Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sköndalsbrovägen 19, Sköndal, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Sköndalsbrovägen 19, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Sköndalsbrovägen 19, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Sköndalsbrovägen 19

Radhus
Sköndal, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
7 495 000 kr
137 + 102 m²
7 rum
285 m² tomt

Välkommen till Sköndalsbrovägen 19 och detta radhus i gavel med två plan och en inredd källare på totalt 249 kvm från tidigt 70- tal. Huset ligger på en friköpt tomt och endast cirka 100 meter från natursköna sjön Dreviken. Huset har idag tre stycken inredda sovrum med möjlighet att skapa totalt 6-8 sovrum vilket skapar en riktigt bra plats för den stora familjen. Här har du även ett varmgarage med plats för 1-2 bilar samt plats för ytterligare bil på uppfart. I källardelen finner du ett större allrum (Gillestuga) samt ett större förråd med stora möjligheter att få till ytterligare sovrum alternativt riktigt bra med förvaringsutrymme. Ett gediget hus med indragen bergvärme samt moderna 3- glasfönster. Kort och gott, ett hus ni inte får missa! Här bor ni i ett utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla och samtidigt nära till city. Framför huset finner ni en mindre stenbelagd altan med plats för utemöbler. Bara ca 100 meter bort finner ni utmärkta kommunikationer med bussar som trafikerar Gullmarsplan samt Hökarängen. Det är också bra bussförbindelser till tunnelbana och pendeltåg i Farsta, som även har ett stort köpcentrum. På gångavstånd finns förskola och skola samt Sköndals centrum med livsmedelsbutik, apotek, bibliotek, frisör, restauranger, läkarmottagning m.m. Vackra Kristinahuset med lunch- och kaffeservering finner ni på promenadavstånd. Sköndal bjuder på närhet till stora naturområden mellan sjöarna Drevviken och Flaten. I närområdet finns även sjön Magelungen med Ågesta friluftsområde som bl a har preparerade skidspår samt Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. På vintern finns en plogad skridskobana på Drevviken direkt nedanför radhusområdet där det också ges möjlighet till härliga skidturer. För sol- och badfantasten är det bara ett stenkast till morgondoppet från bryggan nere vid sjön och det finns flera härliga badplatser på kort promenadavstånd. Eller varför inte ta en stilla tur i en kajak på Drevviken. På cykelavstånd ligger fantastiska Flatenbadet. Här i Sköndal finns det även en tennisbana, en utomhuspool och ett utomhusgym vid sjön.

 • Premium
Molkomsbacken 13, Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 13:45
Molkomsbacken 13, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 13, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 13

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
4 039 kr/mån
31 582 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga lägenhet i genomgående gott skick med stora sociala ytor och väl tilltagna sovrum samt härlig balkong mot grönska. Tack vare lägenhetens läge och stora fönsterpartier i två väderstreck bjuds man på ett riktigt bra ljusinsläpp och en mycket luftig känsla. Går enkelt att göra om till en 4:a med ytterligare ett stort rum med fönster på ett bra sätt! Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Kort och gott ett naturnära område med närhet till Farstabadet, anrika Farsta Gård och Farsta Strandpromenad. Är ni sugen på att spela golf så är det även nära till Ågesta golfklubb och för shopping har ni Farsta centrum med ett flertal stora gallerior med ett riktigt stort utbud av affärer samt torghandel. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg och ett flertal bussförbindelser. Ni hittar även flera förskolor, skolor i området. Här finns allt du kan tänka dig -Närhet till centrum och shopping -Närhet till natur och friluftsliv -Utmärkta kommunikationer

 • Premium
 • Balkong
Värmlandsvägen 339, Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 12:45
Värmlandsvägen 339, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 339, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 339

Radhus
Farsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
3 875 000 kr
74 m²
3 rum
5 835 kr/mån
52 365 kr/m²

Välkommen till Värmlandsvägen 339 och detta fantastiska bostadsrättsradhus i ett lugnt och barnvänligt område med endast några minuters promenad till Farsta Centrum. Huset ligger på en återvändsgata utan genomfartstrafik omgivet av grönska. Det finns en asfalterad uppfart med egen carport med plats för en bil, eluttag och extra förvaringsutrymme i taket. På framsidan finns även ett större och ett mindre förråd, altan och en mindre gräsmatta. Altanen är cirka 11 kvm stor och har ett härligt sydvästligt läge vilket innebär ett bra solläge med eftermiddag och kvällssol. På baksidan finns den stora plana gräsmattan med goda odlings- och lekmöjligheter samt en större altan på cirka 17 kvm. Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och upp till 2,80 meter i takhöjd. Två väl tilltagna sovrum med gott om plats samt ett modernt kök och ett helkaklat badrum med klinker. Med närheten till Farsta centrums serviceutbud med cirka 150 butiker och restauranger inom bekvämt avstånd med promenad till tunnelbanan och flertalet bussar erbjuds ett bekvämt och praktiskt boende. Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även flera gym, en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

