Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Lönnviksvägen 57

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 900 000 kr
4 740 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS - 5,9 milj. Kontakta mäklaren för frågor. Nu säljs denna fantastiska tomt om 4.740 kvm med sjöutsikt och möjlighet för sandstrand och brygga nedanför. Tomten är förberedd för att bygga ett hus uppe på höjden med magisk utsikt över Hovgårdsfjärden i Mälaren. Man har tagit ner massor av träd och höjt upp marken. Det finns även ett bygglov för det vackra huset som syns på bilderna. Detta hus är möjligt att få en separat offert på. Tomten säljs idag i befintligt skick.

  • Premium
Essingetorget 37, Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Essingetorget 37, Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essingetorget 37, Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essingetorget 37

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
2 904 kr/mån
62 935 kr/m²

Välkommen till Stora Essingen och Essingetorget 37. Nu saluförs denna underbart trivsamma lägenhet med stor balkong mot den mysiga, grönskande innergården. Här finns allt du önskar på 46kvm. Lägenheten räknades från början som en etta men tack vare att man har utnyttjat matplatsen som sovrum fungerar lägenheten idag som en tvåa. Köket är fullt utrustat med bra arbetsytor och golvvärme i det vackra stengolvet. Praktisk serveringsgång med bra förvaring. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönster och dubbeldörrarna mot balkongen. Vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Genomgående bra skick, här är det bara att flytta in och trivas. Att bo på Stora Essingen innebär att ha nära till stan, men också tillgång till en unik småstadsmiljö med mysiga promenadstråk längs glittrande vatten, badplatser, mysiga caféer, restauranger och goda kommunikationer. Här finns all tänkbar service. Föreningen är välskött och skuldfri. Välkommen att anmäla intresse och boka visning, den här bostaden vill du inte missa!

  • Premium
  • Balkong
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 17:30
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun, bild 2
Eksätravägen 414, Sätra, Stockholms kommun, bild 3

Eksätravägen 414

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 733 kr/mån
39 815 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS 2 150 000:- *** Nu finns chansen att få förvärva denna fantastiska bostad som erbjuder en öppen social planlösning, stora ljusa fönsterpartier samt två balkonger i olika väderstreck så du enkelt kan njuta av solens alla timmar! En optimalt planerad bostad med alla rätt i mysiga Sätra! Här möts du av en stilren bostad med sobra färger och väl valda materialval som även lockar den kräsne. De stora fönsterpartierna skänker ett underbart ljusinsläpp genom bostaden och den sociala planlösningen bjuder in till trevliga sammankomster. Perfekt plats för trevliga middagar med nära och kära. Via vardagsrummet nås bostadens franska balkong där det bjuds på sol större delen av dagen. Från det rogivande sovrummet finner du den generösa balkongen med plats för en bekväm loungegrupp. Vidare bjuder bostaden på ett lättmöblerat vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, sovrum med utmärkt förvaring i klädkammare och ett stort badrum med tvättmöjligheter för bästa komfort. En trivsam bostad med alla rätt! På ynka 1 minuts gångavstånd når du Sätra Centrum som erbjuder välsorterade matbutiker som ICA nära Sätra, gymmet Elite Sports Club Sätra, flertalet restauranger och all tänkbar service. Även förskolor och skolor finns ett stenkast bort. För ytterligare shopping och nöjen finns Skärholmens Centrum, Kungens Kurva samt Heron City i närheten. Inom promenadavstånd når du Sätraskogens naturreservat och Sätrabadets sandstrand där du kan njuta av soliga sommardagar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybrogatan 45E, Östermalm, Stockholms kommun
Nybrogatan 45E, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 45E, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 45E

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/5
3 779 kr/mån
142 798 kr/m²

