Skolgatan 45C

CENTRUM, Uppsala kommun Se på karta

1 095 000 kr

1 495 000 kr -27 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
16,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1936
Förening
BRF Funkishuset
Om föreningen
Avgift
1 656 kr/mån
Pris/m²
66 364 kr/m²

Boka tid med mäklaren för visning!

Här ges möjlighet att förvärva en bostadsrätt som är uthyrd till 100% och garanterad en fast inkomst på 5 800 kr per månad. De dagar du önskar att nyttja bostadsrätten sker bokning av detta via hotelloperatören, på detta sätt får du ett kostnadseffektivt ägande.Yteffektiv bostadsrätt, ett stenkast bort från Fyrisån. Brf Funkishuset är en oäkta förening och föreningen accepterar juridiska personer. Bostaden är taxerad som bostadsrättslokal men att föreningen har fått godkänat att taxera om lägenheten till bostadsrättlägenhet inom en 5 års period.

Bostadsrätten är ett stort allrum samt kökspentry. Helkaklat badrum som är fräscht samt utrustad med handdukstork, wc, spegelskåp och dusch.

I dagsläget så har ägaren ett hyresavtal med hotell Botanika som sträcker sig över två år till. Det finns även möjlighet att förlänga tiden med ytterligare 5 år till vid intresse. Kontakta mäklare för mer information.

Bostadsrätten är belägen i ett lugnt kvarter. I närheten har du bland annat matbutiker, restauranger, caféer, skolor, förskola, lekplatser och vårdcentral. Du har även bra kommunikationer, med närhet till busshållplatser, tågstation ca 10 min ifrån och centrum ca 5 min ifrån.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ludvig Tidblom

Riksmäklaren
Mäklare Ludvig Tidblom, Riksmäklaren
0739254760