Mäklare Louise Chruzander

Louise Chruzander

Om mig

Tydlighet, transparens och snabb återkoppling är mina tre viktigaste byggstenar vid förmedling av bostäder. Jag är med dig i hela affären och arbetar hårt för att mina kunder, säljare likväl som köpare, ska känna sig nöjda och trygga genom hela processen. Därför är jag alltid väl påläst och uppdaterad om senaste nytt på marknaden. Att träffa och prata med människor är det roligaste jag vet. Att få förtroendet att hjälpa till vid ert kanske livs största affär är en ära! Jag hoppas vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Eriksgatan 87, Vasastan, Stockholms kommun

Sankt Eriksgatan 87

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 300 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/6
1 263 kr/mån
113 158 kr/m²

Nu saluförs denna stilfulla bostad med perfekt läge invid St:Eriksplan. En väldisponerad bostad med charmiga och välbevarade detaljer från husets byggår 1928. Trots sina 37 kvm känns bostaden rymlig och möjlighet finns att bygga om den till en tvåa. Den mysiga balkongen har ett soligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Samtliga fönster likväl som balkongen vetter mot föreningens innergård och grannfastigheternas vackra takåsar. Föreningen är välskött och skuldfri.

  • Balkong
  • Hiss
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun, bild 2
Hasselbacken 35, Kolvik, Värmdö kommun, bild 3

Hasselbacken 35

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
155 m²
6 rum
2 739 m² tomt

Varmt välkomna till Hasselbacken 35. På en lugn återvändsgata i Kolvik hittar ni denna fina fastighet med utsikt över sjön. Villans 155 kvadratmeter är bra planerade i två plan med två rymliga klädkammare och två badrum samt en WC. Entréplan har en luftig, social planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Genom de väl tilltagna altandörrarna når du uteplatsen och njuter av en storslagen utsikt året om. Nedre plan inrymmer även WC, sovrum, klädkammare samt tvättstuga. På övre plan möts du av ett trevligt allrum med fransk balkong, två barnrum, badrum samt ett master bedroom med tillhörande badrum och klädkammare. Fastigheten har generös byggrätt, så de som önskar kan välja att bygga ut huset. Den stora altanen ramar vackert in villan. Här finns bastu och gott om plats för både matgrupp och loungemöbler, samtliga har en fantastisk vy. Tomten har färdigställts med hjälp av en trädgårdsarkitekt. Den välplanerade uppfarten smälter vackert samman med sluttningen ner mot sjön där naturens charm är bevarad. För de som önskar finns gott om utrymme för att bygga pool. Den lummiga tomten passar perfekt för lek och bus för de små, men även för de stora barnen. Utöver huvudbyggnaden finns även ett 55kvm stort gästhus som passar perfekt för uthyrning eller generationsboende. Skogen och dess grönska gör tomten och huset insynsskyddat från grannar. Tomtgränsen går någon meter från Hemmestaträskets strandlinje, där du kan bada hela året. Kanalen som ligger en bit bort förbinder sjön med havet och den närbelägna Torsbyfjärden. En kort promenad bort ligger områdets fina havsbad med båtklubb, sandstrand och mysiga strövområden. Som medlem i vägföreningen har du förtur till båtplats vid Kolviks brygga. Här bor du centralt i Kolvik med närhet till skolor och förskolor, matbutiker, naturområden, stränder och flera båthamnar. Här finns även bussar som tar dig till Slussen, Gustavsberg och Nacka.

  • Premium
Atterbomsvägen 30, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Atterbomsvägen 30

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 278 kr/mån
78 333 kr/m²

Välkommen till denna fina och trivsamma tvåa med härlig utsikt över Essingeöarna på charmiga Atterbomsvägen. Lägenhetens 51 kvadratmeter är mycket väl planerade och har ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Kvadratmetrarna är verkligen optimalt utnyttjade där man i hallen har bra avhängningsmöjligheter samt ingång till badrum, det stora köket erbjuder gott om plats för matbord samt bra arbetsytor. Från vardagsrummet når du det mysiga sovrummet och den mysiga balkongen med härligt solläge och milslång utsikt över Stockholm och glittrande vatten. Här finns en bevarad 30-tals charm i både kök och vardagsrum med vacker fiskbensparkett och bra takhöjd. Skuldfri och trivsam förening med gemensam takterrass med utemöbler och grill. Fredhäll erbjuder närhet till all tänkbar service, restauranger, caféer och mysiga promenadstråk. Utöver det finns populära badklippor och bra kommunikationer. En bostad som måste upplevas, välkommen till Atterbomsvägen! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grev Magnigatan 17B, Östermalm, Stockholms kommun

Grev Magnigatan 17B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 000 000 kr
62 + 11 m²
2 rum
vån 5/5
2 855 kr/mån
161 290 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkomna till denna unika vindsvåning på attraktiva Grev Magnigatan. Våningen har högt i tak, fina synliga takbjälkar, öppen spis och en rymlig terrass i solläge med utsikt över Östermalms takåsar. I sovrummet finns det plats för stor dubbelsäng samt byrå, extra sovplats finns även i sovloftet ovanför badrummet. Allrummet erbjuder stora sociala ytor, fönster i två väderstreck samt i taket vilket ger ett enormt fint ljusinsläpp. Här finns det plats för både TV-del samt matsalsdel, här finner du också utgång till takterrassen, perfekt för att avnjuta en trevlig middag i kvällssolen. Här bor du intill Stockholms paradgata Strandvägen som erbjuder ett brett utbud av restauranger och promenadstråk. Närhet även till Djurgården, Karlaplan och Gärdets sportfält. Kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4