Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandviksvägen 15, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
  • Ons 24 apr kl 12:00

Sandviksvägen 15

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
115 + 60 m²
4 rum
753 m² tomt

Välkommen till Sandviksvägen 15, en familjedröm på Sandviksvägens lugnaste läge, skyddat och privat in på en skaftväg. Detta vackra hem från 1956, med fantastiska originaldetaljer bevarade, ligger idealiskt placerat med ett högt, tyst läge och med viss sjöutsikt. Trevlig planlösning med de sociala ytorna och två av husets tre sovrum på övre plan. Vardagsrummet har en härlig öppen spis och utgång till både en balkong med sjöutsikt och trädgården med väl tilltagen altan med trätrall. Stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av närhet till den grönskande trädgården. I köket är vacker och tidsenlig köksinredning från byggåret bevarad med snedställda köksskåp i teak och lång rostfri diskbänk. Från köket nås husets lummiga trädgård. På entréplan välkomnas man av en rejäl hall med nylagt golv. Precis som på 50-talet finns både matkällare och snickarrum. Garaget nås från pannrum/tvättstugan och på detta plan finns ett rejält sovrum som även kan användas för egen verksamhet eller kontor. Spännande och insynsskyddad trädgård med inslag av naturtomt och som tack vare husets optimala placering, erbjuder gott om ytor för både trädgårdshäng, lek och odling. Detta är en gammal trädgård där buskar och träd fått växa till sig under åren och här finns både en vacker rhododendron och ljuvligt doftande syrenbuskar. På Sandviksvägen 15 bor man i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönytor. En kort promenad bort finns Mälaren med småbåtshamn, promenadslingor samt flera badplatser, som vintertid ger fantastiska skridskoisar. Det är dessutom gångavstånd till flera förskolor och skolor, Åkermyntans centrum, busshållplats och tunnelbana för smidig pendling. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun, bild 2
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun, bild 3

Eksätravägen 414

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 733 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu finns chansen att få förvärva denna fantastiska bostad som erbjuder en öppen social planlösning, stora ljusa fönsterpartier samt två balkonger i olika väderstreck så du enkelt kan njuta av solens alla timmar! En optimalt planerad bostad med alla rätt i mysiga Sätra! Här möts du av en stilren bostad med sobra färger och väl valda materialval som även lockar den kräsne. De stora fönsterpartierna skänker ett underbart ljusinsläpp genom bostaden och den sociala planlösningen bjuder in till trevliga sammankomster. Perfekt plats för trevliga middagar med nära och kära. Via vardagsrummet nås bostadens franska balkong där det bjuds på sol större delen av dagen. Från det rogivande sovrummet finner du den generösa balkongen med plats för en bekväm loungegrupp. Vidare bjuder bostaden på ett lättmöblerat vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, sovrum med utmärkt förvaring i klädkammare och ett stort badrum med tvättmöjligheter för bästa komfort. En trivsam bostad med alla rätt! På ynka 1 minuts gångavstånd når du Sätra Centrum som erbjuder välsorterade matbutiker som ICA nära Sätra, gymmet Elite Sports Club Sätra, flertalet restauranger och all tänkbar service. Även förskolor och skolor finns ett stenkast bort. För ytterligare shopping och nöjen finns Skärholmens Centrum, Kungens Kurva samt Heron City i närheten. Inom promenadavstånd når du Sätraskogens naturreservat och Sätrabadets sandstrand där du kan njuta av soliga sommardagar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solberga Ängsväg 8, Solberga, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Solberga Ängsväg 8

Lägenhet
Solberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 556 kr/mån
37 368 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare av en mycket välplanerad och social fyra i hjärtat av Älvsjö. Här erbjuds stora ytor, dubbla balkonger där soliga dagar kan spenderas med trevligt sällskap och ett fint renoverat kök. Här bor ni med ett naturnära läge där med flertal grönskande områden och trevliga promenadstråk. Trots sitt naturnära läge bor du bara ett par minuter från stadspulsen med bil eller kommunala medel i form av buss och pendeltåget. Ett stenkast från bostaden finner ni ett brett utbud av matbutiker, caféer, restauranger, gym, serviceställen, skolor och förskolor. Helt enkelt den perfekta bostaden med det mest perfekta läget. Välkomna till en bostad att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Geijersvägen 8, Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Geijersvägen 8

Lägenhet
Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/4
2 346 kr/mån
92 857 kr/m²

