Mäklare Helen Larsson

Helen Larsson

Om mig

Jag får saker att hända! Med lång erfarenhet av att förmedla bostadsrätter i innerstan men även villor och lägenheter utanför tullarna lägger jag fortfarande lika mycket energi på varje försäljning. Just din försäljning skall få alla förutsättningar för att bli den bästa. Mina kunder säger att jag är ambitiös, positiv, noggrann och kunnig. Jag älskar mitt jobb och jag ger mig inte förrän både säljare och köpare är lika nöjda. Jag har varit mäklare i 17 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värmdövägen 953, Insjön, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15

Värmdövägen 953

Villa
Insjön, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 450 000 kr
172 + 28 m²
7 rum
1 753 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa i idylliska Saltsjö-Boo. Här möts du av en välskött och trevlig villa i ett barnvänligt område med god grannsämja omgiven av vacker natur. Huset har med sina 200 kvm en luftigt planlösning, med en takhöjd upp till nock mellan kök och vardagsrum. Ett mysigt gästhus på höjden av tomten. Huset är fördelat på två våningsplan där man i dagsläget har 7 rymliga rum varav 5 är sovrum där goda förvaringsmöjligheter erbjuds. De båda badrummen som är fördelade på två olika plan är exklusivt inredda varav på nedre planet finns även tillgång till bastu. Huset präglas av stilfulla och moderna materialval som valts med omsorg. Rummen har genomgående fint mörkbetsat ekparkettgolv i hela huset och vattenburen golvvärme. I vardagsrummet på övre plan möts du av en fungerande öppen spis som är angiven av vacker natursten och blir en mysig plats att krypa ihop framför kyligare dagar. Trädgården är lättskött och omgiven av vackra träd samt bergsluttning bakom huset. Tack vare trädgårdens plana yta ger den utrymme till både bus och lek för barnen, men även en kubbturnering för de vuxna. Huset har en balkong och två altaner som samtliga erbjuder soliga väderstreck, där önskat möblemang ryms så som loungegrupper och grillar. Ena altanen som vetter i ett attraktivt sydvästläge har en fjärrstyrd markis för de dagar solen värmer på lite extra och skuggan lockar. På Värmdövägen bor ni lugnt och tryggt med närhet till naturområden, vackra promenadstråk och hav. Under sommartid finns vackra Insjön där badmöjligheter finns, sandstrand och badbrygga med båtplatser. Området är barnvänligt med en fin grannsämja där villaföreningen anordnar kräftfiske varje år. Förutom kräftfiske anordnar villaföreningen även en löpningstävling för barn (Lilleboloppet), midsommarfirande (barnfokuserat) i närheten och har rustat upp badplatsen då föreningen fokuserar på familjerna. Kommunikationerna är mycket goda där närmsta busshållsplats ligger cirka 100 meter från bostaden som tar dig till Slussen inom cirka 20 minuter. Flertalet förskolor och skolor finns vilket är perfekt för familjen med både stora som små barn. För den aktiva familjen finns ett bra föreningsliv med ett brett utbud av aktiviteter. Flera butiker och köpcentrum finns med omnejd från bostaden, bland annat Gustavsberg och Orminge Centrum men även flera matbutiker, apotek och restauranger.

  • Plus
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 2
Tureholmsvägen 149, Skå, Ekerö kommun, bild 3

Tureholmsvägen 149

Tomt
Skå, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 900 000 kr
2 025 m² tomt

Vill ni skapa ert drömboende på denna fantastiska tomt i bästa solläge? Vacker slingrande landsväg genom öppna fält, hästhagar och vackra bebyggelser leder er till denna plana tomt med fantastisk sjöutsikt. Bygglov har funnits för Villa JAZZ (se bilder) på ca 300 kvm. Ritningar samt projektering går att överta/köpa från säljarna. Vackra Färingsö är en av Ekerö öarna som är ett trivsamt område med en kort bilfärd ifrån centrala Ekerö. Vid Skå finns det en trevlig Ica affär och i närheten finns bland annat en trevlig restaurang och Troxhammar golfklubb som har både en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. För den som vill uträtta ärenden kan du ta dig till Ekerö C där matbutiker finns, butiker, blombutiker, gym och flertalet restauranger. En bit ifrån Skå finner man bland annat förskola, skola, kommunikation via buss samt livsmedelsbutik.

  • Premium
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Lönnviksvägen 57, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Lönnviksvägen 57

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
4 740 m² tomt

PRISSÄNKT - 6,5 milj. ACCEPTERAT PRIS! Nu säljs denna fantastiska tomt om 4.740 kvm med sjöutsikt och möjlighet för sandstrand och brygga nedanför. Tomten är förberedd för att bygga ett hus uppe på höjden med magisk utsikt över Hovgårdsfjärden i Mälaren. Man har tagit ner massor av träd och höjt upp marken. Det finns även ett bygglov för det vackra huset som syns på bilderna. Detta hus är möjligt att få en separat offert på. Tomten säljs idag i befintligt skick.