Välkommen till Nybrogatan 45E och denna underbara vindsvåning ett nätt litet stenkast från Östermalms saluhall och Stureplan. I den här välskötta och lågt belånade föreningen har du goda möjligheter till en parkeringsplats i föreningens garage (möjlighet till två parkeringsplatser finns, det finns ett kösystem men för närvarande ingen kö till garageplats). Bostadens 84 kvm är väl disponerade med stort kök, kontor/barnrum med takfönster, rymligt sovrum mot innergård och vardagsrum med utgång till den soliga takterrassen. Om man önskar kan man lätt bygga till ytterligare ett sovrum genom att dela av vardagsrummet. Föreningens välskötta innergård kan i det närmaste beskrivas som en grön oas mitt i stan. I källaren finns förutom garage även bastu och gym. Föreningen kommer högst troligt att vara skuldfri inom kort (se bilaga/pdf). Lägenheter som denna säljs sällan så gå gärna in och gör en intresseanmälan så missar ni ingen viktig info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergmossevägen 23, Holmviksskogen, Värmdö kommun

Bergmossevägen 23

Lägenhet
Holmviksskogen, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
77,5 m²
2 rum
vån 1/4
6 099 kr/mån
32 194 kr/m²

Välkommen till denna perfekta 2:a som ligger på underbara Bergmossevägen. Lägenheten bjuder på en praktisk planlösning med en mysig balkong i bästa läge. Med naturen runt knuten och fantastiska vandringsleder och omkringliggande sjöar kan du enkelt ta dig snabbt till fots. Från köket tar du dig ut till den underbara inglasade balkongen, som under sommarmånaderna kan användas som ett extra rum. Här bor du i ett mycket vänligt område som ligger lugnt belägen på en återvändsgata, perfekt för såväl barn som husdjur. Inom 3 minuters bilfärd finns det centrum, större matbutiker, restauranger, bageri samt Grisslinge havsbad. Vill du ta dig in till city tar det ca 25 minuters resväg.

  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 10

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
2 825 kr/mån
57 500 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa moderna och välplanerade tvårummare i stilren design med balkong. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med gedigen matplats. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen i ett fritt och högt läge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på mäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 425 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/4
2 716 kr/mån
65 541 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa väldisponerade hörnlägenheter i stilren design och 14kvm balkong i söderläge. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med och plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen på hela 14kvm som vetter mot innergården i bästa möjliga söderläge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Relevanta dokument finns bifogade längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 14

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 080 kr/mån
59 434 kr/m²

Försäljning pågår i sista två husen i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett stort intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. Välkommen till det perfekta första boendet. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa extremt välplanerade och moderna enrummare med balkong i västerläge som står inflyttningsklara 2024. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat allrum som rymmer säng, soffgrupp och övrigt möblemang. För den som vill kan man enkelt avskilja sovdelen med stilrent industriglas, lamellgardiner eller liknande. Ut från allrummet nås den rymliga balkongen i bästa möjliga västerläge. Här kan du njuta i eftermiddags- och kvällssolen och titta ut över Drevviken. Genom hela bostäderna ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvariga mäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Hästhagen 21, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Hästhagen 21

Gård/Skog
Grödinge, Botkyrka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
125 + 15 m²
8 rum
7,6 ha tomt

