Knektvägen 15

Enskede \ Gubbängen, Stockholms kommun Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1948
Förening
BRF Stockholmshus nr 11
Om föreningen
Avgift
1 754 kr/mån
Driftkostnad
4 531 kr/år
Pris/m²
66 491 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Denna mysiga lägenhet ligger ett par minuters promenad från tunnelbana och matbutik i centrum. Med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och väldisponerade sociala ytor skapas en härlig luftig känsla vilket gör bostaden fantastiskt ljus och trivsam.

Lägenheten är till stor del renoverad under 2017-2019 och erbjuder genomgående fina ytskikt med nymålade väggar, tak och snickerier samt nya persienner i alla fönster. Det stilfulla köket är helt nytt från 2019 med nya vitvaror samt nylagt golv i kök och hall. Bostaden har många praktiska lösningar såsom mycket goda förvaringsmöjligheter och maskinell utrustning. Lägenheten har en rymlig sovalkov med platsbyggd sängram som även kan nyttjas för extra förvaring. Här bor du i ett stilfullt hus från sent 40-tal där vackra originaldetaljer samsas med stilenligt nyrenoverat kök.

Föreningen är bildad redan på 40-talet och är en av områdets största bostadsrättföreningar med 383 lägenheter och 57 hyresrättslokaler. Här bor du i en mycket trevlig bostadsrättsförening där både gemenskap och ekonomi är mycket god med låg belåningsgrad om endast 1133 kr/kvm, verkligen ett hem att trivas i.

På Knektvägen bor du nära Gubbängstorget med bra service i form av såväl affärer, apotek, restauranger, café och diverse butiker. Gubbängen är också känt för att vara naturnära och lugnt samtidigt som ni har direkt närhet till tunnelbanan som tar er till Stockholms city på knappa tjugo minuter.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Marléne Cedheimer

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Marléne Cedheimer, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0733624475