Högst upp i huset med fönster mot innergård välkomnas ni till denna helt inflyttningsklara tvåa. Lägenheten är i genomgående fint skick med kök och badrum i genomtänkta, smakfulla material och färgsättningar. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och planlösningen har ändrats från den ursprungliga genom att köket flyttats för att på så sätt skapa ett separat sovrum. Väggen har tagits bort mot vardagsrummet vilket gett en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De sociala ytorna ges därför bra utrymme med plats för såväl rejäl soffa som matbord invid fönstret. I vardagsrummet finns en platsbyggd bokhylla som ramar in klädkammarens spegeldörr. Köket har ett stort, spröjsat industriglasfönster mot sovrummet som på ett smart sätt ger ett fint ljusinsläpp till kök och hall. Köket är fullt utrustat och erbjuder bra arbetsytor. Extra förvaring har skapats genom vägghängda skåp mot vardagsrummet. I samma utförande som fönstret mot sovrummet finns en skjutdörr. I sovrummet står i nuläget en 1,8 meter bred säng. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder. Badrummet har efter en totalrenovering klätts med marockanskt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar i snedsatt förband. Här finns bland annat takdusch med vikbar glasvägg, praktiska hörnhyllor i duschen och vertikala handdukstorkare. Lägenheten har flera bevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster med djupa fönsternischer och vackra spegeldörrar. Direkt från trapphuset kommer ni ut på den stora, prunkande innergården som sköts om av trädgårdsmästare och som är utrustad med sittgrupper och grillplatser. Innergårdarna är en plats de boende ofta pratar varmt om och genom att föreningens fastigheter omgärdar gården har endast föreningens medlemmar tillgång till innergården. Här finns uppvuxen grönska med möjlighet att kunna slå sig ner på gräsmattan för picknick eller ta skydd från solen på någon av uteplatserna i skuggan. På Geijersvägen har ni nära till i princip allt, omedelbar närhet till tunnelbana, affärer och restauranger likväl som gym och grönområden. Läget mellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor tillsammans med närheten till Lindhagen Galleria och Hornsbergs strand är oslagbar. Brf Kalkonen är en av Stockholms största och äldsta föreningar med vackra K-märkta fastigheter uppförda mellan 1926-1938, ritade av arkitekt Sven Wallander. Föreningen äger sin mark, har många stora renoveringar genomförda och dolda tillgångar finns i form av många hyreslokaler. Föreningen har flera gemensamhetslokaler såsom två övernattningslägenheter och hobbyrum. De stora, prunkande och helt stängda innergårdarna mellan husen med sittgrupper och grillplatser pratar ofta de boende varmt om. Här finns uppvuxen grönska med möjlighet att kunna slå sig ner på gräsmattan för picknick eller ta skydd från solen på någon av uteplatserna i skuggan.

  • Plus
Svandammsvägen 23, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Svandammsvägen 23

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 638 kr/mån
71 667 kr/m²

I hjärtat av Midsommarkransen är du nu varmt välkommen till denna charmiga funkisetta, högst upp i huset. Här bjuds du in till en stilfull och välplanerad bostad med en underbar utsikt mot grönska och vackra byggnader. Bostaden disponeras i dagsläget som 1,5a med en rymlig sovalkov och ett avskilt kök med plats för matgrupp. En perfekt planerad bostad med mycket smart planerade kvadratmeter och generösa sociala ytor. Den välbevarade 30-tals charmen i form av djupa fönsternischer och hög takhöjd, möts av moderna materialval. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter i två väderstreck. Ett hemtrevligt boende som erbjuder allt du kan tänkas önska dig. Midsommarkransen är känt för sin småstadskaraktär med lokala mysiga butiker för mat, kläder och inredning. Caféer och restauranger finns det också gott om, några av de lokala favoriterna är restaurang Landet, Svenska Sushiköket, Noli Deli och Gaia, allt på promenadavstånd – precis som i en liten stad. Tunnelbanan ligger 100 meter från bostaden och den röda tunnelbanelinjen tar dig in till stan på bara ett par minuter. Svandammsparken ligger ett stenkast från lägenheten och där kan varma sommardagar med picknick spenderas. I föreningen erbjuds även en gemensam takterrass för medlemmarna med vacker vy över Stockholm. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
Valborgsmässovägen 25, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:15

