Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun
  • Lör 14 sep kl 12:00
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun, bild 2
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun, bild 3

Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2)

Övrigt
Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 249 000 kr
70,5 m²
70 m² tomt

DROP-IN, kika förbi den 14 september mellan 12:00-14:00 och få information om etapp 2 av Smart Yta i Kalmar. Vi bjuder på lunch, varmt välkommen! Smart Yta har tagit beslut om att påbörja byggnationen av ytterligare 18 lokaler i Kalmar. Byggnaden är beställd och inflytt planeras äga rum kvartal 4, 2024. Var smart du också och äg en friköpt lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen är ca 70,5 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den uppförs som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det förbereds även för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster samt dörr med fönster mot baksidan, vilket bidrar till ökat ljusinsläpp i lokalen. Väggarna isoleras naturligtvis . Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Nyproduktion
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Fredriksskanstorget 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
5 242 kr/mån
38 250 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrätt om två rum och kök på 58 kvm på populära Fredriksskans! Bostaden är ljus med moderna materialval, stor social yta i vardagsrum och balkong i söderläge med vacker utsikt in mot innegården. Förutom stilrent boende finner du även alla bekvämligheter så som tvättmaskin och diskmaskin för att göra din vardag smidigare. Bostadens smakfulla stil i kombination med dess bekvämligheter innebär att du helt enkelt bara kan flytta in och trivas direkt, utan att behöva tänka på renoveringar eller förändringar! Bostaden erbjuder ett modernt och exklusivt kök som imponerar med generösa bänkytor och utmärkta förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och skapa en fridfull oas för avkoppling. Det stora vardagsrummet är perfekt för både avslappnade kvällar framför TV:n och middagar med nära och kära. Här finns gott om plats för såväl soffan som matbordet. Här finner du även utgång till balkongen som öppnar upp till ett förlängt vardagsrum under härliga vår och sommardagar. Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett med moderna och eleganta detaljer. Här finns en rymlig dusch samt en praktisk tvättmaskin som gör vardagen lite enklare. På Fredriksskans bor du centralt med promenadavstånd till det mesta. Här finner du närhet till stadens centrum, restauranger, havet och allmänna kommunikationer. Passa på att förvärva denna fantastiska bostad och njut av det bästa som Fredriksskans har att erbjuda! Kontakta oss redan idag för mer information och visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 16B, Malmen, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Nygatan 16B, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Nygatan 16B, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Nygatan 16B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 300 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 261 kr/mån
37 705 kr/m²

Välkommen till ditt nästa drömhem på Malmen i en vacker J Fred Olsson fastighet. Denna charmiga 2:a är en dröm för dig som söker en perfekt kombination av modernitet och charm. Lägenheten är i toppskick med stilfulla detaljer i form av generös takhöjd, fantastiska snickeridetaljer, vackra plankgolv, en kakelugn (eldningsbar), vackra fönsterpartier samt ljusa ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. Det här är ett hem där nuvarande ägare vid renoveringen tänkt till och inte lämnat något åt slumpen utan varje yta har nyttjats maximalt. Dessutom är det här ett komplett hem med alla bekvämligheter i maskinell utrustning, genomgående smart förvaring och en härlig lyxig hotellkänsla. Den mysiga innegården bjuder in till avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en kvällsgrillning i trevligt sällskap. Med närhet till allt från trendiga restauranger och caféer till grönområden och shopping har du allt du behöver inom räckhåll. Här har du möjlighet att komma hem till din egen oas mitt i stadspulsen. Välkommen hem till denna pärla på Malmen!

  • Premium
Stamvägen 33, Djurängen, Kalmar kommun
  • Lör 10 aug kl 12:30
Stamvägen 33, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Stamvägen 33, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Stamvägen 33

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
2 691 kr/mån
23 750 kr/m²

En lägenhet för dig som vill ha ett bekvämt liv i växande område med närhet till det mesta. Den här fräscha bostaden, som var färdig för inflyttning 2018, ligger på promenadavstånd från busshållplats (där bussarna numera går rätt ofta) och skola plus att du med lätthet tar cykeln till matbutik, shopping i Hansa city och inte minst cykelbron till fotbollsarenan där dramatiken växer varje gång KFF har hemmamatch. Dessutom är den nya cykelvägen som leder in till stan färdigställd, så nu kan man verkligen se hur stadsdelen var tänkt att se ut från början; här står de rejäla lägenhetshusen granne med villor, radhus och bostadsrätter på västra sidan av Djurängsvägen och för barnen har man byggt en fin lekplats för rörelse i vardagen. Som om inte det vore nog har du också nära till Skälby med motionsspår, discgolf, grillplatser, midsommarfirande och mycket annat som ger livskvalitet och känslan av närhet till naturen. Efter att hissen tagit dig från markplan upp till andra våningen välkomnas du direkt av en ljus och välkomnande inredning som genomsyrar hela lägenheten. Köket är från Vedum och utrustat med kvalitativa vitvaror från Electrolux. Här finns alla förutsättningar för att laga en god middag och bjuda in vänner och familj för umgänge. I direkt anslutning till köket finns allrummet där du får plats med ett större möblemang eller säng - nuvarande ägare har i dagsläget gjort om den rymliga klädkammaren till sovalkov, vilket funkar utmärkt. Badrummet är vackert inrett med kakel och klinkers samt egna tvättmöjligheter tack vare den kombinerade tvätt- och torkmaskinen, allt för att göra vardagen enklare och smidigare. Den generösa balkongen får du inte missa! Från för- till sensommar fångar du lätt solens strålar hela dagen och låter dem värma dig när du kopplar av hemma. Om du vill ha en bostad som kombinerar stilren design med moderna bekvämligheter, då är Stamvägen 33 bostaden för dig! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötvägen 58, Smedby, Kalmar kommun
  • Tis 13 aug kl 17:30
Lötvägen 58, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Lötvägen 58, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Lötvägen 58

