Stora gungans väg 11, 2 tr

Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1926
Förening
BRF Enskede Kvarn
Om föreningen
Avgift
1 819 kr/mån
Pris/m²
63 293 kr/m²

Välkommen till ett vackert boende i hjärtat av Gamla Enskede och dess mysiga, karaktärsfulla och färgglada kvarter. En underbar bostad där modernt utförande kombineras med 20-talets underbara detaljer. Yteffektiv och välplanerad, charmig och stilren! Föreningen undersöker möjligheten att inreda råvindarna. Om det går i lås kommer de som bor på övre planet att få förtur till att köpa en bit av vinden. Då kan man göra om lägenheten till en etagelägenhet.

Boendet bjuder på ett charmigt, smakfullt och renoverat kök med plats för matbord invid det spröjsade tidstypiska fönstret. Köket med vita luckor, gott om skåp samt plats för full maskinell utrustning blir tillsammans med de tidstypiska detaljerna en härlig blandning av modern komfort och patina. Rummen ligger i fil och intill köket nås det ljusa och mysiga rummet där plats finns för säng, soffa och tv-möbel. Innanför säkerhetsdörren nås hallen som som har gott om avhängning.

Bostaden präglas av sobra färg- och materialval som är väl genomtänkta för att passa en helhet. Djupa fönsternischer, dekorativa originaldörrar och vackra fönster från husets byggår ger bostaden karaktär och högt i tak ger en flärdfull känsla.

Här bor du med ett toppenläge i Gamla Enskede med dess idylliska omgivning och utbud av butiker, restauranger, bageri etc - samtidigt som du har storstadens begivenheter lättillgängligt med tunnelbanans närliggande gröna linje. T-bana Sandsborg 2 minuters promenad från bostaden.10 minuters cykelväg till Södermalm och T-bana som tar dig till T-centralen på 10 minuter.

Sammantaget finner ni ett perfekt beläget boende i händelsernas centrum!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Enskede

Kontakta mäklaren

Sebastian Broström

Bjurfors Enskede
Mäklare Sebastian Broström, Bjurfors Enskede
0732-575652