Valborgsmässovägen 25

Lägenhet
Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
66 569 kr/m²

Nu saluförs denna trivsamma tvåa på populära Valborgsmässovägen. En väldisponerad bostad med stilfulla materialval, social planlösning och ett rymligt kök som ger utrymme till trevliga middagar med nära och kära. Fantastiskt ljusinsläpp från fönster som vetter i två olika väderstreck och en hög takhöjd som skapar rymd och harmoni. Vidare möts ni av ett stort sovrum som erbjuder en lugn oas med hotellkänsla samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober och ett helkaklat badrum med fönster. Ett hem redo att flytta in i! Brf Tellusborgshus är en stor och välmående förening. Med en kort promenad tar du dig till mycket goda kommunikationer både via buss och tunnelbana. Området fullständigt badar av ett brett utbud av både caféer och restauranger som nås inom räckhåll. Helt klart ett perfekt boende i ett attraktivt område. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Plus
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 2
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 3

Tureholmsvägen 149

Tomt
Skå, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 900 000 kr
2 025 m² tomt

Vill ni skapa ert drömboende på denna fantastiska tomt i bästa solläge? Vacker slingrande landsväg genom öppna fält, hästhagar och vackra bebyggelser leder er till denna plana tomt med fantastisk sjöutsikt. Bygglov har funnits för Villa JAZZ (se bilder) på ca 300 kvm. Ritningar samt projektering går att överta/köpa från säljarna. Vackra Färingsö är en av Ekerö öarna som är ett trivsamt område med en kort bilfärd ifrån centrala Ekerö. Vid Skå finns det en trevlig Ica affär och i närheten finns bland annat en trevlig restaurang och Troxhammar golfklubb som har både en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. För den som vill uträtta ärenden kan du ta dig till Ekerö C där matbutiker finns, butiker, blombutiker, gym och flertalet restauranger. En bit ifrån Skå finner man bland annat förskola, skola, kommunikation via buss samt livsmedelsbutik.

  • Premium
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Lönnviksvägen 57

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
4 740 m² tomt

PRISSÄNKT - 6,5 milj. ACCEPTERAT PRIS! Nu säljs denna fantastiska tomt om 4.740 kvm med sjöutsikt och möjlighet för sandstrand och brygga nedanför. Tomten är förberedd för att bygga ett hus uppe på höjden med magisk utsikt över Hovgårdsfjärden i Mälaren. Man har tagit ner massor av träd och höjt upp marken. Det finns även ett bygglov för det vackra huset som syns på bilderna. Detta hus är möjligt att få en separat offert på. Tomten säljs idag i befintligt skick.

  • Premium
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:00
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Blåbärsstigen 14

Villa
Gustavsvik, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
14 900 000 kr
180 + 5 m²
5 rum
1 286 m² tomt

Magnus Ståhl har skapat denna vackra villa på avskilda och populära Blåbärsstigen. Totalt 232 kvm fördelat på huvudbyggnad, gästhus samt garage. Här bor man privat bakom den vita muren. När man kliver in möts man av vackra planteringar, den råa betongen, pool, gräsmatta, gästhus och dubbelgarage. Allt är uttänkt in i minsta detalj där ute möter inne med stora skjutpartier med vacker betonggolv både ute och inne. Det finns en privat takterrass på 100 kvm med sol hela dagen. Hela övervåningen består av ett lyxigt hotellinspirerat Master Bedroom, klädkammare samt ett nyrenoverat badrum från 2024. På entréplan består den privata delen av två sovrum som delar på ett badrum samt en vardagsrumsdel med ett vackert fönsterparti mot grönskan. Socialt kök med köksö och stor matplats med direkt utgång till terrassen med utekök och flera sittgrupper. Gott om förvaring. Groventré med tvättstuga. Vardagsrummet som Magnus väljer att kalla salongen med en vacker braskamin från Spartherm ger den lyxiga känslan som man får i hela huset. Det finns även en gäst-wc med dusch på entréplan. Mysigt gästhus med dusch och wc samt dubbelgarage för den bilintresserade. Arkitektens ord: Projektet består av tre separerade huvudkroppar med var sin funktion. Det första huset är den privata delen med sovrum i två plan. Det andra avskilt med en glassluss och innehåller kök och matplats. På andra våning finns en takterrass med höga väggar utan tak. Den tredje byggnaden är salong och på taket en takterrass med låga väggar där man har utsikt runt om. Mot vägen finns en lång, hög, vit mur. Bakom muren finns en samlande innergård med gästhus och garage. Trädgården är uppbyggd av band av zoner som relaterar till husets former och funktioner. Detta grepp ger ett variationsrikt resultat av olika funktionsytor och platser som hela tiden relaterar till huset och dess inre funktioner och rum. Projektet är mycket skulpturalt och har fasader av lärkträpanel och slipade betonggolv. Blåbärsstigen är en lugn och trevlig återvändsgata omgiven av naturen, med gångavstånd till bussar, förskola och skola. Det är 300 m till förskola (Lär), 1 km till Myrsjöskolan och 1 km till Sågtorpsskolan. Direktbussar till Cityterminalen, Slussen och Gustavsberg ca 400 m bort. Ca 1,5 km till Orminge Centrum med mataffärer, system, apotek, klädaffärer och restauranger. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer 19 april.

