning. I underbar Sörmlandsnatur nordväst om Nyköping ligger Fyrby 3:23 - en fastighet om hela 7 143 kvadratmeter. Här har arbetet med att få en plan och fin tomt redan påbörjats. Närliggande tomter på Fyrbyvägen i Råby har nyligen bebyggts med en variation på bostadsrättsparhus och friliggande småhus. Bygglov för 10 stycken parhus och ett fristående hus finns beviljat. Välkommen att förverkliga din egen husdröm eller som byggherre! I området finns kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Det finns förskola samt skola (F-3) cirka 300 meter från området och livsmedelsbutik cirka 500 meter från området. Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten. Råby ligger cirka 16 km från Nyköpings centrum och är omtyckt för sin vackra natur och sina fina badplatser. Idylliska omgivningar - perfekta för exempelvis vandring, paddling och fiske. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm! Plankarta och plantext finner ni under bilagor. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

  • Plus
Hertig Karls väg 15, Spelhagen, Nyköpings kommun

Hertig Karls väg 15

Radhus
Spelhagen, Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
126 + 30 m²
5 rum
160 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade radhus i två plan beläget en kort promenad från centrum. Invändigt finner ni de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum på entréplan tillsammans med ett sovrum och ett badrum. På övre plan finns det två sovrum, ett allrum och ett badrum. Sobra färger och gott om ljusinsläpp skapar en härlig harmoni. Från vardagsrummet nås altanen som bjuder in till grillkvällar med nära och kära. På vardera plan finns det ett helkaklat badrum. Inflyttningsklart boende med möjlighet att sätta sin egen prägel. Söker ni ett lättskött radhus med närhet till både hav och centrum samt allt vardagen kräver i form av förskolor, skolor och matbutiker? Då har ni nu hittat rätt! Ett perfekt hem för hela familjen att trivas i

  • Plus
Apelvägen 11, Åda, Trosa kommun

Apelvägen 11

Villa
Åda, Trosa kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
234 m²
10 rum
1 797 m² tomt

Vid den vackra golfbanan i Åda kan vi nu erbjuda en villa med stora möjligheter. En timrad villa för ett bättre välbefinnande, toppmodernt, bara ett stenkast från Trosa. Här bor du i ett omsorgsfullt bygge från 2008 som uppfördes med utvecklingsmöjligheter i åtanke. Huset är idag enfamiljsvilla om 234 kvm men kan med lätthet delas av till både två, tre eller tom fyra lägenheter. Huset passar även ypperligt för olika typer av verksamheter. Planlösningen inrymmer totalt åtta rum, två kök och fyra duschrum med natursten i granit och golvvärme, relaxavdelning med bubbelbadkar och IR bastu. Två eldstäder finns på plats med insatser från Contura. Huset är symmetriskt byggt och förberett med flera entréer, olika elcentraler och möjlighet till flera öppna spisar. Utomhus möts man av ett stort dubbelgarage och en rejäl yta för flera bilar. På baksidan av huset finns den fantastiska altanen som inbjuder till umgänge. Välj själv om du söker lugn och ro eller dundra på med storslagna poolpartys och sena middagar. Här finns lusthus, bastuhus med utedusch, spa bad under tak, saltvattenpool och inte minst en vacker utsikt över hål 3 på golfbanan. En spännande bostad med närhet till golf, hav och Trosas pittoreska stad. Endast bokade visningar - Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun, bild 2
Stockbäcken Solhöjden 2, null, Nyköpings kommun, bild 3

Stockbäcken Solhöjden 2

Tomt
Nyköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
2 281 m² tomt

I underbar Sörmlandsnatur strax utanför Nyköping ligger Stockbäcken Solhöjden 2, en obebyggd hörntomt om hela 2281m², på ett vackert läge i nära anslutning till bilväg. Här bygger du utanför detaljplanerat område och har därmed möjlighet att välja och vraka vad du vill låta uppföra. En otrolig potential att skapa just det du vill ha, så har du en egen idé och dröm, då är det dags nu att sätta spaden i marken och bygga ditt drömboende! Väg fram till tomten! El och fiber finns och i övrigt behöver vatten- och avlopp ordnas. Säljaren kan ordna borrad brunn och minireningsverk. Offert ges på begäran. Familjevänligt område ca 5 min med bil från Nyköping centrum. Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Amanda Lindebrink till E-post; [email protected] Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Välkomna!

  • Premium

Visar alla 19