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 949 kr/mån
9 938 kr/m²

Ljus och helrenoverad 3:a med en särskilt härlig sommarkänsla med egen uteplats på loftgången. Hela lägenheten är modernt och medvetet renoverad med bland annat kök, badrum, ytskikt och smart teknik - färdigt att flytta in direkt! Med två generösa sovrum och ett rymligt vardagsrum samt en bra planlösning i köket upplevs lägenheten som social och faktiskt lite större än vad kvadratmeterna visar. Starta dagen med härlig kopp kaffe och lite vitamin D i soluppgången, ta sedan en härlig promenad eller löprunda i naturen runt hörnet medan barnen sparkar boll på multiplanen eller sätter kroppen i rörelse på någon av lekplatserna i närheten. Efter en sväng till centrala Kalmar (med bussen kanske?) blir det dags att handla mat på den lokala matbutiken och givetvis används grillplatsen i området flitigt - läge att lära känna de trevliga grannarna? Föreningen har dessutom ordnat med gym, bastu och lokal för uthyrning, så här lämnas inte mycket övrigt att önska! Köket är tillräckligt stort för att släkt och vänner ska kunna avnjuta middagen tillsammans och för dig som vill ta det lugnt och hämta energi på kvällen är vardagsrummet den naturliga samlingsplatsen - varför inte poppa popcorn och starta en film? Smedby är en liten "stad" i sig själv där du har nära till förskola, skola, pizzeria, matbutik, frisör, ja nästan allt som behövs i vardagen. Söker du ett prisvärt boende på bekvämt avstånd från centrala Kalmar och med närhet till naturen? Då är det här en lägenhet som du bör komma och titta på! Kontakta mäklaren för ytterligare information. Välkommen!

  • Premium
Bragegatan 27B, Kalmar, Kalmar kommun
Bragegatan 27B, Kalmar, Kalmar kommun, bild 2
Bragegatan 27B, Kalmar, Kalmar kommun, bild 3

Bragegatan 27B

Lägenhet
Kalmar, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 751 kr/mån
21 405 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen på attraktiva Söder! Här bor du med gångavstånd till både badplats, skola/förskola, mataffär och samtidigt med närhet till city och alla dess bekvämligheter. Lägenheten har en ljus och luftig planlösning som är lätt att inreda. Köket har generösa ytor och plats för ett matbord, idealiskt för matlagning och umgänge! En av höjdpunkterna är den inbjudande balkongen, där du kan njuta av en kopp kaffe och utsikt över de mysiga omgivningarna. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet för dig som söker en bekväm och trivsam bostad med en härlig balkong. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Parkgatan 22, Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun
  • Sön 18 aug kl 12:00
Parkgatan 22, Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun, bild 2
Parkgatan 22, Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun, bild 3

Parkgatan 22

Villa
Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 475 000 kr
106 + 60 m²
5 rum
1 401 m² tomt

Mitt på Parkgatan i centrala Mönsterås finns ett av områdets finaste och mest välskötta hus. Med tre sovrum, vackert vardagsrum, socialt kök, altan åt både söder och väster och en ovanligt fin källare är denna modernt renoverade 50-talsvilla färdig att flytta in i direkt. På den lättskötta tomten finns gott om plats för hela familjen och bilarna ryms enkelt både i garaget och den stora, asfalterade uppfarten. Mitt i Mönsterås! Med promenadavstånd till matbutik, hamnen, idrottsplats, torget med caféet och mycket annat lämnar läget inte mycket övrigt att önska. Kort sagt: Ett hus för den kräsna köparen! Kontakta mäklaren för ytterligare information. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Nabovägen 13, Tvärskog, Kalmar kommun

Nabovägen 13

Villa
Tvärskog, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 750 000 kr
114 + 46 m²
5 rum
1 098 m² tomt

Rymlig villa med många rum på hörntomt i Tvärskog, 20 minuter från centrala Kalmar. Här har det bott en familj som ville flera rum, så man har utnyttjat en del av förrådet samt delat av ett större rum till två. Om du inte är i behov av så många rum, är det relativt enkelt att återställa till den ursprungliga planlösningen med tre sovrum. Huset har renoverats flitigt genom åren med bland annat nytt tak, nya fönster, målad fasad och ytskikt. Riktigt goda nyheter för dig som inte vill börja med så tunga ändringar. Boka in dig på visning redan idag. Välkommen !