 • Premium
 • Uteplats
Lingvägen 225, Hökarängen, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 14:45
Lingvägen 225, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Lingvägen 225, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Lingvägen 225

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
3 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 389 kr/mån
39 375 kr/m²

Välkommen till Lingvägen 225 och denna trevliga bostad med renoverat kök och badrum i modern stil och bra standard. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng samt möbler och ytterligare garderober för den som önskar. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer plats för Tv möbler och ytterligare matbord för den stora familjen om behov finns. Badrum och kök är totalrenoverat och håller idag en modern standard med tidlösa materialval. Bostaden har ett större badrum med wc samt ytterligare en mindre wc. Större delen av bostaden har infällda spotlights i ledbelysning. Balkong i anslutning till matplats i kök finns. I övrigt en mycket ekonomisk stabil förening med låg belåning samt en aktiv styrelse. Föreningen har även gott om parkeringsplatser med ett stort antal el- bilsladdare. Kort och gott, en bostad som erbjuder det mesta i ett barnvänligt område, välkommen att anmäla er till visning! Detta område är en av de mest eftertraktade platserna i området, med ett lugnt och fridfullt läge och vacker natur i närheten. Här finner man charmiga hus och grönskande trädgårdar som inbjuder till rekreation och lek för hela familjen. Här bor ni i den otroligt välskötta Brf. Toppsockret med lugna trevliga omgivningar och närhet till t-bana och Hökarängens centrum. Här finns också närhet till flera skolor, dagis och affärer, vilket gör det till det perfekta stället för den som söker en bekväm livsstil.

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Jönåkersvägen 28, Svedmyra, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 16:45
Jönåkersvägen 28, Svedmyra, Stockholms kommun, bild 2
Jönåkersvägen 28, Svedmyra, Stockholms kommun, bild 3

Jönåkersvägen 28

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
1 495 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/3
1 121 kr/mån
83 056 kr/m²

Välkommen till Jönåkersvägen 18 och denna kvadratsmarta bostad på 2 trappor med fransk balkong i västerläge med kvällssol ut mot lummig baksida. Bra planlösning med trinettkök och fiskbensparkett. En mycket låg månadsavgift i en ekonomisk stabil förening, en perfekt första boende, eller varför inte en övernattningslägenhet i lugna kvarter! Här bor ni i mysiga 50-talskvarter alldeles intill Majroskogen som erbjuder härliga promenadstråk i vacker natur. I närområdet finns ett flertal restauranger och på kort promenad finner ni även Oppundaparken med nybyggt utegym, linbana, konstgräsplan samt klätterställningar. Det är också nära till T-banan vid Svedmyraplan och välsorterade butiken BEA där man utöver ett brett utbud av matvaror även finner allt från målarfärg till fiskelina.

 • Premium
 • Balkong
Hammarögatan 7, Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 15:45
Hammarögatan 7, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Hammarögatan 7, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Hammarögatan 7

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/5
2 849 kr/mån
55 735 kr/m²

Här finner du en av de mest attraktiva lägenheterna på en populär adress i Farsta! På näst högsta våningen, fjärde våningen, finner du denna pärla med ett eftertraktat västerläge vilket innebär att du har eftermiddag och kvällssol. Från den inglasade balkongen på cirka 7-8 kvm har du en utsikt mot lummig baksida vilket ger extra avskildhet och minimal insyn. Här kan du njuta i lugn och ro samtidigt som du befinner dig nära allt som staden har att erbjuda. Lägenheten är helt ny och byggdes 2021 med hög kvalitet på material och design. Du kommer uppskatta den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Med fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus, kan du njuta av den härliga utsikten även från insidan. När du bor på denna adress har du endast cirka 5-10 minuters promenad till Farsta Centrum, där du hittar allt du behöver av shopping och restauranger, och det finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, buss och pendeltåg. För den naturintresserade finns natursköna Farsta Gård och Farsta strandängar. Området är också bra för den som gillar motion då det finns flera promenad- och löprundor i närheten. Sammantaget är det ett utmärkt område för den som vill ha en kombination av stadsliv och naturupplevelser. I lägenheten finner du ett modernt kök som är fullt utrustat med energisnåla vitvaror. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare (kombi). Förvaring finns det gott om med flera garderober samt en större möblerbar hall. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett bekymmersfritt boende i en modern och bekväm livsstil, utan att behöva offra lugnet och närheten till naturen. Här får du det bästa av två världar, så boka en visning idag och upplev allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ågesta broväg 46, Farsta, Stockholms kommun