  • Premium
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun, bild 2
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun, bild 3

Hasselbacken 35

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
155 m²
6 rum
2 739 m² tomt

Varmt välkomna till Hasselbacken 35. På en lugn återvändsgata i Kolvik hittar ni denna fina fastighet med utsikt över sjön. Villans 155 kvadratmeter är bra planerade i två plan med två rymliga klädkammare och två badrum samt en WC. Entréplan har en luftig, social planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Genom de väl tilltagna altandörrarna når du uteplatsen och njuter av en storslagen utsikt året om. Nedre plan inrymmer även WC, sovrum, klädkammare samt tvättstuga. På övre plan möts du av ett trevligt allrum med fransk balkong, två barnrum, badrum samt ett master bedroom med tillhörande badrum och klädkammare. Fastigheten har generös byggrätt, så de som önskar kan välja att bygga ut huset. Den stora altanen ramar vackert in villan. Här finns bastu och gott om plats för både matgrupp och loungemöbler, samtliga har en fantastisk vy. Tomten har färdigställts med hjälp av en trädgårdsarkitekt. Den välplanerade uppfarten smälter vackert samman med sluttningen ner mot sjön där naturens charm är bevarad. För de som önskar finns gott om utrymme för att bygga pool. Den lummiga tomten passar perfekt för lek och bus för de små, men även för de stora barnen. Utöver huvudbyggnaden finns även ett 55kvm stort gästhus som passar perfekt för uthyrning eller generationsboende. Skogen och dess grönska gör tomten och huset insynsskyddat från grannar. Tomtgränsen går någon meter från Hemmestaträskets strandlinje, där du kan bada hela året. Kanalen som ligger en bit bort förbinder sjön med havet och den närbelägna Torsbyfjärden. En kort promenad bort ligger områdets fina havsbad med båtklubb, sandstrand och mysiga strövområden. Som medlem i vägföreningen har du förtur till båtplats vid Kolviks brygga. Här bor du centralt i Kolvik med närhet till skolor och förskolor, matbutiker, naturområden, stränder och flera båthamnar. Här finns även bussar som tar dig till Slussen, Gustavsberg och Nacka.

  • Premium
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun
  • Imorgon kl 10:45
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun, bild 2
Gärdes Backe 3C, 1 tr, Inverness, Danderyds kommun, bild 3

Gärdes Backe 3C, 1 tr

Lägenhet
Inverness, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/6
6 038 kr/mån
63 218 kr/m²

Här har noggranna materialval och en öppen planlösning kombinerats för att skapa en bostad som är visuellt tilltalande men också praktiskt utformad för en familjs behov. Lägenheten har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De två helkaklade badrummen är en lyxig detalj som gör att familjen kan samsas på morgonen. Förutom detta finns de två stora balkongerna, där du kan njuta av extra utrymme under sommaren. Eller gör som grannarna och glas in balkongen och njut även vår och höst... Föreningen äger marken och är lika attraktiv som lägenheten själv, och dess perfekta läge gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Utöver utmärkta kommunikationer har du även möjlighet att cykla till city. Sammanfattningsvis är denna moderna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktion, med gott om plats för hela familjen och bekvämligheter som gör vardagen enklare. Dess läge och föreningens attraktivitet gör den till det perfekta valet för den som söker närhet till natur och puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun
  • Idag
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun, bild 2
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun, bild 3

Ingarö Forsviksklipporna 205

Villa
Ingarö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 900 000 kr
40 m²
3 rum
6,3 ha tomt