  • Uteplats
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Runvägen 11A

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
13 514 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och charmig bostad som ligger högst upp i huset helt insynsskyddad. Detta genomgående hem om två rum och kök bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, otrolig potential och gårdsvänd balkong i soligt läge. De 55,5 kvadratmetrarna disponeras över härliga sällskapsytor i såväl rymligt kök som stort och trivsamt vardagsrum samt ett lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum. Vi välkomnas av en öppen och luftig hall samt kapprum med goda avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober. Bostadens badrum är utrustat med rymlig dusch, WC och kommod. Fortsätter vi kommer vi till bostadens ena sovrum som är ljust och trivsamt, även här finns goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi bostadens kök som är utrustat med spis, köksfläkt och kyl/frys. Här finns även plats för matbord om ca 4 personer. Sovrummet gränsar mellan kök och vardagsrum, i skönt norrläge. Från hallen når vi även det trivsamma vardagsrummet med vacker välbevarad parkett och ljusinsläpp från den inglasade balkongen. Här finns plats för soffgrupp och middagsbord för de större härliga middagarna med nära och kära. Från vardagsrummet når vi bostadens pärla, den inglasade balkongen i perfekt söderläge som fungerar som ett extrarum redan från vårkanten till senare höst. Med närhet till skön natur, god service i form av Berga centrum med ICA Supermarket, hälsocentral, tandläkare och gym så bor vi på perfekt läge. Även når vi Hansa City som är beläget på kort cykelavstånd. Kommunikationerna in till centrala Kalmar är mycket goda, med buss från Norra vägen, ett stenkast bort. Nära till förskolor, skola och lekplatser. Detta är helt enkelt ett område att trivas i! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Röda Gatan 8D, Berga, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Röda Gatan 8D, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Röda Gatan 8D, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Röda Gatan 8D

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
775 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 928 kr/mån
11 481 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna välskötta och trivsamma bostad om 67 kvm med härliga grönområden och fantastiska Norrlidsbadet som granne! Du välkomnas av en ljus och fräsch bostad när du kommer innanför tröskeln i det som kan komma att bli ditt nya hem. Hemkänslan infinner sig direkt. Här disponeras kvadratmeterna på de rätta ställena, i denna välplanerade tvåa finns bra förvaring, rymligt sovrum, stort vardagsrum samt väl tilltaget kök som bjuder till umgänge. I hallen välkomnas du av gott om plats och i anslutning finner du även det trevliga badrummet. Köket är verkligen något extra, fylld med massor av detaljer, en så smidig sak som griffeltavlan på väggen, en fantastisk fondtapet och ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort och härligt och verkligen ett rum att trivas i - här finns plats för både soffgrupp, läshörna eller kontorsdel. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen. Här finns det möjlighet att umgås, slappna av och njuta av tidig vår och sen höst. Bostadens egna oas! Bostadsrättsföreningen Arkaden, tidigare Kalmarhus 19, är en omtyckt förening som ligger centralt i Berga. Här erbjuds du flera grönområden runt knuten, grillmöjligheter och lekplatser. Goda kommunikationer in till Kalmar City, samt både skola och förskola på nära avstånd. Fin natur runt knuten och havet på gångavstånd! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Törnbotten 113, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Törnbotten 113, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Törnbotten 113, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Törnbotten 113

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 995 000 kr
87 + 22 m²
4 rum
1 270 m² tomt

I ett attraktivt läge på ”Solen och vindarnas ö” byggs nu ett unikt Öländskt semesterparadis, ritat av Red-Dot -och Swedish Design Award-vinnande arkitekten M. Rutensköld. Här bor man lugnt och lantligt nära naturen och ändå nära till kommunikationer och all service mindre än 10 minuter bort. Fastigheten förkroppsligar svensk lantlig romantik med utsikt över hagar, i ett insynsskyddat söderläge, omgivet av stenmur och med mittlandsskogens naturreservat strax intill. Vill man bo lantligt med närhet till Kalmar och Färjestaden är detta det perfekta läget. Huset är byggt i trä med en vitriolbehandlad fasad (som kommer att gråna med tiden). Husets entré ligger på södersidan av huset och för att komma dit passerar man mellan de två huskropparna som sammanbinds av ett tak, ett tema som återfinns i de traditionella Öländska radbyarna. De två huskropparna utgörs av ett bostadshus och en komplementbyggnad (som säljs oinredd) och som kan nyttjas som förråd, ateljé, gästhus eller ett extra sovrum till ett tonårsbarn. Den totala levnadsytan är 109 m2 (87 m2 + 22 m2). Från ”mellanrummet” mellan husen, har man fri sikt till trädgården och vidare mot hagar och Mittlandsskogen dvs. norra Europas största sammanhängande ädellövskogsområde. En stor terrass binder samman de båda husen på södersidan. Det finns flera utgångar ut på den generösa terrassen med gott om plats för utevistelse och trappor leder ner till trädgården. Ett plank skyddar uteplatsen på gaveln för insyn från vägen. 2 p-platser anläggs i anslutning till husets östra sida. Interiören i huset är ljus med fina nordiska material och det är högt i tak (ca 5 m på högsta punkt). Naturligt ljus kommer in från alla väderssträck och ger fina utblickar och siktlinjer. Över det platsbyggda köket, badrummet och sovrummen finns ett generöst loft med två fönster mot norr och öst. Planlösningen och rumsligheten är smart och estetiskt utformad med varje m2 maximalt utnyttjad. Totalt finns tre sovrum (inräknat loftet ) och då loftet är stort kan det dessutom delas av till ett ytterligare utrymme, tex ett hemmakontor. Det löper en ”kattvind” längs med hela loftet för extra förvaring. Centralt i vardagsrummet finns en kamin placerad, både för ekonomisk uppvärmning och trivselvärme vintertid. Köket ligger i anslutning till det stora allrummet men avskärmas av en köksö, vilket ger köket lite avskildhet. Det arkitektritade huset är klassat som fritidshus i bygglovet, men byggs med året-runt-standard gällande såväl isolervärde, energi och funktionalitet. I bygglovet ingår dessutom rätten att uppföra ett komplementhus på 40 m2 (se placering på situationsplanen), som kan byggas i samband med bostadshuset, eller senare om man önskar vänta (obs tillval). Gällande omgivningen är det åtta minuters bilfärd in till Färjestadens köpcentrum, hamn, strand och caféer. Med fastigheten som bas får köparen sitt eget semesterparadis och kan åtnjuta Ölands alla 55 stränder. Böda Sand på Öland t ex. är en av Sveriges allra finaste och bästa stränder. Till dig som letar boende på Solen och vindarnas Ö, välkommen till fastigheten Törnbotten 1:24. Tomten säljes separat med villkor om beviljat bygglov, samt att teckna entreprenadavtal med en av säljaren anvisad entreprenör. Acceptpris för det arkitektritade huset inklusive tomt är 3.995.000 kr varav 850.000 kr av den summan avser tomten. Färdigbeställandeförsäkring och slutbesiktning tillkommer och tecknas sedvanligt separat av köparen. Exempelbilder på huset som kan uppföras återfinns i bildspel samt bifogade ritningar (se dokument).