ACCEPETRAT PRIS BOKADE VISNINGAR KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA IN EN PRIVAT VISNING. Varmt välkommen till denna underbara och väl omhändertagna gård i natursköna Grödinge. På mindre än en timme från Stockholms innerstad når du denna påkostade gård som präglas av smarta renoveringar, stilrena materialval och kloka investeringar. Gården har Kvalitetsmärkningen Säker Gård vilket är ett kvitto på gårdsägaren har gjort allt för att säkerheten på gården ska vara så hög som möjligt. Härifrån har man utsikt över Kaggfjärden och nära till många fina ridvägar, svampställen, fina badplatser och otroliga promenadstråk. Djurlivet är rikt och här skymtas både älg, rådjur, hare, grävling och räv. På fastigheten finns två bostadshus, Ett underbart hus om 55 kvm där gammalt möter nytt. Detta hus är ett gammalt sädesmagasin som man renoverat upp men valt att behålla fina detaljer som gör boendet helt unikt. På baksidan finns en bakstuga med en renoverad och helt fantastisk bakugn Bostadshus två är ett charmigt hus om 70 välplanerade kvm. Här finner vi två sovrum, två loft, kök, vardagsrum, hall, badrum och ett mindre allrum. Ett stort och isolerat garage med tvättstuga, även en grovtvättmaskin från märket cylinda och är perfekt för tvätt av hästtäcken och dyl. Många drömmer om en jordkällare där man kan förvara det man skördat och på denna gård finns en som är både stor, tät och frostsäker. Stort och välskött stall om 300 kvm som rymmer fyra fullstora boxar inne samt två uteboxar med fullhöjd. Här finns även två sadelkammare, uppvärmt klubbrum och en stor hall för maskiner, hö och annat. På gården finns även en fantastisk ridvolt från 2016 med måtten 20*40 m med ledbelysning i alla hörn och underlag av Paddex. I närområdet finns även goda jaktmöjligheter och möjlighet till båtplats. En magisk miljö som måste upplevas på plats. Välkommen med din intresseanmälan! Allmänt om området Välkommen till detta grönskande område! Hästhagen ligger i Grödinge och här är naturen ens närmsta granne. Hästar, hagar, Östersjön och underbara svampställen präglar detta fantastiska område. Här bor man i en underbar idyll och kan andas den friska luften när som helst! I området finns närhet till hästhagar och stall, underbara promenadstråk med rogivande natur och fina sjöar. Här finns närhet till sandstränder, bad och fina ridvägar och strövområden tex på Sörmlandsleden. Ca 1,5 km bort finns Getryggen badplats och Sandviksbadet finns i närområdet. Närservice Tullinge, Tumba Haninge, Nynäshamn och Södertälje erbjuder bra utbud av kommersiell service. Shopping, restauranger, butiker, caféer och annat. Buss till och från Tumba går i området. Buss 727 avgår vid tomtgränsen. Övrigt Eldtomta café är beläget bara en bit från fastigheten och förskola finns i närområdet. För den med båt finns ca 1 km från fastigheten Grödinge båtklubb med plats för ca 300 båtar.

  • Premium
Östra Gräsvägen 5, Ektorp, Nacka kommun
Östra Gräsvägen 5, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Östra Gräsvägen 5, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Östra Gräsvägen 5

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 900 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
5 744 kr/mån
57 843 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! *Kontakta fastighetsmäklare för anmälan till visning* Belägen bland ekarna i det vackra Ektorp ligger denna pärla. Byggd 2023 och om hela 102 kvm erbjuder denna lägenhet enastående komfort och utrymme. Med fyra rum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa i. Det som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig är de fantastiska utomhusutrymmena. Två stora balkonger som vetter ut mot två olika väderstreck, vilket skapar en oas av avkoppling och möjligheter till socialt umgänge. Här kan du njuta av solnedgångar, odla egna växter eller helt enkelt koppla av med en kopp kaffe. - Väldisponerad planlösning - Två stora balkonger i två olika väderstreck - Stilrena materialval - Generösa rum - Goda förvaringsmöjligheter - Fint ljusinsläpp - Stora badrum - Attraktivt område med brett serviceutbud - Välmående och stabil förening - Svanenmärkt hus - Stort garage i huset - Goda kommunikationer - Närhet till bussförbindelser - Närhet till Nacka forum samt Sickla köpcenter Interiört har lägenheten en modern och stilren design. Det öppna vardagsrummet och köket skapar en luftig och inbjudande atmosfär, perfekt för att umgås med familj och vänner. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för en avkopplande natts sömn eller kanske en plats för arbete och studier. Lägenheten har också bekvämligheter som gör vardagen enkel och smidig. Två moderna badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du kan gå dit i din badrock. I Brf Ektorpsbacken finns 52 bostadsrätter om totalt 2 950 kvm. Huset är bland det nyaste i Ektorp och byggt helt i trä. I och med det rådande ränteläget har Aros Bostad erbjudit Brf Ektorpsbacken en räntekompensation om snitträntan vid placeringen av föreningens lån överstiger den ekonomiska planens kalkylränta om 3,33 %. Det innebär i praktiken att Aros Bostad ersätter bostadsrättsföreningen för mellanskillnaden mellan räntekostnad och beräknad räntekostnad enligt ekonomisk plan, upp till en räntenivå om 6 %. Kompensationen gäller under 2 år. I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla. Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kammakargatan 70, 3 tr, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 11 aug