Drömmer du om en egen ö? Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du blickar in mot Saltsjöbaden och Grand Hotel. Det är inte bara en, utan flera öar som tillsammans bildar Ingarö Forsviksklipporna. Det ingår 56.250 kvm vatten. En underbar ö med ett fantastiskt läge i vackraste skärgården med milsvid utsikt över glittrande hav. Du har även nära till fastlandets natur och grönska på Tjällmora, Älgö och andra vackra öar i dess närhet. På den egna ön finns totalt två byggnader, ett hus om cirka 40 kvm samt en gäststuga, cirka 9 kvm, för den som gärna bjuder över gäster under sommarhalvåret. Det finns även en mindre redskapsbod. Huvudbyggnaden har en luftig planlösning som består av kök med matplats, vardagsrum, två mindre sovrum och ett badrum. Från vardagsrummet nås stugans trevliga altan som ligger i ett högt läge som ger maximal utsikt över havet. Här kan du med fördel spendera tidiga mornar och avnjuta en kopp kaffe medan solens strålar värmer. Du kan även skåda magiska solnedgångar där vackra färger målas på himlen. Gäststugan (1988) ligger lite längre ner från huset som rymmer valfritt möblemang och har även en liten uteplats där kafébord med stolar ryms. Här kan du slå sig ner som gäst och njuta av lugnet och lyssna till vågorna samt olika fåglars fågelsång. Fastigheten har en båtbrygga och badbrygga vilket underlättar för gäster som kommer på besök, samt perfekt för badkrukan som bara vill doppa fötterna i vattnet för att svalka sig. På ön finns utrymme att utforska och bra med plats för aktiviteter. Du hittar även badvänliga klippor. För den som vill ha över större sällskap finns gott om utrymme för detta. Är du bilburen och ska utgå från Saltsjöbaden till Forsviksklipporna, går det bra att parkera vid Saltsjöbanans slutstation där det finns en infartsparkering. Några av parkeringarna är för sju dygn. Säljarna har i dagsläget en båtplats (y-bomar) vid KSSS i Saltsjöbaden. Den går att överta och för detta behövs medlemskap i KSSS. Flera alternativ för båtklubbar finns, bland annat Gladans Båtklubb, vars brygga ligger vackert och praktiskt belägen i Pålnäsviken i Saltsjöbaden. Där finns fria p-platser (24 – 72 timmars) på planen vid bryggan, kort gångavstånd till Ringvägens tågstation och c:a 13 NM ut till Nämndöfjärden. Ett annat alternativ är Tyresö Båtklubb som även har flera roliga aktiviteter såsom jollesegling, olika seglartävlingar samt annat skoj. Detsamma hittar du om du utgår ifrån Saltsjöbaden KSSS. Från Nacka kommun: Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt (DP) område. För fastigheten gäller 100 meter strandskydd och därför förbud att uppföra ny byggnad, mm, enligt 7 kap. 15 § miljöbalken. Fastigheten bebyggd med ett fritidshus idag. Det finns bygglov från 1996 för ett fritidshus. Eftersom att fastigheten ligger utanför detaljplanerat område finns inga regler som säger hur stora och vilka byggnader som kan byggas på fastigheten. Detta är ett bedömningsärende och behöver handläggas. Först behöver man strandskyddsdispens och sedan bygglov. Hjärtligt välkomna på visning! INTRESSERAD AV BOSTADEN?

  • Premium
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 12:45
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Grisslingevägen 13L

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
144 m²
6 rum
vån 3/3
9 351 kr/mån
41 632 kr/m²

Välkommen, till ett modernt och välplanerat parhus byggt 2017 i högt läge! Parhuset består sex rum varav fyra möjliga sovrum, stora härliga sällskapsytor med exklusivt kök, tre badrum samt tvättstuga. Den storslagna entrévåningen har fantastiska stora fönsterpartier som bidrar till ett vackert ljusinsläpp samt ger en känsla av närhet till naturen. En parkeringsplats belägen utanför huset ingår. Tre parkeringsplatser vid gästparkering finns tillgänglig vid behov.

  • Premium
  • Uteplats
Bergmossevägen 7, Holmviksskogen, Värmdö kommun

Bergmossevägen 7

Lägenhet
Holmviksskogen, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/1
5 748 kr/mån
37 022 kr/m²