  • Premium
  • Uteplats
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun, bild 2
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun, bild 3

Östra Dampegatan 40

Tomt
Rockneby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
575 000 kr
1 292 m² tomt

Nu finns här möjlighet att förvärva en tomt alldeles i utkanten av Rockneby samhälle. Nära till skola och affär men lugnt och vackert beläget med stora fält bredvid! Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! Rocknebyskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. I Rockneby finner vi även äldreboende, bibliotek, brandstation, livsmedelsbutik, bensinstation, restauranger och café, allaktivitetshus, fotbollsförening, utegym, utomhusrink samt flera lekplatser. Goda kommunikationsmöjligheter både till Kalmar och Mönsterås/Oskarshamn. Samåkningsparkering, cykelställ och busshållplats vid E22:an. • Läs igenom samtliga dokument rörande fastigheten under "Dokument" längre ner på hemsidan. •Se under dokument för de särskilda villkor som säljaren satt upp vid köp av villatomt av Kalmar kommun.

  • Premium
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 12

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/5
2 496 kr/mån
29 688 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR! DEN HÄR BOSTADEN ÄR RABATTERAD MED 325 000 KRONOR. Bostadens nya pris är 950 000 kr och framgår av annonsen. Med hiss direkt från markplan når vi denna kvadratsmarta etta på trivsamt läge. Bostaden bjuder på alltigenom enhetlig och ljus interiör samt vackert parkettgolv som skapar ett modernt och tidlöst intryck. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderob och städskåp. I direkt anslutning når vi det stilrena och välutrustade köket som går i social och öppen planlösning med allrummet med plats för möblemang. Härifrån når vi också den härliga balkongen som bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner. Från det luftiga allrummet når vi dessutom den lite mer privata delen av bostaden med plats för säng, tack vare den smarta avdelaren. Här finns även gott om plats med förvaring i garderober och linneskåp. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Här bor vi på bra läge med närhet till allt som vardagen kräver såsom välsorterade livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och grönskande omgivningar. Lägg därtill smidig access till E22 för den som behöver använda bilen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stenmursvägen 84, Smedby, Kalmar kommun
Stenmursvägen 84, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Stenmursvägen 84, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Stenmursvägen 84

Tomt
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
650 000 kr
1 274 m² tomt

Tillfälle för dig att förvärva en av 11 obebyggda tomter i etapp 3 i Jakobsberg i Smedby! Ett familjevänligt område under tillväxt där din husdröm kan bli verklighet. I de första etapperna är husen i stor utsträckning uppbyggda och inflyttade. Titta på bilderna för tydlighet kring vilka tomter som är aktuella och deras olika prissättning. Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till all nödvändig service. I Smedby finns bl.a. Smedbyskolan F-9, folkhögskola, vårdcentral, affär, pizzeria, gym, tennisbana, padelbana, sporthall och fotbollsplaner. Till Kalmar tar vi oss enkelt med tåg, buss, bil eller cykel. Möjligheterna är många och valfriheten stor med tanke på att man får bygga med valfri husleverantör eller i helt egen regi! Som köpare till tomten ska bygglov ha sökts och fått laga kraft inom 6 månader från köpet. Byggnaden ska vara färdigställd inom ytterligare 24 månader från tillträdet. Fastigheten får under denna tid inte heller överlåtas utan särskilt medgivande ifrån Kalmar Kommun. Kommunalt Vatten & Avlopp ingår i tomtpriset. Detaljplanen tillåter bebyggelse i 1- eller 2-plan och max 220 kvm/fastighet får bebyggas. Högsta byggnadshöjden är 8 m. VIKTIGT – se till att ni tar del av detaljplanen med tillhörande bilagor och säkerställer att ni förstår innehållet. Om du är intresserad av att gå vidare i processen och köpa tomten är det viktigt att ta del av följande information: • Läs igenom samtliga filer som finns sparade under "Dokument". Inklusive informationsbroschyren om att köpa villatomt.