Kammakargatan 70, 3 tr

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
2 501 kr/mån
95 729 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, sociala och välplanerad tvåa. På lugn och tyst gata i en välbevarad 40-talsfastighet med centralt läge. In- och utgång till både Kammakargatan och Dalagatan och med garage i huset. Här bor du på en av Vasastans absolut bästa adresser med direkt närhet till allt du kan önska dig. Föreningen är välskött och avgiften är låg. Det är fritt fram att närsomhelst nyttja de två gemensamma takterrasserna med solläge och härlig utsikt över takåsarna, liksom den trevliga innergården där man kan sitta många. Lägenheten passar bra för två eller för dig som bor själv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns rymlig och blir ett socialt hem att trivas i. Finns plats för matbord och stolar om så önskas. Sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrum med badkar. Trevlig hall med välkomnade vy över alla rummen. På Kammakargatan 70 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande city. Här finns allt man kan önska sig i form av matbutiker, restauranger, barer, caféer, gym och bra kommunikationer. Närheten till allt är slående då angränsande stadsdelen Kungsholmen och City ligger inom fem minuters gångavstånd. Arlanda Express samt flygbussarna ligger också inom nära gångavstånd precis som Tunnelbana, pendeltåg och buss. För den som vill ha lite andrum från stadspulsen finner man även Tegnérlunden och Vasaparken alldeles intill kvarteret. En väldigt trevlig lägenhet på attraktiv adress. Här vill man bo - Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 2
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 3

Tureholmsvägen 149

Tomt
Skå, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
2 025 m² tomt

Vill ni skapa ert drömboende på denna fantastiska tomt i bästa solläge? Vacker slingrande landsväg genom öppna fält, hästhagar och vackra bebyggelser leder er till denna plana tomt med fantastisk sjöutsikt. Bygglov har funnits för Villa JAZZ (se bilder) på ca 300 kvm. Ritningar samt projektering går att överta/köpa från säljarna. Vackra Färingsö är en av Ekerö öarna som är ett trivsamt område med en kort bilfärd ifrån centrala Ekerö. Vid Skå finns det en trevlig Ica affär och i närheten finns bland annat en trevlig restaurang och Troxhammar golfklubb som har både en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. För den som vill uträtta ärenden kan du ta dig till Ekerö C där matbutiker finns, butiker, blombutiker, gym och flertalet restauranger. En bit ifrån Skå finner man bland annat förskola, skola, kommunikation via buss samt livsmedelsbutik.

  • Premium
Bergmossevägen 21, Holmviksskogen, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Bergmossevägen 21

Lägenhet
Holmviksskogen, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 1/4
7 147 kr/mån
35 829 kr/m²

*Kontakta fastighetsmäklare för privatvisning samt mer info* Välkommen till denna underbara lägenhet som ligger i ett vackert hus med en stor inglasad balkong och gott om ljusinsläpp. Här bor du med naturen runt knuten och fantastiska vandringsleder och omkringliggande sjöar som du enkelt tar dig snabbt till fots. Lägenheten bjuder på en mycket bra planlösning med genomgående fina ytskikt. Här lämnas inget åt slumpen och lägenheten måste upplevas. Med tre rum som disponeras som en fyra, erbjuder denna bostad flexibilitet och utrymme. Perfekt för barnfamiljer eller för de som behöver ett extra arbetsrum/gästrum. Från köket tar du dig ut till den underbara inglasade balkongen, som under sommarmånaderna kan användas som ett extra rum. - Inglasad balkong - Generösa rum - Genomgående ljusinsläpp - Fina promenadstråk - Föreningen äger marken - Trivsamt och barnvänligt område - Skolor och förskolor - Närhet till buss till slussen Här bor du i ett mycket vänligt område som ligger lugnt belägen på en återvändsgata, perfekt för såväl barn som husdjur. Inom 3 minuters bilfärd finns det centrum, större matbutiker, restauranger, bageri samt Grisslinge havsbad. Vill du ta dig in till city tar det ca 25 minuters resväg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Konstgjutarvägen 18, null, Stockholms kommun

