Filipstadsbacken 60 - Accepterat pris

Farsta Strand, Stockholms kommun Se på karta

1 900 000 kr

1 790 000 kr +6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30,5 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Adelsö 2
Om föreningen
Avgift
2 311 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
62 295 kr/m²

Hjärtligt välkommen till en mycket vacker, ljus och yteffektiv 1:a. Lägenheten har ett med kanonläge med närhet till natur och kommunikationer. En smakfullt renoverad och välplanerad bostad i en stabil förening där både internet och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Helt enkelt ett perfekt förstaboende. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare ett högt läge med fantastisk utsikt. Allrummet erbjuder goda ytor för både dubbelsäng och soffa med tillhörande tv-möbel och soffbord. Rummet erbjuder även plats för ett matbord.

Centralt läge
Goda kommunikationer
Låg avgift
Närhet till natur

På promenadavstånd finns ett varierat utbud för er som gillar grönska och naturliv. Vid sjön Drevviken finns mysiga promenadstråk och möjlighet till bad vid populära Hökarängsbadet. Här plogas även en bana för skridskoåkning samt längdskidor på vinterhalvåren. I andra änden finner ni en annan mysig sjö - Magelungen. Även här erbjuds ni mysiga promenadstråk, fiske för den som önskar samt bad på sommaren vid Farstabadet. Den som gillar golf bor här nära Ågesta Golfklubb som ligger på andra sidan Magelungen. Här finns även ett trevligt lunchställe, motionsspår, skidspår vintertid samt utegym. Tycker man inte om att springa finns Farsta Idrottshall och simhall. Även Sats och Friskis & Svettis erbjuder trevliga lokaler i Farsta Centrum och i kvarteret finns också Puls & Träning.

I närområdet finner ni gym, tobaksaffär, sushi samt populära burgarhaket Bun Meat Bun. I Farsta Strand finns ett litet centrum med mataffär, pizzeria, kafé och pressbyrå.

I anslutning till Farsta Strand finns mycket goda kommunikationer. Närmast till hands finns pendeltåget inom 5 minuters promenad som tar er till Södra Station på 12 minuter samt T-centralen på 15 minuter eller söderut mot Nynäshamn. Bussar går till Farsta (184), den stannar precis utanför porten, man når Sköndal/Skarpnäck (181), Liljeholmen (165) och Huddinge (742). Du har även gröna linjens tunnelbana som även den tar er in till Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Cherry Tongsan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Cherry Tongsan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
0702702027

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.