Villakänsla med egen ingång om totalt ca 105 kvm med uteplats. Inte långt från Gustavsberg, med naturen runt husknuten, möts ni av denna charmiga bostad med villakänsla. Med egen ingång har du en praktisk hall som leder upp till ett rum som ger en punchveranda känsla tack vare fönsterna som vetter i flera väderstreck. En självklar plats att njuta av en riktigt bra bok med en kopp kaffe i handen, medans regnet smattrar utanför eller den första snön faller. Entrén samt "punchverandan" om ca 16 kvm tillhör föreningen men disponeras endast av de boende i denna lägenhet. Större delen av bostaden har renoverats senaste åren. Vidare bjuds du in till en ljus och välplanerad planlösning med tre sovrum där du bland annat når bostadens inglasade veranda som badar i ljus, som blir ett extra rum året om. Köket är utrustat med all utrustning du behöver där plats för stort matbord finns, ett generöst vardagsrum, ett badrum med tvättmöjligheter som underlättarens vardagens bestyr samt en separat toalett. Uteplatsen som nås via entrén blir en självklar plats när sommaren anländer, där du med fördel kan avnjuta en svalkande lemonad eller en aptitretare medan middagen tillagas av värdparet. Bostaden har renoverats där bland annat nya golv lagts, väggar målats och köket fräschats upp med stilfulla materialval. En parkeringsplats ingår. På Bergmossevägen bor du bara ett par hundra meter från busshållplatsen där buss 474 går med täta intervaller in till Slussen. Området erbjuder även trevliga promenadstråk, skogspartier och populära Kvarnsjön. Inom ett par hundra meter finns både Ösbyskolan och Holmviksskogens förskola. Mölnviks centrum ligger inom räckhåll där både restauranger men butiker finns. För ett större utbud ligger Gustavsbergs Hamn och även Värmdö köpcentrum där flertalet större matbutiker finns. Välkomna till en bostad du måste uppleva på plats!

  • Uteplats
Navigationsvägen 6, Norra Kopparmora, Värmdö kommun

Navigationsvägen 6

Fritidshus
Norra Kopparmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
84 + 19 m²
6 rum
1 858 m² tomt

Underbar fritidsfastighet med härliga stora gräsytor med fruktträd, bär och buskar med endast fem minuters promenad till badstrand, båtbryggor och busshållplats. Njut dessutom av indraget och betalt kommunalt V/A, ordentligt kök och badrum, braskamin och uteplats. Det går även att nyttja fastigheten året runt då vattnet är vintersäkrat. Generös byggrätt gäller i området och medger utbyggnation till 160 kvm så huset går att bygga ut på flera olika sätt. Ljuvlig inhägnad tomt med kombination av berg, gräs och natur. En av de finaste tomterna i området. Välkommen att kontakta mäklaren för visning utanför utsatta tider.

  • Plus
Atterbomsvägen 30, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30

Atterbomsvägen 30

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 278 kr/mån
78 333 kr/m²

Välkommen till denna fina och trivsamma tvåa med härlig utsikt över Essingeöarna på charmiga Atterbomsvägen. Lägenhetens 51 kvadratmeter är mycket väl planerade och har ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Kvadratmetrarna är verkligen optimalt utnyttjade där man i hallen har bra avhängningsmöjligheter samt ingång till badrum, det stora köket erbjuder gott om plats för matbord samt bra arbetsytor. Från vardagsrummet når du det mysiga sovrummet och den mysiga balkongen med härligt solläge och milslång utsikt över Stockholm och glittrande vatten. Här finns en bevarad 30-tals charm i både kök och vardagsrum med vacker fiskbensparkett och bra takhöjd. Skuldfri och trivsam förening med gemensam takterrass med utemöbler och grill. Fredhäll erbjuder närhet till all tänkbar service, restauranger, caféer och mysiga promenadstråk. Utöver det finns populära badklippor och bra kommunikationer. En bostad som måste upplevas, välkommen till Atterbomsvägen! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Hästhagen 21

Gård/Skog
Grödinge, Botkyrka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
125 + 15 m²
8 rum
7,6 ha tomt