  • Premium
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 2
Blåbärsstigen 14, Gustavsvik, Nacka kommun, bild 3

Blåbärsstigen 14

Villa
Gustavsvik, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
14 900 000 kr
180 + 5 m²
5 rum
1 286 m² tomt

Magnus Ståhl har skapat denna vackra villa på avskilda och populära Blåbärsstigen. Totalt 232 kvm fördelat på huvudbyggnad, gästhus samt garage. Här bor man privat bakom den vita muren. När man kliver in möts man av vackra planteringar, den råa betongen, pool, gräsmatta, gästhus och dubbelgarage. Allt är uttänkt in i minsta detalj där ute möter inne med stora skjutpartier med vacker betonggolv både ute och inne. Det finns en privat takterrass på 100 kvm med sol hela dagen. Hela övervåningen består av ett lyxigt hotellinspirerat Master Bedroom, klädkammare samt ett nyrenoverat badrum från 2024. På entréplan består den privata delen av två sovrum som delar på ett badrum samt en vardagsrumsdel med ett vackert fönsterparti mot grönskan. Socialt kök med köksö och stor matplats med direkt utgång till terrassen med utekök och flera sittgrupper. Gott om förvaring. Groventré med tvättstuga. Vardagsrummet som Magnus väljer att kalla salongen med en vacker braskamin från Spartherm ger den lyxiga känslan som man får i hela huset. Det finns även en gäst-wc med dusch på entréplan. Mysigt gästhus med dusch och wc samt dubbelgarage för den bilintresserade. Arkitektens ord: Projektet består av tre separerade huvudkroppar med var sin funktion. Det första huset är den privata delen med sovrum i två plan. Det andra avskilt med en glassluss och innehåller kök och matplats. På andra våning finns en takterrass med höga väggar utan tak. Den tredje byggnaden är salong och på taket en takterrass med låga väggar där man har utsikt runt om. Mot vägen finns en lång, hög, vit mur. Bakom muren finns en samlande innergård med gästhus och garage. Trädgården är uppbyggd av band av zoner som relaterar till husets former och funktioner. Detta grepp ger ett variationsrikt resultat av olika funktionsytor och platser som hela tiden relaterar till huset och dess inre funktioner och rum. Projektet är mycket skulpturalt och har fasader av lärkträpanel och slipade betonggolv. Blåbärsstigen är en lugn och trevlig återvändsgata omgiven av naturen, med gångavstånd till bussar, förskola och skola. Det är 300 m till förskola (Lär), 1 km till Myrsjöskolan och 1 km till Sågtorpsskolan. Direktbussar till Cityterminalen, Slussen och Gustavsberg ca 400 m bort. Ca 1,5 km till Orminge Centrum med mataffärer, system, apotek, klädaffärer och restauranger. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer 19 april.

  • Premium
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun, bild 2
Ingarö Forsviksklipporna 205, Ingarö, Värmdö kommun, bild 3

Ingarö Forsviksklipporna 205

Villa
Ingarö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 900 000 kr
40 m²
3 rum
6,3 ha tomt

