Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skrakgränd 1, Fagersjö, Stockholms kommun

Skrakgränd 1

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

3 775 000 kr

122 m²

5 rum

6 781 kr/mån

30 943 kr/m²

Välkommen till Skrakgränd 1 och denna lägenhet på totalt 122 kvm fördelat på 5 rum varav 4 sovrum där 1 av sovrummen idag nyttjas till matrum i anslutning till vardagsrum. Går med relativt enkla medel att skapa ytterligare ett sovrum vilket då innebär att du kan få en 6:a med totalt 5 sovrum. Här möts du av en imponerande etagebostad med 2 separata ingångar och bevarade originaldetaljer som ger en känsla av karaktär och charm. De vackra spegeldörrarna till vardagsrum och kök samt det praktfulla marmorgolvet i den stora hallen är bara några exempel på de unika detaljer som ger denna bostad sin speciella atmosfär. Bostaden bjuder in till ljus och rymd med sina generösa fönster som släpper in det naturliga ljuset och erbjuder en magnifik utsikt över det grönskande området i Fagersjö och den vackra sjön Magelungen. Vardagsrummet är både ljust och trivsamt med stora fönster som skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme för soffgrupp och TV-möbel. I anslutning till vardagsrummet finner du den rymliga matsalen som utan problem rymmer upp till 12-14 matgäster. Dess flexibilitet gör det möjligt att enkelt omvandla matsalen till ett extra sovrum om så önskas. Denna bostad sträcker sig över två plan och erbjuder totalt 4 rum, varav 3-4 sovrum, samt 2 toaletter och 1 badrum. Här finns tillräckligt med utrymme för hela familjen eller för att skapa arbetsrum eller hobbyrum efter behov. Området Fagersjö är välkänt för sin barnvänliga miljö, där genomfartstrafik inte stör, och beläget endast några minuters promenad från sjön Magelungen. Här kan man njuta av bad, grillning eller fiske med fiskekort, och under vintermånaderna erbjuds en plogad skridskobana för vinterglädje. I närheten finner du även Ågesta friluftsområde, som har upplysta motionsspår och utegym. För den som är intresserad av golf eller hästar finns det även en golfbana och häststall i området. Dessutom finns flera förskolor, en grundskola och en matbutik i närheten för bekvämlighetens skull. God gemenskap är en viktig del av samhörigheten i detta område, med en samfällighet som ordnar gemensamma fester, städdagar och traditionell majbrasa vid sjön. Här kan du bo intill naturen samtidigt som du har närhet till centrala bekvämligheter och goda kommunikationer. Med bra bussförbindelser till Älvsjö, Farsta Centrum och Högdalen tar det bara cirka 20 minuter med bil till Stockholm City. Denna unika bostad erbjuder en perfekt kombination av karaktär, bekvämlighet och naturnärhet. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Skrakgränd 1.

 • Balkong
 • Hiss
Getfotsvägen 11, Gubbängen, Stockholms kommun
Getfotsvägen 11, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Getfotsvägen 11, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Getfotsvägen 11

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

2 995 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 703 kr/mån

47 165 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet i Farsta - Gubbängen är en pärla du inte vill missa! Med sina 2 rum och en yta på 63,5 kvm erbjuder den både komfort och stil. Det bästa av allt är att den är totalrenoverad och håller en hög standard med exklusiva materialval i varje detalj. Denna moderna lägenhet har verkligen blivit förvandlad till något extraordinärt. Belägen i en gavel ger den ett extra ljusinsläpp och en känsla av rymd. Du kommer omedelbart att bli imponerad av det öppna och välkomnande vardagsrummet där köket smidigt integreras. Här kan du enkelt umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat eller kopplar av efter en lång dag. Den eleganta ekparketten ger en värme och en känsla av exklusivitet till varje rum. Inget har lämnats åt slumpen när det gäller materialvalen i denna lägenhet. Här har man valt exklusiva och moderna material som höjer standarden ännu mer. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den generösa balkongen. Här kan du njuta av utomhuslivet och ta in frisk luft medan du njuter av en morgonkaffe eller avslappnade kvällar. Balkongen erbjuder tillräckligt med utrymme för att inreda med utemöbler och skapa en trevlig utomhusmiljö. Bostaden ligger på lugn gata med endast några minuters promenad till Gubbängens centrum med all den närservice som behövs, intill centrum återfinns stora Gubbängsfältet, utmärkt för promenader, rekreation, cirkus och stora loppisdagar. I närområdet finns teater, idrottsplats, simhallar och gym, white-guide caféer och mysiga kvarterskrogar. I området finns också ett flertal skolor bl.a Gubbängens grundskola och Engelska skolan (grundskola) varav den närmsta, Lövlunda (förskola), ligger lite längre upp på gatan. Här stannar tunnelbanans gröna linje och på ca 12 minuter är du på söder och har tillgång till SOFOs mysiga kvarter, åt andra hållet två stationer bort finner man Farsta Centrum, där du hittar ett stort köpcentrum med bl.a. ICA Kvantum. Cykelavstånd till natur- och grönområden samt flera trevliga badplatser som exempelvis härliga Drevviken eller Magelungen för ett sommardopp.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skrattmåsvägen 18, Fagersjö, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 12:45
Skrattmåsvägen 18, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Skrattmåsvägen 18, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Skrattmåsvägen 18

