Mäklare Sebastian Broström

Sebastian Broström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sten Bergmans väg 57, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Sten Bergmans väg 57

Radhus
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

6 995 000 kr

113 m²

4 rum

6 897 kr/mån

61 903 kr/m²

Välkomna till eftertraktade Sten Bergmans väg! Här finner ni ett mycket trevligt och optimalt planerat bostadsrättsradhus om 113 kvm fördelat på 5 rok. Radhuset erbjuder fyra bra sovrum, ett fint kök med stor matplats invid fönster, två väl tilltagna och renoverade badrum samt gott om förvaring. Bostaden är disponerad över två våningsplan och erbjuder ett generöst genomgående ljusinsläpp på vardera planen. Två mysiga uteplatser på radhusets fram och baksida. Här finns alla möjligheter för planteringar, odlingslådor och rabatter. Uteplatsen på framsidan har en väl tilltagen altan som ger plats åt både stor matgrupp/loungemöblemang. Läget är otroligt bra med absolut närhet till T-bana och affärer samt Nackareservatet alldeles runt knuten. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Nidälvsgränd 39, Bagarmossen, Stockholms kommun

Nidälvsgränd 39

Villa
Bagarmossen, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede

9 800 000 kr

84 m²

4 rum

707 m² tomt

Varmt välkomna till Nidälvsgränd 39! Den friköpta och charmiga fastigheten ligger så nära Nackareservatet som man kan komma. Huset har en underbar och insynsskyddad trädgård som är en förlängning av det populära reservatet som ligger i direkt anslutning. Huset har en väldigt bra planlösning med tre bra sovrum. På nedre plan finns ett rymligt garage som kan disponeras på flera sätt. Huset har även ett rymligt badrum med bastu samt tvättdel på nedre plan. Stor uteplats där solen kan avnjutas från morgon till kväll! Huset har genomgått flera stora renoveringar, se bilaga under dokument, och har bergvärme som uppvärmningssystem vilket är en av marknadens kostnadseffektivaste sätt att värme upp sin fastighet med. Nära kommunikationer, det är ca 600 m till t-banan i Skarpnäck och 800 m till Bagarmossen. Ett underbart hus med perfekt läge i området! Välkommen på visning!

Stora gungans väg 11, 2 tr, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 12 feb kl 15:45
Stora gungans väg 11, 2 tr, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Stora gungans väg 11, 2 tr, Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Stora gungans väg 11, 2 tr

Lägenhet
Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun
Bjurfors Enskede

2 495 000 kr

41 m²

1 rum

1 819 kr/mån

60 854 kr/m²

Välkommen till ett vackert boende i hjärtat av Gamla Enskede och dess mysiga, karaktärsfulla och färgglada kvarter. En underbar bostad där modernt utförande kombineras med 20-talets underbara detaljer. Yteffektiv och välplanerad, charmig och stilren! Föreningen undersöker möjligheten att inreda råvindarna. Om det går i lås kommer de som bor på övre planet att få förtur till att köpa en bit av vinden. Då kan man göra om lägenheten till en etagelägenhet. Boendet bjuder på ett charmigt, smakfullt och renoverat kök med plats för matbord invid det spröjsade tidstypiska fönstret. Köket med vita luckor, gott om skåp samt plats för full maskinell utrustning blir tillsammans med de tidstypiska detaljerna en härlig blandning av modern komfort och patina. Rummen ligger i fil och intill köket nås det ljusa och mysiga rummet där plats finns för säng, soffa och tv-möbel. Innanför säkerhetsdörren nås hallen som som har gott om avhängning. Bostaden präglas av sobra färg- och materialval som är väl genomtänkta för att passa en helhet. Djupa fönsternischer, dekorativa originaldörrar och vackra fönster från husets byggår ger bostaden karaktär och högt i tak ger en flärdfull känsla. Här bor du med ett toppenläge i Gamla Enskede med dess idylliska omgivning och utbud av butiker, restauranger, bageri etc - samtidigt som du har storstadens begivenheter lättillgängligt med tunnelbanans närliggande gröna linje. T-bana Sandsborg 2 minuters promenad från bostaden.10 minuters cykelväg till Södermalm och T-bana som tar dig till T-centralen på 10 minuter. Sammantaget finner ni ett perfekt beläget boende i händelsernas centrum!

  • Premium

Visar alla 3