Drömmer du om en egen ö? Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du blickar in mot Saltsjöbaden och Grand Hotel. Det är inte bara en, utan flera öar som tillsammans bildar Ingarö Forsviksklipporna. Det ingår 56.250 kvm vatten. En underbar ö med ett fantastiskt läge i vackraste skärgården med milsvid utsikt över glittrande hav. Du har även nära till fastlandets natur och grönska på Tjällmora, Älgö och andra vackra öar i dess närhet. På den egna ön finns totalt två byggnader, ett hus om cirka 40 kvm samt en gäststuga, cirka 9 kvm, för den som gärna bjuder över gäster under sommarhalvåret. Det finns även en mindre redskapsbod. Huvudbyggnaden har en luftig planlösning som består av kök med matplats, vardagsrum, två mindre sovrum och ett badrum. Från vardagsrummet nås stugans trevliga altan som ligger i ett högt läge som ger maximal utsikt över havet. Här kan du med fördel spendera tidiga mornar och avnjuta en kopp kaffe medan solens strålar värmer. Du kan även skåda magiska solnedgångar där vackra färger målas på himlen. Gäststugan (1988) ligger lite längre ner från huset som rymmer valfritt möblemang och har även en liten uteplats där kafébord med stolar ryms. Här kan du slå sig ner som gäst och njuta av lugnet och lyssna till vågorna samt olika fåglars fågelsång. Fastigheten har en båtbrygga och badbrygga vilket underlättar för gäster som kommer på besök, samt perfekt för badkrukan som bara vill doppa fötterna i vattnet för att svalka sig. På ön finns utrymme att utforska och bra med plats för aktiviteter. Du hittar även badvänliga klippor. För den som vill ha över större sällskap finns gott om utrymme för detta. Är du bilburen och ska utgå från Saltsjöbaden till Forsviksklipporna, går det bra att parkera vid Saltsjöbanans slutstation där det finns en infartsparkering. Några av parkeringarna är för sju dygn. Säljarna har i dagsläget en båtplats (y-bomar) vid KSSS i Saltsjöbaden. Den går att överta och för detta behövs medlemskap i KSSS. Flera alternativ för båtklubbar finns, bland annat Gladans Båtklubb, vars brygga ligger vackert och praktiskt belägen i Pålnäsviken i Saltsjöbaden. Där finns fria p-platser (24 – 72 timmars) på planen vid bryggan, kort gångavstånd till Ringvägens tågstation och c:a 13 NM ut till Nämndöfjärden. Ett annat alternativ är Tyresö Båtklubb som även har flera roliga aktiviteter såsom jollesegling, olika seglartävlingar samt annat skoj. Detsamma hittar du om du utgår ifrån Saltsjöbaden KSSS. Från Nacka kommun: Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt (DP) område. För fastigheten gäller 100 meter strandskydd och därför förbud att uppföra ny byggnad, mm, enligt 7 kap. 15 § miljöbalken. Fastigheten bebyggd med ett fritidshus idag. Det finns bygglov från 1996 för ett fritidshus. Eftersom att fastigheten ligger utanför detaljplanerat område finns inga regler som säger hur stora och vilka byggnader som kan byggas på fastigheten. Detta är ett bedömningsärende och behöver handläggas. Först behöver man strandskyddsdispens och sedan bygglov. Hjärtligt välkomna på visning! INTRESSERAD AV BOSTADEN?

  • Premium
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Grisslingevägen 13L, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Grisslingevägen 13L

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
144 m²
6 rum
vån 3/3
9 351 kr/mån
41 632 kr/m²

Välkommen, till ett modernt och välplanerat parhus byggt 2017 i högt läge! Parhuset består sex rum varav fyra möjliga sovrum, stora härliga sällskapsytor med exklusivt kök, tre badrum samt tvättstuga. Den storslagna entrévåningen har fantastiska stora fönsterpartier som bidrar till ett vackert ljusinsläpp samt ger en känsla av närhet till naturen. En parkeringsplats belägen utanför huset ingår. Tre parkeringsplatser vid gästparkering finns tillgänglig vid behov.

  • Premium
  • Uteplats
Bergmossevägen 7, Holmviksskogen, Värmdö kommun

Bergmossevägen 7

Lägenhet
Holmviksskogen, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/1
5 748 kr/mån
37 022 kr/m²

Villakänsla med egen ingång om totalt ca 105 kvm med uteplats. Inte långt från Gustavsberg, med naturen runt husknuten, möts ni av denna charmiga bostad med villakänsla. Med egen ingång har du en praktisk hall som leder upp till ett rum som ger en punchveranda känsla tack vare fönsterna som vetter i flera väderstreck. En självklar plats att njuta av en riktigt bra bok med en kopp kaffe i handen, medans regnet smattrar utanför eller den första snön faller. Entrén samt "punchverandan" om ca 16 kvm tillhör föreningen men disponeras endast av de boende i denna lägenhet. Större delen av bostaden har renoverats senaste åren. Vidare bjuds du in till en ljus och välplanerad planlösning med tre sovrum där du bland annat når bostadens inglasade veranda som badar i ljus, som blir ett extra rum året om. Köket är utrustat med all utrustning du behöver där plats för stort matbord finns, ett generöst vardagsrum, ett badrum med tvättmöjligheter som underlättarens vardagens bestyr samt en separat toalett. Uteplatsen som nås via entrén blir en självklar plats när sommaren anländer, där du med fördel kan avnjuta en svalkande lemonad eller en aptitretare medan middagen tillagas av värdparet. Bostaden har renoverats där bland annat nya golv lagts, väggar målats och köket fräschats upp med stilfulla materialval. En parkeringsplats ingår. På Bergmossevägen bor du bara ett par hundra meter från busshållplatsen där buss 474 går med täta intervaller in till Slussen. Området erbjuder även trevliga promenadstråk, skogspartier och populära Kvarnsjön. Inom ett par hundra meter finns både Ösbyskolan och Holmviksskogens förskola. Mölnviks centrum ligger inom räckhåll där både restauranger men butiker finns. För ett större utbud ligger Gustavsbergs Hamn och även Värmdö köpcentrum där flertalet större matbutiker finns. Välkomna till en bostad du måste uppleva på plats!

  • Uteplats
Theodor Truls väg 27, Österlen, Ystads kommun
  • Borttagen före visning

Theodor Truls väg 27

Villa
Österlen, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
280 + 12 m²
1,4 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus

Visar alla 8