Radhus
Fagersjö, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

4 495 000 kr

118 m²

5 rum

234 m² tomt

Accepterat Pris! 2- plans radhus med idag totalt 5 rum varav 4 sovrum och möjlighet att dela av det stora vardagsrummet till ett extra sovrum vilket då kan bli totalt 5 sovrum. Huset ligger vid en återvändsgränd och har stora gräsytor precis vid tomtgränsen ut mot baksidan av huset. Friköpt tomt! Här ingår även en garageplats samt parkering för ytterligare en bil med parkeringsplats utomhus och samfälligheten installerar just nu även el- bils laddare. Huset är på totalt 118 + 12 kvm och från huset är det en kort promenad till badplats. Ett hus med visst renoveringsbehov där du finner en hel del väl bevardade originaldetaljer! Radhusen runt omkring Skrattmåsvägen och i området är mycket barnvänliga, omtyckta och populära då området är beläget utan genomfartstrafik och endast några minuters promenad ned till sjön Magelungen. Här kan man bada, grilla eller fiska med fiskekort och vintertid finns en plogad skridskobana. I närheten finns Ågesta friluftsområde med upplyst motionsspår samt utegym. Här finns även en golfbana samt häststall. I övrigt finns ett flertal förskolor samt en grundskola och matbutik i området. Bra bussförbindelser till Älvsjö, Farsta Centrum samt Högdalen och endast cirka 20 minuter med bil in till Stockholm City. I övrigt en samfällighet med god gemenskap som anordnar gemensamma fester, städdagar samt majbrasa nere vid sjön. Här bor man intill naturen med ett centralt läge och goda kommunikationer samt Fagersjöskolan, parkleken Måsen samt ett flertal förskolor runt hörnet.

 • Premium
Munstycksvägen 3, Hökarängen, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Munstycksvägen 3

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

3 995 000 kr

91 m²

4 rum

6 279 kr/mån

43 901 kr/m²

Belägen med fritt läge i modern fastighet från 2015 finner denna väldisponerade lägenhet med öppen planlösning och stor balkong. Påkostat kök med stenskivor i öppen planlösning med vardagsrummet erbjuder ett härligt socialt utrymme tillsammans med 3 bra sovrum. Läget är lugnt och fint med närhet till Hökarängens centrum med service och kommunikationer. Ett stenkast ifrån bostaden finner ni även populära Martinskolan. Hökarängen ligger ca 5 km ifrån Stockholm och här bor idag ca 9500 invånare. Stadsdelen uppfördes med start 1945 och är idag klassat som ett av stadens kulturhistoriskt värdefulla områden. Hökarängens centrum är ett av Stockholms äldsta och otroligt charmigt med sin kullerstensbelagda gågata, välsorterad mataffär, små lokala butiker, restauranger och bageri. Här finns också det lokala bryggeriet Pang Pang samt Hökis Thai för den som gillar mat och dryck. I området finns ett stort antal offentliga konstverk, bl.a. Ernst Billgrens skulptur ”Kyrka” som Stockholm stad gav till kronprinsessan Victoria i morgongåva 2010. Hökarängen har även en konsthall samt ett flertal fina parklekar såsom Starrmyran och Fagerlidsparken med plaskdamm på sommaren. I Hökarängen finns en mycket väl utbyggd barnomsorg med ett flertal förskolor samt hela 4 grundskolor i området. För den som vill motionera finns här också ett trevligt elljusspår. Kommunikationer sker enklast med tunnelbanans gröna linje som tar er in till stan på ca 20 minuter. Vi brinner naturligtvis lite extra för just Hökarängen då vi själva har vårt kontor här. Ni finner oss på Stadsbudsvägen 3.

 • Balkong
 • Hiss
Molkomsbacken 19, Farsta centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Molkomsbacken 19