Konstgjutarvägen 18

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
3 979 kr/mån
60 192 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visningstid. Med ett centralt och samtidigt naturnära läge välkomnas ni till denna trea som nu är till försäljning. Bostaden har en genomgående stilsäker interiör med både stor balkong i soligt sydvästläge och fungerande öppen spis. Köket totalrenoverades under 2021 med ett mycket lyckat resultat. Den grå köksinredningen matchas med de ljusa detaljerna på kakel och bänkskiva samtidigt som handtagen i svart och krom ger en fin kontrast. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, stor kyl och frys och dubbla fönster varav det ena är över diskhon. Det är tydligt att köksrenoveringen planerats noggrant då varje del av rummet tagits tillvara för att maximera skåpförvaring och funktion. Köket har gott om plats för stort matbord och ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns utrymme för soffgrupp och fåtöljer invid öppna spisen. Från vardagsrummet tar ni er vidare ut på balkongen som bjuder på sol från lunch till sen kväll och en trevlig vy mot gården. Lägenhetens båda sovrum känns väl tilltagna i storlek med dubbla utgångar till balkongen varav den andra är från nuvarande master bedroom. Det andra sovrummet som i dagsläget används som barnrum har precis som hallen kvar den så tidstypiska och praktiska inbyggda förvaringen. I hallen finns det så klassiska golvet av kolmårdsmarmor kvar och här finns plats för avhängning på platbyggd hatthylla. Badrummet renoverades 2007 och går precis som övriga rum i en sober och ljus färgsättning med dusch bakom vikbara glasväggar. Hela lägenhetens upplevs luftig och väldisponerad mycket tack vare gavelläget och den tilltagna takhöjden. Brf Ornamentet 7 är en stabil förening med friköpt mark bestående av en fastighet med två portar. Föreningen har en låg belåning och har många stora renoveringar i ryggen varav den senaste var i förra året då alla fönster och balkongdörrar byttes ut. Området är känt för att vara en knutpunkt kommunikationsmässigt och ni kan enkelt ta er till Stockholms alla hörn samtidigt som city finns en cykeltur hemifrån. I närområdet finns både Globen Shopping med dess rika serviceutbud och arenor och bara några minuter hemifrån finns också Gullmarsplan. Konstgjutarvägen är en populär gata belägen intill Grynkvarnsparken och Årstaviken. Det är lätt att förstå att detta område blivit otroligt populärt med tanke på alla de parker och grönområden som omger husen samtidigt som Södermalm är belägen bara över bron, endast tio minuter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Oskarslundsbacken 30, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Oskarslundsbacken 30, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Oskarslundsbacken 30, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Oskarslundsbacken 30

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 795 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/6
6 776 kr/mån
76 422 kr/m²

Lägenheten säljs på ritning! Video på lägenheten finns och kan efterfrågas hos mäklaren. På fantastiska Liljeholmskajen med Mälaren som granne, finns nu denna välplanerade fyra redo att bli din! Ett perfekt hem för både komfort och samvaro. Perfekt planlösning med sociala ytor och uteplats i rogivande läge där varma dagar kan spenderas. För den kräsna är denna bostad rena drömmen, där stilrena och moderna materialval erbjuds. **Tillträdesdag är 2024-08-22** För dig som reser kollektivt har Sjöviksgläntan ett utmärkt startläge. Inom 250 meter ligger både busshållplats och tvärbanestation. Knutpunkten Liljeholmen med t-bana och fler busslinjer ligger en tvärbanestation bort åt ena hållet. En station med tvärbanan åt andra hållet ligger pendeltågsstationen Årstaberg. Längs Liljeholmskajen hittar du skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. Alldeles intill Sjöviksgläntan hittar du Årstaskogens naturreservat med flera motionsspår, utegym och en vacker promenadväg längs strandkanten. Södermalms utbud av restauranger, caféer och butiker är bara en promenad eller cykeltur bort. Dit tar du dig enkelt med hissen från Sjöviksvägen och vidare över Årstabron. Läs mer hos JM: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksglantan/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Astrakangatan 84, Hässelby Gård, Stockholms kommun