  • Premium
Vasallgatan 3D, Funkabo, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug kl 19:00
Vasallgatan 3D, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Vasallgatan 3D, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Vasallgatan 3D

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
675 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
11 345 kr/m²

Nu är det läge att köpa en 2:a i Funkabo! Den här lägenheten kommer med ett visst behov av förbättring, men några saker kan inte ändra: - Huset ligger längst öster i området, så det är riktigt nära till Svensknabben och Tllhagsskolan - Cykelvägar till centrala "staun" alldeles i närheten plus promenadstråk runt Lindöfjärden - Balkongen i västerläge skojar man inte bort, här är det sol och värme som gäller! - Välskött förening som ständigt arbetar med att göra boendemiljön riktigt bra Kort sagt: ett riktigt bra köp i trevligt område. Passa på, boka in dig på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Lilla Bruatorp 202, Söderåkra Centralt, Torsås kommun
  • Tor 8 aug kl 18:00
Lilla Bruatorp 202, Söderåkra Centralt, Torsås kommun, bild 2
Lilla Bruatorp 202, Söderåkra Centralt, Torsås kommun, bild 3

Lilla Bruatorp 202

Villa
Söderåkra Centralt, Torsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 475 000 kr
210 + 20 m²
8 rum
4 685 m² tomt

Om det är någon gång du ska stanna upp och titta på bilderna i en annons - då är det nu! Känslan i den här trädgården är meditativ och inspirerande utan att för den skull kännas överdådig: hela tomten har skötts om med varsam hand och det finns gott om frukter, bär och vackra blommor som tillsammans ger ett ordentligt skrovmål till våra pollinerare - en bra förutsättning för ett rikt naturliv. Fastigheten ligger ostört längs lantliga vägar på promenadavstånd från Söderåkra kyrka (du kan till och med sitta på balkongen och betrakta blänket från kyrktuppen, om det hade funnits en), så det är både långt bort och nära till den här vackra villan. Uppfört någon gång i slutet av 1800-talet har boningshuset genomgått ett flertal renoveringar och nu är det dags för nästa generation att sätta sitt märke inför framtiden. Huset är välmående, men såklart finns det möjlighet att med gott samvete sätta tänderna i interiören, det perfekta köpet för er som vill skapa ert hem i vacker miljö där det svåraste redan är klart: trädgården. Boka in dig på visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Parkgatan 12, Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun

Parkgatan 12

Villa
Centrala Mönsterås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 995 000 kr
295 + 130 m²
9 rum
2 431 m² tomt

Alldeles intill den lilla parken vid Prästkullen, på själva höjden står den och hälsar välkommen, den stora ljusa villan som ramas in av grönska och fågelsång. Många rum på de två planen plus hel källare gör det här till en plats som passar den stora familjen med önskan om att bo i en pampig 30-talsvilla till ett rimligt pris. Eller varför inte dig som behöver plats och rum till företaget? När du kommer på visning, så ta med din fantasi och dina planer - här kan många drömmar förverkligas! Byggnaden har genom åren huserat ett antal prästfamiljer och det går nästan att höra ekot från svunna tiders middagar och pianospel när man samlade släkt, vänner och församlingsmedlemmar för trevlig samvaro på entréplan. Det ges såklart utrymmer för avkoppling på balkongen där fågelsången finns som ett ackompanjemang från träden alldeles intill. 2017 köptes fastigheten av Mönsterås kommun för att driva delar av sin verksamhet i vad som då måste setts som en av de trevligaste arbetsplatserna man kan ha. Gästerna och prästerna lär ha anlänt till huset genom ekallén som börjar precis där Älgerumsvägen möter Parkgatan. Varför inte komma till visningen samma väg, även om det inte är häst och vagn som är det troligaste transportmedlet? Varudeklarerat är den mest omfattande lösningen för besiktning och försäkring och erbjuder dig som köpare ett skydd i tio år - trygghet på riktigt och helt unikt! Läs mer i besiktningsprotokollet under "Dokument". Boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun
  • Tis 13 aug kl 17:30
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 52C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 750 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/3
6 670 kr/mån
19 509 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna etagevåning på Kungsgårdsvägen 52C som erbjuder det där lilla extra. Ett modernt boende byggt 2018 om två plan som alltigenom genomsyras av en genomtänkt planlösning och stilrena materialval. När du stiger in i hallen så slås du av den fina rymd som bostaden har att erbjuda, en öppen planlösning och fönster i tre väderstreck som inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp och som tillsammans skapar en luftig atmosfär. Attribut som stilfullhet, genomgående ekparkett, vita väggar samt närheten till grönskan är ord som kännetecknar denna bostad. Köket är modernt och praktiskt, utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ytor för stora sällskap och här finns gott om plats för sociala middagar och mysiga hemmakvällar. Som pricken över i:et går du härifrån rakt ut till bostadens stora härliga balkong. En plats att slå sig ner på och njuta av kvarterets lummiga, grönskande omgivningar. Från hallen tar du trappan upp till ovanvåningen till den mer privata delen av bostaden. Här finner du två rymliga sovrum och vackra takkupor som ger ovanvåningen dess speciella karaktär. Ovanvåningen erbjuder gott om förvaring i samtliga tre klädkammare samt ytterligare garderober. Ditt nya hem ligger i ett barnvänligt område, skyddat från biltrafik och med närhet till såväl natur och service som förskolor, skolor och kommunikationer. Missa inte chansen - kontakta ansvarig mäklare för visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs väg 27H

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
2 868 kr/mån
37 375 kr/m²

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 29! Här, på andra våningen har du nu möjlighet att köpa en av de bästa 2:orna som Norrgård har att erbjuda. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt och i bostadens 40 kvadratmeter finns alla förutsättningar för att du ska bo riktigt bra. Får du förmånen att bo här kan jag lova att uteplatsen, där du kan njuta av härlig morgon samt eftermiddags- och kvällssol, kommer bli en favorit. Här kan du slå dig ner efter dagens stress med en kopp kaffe eller te och njuta av utsikten och solens sista värmande strålar. Väl inne i bostaden möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat, påkostat och rymligt badrum med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett ljust, öppet och socialt kök/vardagsrum med stora fönster. Sovrummet erbjuder en avskild och lugn plats för allra bästa sömn. På Erik Dahlbergs väg bor du med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Restauranger, caféer, matbutiker, gym, Universitetet och Kalmars stadskärna. Föreningen har även en stor gemensam grillplats som bidrar till god sammanhållning i föreningen. Här kan du bjuda alla dina vänner för långa grillkvällar. Området har bra kommunikationer och du behöver inte gå långt för att ta dig till närmaste grönområde. Hör av dig till mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun
  • Tis 13 aug kl 17:30
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Jakobsbergsvägen 3

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 895 000 kr
95 m²
3 rum

Varmt välkomna till Jakobsbergsvägen i Smedby! Här har Smålandsvillan låtit uppföra fyra "Villa Kalmar" med garage som nu står redo för nya ägare att flytta in i! Det första huset på gatan är nu prissänkt till 3 490 000 kr! Entréplanet är färdigställt och består av två sovrum, allrum, kök, badrum och tvättstuga/groventré. Allt är stilrent färgsatt och materialvalen är fina. Övre plan kan rymma tre sovrum, allrum och badrum men planeras och verkställs av nästa ägare. Offert på detta finns hos ansvarig fastighetsmäklare. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. I detta hus finns frånluftsvärmepump och solceller redan på plats. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Dessutom ger flera banker bättre villkor om husen klarar energiklass B vilket denna villa gör. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! I samhället finner vi bl.a. Smedbyskolan F-9, folkhögskola, vårdcentral, affär, pizzeria, gym, tennisbana, padelbana, sporthall och fotbollsplaner. Till Kalmar tar vi oss enkelt med tåg, buss, bil eller cykel. Konceptet Flyttklart är precis vad det heter: handplockade hus med väl vald inredning och utrustning, placerade på utvalda tomter runt om i Sverige. Bara att flytta in och njuta av huslivet. När du väljer ett Flyttklart hus köper du hela huslivet i ett färdigt paket. Precis som på begagnatmarknaden – men med den viktiga skillnaden att allt är nytt och bara ditt från start. Du behöver inte fundera på några renoveringar, eller något underhåll, på lång tid framöver. Och att ett nybyggt hus dessutom är ett energisnålt sådant är verkligen ingen nackdel det heller. https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/flyttklart/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vickleby 148B, Vickleby, Mörbylånga kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Vickleby 148B, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 2
Vickleby 148B, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 3

Vickleby 148B

Fritidshus
Vickleby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 750 000 kr
90 + 70 m²
3 rum
430 m² tomt

Välkommen till "Solen och vindarnas ö" och den ursprungliga kyrkskolan i Vickleby. Vill man finna ett unikt sommar- eller heltidsbonde med närhet till Ölands 55 stränder är detta det perfekta läget. Byggnaden uppfördes 1894, byggdes ut på 1920-talet och fick nytt liv på 1960-talet när formgivaren Carl Malmsten etablerade sin idag världsberömda konsthantverksskola Capellagården i byn. Kyrkskolan var under många år Capellagårdens utställningslokal, men sedan 2010 har fastigheten med hjälp av den Red-Dot -och Swedish Design Award-vinnande arkitekten M. Rutensköld genomgått en omsorgsfull renovering där ursprungsbyggnaden blivit omgjord till ett parhus och sedermera är indelad i två självständiga fastigheter. Här erbjuds nu parhusets västra del med en väl insynsskyddad innergård, belägen högt uppe på landborgen, på randen mot Unescos världsarv Alvaret. Entréplan i huset spänner om 90 kvm boyta i ett plan uppvärmt med luft/luftvärme, en väl fungerande gjutjärnkamin, samt golvvärme i det nyrenoverade badrummet som även fungerar som tvättstuga med dubbla handfat, dusch, tvätt- och torktumlare. Ytterligare ca. 40 kvm inredd levnadsyta finner man en trappa ner, uppvärmd med ytterligare en luft/luftvärmepump. För närvarande används den inredda källarvåningen som ateljé/designstudio (men som naturligtvis kan nyttjas som ett stort sovrum, eller enkelt avdelas i två mindre). Det finns därutöver ett förråd med historiska kalkstensväggar- och golv, om ca. 30 kvm i källardelen. Den arkitektritade bostaden erbjuder en fin balans mellan gammalt och nytt i ett spännande möte mellan tradition och modern design. Den öppna planlösningen erbjuder mjuka zoner snarare än slutna rum. Ett öppet kök med en generös matplats, ett vardagsrum med eldstad och en integrerad bokhylla/spaljé som naturlig rumsavdelare, ett litet hemmakontor på den andra sidan och ett bibliotek med läsfåtölj i en skyddat hörn. Här återfinns också ett japanskt väggmotiv (originalmålningen som sedermera blev ett textilmönster från Capellagården). Master bedroom återfinns på en skyddad plattform, ett trappsteg upp (med söderläge). Gästrummet är helt avgränsat och vetter mot innegården. Det finns också ett sovloft (med plats för 140 cm dubbelsäng), med en underliggande walk-in-closet. Även utvändigt präglas miljön av dynamiska zoner, som samverkar till att skapa flera olika rumsligheter av tomtytan. Här återfinns såväl kalkstensytor, skiffer, trädäck och en lättskött, precis lagom stor gräsmatta. För den som önskar odla finns gott om plats för planteringslådor. Här finns också ett inglasat uterum, mot en putsad hjärtvägg i sten som tillför en tyngd till rummets lätta transparens. Denna stenvägg utgör också ett funktionellt insynsskydd från den gemensamma infartsvägen, med en egen vackert upplyst bilplats på baksidan. I anslutning till fastighetens parkeringsplats finns också en praktisk cykelparkering. I entrén till fastigheten kommer en specialbeställd grind i stål att monteras. Vickleby är en av Ölands mest kända byar som många konstnärer och andra kreatörer söker sig till, mycket på grund av Capellagårdens verksamhet, som utöver sin ordinarie verksamhet driver sommarcafé och pubkvällar. Detta gör också att bygatan har liv och rörelse året runt. Det finns också en förskola i byn (Föräldrakooperativet Flisan), behagligt avstånd från Ölandsbron och närhet till all service och utbud i både Färjestaden och i Mörbylånga. Varmt välkommen att anmäl ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Gamla vägen 54, Trekanten, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Gamla vägen 54, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Gamla vägen 54, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Gamla vägen 54