ACCEPETRAT PRIS BOKADE VISNINGAR KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA IN EN PRIVAT VISNING. Varmt välkommen till denna underbara och väl omhändertagna gård i natursköna Grödinge. På mindre än en timme från Stockholms innerstad når du denna påkostade gård som präglas av smarta renoveringar, stilrena materialval och kloka investeringar. Gården har Kvalitetsmärkningen Säker Gård vilket är ett kvitto på gårdsägaren har gjort allt för att säkerheten på gården ska vara så hög som möjligt. Härifrån har man utsikt över Kaggfjärden och nära till många fina ridvägar, svampställen, fina badplatser och otroliga promenadstråk. Djurlivet är rikt och här skymtas både älg, rådjur, hare, grävling och räv. På fastigheten finns två bostadshus, Ett underbart hus om 55 kvm där gammalt möter nytt. Detta hus är ett gammalt sädesmagasin som man renoverat upp men valt att behålla fina detaljer som gör boendet helt unikt. På baksidan finns en bakstuga med en renoverad och helt fantastisk bakugn Bostadshus två är ett charmigt hus om 70 välplanerade kvm. Här finner vi två sovrum, två loft, kök, vardagsrum, hall, badrum och ett mindre allrum. Ett stort och isolerat garage med tvättstuga, även en grovtvättmaskin från märket cylinda och är perfekt för tvätt av hästtäcken och dyl. Många drömmer om en jordkällare där man kan förvara det man skördat och på denna gård finns en som är både stor, tät och frostsäker. Stort och välskött stall om 300 kvm som rymmer fyra fullstora boxar inne samt två uteboxar med fullhöjd. Här finns även två sadelkammare, uppvärmt klubbrum och en stor hall för maskiner, hö och annat. På gården finns även en fantastisk ridvolt från 2016 med måtten 20*40 m med ledbelysning i alla hörn och underlag av Paddex. I närområdet finns även goda jaktmöjligheter och möjlighet till båtplats. En magisk miljö som måste upplevas på plats. Välkommen med din intresseanmälan! Allmänt om området Välkommen till detta grönskande område! Hästhagen ligger i Grödinge och här är naturen ens närmsta granne. Hästar, hagar, Östersjön och underbara svampställen präglar detta fantastiska område. Här bor man i en underbar idyll och kan andas den friska luften när som helst! I området finns närhet till hästhagar och stall, underbara promenadstråk med rogivande natur och fina sjöar. Här finns närhet till sandstränder, bad och fina ridvägar och strövområden tex på Sörmlandsleden. Ca 1,5 km bort finns Getryggen badplats och Sandviksbadet finns i närområdet. Närservice Tullinge, Tumba Haninge, Nynäshamn och Södertälje erbjuder bra utbud av kommersiell service. Shopping, restauranger, butiker, caféer och annat. Buss till och från Tumba går i området. Buss 727 avgår vid tomtgränsen. Övrigt Eldtomta café är beläget bara en bit från fastigheten och förskola finns i närområdet. För den med båt finns ca 1 km från fastigheten Grödinge båtklubb med plats för ca 300 båtar.

  • Premium
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 10

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
2 825 kr/mån
57 500 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa moderna och välplanerade tvårummare i stilren design med balkong. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med gedigen matplats. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen i ett fritt och högt läge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på mäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 14

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 080 kr/mån
59 434 kr/m²

Försäljning pågår i sista två husen i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett stort intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. Välkommen till det perfekta första boendet. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa extremt välplanerade och moderna enrummare med balkong i västerläge som står inflyttningsklara 2024. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat allrum som rymmer säng, soffgrupp och övrigt möblemang. För den som vill kan man enkelt avskilja sovdelen med stilrent industriglas, lamellgardiner eller liknande. Ut från allrummet nås den rymliga balkongen i bästa möjliga västerläge. Här kan du njuta i eftermiddags- och kvällssolen och titta ut över Drevviken. Genom hela bostäderna ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvariga mäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 56, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 56

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
2 888 kr/mån
43 462 kr/m²

*Kontakta fastighetsmäklare för mer info samt privatvisning* Upptäck den perfekta lägenheten på Portalgatan 56 i Uppsala! Denna mysiga 39 kvm stora bostad är ett perfekt hem för både förstagångsköpare och studenter. Med ett oslagbart läge och moderna bekvämligheter är detta verkligen en pärla att bo i. - Perfekt första bostad/studentboende - Stor balkong - Öppen planlösning - Parkettgolv - Lugnt läge - Nära city - Goda kommunikationer Stig in i det ljusa och välkomnande allrummet, där stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en luftig atmosfär. Den smarta, öppna planlösningen ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är stilrent utrustat med med modern utrustning och generösa förvaringsmöjligheter. Här kan du laga fantastiska måltider och bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Med öppning från köket finns även tillgång till en stor och mysig balkong i västläge. Lägenheten har också ett elegant badrum, där det även finns tvättmaskin och torktumlare. Det bästa av allt är läget på Portalgatan 56. Du har bekvämt gångavstånd till Uppsala centrum, med dess kaféer, restauranger och butiker. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet på Portalgatan 56 i Uppsala. Kontakta fastighetsmäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 29, null, Uppsala kommun
  • Idag kl 13:00
Murargatan 29, null, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 29, null, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 29

Lägenhet
Uppsala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
75,4 m²
3 rum
2 836 kr/mån
30 504 kr/m²

