Mäklare Louise Chruzander

Louise Chruzander

Om mig

Tydlighet, transparens och snabb återkoppling är mina tre viktigaste byggstenar vid förmedling av bostäder. Jag är med dig i hela affären och arbetar hårt för att mina kunder, säljare likväl som köpare, ska känna sig nöjda och trygga genom hela processen. Därför är jag alltid väl påläst och uppdaterad om senaste nytt på marknaden. Att träffa och prata med människor är det roligaste jag vet. Att få förtroendet att hjälpa till vid ert kanske livs största affär är en ära! Jag hoppas vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Polhemsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Polhemsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 300 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/6
2 529 kr/mån
108 163 kr/m²

Varmt välkommen till Polhemsgatan 6 på Kungsholmen i Stockholm och denna pittoreska tvåa på 49 kvadrat. Lägenheten är väldigt bra planerad, rummen känns rymliga och ljusinsläppet är generöst. Stora fönster, högt i tak och underbara dubbeldörrar ut till balkongen gör att du lätt får känslan av att du lika gärna skulle kunna befinna dig i Paris. I hallen finns gott om plats för skor och ytterkläder/accessoarer. Här finns även WC. Det stilfulla köket bjuder på bra arbetsytor, gott om förvaring och en barbänk- perfekt för vardagens frukost. Vardagsrummet har ett vackert ljusinsläpp från det stora fönstret med sina djupa fönsternischer. Här finns plats för soffgrupp och matbord samt en vacker och praktisk platsbyggd hylla. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, även här finns en vacker, praktiskt platsbyggd hylla. Från sovrummet når du badrummet med dusch och handfat- allt mycket smakfullt renoverat. Från sovrummet finns utgång till den underbara balkongen som vetter mot innergården genom de vackra dubbeldörrarna i glas. Polhemsgatan 6 ligger i en attraktiv och centralt område känt för sin blandning av stadspuls och närhet till natur. Gatan sträcker sig genom ett lugnt bostadskvarter, där moderna lägenheter och charmiga sekelskifteshus möts. Området erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, samtidigt som det finns gröna parker som Kronobergsparken och Rålambshovsparken inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till både tunnelbana och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm. Med sin närhet till Norr Mälarstrand och trevliga promenadstråk, blir Polhemsgatan 6 en plats där man får det bästa av både stadsliv och avkoppling. Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Svedbergsplan 6, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Svedbergsplan 6, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 2
Svedbergsplan 6, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 3

Svedbergsplan 6

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 200 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
2 986 kr/mån
82 353 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla mini-trea belägen i attraktiva Marieberg på Kungsholmen! Här möts du av en smart planerad bostad som erbjuder både funktion och estetik. Lägenheten präglas av välbevarade 40-talsdetaljer, vackra trägolv och eleganta snickerier, vilket skapar en tidlös känsla. Det helkaklade badrummet är smakfullt renoverat och utrustat med moderna bekvämligheter. Köket imponerar med sina stilrena materialval och smarta förvaringslösningar – perfekt för matälskare och hemmakockar. Stora fönster släpper in ett generöst ljus och bjuder på en trivsam vy över omgivningarna, vilket ger bostaden en lugn och harmonisk atmosfär. Svedbergsplan 6 ligger i ett av Kungsholmens mest eftertraktade områden, Marieberg, som bjuder på både lugn och närhet till stadens puls. Här bor du med närhet till vatten, grönområden och cityliv, vilket skapar en perfekt balans mellan avslappnat boende och en aktiv livsstil. Området kring Svedbergsplan präglas av vackra 40-talsfastigheter, breda trottoarer och grönskande omgivningar. Du har Mariebergsparken runt hörnet, där du kan njuta av härliga promenader eller picknickar, och på bara några minuter når du Rålambshovsparken med dess livfulla utbud av aktiviteter och badmöjligheter vid Smedsuddsbadet. Läget erbjuder även närhet till Norr Mälarstrands vackra strandpromenad, som sträcker sig hela vägen in till Stadshuset. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, med både buss och tunnelbana som snabbt tar dig till Stockholms innerstad. Dessutom finns ett bra utbud av service och bekvämligheter i området – matbutiker, mysiga caféer, restauranger samt Västermalmsgallerian med sitt rika shoppingutbud på gångavstånd. Svedbergsplan 6 erbjuder en idealisk boendemiljö för den som söker det bästa av storstadsliv kombinerat med grönska och lugn. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2