Astrakangatan 84

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
73 m²
3 rum
5 690 kr/mån
30 068 kr/m²

Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning! Välplanerad och ljus gavellägenhet med inglasad uteplats i söderläge. Uteplatsen blir som ett extra rum och förlänger säsongen så att man kan sitta ute och njuta från vår till höst. Trevligt vardagsrum som ligger i halvöppen planlösning mot kök och med fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna uteplatsen i bästa solläge. Stor matplats med plats för 8-10 personer i anslutning till generöst fönsterparti i burspråk som badar i ljus. Sovrummen är placerade i lugnt och ostört läge mot föreningens innergård. Mycket barnvänligt område nära grundskola och förskola. I närområdet finns flera idrottsanläggningar; sporthallar, tennis- och golfbanor. Inom cykelavstånd finner vi flera härliga badplatser och båtklubbar och med en kort promenad nås Hässelby Gård med all tänkbar service och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Fregattvägen 66, Gröndal, Stockholms kommun

Fregattvägen 66

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
2 609 kr/mån
64 634 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Nu finns chansen att förvärva en mycket välplanerad bostad med möjlighet att sätta sin egna prägel på! Här möts du av en bostad med genomgående originaldetaljer och moderna inslag. Låt kreativiteten flöda och använd din fantasi och lekfullhet i både kulör och detalj för att sätta din egna prägel på bostaden. Bostadens sociala planlösning ger utrymme för större sammankomster när middagar eller fest vankas. Från vardagsrummet möts du av en mysiga balkongen som vetter i ett trevligt soligt läge. Vidare bjuder bostaden på ett stilfullt kök med plats för matbord samt ett badrum som är under renovering. Möjlighet finns att göra ett separat sovrum om så önskas. Lägenheten är belägen i ett trevligt och barnvänligt område, med en grönskande omgivning som ger känslan av att bo i en egen liten oas. På Fregattvägen bord du centralt i Gröndal med närhet till flertalet butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Mälaren och mysiga Vinterviken ligger en kort promenad från bostaden och möjliggör till härliga promenader, fikapauser och joggingrundor. Kommunikationerna är goda där både buss och tvärbana finns samt vägnätet som du lätt ansluter dig till för den som är bilburen. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Navigationsvägen 6, Norra Kopparmora, Värmdö kommun

Navigationsvägen 6

Fritidshus
Norra Kopparmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
84 + 19 m²
6 rum
1 858 m² tomt

Underbar fritidsfastighet med härliga stora gräsytor med fruktträd, bär och buskar med endast fem minuters promenad till badstrand, båtbryggor och busshållplats. Njut dessutom av indraget och betalt kommunalt V/A. Generös byggrätt gäller i området och medger utbyggnation till 160 kvm så huset går att bygga ut på flera olika sätt. Ljuvlig inhägnad tomt med kombination av berg, gräs och natur. En av de finaste tomterna i området. Som fastighetsägare har du också förtur till båtplats vid Kopparmora Båtklubb som ligger med en kort promenad bort. Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Oskarslundsbacken 28, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 28

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/6
5 632 kr/mån
73 688 kr/m²

