Viskgatan 4A

Eneborg, Helsingborg Se på karta

945 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Viskan i Helsingborg
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
1 783 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
24 868 kr/m²
Antal besök
494
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkommen till Viskgatan 4A och denna etta om 38kvm!
I populära Brf Viskan bor du i en skuldfri förening med en sällsynt månadsavgift.

Du välkomnas i en bostad med härligt ljusinsläpp från stora fönster i väst. Bra disponerad med lättmöblerade ytor. Badrummet genomgick stambyte -95/96 och är försedd med dusch. Allrummet rymmer soffmöblemang, säng och skrivbord utan att rymligheten berörs. På golvet vilar ett original parkett från när fasigheten uppfördes. Från allrummet når du även den härliga balkongen i soligt västerläge. Lägenheten är i ett fint skick men kan behöva viss modernisering på sikt. Detta är ett utmärkt första boende eller för den som vill bo billigt och centralt.

På Viskgatan bor man med närhet till Campus, stadsbiblioteket, nyöppnade Söderpunkten samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Helsingborg C når du inom 15 minuters gång. Med andra ord ett bekvämt boende belägen med gångavstånd till stadens breda utbud.
Föreningen bildades 1946, under 1995-1996 genomfördes ett större underhåll av fastigheten där man genomgick stambyte med badrumsrenovering. Föreningen har en välskött ekonomi med stabil underhållsplan och väldigt bra avgifter. 2019 sänktes avgifterna med hela 9 %.
Föreningens medlemmar har tillgång till gym (50kr/Mån), snickarverkstad, tvättstuga, cykelförråd samt varsitt källarförråd och vindsförråd.
Besök gärna föreningens hemsida: http://brfviskan.se/

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.