Mäklare Kristian Bergman

Kristian Bergman

Om mig

Utmärkelser från Reco (Sveriges största oberoende rekommendationssajt): 2021 Bäst Betyg i Kalmar. Q4 2020 Bäst Betyg i Kalmar. Q4 2020 Mest Trovärdig i Kalmar. Q3 2020 Mest Trovärdig i Kalmar län. Mitt namn är Kristian Bergman på Svensk Fastighetsförmedling i Kalmar. Träffar ni mig så kommer ni märka att jag är full av energi, en social problemlösare med öga för detaljer. Det jag erbjuder som mäklare är min kompetens, tillgänglighet, 100% engagemang samt en passion att göra bra affärer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdhemsvägen 1, Oskarshamn, Oskarshamns kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Gärdhemsvägen 1, Oskarshamn, Oskarshamns kommun, bild 2
Gärdhemsvägen 1, Oskarshamn, Oskarshamns kommun, bild 3

Gärdhemsvägen 1

Villa
Oskarshamn, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
6 995 000 kr
163 m²
5 rum
4 845 m² tomt

Strax norr om Havslätts småbåtshamn har vi äran att presentera denna unikt stora sjötomt (4 845 kvm) med 163 kvm hus och magnifik havsutsikt. Fastigheten nås genom en eldriven dubbelgrind. Här finns såväl carport och isolerat uppvärmt garage. Huvudbyggnaden inrymmer 3 med möjliga 4 sovrum. Ett stort dubbelsovrum skulle kunna infinna sig på samma plats som idag används som bibliotek/arbetsrum med havsutsikt. Kök finns från Electrolux Home med bänkskiva i granit. Vardagsrummet har klinkergolv, vattenburna radiatorer och pryds av en stor fungerande kakelugn samt fönster med panoramavy överblickande hav och skärgård. Från vardagsrum och angränsande till de tre befintliga sovrummen finns dörr ut mot poolområdet. Det finns en gästtoalett i hallen och ett helkaklat badrum med duschhörna, dubbla handfat och vattenburen golvvärme. Vidare i huset finns en tvättstuga och från utsidan ett poolrum med dusch och förråd med plats för sandfilter och poolvärmepump. För den båtintresserade finns ett uppvärmt båtgarage med 3.5 m i takhöjd på 60 kvm och med verkstad. Därtill finns en båtramp med vinsch, ett förtöjt flytande båthus med plats för 2 mindre båtar, ett integrerat övernattningsrum med våningssängar och en badbrygga. Vidare finns ett förråd på tomten, en jaktstuga och en trappa ner från huset mot strandkanten och ytterligare en gjuten brygga. Varmt välkommen att anmäla ert intresse.

  • Premium
  • Uteplats
Mellanmon 322, Ljungbyholm, Kalmar kommun

Mellanmon 322

Villa
Ljungbyholm, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 695 000 kr
91 m²
3 rum
1 119 m² tomt

Välkommen till detta vackert renoverade enplanshus med hörntomt och gäststuga, bara 15 minuters bilfärd från Kalmar centrum. Här möts man av ett stilrent och modernt kök med häll och integrerade vitvaror. Vidare i huset finns ett renoverat badrum med dusch och kombinerad tvättstuga, en gästtoalett, två rymliga sovrum och ett stort, luftigt, insynsskyddat vardagsrum med bra med ljusinsläpp och kamin. Här finns utöver de två sovrummen i huvudbyggnaden två sovplatser i en gäststuga på tomten, samt en förrådsbyggnad. Därtill finns en gjuten platta med möjlighet till antingen tillbyggnad eller kommande uteplats i österläge (morgonsol). För den garageintresserade finns även en gjuten platta med förberedd dragen el där man antingen kan färdigställa garage eller med enkelhet installera carport. Sist men inte minst finns det en uppfart med plats för flera bilar. Välkommen till möjligheternas hus i Mellanmon 322!

Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:20
Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Ekerum camping - villavagn 44

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
538 500 kr
40,7 m²
4 rum
3 993 kr/mån

Nu kan du köpa ett semesterparadis för hela familjen, men även ha möjlighet att medtaga gäster, då man totalt har 8 sängplatser fördelade på 3 sovrum med 4 enkelsängar och en dubbelsäng, samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Genomgående påkostat boende som underhållits väl av tidigare ägare under de 9 åren som denne varit ägare av semesterboendet. Villavagn från 2002. Här har man 300 m till stranden och totalt 2 badplatser, samt möjlighet till att hyra bastu, besöka glassbar, pool, gym, mataffär, hundbadstrand, uppblåsbar hoppkulle för barnen, besöka pizzeria eller kanske avnjuta en eftermiddag på Mormors Stenungs bageri. Vidare i boendet finns kök, toalett samt ett duschrum med duschkabin och handfat. I köket finner man spis/ugn, kyl, frys och mikrovågsugn. Uppvärmning är luft/luftvärmepump som även förser villavagnen med air-conditioning under sommartid. Exteriört finns en stor härlig terrass som nås såväl från stora sovrummet och vardagsrummet. Vidare inkluderas inventarier på köpet med bl.a. utegrill, tv, 4 solstolar, utemöbelsgrupp, verktygslåda, 2 cyklar, förråd, wifi-styrt extra värmeelement, wifi-styrd luftavfuktare, samt trådlös router. För den golfintresserade så finns det i anslutning till detta boende två belägna golfbanor - Halltorps 9 hålsbana och Ekerum med två kompletta 18 hålsbanor. Till den blotta avgiften 3.993 kr/mån inkluderandes sommarvatten, kabel-tv, gräsklippning och utvändig tvätt av villavagnen. Eget ansvar finns för terrassen. Villavagnen ägs som en bostadsrätt med tillgång till mycket av den service och utbud som Ekerums camping erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt villvagnen har man rätt att hyra ut sitt sommarboende, antingen under egen regi eller genom First Camp och på så vis kan boendet generera intäkter till ägaren. Inom campingen finns en sommarbutik. Ni finner även restaurang och musikunderhållning under säsong. Ekerum har ett naturskönt läge på mellersta Ölands västkust ca 1 mil söder om Borgholm och ca 2 mil från Kalmar. Vill man bo bekymmersfritt med närhet till Ölands 55 stränder är detta det perfekta läget! Vidare finns vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål så som Borgholm, Ölands Djur & Nöjespark, lådbilslandet, Solliden, Borgholms Slottsruin mm. Varmt välkommen att anmäl ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun, bild 2
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun, bild 3

Garvaregränd 4

Villa
Högsby, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 295 000 kr
170 + 146 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Gedigen 30-tals villa med mansardtak och tomt hela vägen ner till vattnet med utsikt över Emån. Här erbjuds balkong, växthus, fristående garage, samt stensatt uteplats med murgrill och kvällssol. Ett trivsamt och lugnt boende med vattenutsikt från sovrum, vardagsrum och kök. På de 170 kvadratmetrarna ryms idag två badrum, ett förlängt vardagsrum, ett gediget platsbyggt kök och 3 sovrum. På övre plan finns en hall ut mot balkongen, kontor, ett potentiellt extrasovrum. I huset finns en inredd källarvåning med vinkällare, innespa med fungerande kamin och bubbelbad, samt tvättstuga och verkstad. Utöver den inredda ytan så finns det även en stor vind med möjligheter till fler sovrum, allrum och/eller förvaring. Huset är utrustat med solceller och uppvärmningen är vattenburna element och fjärrvärme. Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun
  • Ons 8 maj kl 11:30
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 2
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 3

Pepparstigen 2K

Lägenhet
Havslätt, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
6 281 kr/mån
22 153 kr/m²

Fin och nyproducerad hörnlägenhet, nära stranden, friluftsområden, nytt utegym, campingplats och mycket annat som Havslätt erbjuder. Området kommer verkligen till liv på sommaren. Uteplats på både fram och baksida, med altan på baksidan och stor gemensam gräsmatta. Här har man nära till dagis och skola. Privat insyn från grannar tack vare läget. Egen bredare parkering finns med egen laddstolpe, unikt för området (enda lägenheten i föreningen som har detta). Möjlighet till fler bilar i fri parkeringsyta i närheten. Eget förråd ett kliv utanför dörren. Soprum som tillhör föreningen och miljöstation bara 50m bort. Välkommen till denna inflyttningsklara 3:a en kort (300m) promenad från havslättsbadet, skola i cykelavstånd och dagis i gångavstånd. Livsmedelsbutiker och restauranger i närheten och med busshållplats bara andra sidan gatan. Anmäl ert intresse idag!