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 275 000 kr
211 + 63 m²
7 rum
900 m² tomt

Det är något speciellt att komma hem till ett så här stort hus med sina välkomnande sociala ytor, egen pool och en så tydlig identitet; det går in att ta miste på vilket hus det gäller! Kolla bara in det vackra taket som i harmoni med den putsade fasaden ger ett modernt och stilrent intryck, det ser man inte ofta. Infarten sker normalt från den lilla vägen "bakom" huset där du ställer bilen på laddning i en av två platser i carporten, genar förbi den uppvärmda poolen, hälsar på familjen som söker antingen värmen i solen eller den svala skuggan på verandan. Tankarna går nästan till en sparsmakad version av den annars i många fall överdådiga New England-stilen. Vardagsrummet är ovanligt stort och det finns gott om plats för kammarmusikaliska träffar - bjud in alla vänner och släktingar på en riktigt sommarfest med både fördrinkar och nattsudd vid poolen. Storleken på rummen i huset gör att ute- och innemiljöerna harmonierar bra, så det känns som att de blir två delar av ett helt - ett ovanligt och välkomnande hem man mår bra i och gärna visar upp. Kort sagt en riktig, rejäl och välskött pärla i ett lugnt område med gott om trevliga grannar, nära till matbutik och transporter. Direktbuss, cirka 25 minuter till Länssjukhuset (perfekt för dig som jobbar där!) och centrala Kalmar. Dessutom går det numera att hoppa på Krösatåget för att på så sätt komma till Kalmar C på mindre än en kvart! För att få rätt första intryck av det här fantastiska stället, tag Lokförargatan och sedan första höger in på gatan utan namn (kallas allmänt Bullerbygatan) och andra huset på höger sida - där står ditt nya hem och väntar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Väderkvarnsvägen 3, Krafslösa, Kalmar kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 19 aug kl 17:00
Väderkvarnsvägen 3, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 2
Väderkvarnsvägen 3, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 3

Väderkvarnsvägen 3

Villa
Krafslösa, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 690 000 kr
118 + 12 m²
4 rum
859 m² tomt

I familjevänliga kvarter där barnen kan springa fritt mellan husen ligger denna praktiska enplansvilla i mycket gott skick. Med praktiskt och umgängesvänligt kök, stort allrum med uterum i anslutning, tre sovrum (som lätt kan bli fyra) och dubbla toaletter erbjuder detta hus egenskaper för en bred målgrupp. Från den blivande barnfamiljen, till dem som har två-tre barn eller för er/dig som har stort hus idag och vill ha något mindre när barnen är utflugna. Flexibelt, praktiskt och inflyttningsklart! Lättskött trädgård med plats för en stund i solen och familjeturnering i kubb eller badminton. Flera olika platser för utemöblemang för att följa (eller gömma sig från) solen. I trädgården finns flera olika fruktträd (plommon, äpple, päron, körsbär och även persika). Dessutom finns jordgubbar, hallon, blåbär och vindruvor (svarta och gröna). Även plats att odla grönsaker för den som önskar. Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till all nödvändig service. Både stadskärnan och Kvarnholmens utbud samt butiker och köpcentrum vid Hansa City är lättillgängligt. Dessutom tar man sig snabbt ut till E22 för dig som pendlar med bil till och från arbetet. Förskolor, 1-6 skola och högstadieskola finns i närheten.

  • Premium
Nabovägen 8, Tvärskog, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00
Nabovägen 8, Tvärskog, Kalmar kommun, bild 2
Nabovägen 8, Tvärskog, Kalmar kommun, bild 3

Nabovägen 8

Villa
Tvärskog, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 395 000 kr
98 + 122 m²
4 rum
971 m² tomt

Läget är ett av Tvärskogs bästa på återvändsgata och med både skogen och skolan ett sten kast bort. Huset har varit nuvarande ägares sedan uppförandet 1969-70. Här kan du flytta in och börja bo och har dessutom alla möjligheter att förvandla detta till ditt drömboende! Idag finns här 3 sovrum på entréplan, badrum samt kök och vardagsrum med utgång till den inglasade altanen - i sydvästligt läge med ljuvlig kvällssol! I källaren finns gillestuga med öppenspis som utrustats med insatskamin och som ger både otrolig värme och en mysig stämning under framförallt höst och vinter. Dessutom finns här ännu ett stort rum som skulle kunna nyttjas som sovrum och även kontor och tvättstuga. På garageuppfarten får du plats med två bilar, det finns dessutom ett garage med plats för en bil och arbetsbänk - arbetsyta. I Tvärskog är det lätt att trivas. Bygdeföreningen och idrottsföreningen arrangerar olika aktiviteter med jämna mellanrum, till exempel spolar man isbana om vintern när möjligheten finns, det finns bingorundor och en del andra saker. Motionsspåret startar alldeles i närheten, bakom förskolan finns en mycket uppskattad pulkabacke, på andra sidan landsvägen finns fotbollsplanen med den tillhörande padelbanan och vid ån finner man badplats Ryabacken. Dessutom har man inte mer än 20 min in till Kalmar city så här finns verkligen chansen att bo på pendlingsavstånd till Kalmar, eller Nybro för den delen. Inte att förglömma är Ljungbyholm och dess faciliteter med ICA, bank, vårdcentral. Varmt välkommen till ditt nästa drömboende!

  • Premium
  • Uteplats
Gustaf Vasagatan 11B, Kalmarsundsparken, Kalmar kommun
Gustaf Vasagatan 11B, Kalmarsundsparken, Kalmar kommun, bild 2
Gustaf Vasagatan 11B, Kalmarsundsparken, Kalmar kommun, bild 3

Gustaf Vasagatan 11B

Villa
Kalmarsundsparken, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
12 955 000 kr
160,2 + 31,6 m²
6 rum
784 m² tomt

I Kalmarsundsparken skapas nu förutsättningar för drömboenden av rang! Denna tomt är en av tre mycket välbelägna villatomter i kvarteret Liljan, alldeles invid Kalmarsundsparkens badplats. Willa Nordics arkitekt Angelica Winberg har ritat ett förslag på ett unikt hus som är helt anpassat för tomten och platsen, som ritats för att på ett stilsäkert sätt passa in i kvarteret, på tomten och harmoniera väl med närmiljön och den klassiska bebyggelse och kulturhistoria som här sätter tonen. Då tomterna är avstyckade och kan tillträdas under Q4, och huset uppskattas kunna stå klart 10–12 månader efter byggstart, så finns med andra goda möjligheter att fira jul i ert nya hus 2025! Huset är modernt, med ett skandinaviskt uttryck som präglas av design och kvalitet med mycket fina och genomtänkta detaljer. Exteriören andas stil och klass, med liggande panel av finsågad gran, bandfalsat plåttak och en pergola som skapar goda förutsättningar för ett utekök värt namnet. Vad gäller den blivande trädgården, i sydvästläge, finns det stora möjligheter att skapa en utemiljö som erbjuder allt ni kan önska er med soldränkta uteplatser och kanske en pool? Dessutom kompletteras huset med ett matchande garage inklusive förråd med samma fina panel och detaljer som på huset. Naturligtvis med elektriskt styrd garageport. Det första intrycket när du kliver in i huset skall vara ljus och rymd. Gränsen mellan inne och ute suddas ut med stora fönster från golv till tak, öppen planlösning, vita väggar och ekparkett. Generösa sociala ytor på entréplan där kök, med klassiskt skafferi och påkostade vitvaror samt vardagsrum står i centrum. Även sovrum, badrum och en praktisk groventré med tvättstuga ryms. Övre plan blir familjens mer privata del och här bjuds vi bland annat på Master bedroom med dressingroom en suite samt ytterligare två sovrum, ett badrum och allrum. Stil skall också möta funktion och här bjuds vi bland annat på högkvalitativa lösningar som OSB/träskivor i alla inner- och ytterväggar bakom gipsen, isolerade innerväggar för extra ljudisolering mellan rummen, massiva trädörrar med mjukstängningslist, platsmålade smäckra golvlister och dörrfoder samt vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Listan kring husets positiva attribut kan göras lång, och den andas kvalitet, design och stil rakt igenom. Detta är ett hus för den som ställer höga krav på sitt boende! Läget erbjuder på nära håll mycket av det absolut bästa som Kalmar har att erbjuda. Den vackra och pittoreska miljön i Gamla stan, Kalmar slott, Slottsparken, Kalmarsundsbadet, Långviken med utegym, basket- och beachvolleyballplaner samt en badplats med både sandstrand, bryggor och hopptorn. I närområdet finner vi dessutom Stensö, ett av Kalmars mest välbesökta friluftsområden. Här finns en campingplats, en större badplats och minigolfbana. Ett elljusspår på 2,5 alternativt 3,0 km samt ett obelyst om 6 km. Vill man komma åt pulsen i stan ligger Kvarnholmen och Kalmar centrum endast en kort promenad eller cykeltur bort. Här erbjuds ett rikt restaurangutbud samt handel i en vacker stadskärna. Husets arkitektur samt tillval kan givetvis justeras helt efter era specifika behov, önskemål och drömmar i samråd med Willa Nordics säljare Sofia Mårdh, telefon: 0735-23 50 19 e-post: [email protected]

  • Premium

Visar 1 - 25 av 62