Välkommen till Murargatan 29, där denna lägenhet i en populär och välskött förening väntar på att bli ditt nya hem. Belägen på markplan erbjuds bekvämligheten att komma och gå som du vill, utan trappor eller hissar att hantera. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, vilket gör det perfekt för sociala sammankomster och familjeliv. Köket blir hjärtat i ditt hem, där du kan laga läckra måltider samtidigt som du interagerar med dina nära och kära. Vardagsrummet blir en plats för avkoppling och samvaro, där du kan njuta av mysiga kvällar framför TV:n eller umgås med vänner. De två sovrummen ger gott om plats för dig och din familj att sova bekvämt och ha privat utrymme. Ena sovrummet har även tillgång till en mysig balkong som vetter ut över innergården. - Lugnt läge - Trevlig innergård - Nära till skola - Nära till Gränby C - Markplan - Välskött förening - Renoverat kök - Balkong Området bjuder på bekvämligheter som affärer, skolor, dagis och parker. Du har allt du behöver inom räckhåll och kan njuta av det bästa som staden har att erbjuda. Kontakta fastighetsmäklare vid intresse så får du höra mer!

  • Premium
  • Balkong
Hägernäsvägen 1A, null, Täby kommun

Hägernäsvägen 1A

Lägenhet
Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/3
6 700 kr/mån
25 281 kr/m²

* Kontakta fastighetsmäklare för mer info samt privatvisning * Hjärtligt välkomna till denna välplanerade fyra med nära tillgång till det mesta. Lägenheten disponeras med två separata ingångar, tre rymliga sovrum, soldränkt balkong, badrum och en gäst wc. Här finns även ett välutrustad kök med plats för hela familjen. Goda förvaringsmöjligheter då två av sovrummen har egna klädkammare. Från Hägernäsvägen 1A har du närhet till affärer, serviceutbud, skolor och HAVET. För de som pendlar till och från jobb har du nära tillgång till kollektivtrafik som Roslagsbanan och bussar. För de som har bil så finns E18 där du snabbt kan ta dig till stan på bara 15 min. Brf Flygbåten är en trivsam och välskött förening som består av 83 lägenheter med ett antal uthyrningslokaler. Husen är byggda mellan åren 1950-1955 då tanken var att skapa bostäder åt officerare och anställda vid Roslagens flygflottilj F2. Varmt välkommen med din intresseansökan!

  • Balkong
Västmannagatan 89, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västmannagatan 89

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
22 m²
1 rum
1 137 kr/mån
122 500 kr/m²

Nu saluförs denna trivsamma etta som har en rogivande vy ut mot innergården och dess grönska. Bostaden har stilrena materialval och exklusiva detaljer, men även vackra sekelskiftesdetaljer så som högt till tak, djupa fönsternischer och vackert trägolv. Här finns gott om plats för antigen säng eller bäddsoffa, möjlighet till matbord om två personer samt mediamöbel. En bostad med alla rätt, redo att flytta in i! Utanför porten finns Vasastans gedigna utbud av populära restauranger, mysiga fik, gym och goda kommunikationer. En bostad som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 425 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/4
2 716 kr/mån
65 541 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa väldisponerade hörnlägenheter i stilren design och 14kvm balkong i söderläge. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med och plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen på hela 14kvm som vetter mot innergården i bästa möjliga söderläge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Relevanta dokument finns bifogade längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Oskarslundsbacken 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 26

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
4 055 kr/mån
75 490 kr/m²

Lägenheten säljs på ritning! På fantastiska Liljeholmskajen med Mälaren som granne, finns nu denna välplanerade tvåa redo att bli din! Ett perfekt hem för både komfort och samvaro. Perfekt planlösning med sociala ytor och balkong i rogivande läge där varma dagar kan spenderas. För den kräsna är denna bostad rena drömmen och erbjuder stilrena och moderna materialval. **Tillträdesdag är 2024-06-12** - Externt förråd i källarplan - Härlig balkong! - Parkettgolv ek chalk, 3-stav - Perfekt läge! För dig som reser kollektivt har Sjöviksgläntan ett utmärkt startläge. Inom 250 meter ligger både busshållplats och tvärbanestation. Knutpunkten Liljeholmen med t-bana och fler busslinjer ligger en tvärbanestation bort åt ena hållet. En station med tvärbanan åt andra hållet ligger pendeltågsstationen Årstaberg. Längs Liljeholmskajen hittar du skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. Alldeles intill Sjöviksgläntan hittar du Årstaskogens naturreservat med flera motionsspår, utegym och en vacker promenadväg längs strandkanten. Södermalms utbud av restauranger, caféer och butiker är bara en promenad eller cykeltur bort. Dit tar du dig enkelt med hissen från Sjöviksvägen och vidare över Årstabron. Läs mer hos JM: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksglantan/

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 32