Vaksalagatan 55

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
21 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1968
Förening
HSB BRF 405 Törnrosen i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 386 kr/mån
Driftkostnad
5 304 kr/år
Pris/m²
56 905 kr/m²

Börjar du studera i höst eller söker du det första egna boendet? Här finns nu möjlighet att bli ägare av en mycket yteffektiv lägenhet med praktiskt sovloft centralt belägen i populära Fålhagen.

Den tilltalande planlösningen bjuder in till hall/pentry med gott om plats för ytterkläder och skor vid väggfast hatthylla samt med förvaring i garderob och linneskåp. Pentryt har klassiska vita skåpluckor med vitt kakel ovanför diskbänken och är utrustat med spis med tre plattor, ugn samt spisfläkt. Vidare in i bostaden möts du av ett ljust rum med ett platsbyggt sovloft som frigör golvyta och gör det möjligt att ha tex en större soffa i rummet eller om du hellre prioriterar en matplats och/eller ett skrivbord för studier. I anslutning till hall/pentry finns en kombinerad kyl/frys samt ytterligare en garderob. Det fina rymliga badrummet är helkaklat och inrett med dusch.

Som boende i HSB Brf 405 Törnrosen har ni tillgång till gemensam tvättstuga med torkrum som kan bokas digitalt och en trevlig gård med utemöbler och grillmöjligheter. I direkt anslutning till gården ligger en mindre park med möjlighet till avkoppling. Föreningen har även tecknat ett gemensamt avtal för bredband och kabel-TV till en kostnad om 190 kr/mån som faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Här bor du centralt med närhet till all tänkbar service i affärshuset Kvarnen vid Vaksala torg, UKK och resecentrum. I närområdet finns även flertalet restauranger, caféer och gym. Gång- och cykelavstånd till city med tillgång till allt som staden har att erbjuda.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Adam Lindh

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Adam Lindh, Mäklarhuset Uppsala
0739141551

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas