Risslersgatan 21B

Frösön, Östersunds kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,2 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
BRF Fritzhem
Om föreningen
Avgift
2 065 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
22 585 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta i ostört läge på centrala Frösön. Här utnyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt och inget rum känns för litet. Låg avgift där både bredband, kabel-tv och den fasta kostnaden för el ingår. Perfekt för dig som är student, om du drömmer om din första bostad eller om du behöver en övernattningslägenhet.

Bostaden är genomgående bra planerad och här välkomnas du in i hall med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Stort badrum med dusch, wc, skåp, handfat och spegel. I bostadens hjärta ligger det sociala vardagsrummet med plats för soffhäng. I anslutning till vardagsrummet ligger en rymlig och mysig sovalkov. Charmigt kök med gott om förvaring i över och underskåp samt goda förberedningsytor. Köket är perfekt planerat med matplats vid fönster.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. I föreningen finner du ett uthyrningsrum som passar perfekt för övernattande gäster och dessutom bastu och relax att njuta av. Här bor du med lugnt läge och perfekt närhet till livsmedelsaffär, Storsjöns strand, Frösö båthamn och skidåkning vid Gustavsbergsbacken. Dessutom naturnära med vandringsstråk på och runt Frösöberget, skidspår samt gym på bekvämt avstånd. Att promenera till citypulsen och allt vad centrala Östersund har att erbjuda tar inte många minuter. Goda bussförbindelser och fina cykelvägar till Östersunds centrum, Mittuniversitet och flera gymnasieskolor.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Linda Nilsson

Bjurfors Östersund
Mäklare Linda Nilsson, Bjurfors Östersund
072 – 539 93 01