  • Premium
  • Uteplats
Majestensvägen 31, Högsby, Högsby kommun

Majestensvägen 31

Villa
Högsby, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 295 000 kr
91 + 83 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till en totalrenoverad villa med bergvärme, renoverat kök och helkaklade badrum, nya 3-glasfönster och indragen påkopplad fiber. Utsikten från uteplatsen i väst, öst och från det inglasade uterummet är över Emån. Det är 7 kilometer till närmsta sandstrand (Gösjön badplats) där finns bl.a hopptorn, brygga och minigolf. Huset är inflyttningsklart med eldstad både i vardagsrum på entréplan och i allrummet på källarplan varav den sistnämnda är utrustad med insatskamin. Utespa finns vid östra terrassen. På samma sida av tomten finns en nedsänkt pool överblickande Emån. Köket är modernt och stilrent med en matsalsdel med plats för 4-6 personer. Badrummet på entréplan är helkaklat med kommod och bubbelbadkar. I vardagsrummet finns plats för både tv-, soffhörna samt en matsalsdel. Möjligheten finns att dela av vardagsrummet för att skapa ett extra sovrum. Alternativt så finns en inredd källare med 1-2 sovrum tänkbara sovrum, därtill finns två sovrum på övre plan, varav ett med altandörr ut till balkong. Totalt utgör huvudbyggnaden en 174 kvm stor levnadsyta fördelat på entréplan, övre plan samt den inredda källaren. Garage finns och uppfarten är stor nog för 2-3 bilar utöver garageplatsen. Huset har används som åretruntboende, men kan självklart användas som ett extrahus eller fritidsboende tack vare den energisnåla moderna uppvärmningen. I Högsby finns dagligvaruhandel som är öppet 8-21 alla dagar, goda kommunikationer både med buss och tåg, därtill finns systembolaget, pizzeria, postombud och djurklinik mm.

  • Balkong
  • Uteplats
Ståthållaregatan 60A, Falkenberg, Kalmar kommun

Ståthållaregatan 60A

Lägenhet
Falkenberg, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 300 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
6 231 kr/mån
25 275 kr/m²

Ett stenkast från förskola, grundskola (Falkenbergsskolan & Waldorfskolan). 5 minuters cykelfärd från Länssjukhuset så hittar vi denna luftiga och ljusa 4:a. Smakfullt inredd och renoverad lägenhet med fina ytskikt, helkaklad gästtoalett och badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och duschhörna. Ett ljust och modernt kök. En stor härlig balkong med öppningsbara skjutfönster. Stort förråd på vinden (ca. 15-18 kvm). Här har vi en lägenheten som erbjuder allt och lite till. Välkommen att anmäla ditt intresse till Ståthållaregatan 60A.

  • Balkong
Tackjärnsvägen 56, Smedby, Kalmar kommun

Tackjärnsvägen 56

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 295 000 kr
145 + 30 m²
6 rum
498 m² tomt

Fin familjevilla med 4 men möjliga 5 sovrum samt nytt kök och fjärrvärme. Tomten har en insynsskyddad uteplats på baksidan som delvis är under tak med ett bubbelbad nedsänkt i träddäcket. Garage finns samt en stensatt uppfart och uteplats även på framsidan. Väl inne i huset så finns ett sovrum och badrum på nedre plan. Tvättstuga finns med grovingång (tvättmaskin och torktumlare är från 2016). Kök från 2019 och vardagsrummet har en luft/luftvärmepump från 2019, samt kamin från 2015 för mysvärme vintertid och energismart eldningsmöjlighet. Från vardagsrummet har man dörr ut till uteplatsen, samt från hallen når man en matsal som enkelt kan göras om till ett femte sovrum. Övre plan inrymmer ytterligare tre sovrum. Självklart är fiber installerat i fastigheten. Smedby är ett lugnt litet samhälle med goda kommunikationer in till Kalmar C. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Tackjärnsvägen 56.