Lägenheten säljs på ritning! På fantastiska Liljeholmskajen med Mälaren som granne, finns nu denna välplanerade trea redo att bli din! Ett perfekt hem för både komfort och samvaro. Perfekt planlösning med sociala ytor och balkong i rogivande läge där varma dagar kan spenderas. För den kräsna är denna bostad rena drömmen och erbjuder stilrena och moderna materialval. **Tillträdesdag är 2024-08-13** - Externt förråd i källarplan - Härlig balkong! - Parkettgolv ek chalk, 3-stav - Perfekt läge! - Garage i huset! För dig som reser kollektivt har Sjöviksgläntan ett utmärkt startläge. Inom 250 meter ligger både busshållplats och tvärbanestation. Knutpunkten Liljeholmen med t-bana och fler busslinjer ligger en tvärbanestation bort åt ena hållet. En station med tvärbanan åt andra hållet ligger pendeltågsstationen Årstaberg. Längs Liljeholmskajen hittar du skolor, restauranger, butiker och härliga gångstråk utmed vattnet. Alldeles intill Sjöviksgläntan hittar du Årstaskogens naturreservat med flera motionsspår, utegym och en vacker promenadväg längs strandkanten. Södermalms utbud av restauranger, caféer och butiker är bara en promenad eller cykeltur bort. Dit tar du dig enkelt med hissen från Sjöviksvägen och vidare över Årstabron. Läs mer hos JM: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksglantan/

  • Balkong
  • Hiss
Bastuhagsvägen 55, Stureby, Stockholms kommun

Bastuhagsvägen 55

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
1 985 kr/mån
75 862 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket stilfull etta med stor och rymlig uteplats! Lägenheten är genomgående toppmodern och erbjuder alla dess bekvämligheter som kan tänkas önskas i en bostad. Mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg i hallen och väldisponerade kvadratmeter i övriga ytor av lägenheten. I allrum ryms både soffgrupp och säng och här nås även utgång till bostadens uteplats där man kan avnjuta en varm sommarkväll i härligt sällskap! Här bor du i en stabil förening där juridisk person kan godkännas efter samtliga styrelsemedlemmars godkännande. Närhet till kommunikationer via tunnelbanans gröna linje och serviceutbud med både matbutiker, caféer och restauranger. Runt om bostaden finns gott om härliga naturområden med vacker grönska. Varmt välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Hästhagen 3, Hästhagen, Botkyrka kommun

Hästhagen 3

Tomt
Hästhagen, Botkyrka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
2 995 m² tomt

Varmt välkommen till en fastighet belägen 30 m över vatten med underbar utsikt över åkrar och Kaggfjärden. En underbar idyll där man kan andas in den friska luften när som helst! Naturen med allt vad den har att erbjuda är ens närmsta granne. Hästar, hagar, sjöar och underbara svampställen präglar detta fantastiska område. Fastigheten ligger utanför planlagt område och omfattas av strandskydd. Eventuella ansökningar om bygglov kommer att prövas mot kommunens översiktsplan. En magisk miljö som måste upplevas på plats. Välkommen med din intresseanmälan! Allmänt om området Välkommen till detta grönskande område! Hästhagen ligger i Grödinge och här är naturen ens närmsta granne. Hästar, hagar, sjöar och underbara svampställen präglar detta fantastiska område. Här bor man i en underbar idyll och kan andas den friska luften när som helst! I området finns närhet till hästhagar och stall, underbara promenadstråk med rogivande natur och fina sjöar. Här finns närhet till sandstränder, bad och fina strövområden tex på Sörmlandsleden. Närservice Tullinge, Tumba Haninge, Nynäshamn och Södertälje erbjuder bra utbud av kommersiell service. Shopping, restauranger, butiker, caféer och annat. Buss till och från Tumba går i området. Övrigt Eldtomta café är beläget ca 1 km från fastigheten och närmsta förskola ligger inom 2 km avstånd För den som älskar att rida finns här närhet till stall Wiad, en anläggning som erbjuder stora hagar, ridhus, utebana, gräsbana samt regelbundna träningar. För den med båt finns ca 1 km från fastigheten Grödinge båtklubb med plats för ca 300 båtar.

  • Plus

Visar alla 21