Ågesta broväg 46

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
2 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/5
3 644 kr/mån
58 023 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Michael Schönning på 070-495 91 03 vid intresse! Modern 2:a på 43 kvm med öppen planlösning och stor balkong i väst i hus med hiss! Välkommen till denna fantastiska 2 rum och kök-lägenhet belägen på en attraktiv adress i Farsta. Med en yta på 43 kvadratmeter och en genomtänkt planlösning är detta det perfekta hemmet för den som söker både komfort och funktionalitet. Lägenheten är belägen på tredje våningen i en välskött fastighet och erbjuder en modern och stilren miljö att kalla sitt eget. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Det öppna vardagsrummet och köket ger en rymlig känsla och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och sociala sammankomster. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen och det bästa av allt är den magnifika balkongen som sträcker sig över hela 7 kvadratmeter. Vardagsrummet är en perfekt plats att koppla av och njuta av ditt eget utrymme. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och underhållningsmöbler. Den moderna designen och de stilrena detaljerna skapar en elegant atmosfär som är perfekt för att umgås med vänner eller bara koppla av med din favoritbok. Det välutrustade köket är en dröm för matlagningsentusiaster. Här finns moderna apparater och gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap och ingredienser. Den smarta layouten gör att du kan tillaga dina måltider på ett effektivt sätt och samtidigt ha gott om utrymme att röra dig runt i. En extra fördel är att badrummet har plats för en tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu mer bekväm. Sovrummet är en lugn oas där du kan varva ner och få en god natts sömn. Det är tillräckligt stort för en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Det stora fönstret släpper in mycket naturligt ljus och ger rummet en ljus och luftig känsla. Badrummet är modernt och stilrent med en fräsch design. Här finns en rymlig dusch, handfat och toalett, samt plats för en tvättmaskin. Den stilfulla inredningen och de fina detaljerna ger badrummet en exklusiv touch och skapar en avslappnande atmosfär. Denna lägenhet har också fördelen av närheten till en mängd bekvämligheter och utmärkta kommunikationsmöjligheter. I närområdet finns det ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och andra nödvändiga serviceinrättningar. Du har också bra tillgång till kollektivtrafik, inklusive tunnelbana och busshållplatser, som tar dig snabbt och enkelt till andra delar av staden. Detta gör det bekvämt att pendla till arbete eller skola och ger dig möjlighet att utforska allt som Stockholm har att erbjuda. Farsta är känt för sin vackra natur och grönområden. Här kan du njuta av promenader och cykelturer i närheten av sjöar och skogar. Det finns också flera parker där du kan ta en picknick eller bara koppla av. För sportentusiaster finns det möjlighet att utöva olika aktiviteter som golf och fiske i området.

 • Balkong
 • Hiss
Torsbygatan 28, Farsta, Stockholms kommun

Torsbygatan 28

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
2 225 000 kr
58,5 m²
2 rum
4 013 kr/mån
38 034 kr/m²

Välkommen till Torsbygatan 28 och denna fantastiska 2-rumslägenhet om 58,5 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har ljusa och trivsamma utrymmen som ger en luftig och öppen känsla. Köket är utformat med omsorg och erbjuder funktionell förvaring samt utrymme för matlagning och måltider. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt möbler för den som önskar. Helkaklat badrum med klinker i modern design. Det bästa av allt är dock det omgivande området. Farsta är känt för sin harmoniska mix av gröna parker, närservice och utmärkta kommunikationer. Här har du närheten till allt du behöver – från livsmedelsbutiker till caféer och restauranger. Med tunnelbanestationen bara en kort promenad bort har du enkel tillgång till centrala Stockholm och dess omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder Torsbygatan 28 en unik chans att leva livet i en bekväm och elegant lägenhet omgiven av en livfull stadsmiljö.

 • Hiss

Visar alla 8