Lägenhet
Farsta centrum, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

2 295 000 kr

62 m²

2 rum

2 988 kr/mån

37 016 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med stor balkong mot skogsparti och oslagbart läge med närhet till kommunikationer samt centrum. Idag disponeras bostaden som en trea men är ursprungligen en tvåa. På endast någon minuts promenad når ni Farsta centrum med stort utbud av butiker, restauranger samt vårdcentral m.m. Här finns även torghandel med blommor, frukt och grönt. Här finns mycket goda kommunikationer med bussar mot Haninge, Sköndal och Liljeholmen samt tunnelbana. I Farsta Strand finns även pendeltåget som tar er söderut till Nynäshamn samt mot Stockholm C och vidare norrut. Det går även flertalet bussar mot Sköndal, Skarpnäck (181) och Huddinge (742). På promenadavstånd finns ett varierat utbud för er som gillar grönska och naturliv. Vid sjön Drevviken finns mysiga promenadstråk och möjlighet till bad vid populära Hökarängsbadet. Här plogas även en bana för skridskoåkning samt längdskidor på vinterhalvåren. I andra änden av Farsta finner ni en annan mysig sjö - Magelungen. Även här erbjuds ni mysiga promenadstråk, fiske för den som önskar samt bad på sommaren vid Farstabadet. Den som gillar golf bor här nära Ågesta Golfklubb som ligger på andra sidan Magelungen. Här finns även ett trevligt lunchställe, motionsspår, skidspår vintertid samt ute gym. Tycker man inte om att springa finns Farsta Idrottshall och simhall. Även Sats och Friskis och Svettis erbjuder trevliga lokaler i Farsta Centrum och i kvarteret finns Puls & Träning. Info samt bilder kommer att uppdateras löpande.

 • Plus
 • Balkong
Havsörnsvägen 8 - ACCEPTERAT PRIS, Fagersjö, Stockholms kommun

Havsörnsvägen 8 - ACCEPTERAT PRIS

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

2 995 000 kr

121 m²

5 rum

11 360 kr/mån

24 752 kr/m²

Välkommen till denna unika och fantastiska bostad högst upp i byggnaden på åttonde våningen som sträcker sig över 2 våningar och bjuder på en magnifik sjöutsikt som tar andan ur dig. Denna bostad erbjuder en underbar livsstil i en av de mest eftertraktade områdena. Med 121 kvm fördelade på 5-rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och njuta av bekvämt boende. Denna fantastiska bostad har totalt fem rum, varav fyra av dem är rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för hela familjen och gäster. Det finns också två separata toaletter, en på varje våning. Dessutom finns det ett rymligt badrum och har allt du behöver för att koppla av och njuta av en avkopplande stund i badkaret eller duschen. Köket är bevarat i sin ursprungliga form, vilket ger en genuin charm som är svår att motstå. Här finner du allt du behöver för att skapa fantastiska matupplevelser och bjuda in till minnesvärda middagar med nära och kära. Detta är verkligen ett kök där man kan få utlopp för sin kreativitet och laga härliga måltider. På den övre våningen i denna fantastiska bostad finner du en toalett, en rymlig klädkammare och två bekväma sovrum som gör vistelsen så bekväm som möjligt. Detta är verkligen en bekväm lösning som gör att du har allt du behöver på ett och samma ställe. Den öppna planlösningen ger en rymlig och välkomnande atmosfär. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus som sprider sig genom hela lägenheten och ger en känsla av rymd. Bostaden har ett fantastiskt läge med närhet till Magelungen sjön och en underbar sjöutsikt som gör att du känner dig en med naturen. Utsikten är en riktig dröm som får dig att slappna av och koppla av efter en lång dag på jobbet. Från bostaden har du möjlighet att se soluppgången och solnedgången varje dag och du kommer aldrig att tröttna på den fantastiska utsikten. Lägenheten är belägen i en populär del av Farsta, nära Lidl, vilket gör det enkelt att handla mat och andra nödvändigheter. Området har en trevlig och välkomnande atmosfär, med många parker och grönområden där du kan ta en promenad eller njuta av en picknick i solen. Farsta Centrum ligger också i närheten och erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Transportmässigt är området mycket bra anslutet till centrala Stockholm med tåg, buss eller tunnelbana. Det tar bara cirka 15 minuter att nå Stockholm City från Farsta Station, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller utforska staden. Denna lägenhet är verkligen en pärla som måste upplevas på plats. Här finns möjlighet att skapa minnen som varar livet ut och njuta av en fantastisk livsstil i en av de mest eftertraktade områdena. Låt denna bostad bli din drömhem och upplev allt vad den fantastiska sjöutsikten har att erbjuda. Missa inte chansen att äga en av de mest exklusiva bostäderna på marknaden idag. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Malmköpingsvägen 47, Örby, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Malmköpingsvägen 47

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

1 495 000 kr

28 m²

1 rum

2 190 kr/mån

53 393 kr/m²

I utkanten av Örbys trevliga villakvarter finner ni denna charmiga och välskötta 40-talsbyggnad. Brf. Kamaxeln 1 erbjuder sina medlemmar ett boende med tillgång till trädgård, uteplats med grill samt p-platser. Just denna lägenhet erbjuder ett charmigt boende med högt i tak, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar i genomgående gott skick. Här bor ni med närhet till bussar som tar er dit ni vill, tex har ni endast 5 minuter till Älvsjö där ni kan ta er vidare med pendeln in till stan. Det är också nära till både mataffärer samt annan service.

 • Plus

Visar alla 7