Mäklare Helen Larsson

Helen Larsson

Om mig

Jag får saker att hända! Med lång erfarenhet av att förmedla bostadsrätter i innerstan men även villor och lägenheter utanför tullarna lägger jag fortfarande lika mycket energi på varje försäljning. Just din försäljning skall få alla förutsättningar för att bli den bästa. Mina kunder säger att jag är ambitiös, positiv, noggrann och kunnig. Jag älskar mitt jobb och jag ger mig inte förrän både säljare och köpare är lika nöjda. Jag har varit mäklare i 17 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Lönnviksvägen 57

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
4 740 m² tomt

PRISSÄNKT - 6,5 milj. ACCEPTERAT PRIS! Nu säljs denna fantastiska tomt om 4.740 kvm med sjöutsikt och möjlighet för sandstrand och brygga nedanför. Tomten är förberedd för att bygga ett hus uppe på höjden med magisk utsikt över Hovgårdsfjärden i Mälaren. Man har tagit ner massor av träd och höjt upp marken. Det finns även ett bygglov för det vackra huset som syns på bilderna. Detta hus är möjligt att få en separat offert på. Tomten säljs idag i befintligt skick.

  • Premium
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 2
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 3

Tureholmsvägen 149

Tomt
Skå, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 950 000 kr
2 025 m² tomt

Vill ni skapa ert drömboende på denna fantastiska tomt i bästa solläge? Vacker slingrande landsväg genom öppna fält, hästhagar och vackra bebyggelser leder er till denna plana tomt med fantastisk sjöutsikt. Bygglov har funnits för Villa JAZZ (se bilder) på ca 300 kvm. Ritningar samt projektering går att överta/köpa från säljarna. Vackra Färingsö är en av Ekerö öarna som är ett trivsamt område med en kort bilfärd ifrån centrala Ekerö. Vid Skå finns det en trevlig Ica affär och i närheten finns bland annat en trevlig restaurang och Troxhammar golfklubb som har både en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. För den som vill uträtta ärenden kan du ta dig till Ekerö C där matbutiker finns, butiker, blombutiker, gym och flertalet restauranger. En bit ifrån Skå finner man bland annat förskola, skola, kommunikation via buss samt livsmedelsbutik.

  • Premium

Visar alla 2