Vasallgatan 5B

Funkabo, Kalmar kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
Riksbyggen BRF Talldungen
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 534 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
18 289 kr/m²

På populärt och trivsamt läge finns nu chansen att förvärva denna kvadratsmarta och stilrena etta belägen på andra våningen. Alltigenom möts vi av den ljusa och enhetliga interiören som på ett fint sätt samspelar med det vackra ljusinsläppet som gör att vi trivs direkt när vi kliver in i bostaden.

Vi välkomnas av den luftiga hallen som fungerar som bostadens hjärta, där vi når samtliga av lägenhetens rum ifrån. Köket är optimalt planerat och är utrustat med allt vad som krävs för att laga en härlig middag till familj och vänner, här finns också plats för en matgrupp om 4 personer. Allrummet är rymligt med plats för större soffmöblemang, här finns också den praktiska sovalkoven belägen med plats för större säng. Från allrummet når vi också den charmiga franska balkongen som vetter mot innergården och som vi gärna öppnar upp under sommarens varma dagar. Bostaden bjuder dessutom på ett helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

Här bor vi med direkt närhet till natur, grönområden och hav, både Skälby och området runt Svinö gör att möjligheterna till promenader i naturen är många. En cykeltur in till centrum görs med lätthet genom vacker miljö på knappa 10 minuter. Samtidigt ligger service och kommunikationer runt knuten. Förskola och skola finns i kvarteret, helt enkelt ett område att trivas i.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Alva Ryder

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Alva Ryder, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
0737455987

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.