  • Uteplats
Sörvik Gunnarsdal 3, Sörvik, Oskarshamns kommun

Sörvik Gunnarsdal 3

Villa
Sörvik, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 400 000 kr
122 + 83 m²
4 rum
1 714 m² tomt

Nyproducerad villa med tre sovrum och möjlighet till fler. Till er som söker nytt, fräscht och stilrent boende. Men även som vill ha ett hus där ni kan växa. Välkommen till Sörvik Gunnardal 3 bara bara några minuter söder om Oskarshamn C. Här finns grön utsikt från samtliga sovrum. Tvättstuga med grovingång. Två badrum på nedre plan varav ett med badkar och det andra med dusch. Både med kommod och golvvärme. Köket är stilrent med integrerade vitvaror och köksö. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning med gott om ljusinsläpp och det finns två uteplatsdörrar från vardera kök och vardagsrum. I samlingsrummet på nedre plan så finns en täljstenskamin för både smart och energieffektiv mysvärme vintertid. Huset är beläget 5-6 minuter söder om Oskarshamn stad. För den stora familjen eller den växande finns världens möjlighet att ovanpå de 122 kvm BOA bygga ytterligare 83 kvm BOA med ett totalt antal på 205 kvm BOA. Ovanvåning är förberedd med såväl burspråk och takfönster. Värme i huset är från frånluftsvärmepump som förser byggnaden med vattenburen golvvärme, därtill är det mekanisk frånluftsventilation i huset för en jämn och bra luftkvalité. Välkommen till ett nytt fint boende i lugnet bara några minuters förd söder om stan. Anmäl ert intresse idag.

Pårydsgatan 1, Påryd, Kalmar kommun

Pårydsgatan 1

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
745 000 kr
112 + 51 m²
3 rum
1 452 m² tomt

Välkommen till det lilla trivsamma samhället Påryd en kvarts bilfärd från Ljungbyholm. Här finner vi ett fint 1.5-planshus med stora möjligheter både i trädgården och interiört. Här fanns tidigare ett tre sovrums-hus som gjorts om till ett tvåsovrumshus, med stort vardagsrum på entréplan. Med små medel går det att återskapa ett tresovrumshus. En täljstenskamin finns för mysvärme och en stor härlig tomt lämpar sig för den uppfinningsrike, med möjlighet att bygga ett stort härligt trädäck med utgång från vardagsrummet. Källare finns med möjlighet att isolera och inreda. Det är en välkomnande syn när man parkerar på uppfarten där huset ligger på en liten höjd. För barnfamiljen finns skolan i Påryd upp till årskurs 6 endast 450 meter från bostaden och förskola likaså. Nära är det även till barnens paradis - en stor lekplats med linbanor samt en stor klätterborg. I lilla Påryd finns det alltid saker att göra. Ridbana, tennisbana, minigolfbana, bibliotek och ett stort fotbollsengagemang i den lokala fotbollsklubben. Märk väl att den lokala ICA-butiken även den är mångsidig dvs, ombud för både apoteket, systembolaget och postnord. Välkommen till Pårydsgatan 1.

Kronobergsvägen 2, Grönskåra, Högsby kommun
Kronobergsvägen 2, Grönskåra, Högsby kommun, bild 2
Kronobergsvägen 2, Grönskåra, Högsby kommun, bild 3

Kronobergsvägen 2

Övrigt
Grönskåra, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
358 m²
17 rum
4 560 m² tomt

Visning 20/ 8. Välkommen till en gedigen byggnad med flera lägenheter i Grönskåra. Historiskt sett var detta byns lokala bank, men har på senare tid omvandlats till ett lägenhetshotell som passande nog endast har 2 minuters gångavstånd till Grönskåras badplats. 20 minuter väster om Fågelfors och lika nära till Högsby ligger Grönskåra i hjärtat av småländska skogen omgiven av sjöar och svensk natur. Huset innefattar 6 stycken lägenheter varav majoriteten har 1-2 sovrum. En lägenhet är större med 3 sovrum, två lägenheter har balkong och en har öppen spis. Ett kaklat gym, med gymutrustning finns i anslutning till byggnadens entrédel, samt en stor uppfart med flertalet parkeringsplatser. Vattenburen värme finns i byggnaden och i källardelen så når man från utsidan 3 garage, tvättstuga, pannrum och ett antal förvaringsytor, med möjligheterna till ytterligare en lägenhetsyta, med egen ingång. På tomten finns ett hönshus där ägaren 2022 gjorde om hönshusets tak. I befintlig regi så tog fastigheten in ca. 110.000 kr över slutet av april fram till juli. Övrig tid är beläggningen utspridd. Fastigheten har genomgått ett antal renoveringar 2022 och inpå 2023 med bl.a. fönsterrenovering, ytskikt i majoriteten av rum, nya alternativt renoverade vattenradiatorer, ny cirkulationspump för uppvärmning, fastighetsdränering av norrsidan, nya hängrännor på baksidan, utbyte av vissa takpannor, skorstensrestaurering, vindskivor utbytta, nytt tak till hönshus, samt elektricitet delvis bytt i huvudbyggnaden. Drömmer du att öppna ditt eget bed and breakfast eller ser du andra möjligheter med fastigheten så hör av dig för en privatvisning.

  • Premium
  • Balkong
Törnbotten 115, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Törnbotten 115, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 2
Törnbotten 115, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 3

Törnbotten 115

Fritidshus
Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
5 600 000 kr
117 m²
5 rum

I ett attraktivt läge på ”Solen och vindarnas ö” byggs nu ett unikt Öländskt semesterparadis, ritat av Red-Dot -och Swedish Design Award-vinnande arkitekten M. Rutensköld. Här bor man lugnt och avskilt vid stora fina grönområden och ändå nära till kommunikationer. Fastigheten förkroppsligar svensk lantlig romantik med utsikt över hagar, i ett insynsskyddat söderläge, omgivet av stenmur och med mittlandsskogens naturreservat precis vid tomtgränsen. Vill man bo lantligt med närhet till Ölands 55 stränder är detta det perfekta läget. Husets entré ligger mellan två huskroppar. Genom utrymmet har man fri sikt genom glaspartier till trädgården på baksidan. Denna del är perfekt som hall eller vinterträdgård då det är isolerat och precis som övriga del av huset försett med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Husets baksida är mer öppen till sin form och här finns en stor terrass, som binder samman husets alla rum vilket de flesta av rummen har direkt utgång till. Här finns det gott om plats och flera trappor som leder ner till trädgården. Utsikten från terrassen är hagar och Mittlandsskogen dvs. norra Europas största sammanhängande ädellövskogsområde. Interiören i huset är ljus med fina nordiska material och det är högt i tak (4,5 m på högsta punkt). Naturligt ljus kommer in från alla väderssträck t o m från taket. Över det platsbyggda köket finns ett loft med två takfönster. Totalt finns fyra sovrum inräknat sovloftet och utanför sovrummen på bottenplan har man en platsbyggd arbetsyta med fönster ut mot norr. Det finns två badrum varav ett i varje huskropp. Båda har dusch och ett är kombinerad tvättstuga. Centralt i vardagsrummet finns en kamin från Jötul placerad både för ekonomisk uppvärmning och trivselvärme vintertid. Det arkitektritade huset är klassat som fritidshus i bygglovet, men byggs med året-runt-standard gällande såväl isolervärde, energi och funktionalitet. Gällande omgivningen är det åtta minuters bilfärd in till Färjestadens köpcentrum, hamn, strand och caféer. Med fastigheten som bas får köparen sitt eget semesterparadis och kan åtnjuta Ölands alla 55 stränder. Böda Sand på Öland t ex. är en av Sveriges allra finaste och bästa stränder. Till dig som letar boende på Solen och vindarnas Ö, välkommen till fastigheten Törnbotten 1:25. Tomten säljes separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med en av säljaren anvisad entreprenör. Acceptpris för det arkitektritade huset inklusive tomt är 5.600.000 kr varav 850.000 kr av den summan avser tomten. Färdigbeställandeförsäkring och slutbesiktning tillkommer och tecknas sedvanligt separat av köparen. Exempelbilder på huset som kan uppföras återfinns i bildspel samt bifogade ritningar (se dokument) och det finns redan bygglov på tomten. OBS! Beskrivet hus är ännu inte uppfört, men beräknas inflyttningsklart Q3 2024. Bakom försäljningen står den prisbelönta arkitekten Maria Rutensköld och plan- och trädgårdsarkitekt Sara Norlin som varsamt placerat in koncepthuset i det känsliga landskapet och tagit tillvara på platsens alla kvaliteter. Tidigare referensprojekt av NOD kan läsas om på: www.n-o-d.se. Notera att de bilder som visas här är konceptbilder och att huset ännu inte är uppfört och kan genomgå mindre förändringar under projektets gång. Köparen tillträder och betalar för tomten innan entreprenaden påbörjas, samt mitt uppdrag som fastighetsmäklare är enbart att sälja tomten medan köparen tecknar entreprenadavtal med entreprenören.

  • Premium
  • Uteplats
Berghemsvägen 6, Berga, Kalmar kommun

Berghemsvägen 6

Villa
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 599 000 kr
152 + 152 m²
6 rum
898 m² tomt

Hus i Berga med fjärrvärme, braskamin, kök från 2022, garage & 4 sovrum med möjlighet till fler. Uppfarten rymmer två eller fler bilar därtill finns ett sambyggt garage som man når även inne från huset. Farstun leder in i en stort rymligt allrum med kamin där hela familjen kan umgås. Härifrån når man samtliga 4 sovrum, ett modernt badrum, en gästtoalett med kommod och våtrumsmatta, samt köket från 2022. Sist men inte minst på ovanvåning finns ett stort vardagsrum med plats för matsalsdel och fönster ut mot trädgården. Från köket når man ett inglasat uterum och även en trappnedgång ner till källaren som har hobbyrum, 3 möjliga extrarum, bastu, dusch, WC och tvättstuga. Här har ni närhet till Kalmarsundsskolan, livsmedelsbutik och bushållsplats. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visningstid.

  • Uteplats
Björnströms väg 8, Ruda, Högsby kommun

Björnströms väg 8

Villa
Ruda, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
565 000 kr
137 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Ett prisvärt boende med 137 kvm boarea fördelat på fem rum varav tre sovrum. Från sovrummet på nedre plan har man dörr ut till en uteplats under tak och sovrummen på ovanvåningen är verkligen väl tilltagna i storlek. Ett av sovrummen på övre plan har även dörr ut till en större balkong och till en walk-in closet. Vardagsrummet är stort, utrustat med en luft/luftvärmepump för enkel justering av värme eller air-condition. Garage finns på tomten samt ett tillbyggt förråd och ett förrådsutrymme i garaget. En större investering har gjorts för ett staket som löper runt majoriteten av tomten. Därav är detta hus perfekt för hundfamiljen eller de med små barn. Fiber finns installerat i huset. Huvudbyggnaden är beläget i ett lugnt och tryggt område med nära till förskola, skola, livsmedelsbutik, café och bygdegård. I närheten finner man även busshållplats med förbindelse till Högsby och Oskarshamn. I Högsby finns tågstation. Varmt välkommen till Björnströms väg 8. Visning sker enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Uteplats
Tjudövägen 20, null, Oskarshamns kommun

Tjudövägen 20

Villa
Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 449 500 kr
121 m²
4 rum
915 m² tomt

Nu börjar vi bygga moderna villor i vår vackra kuststad Påskallavik! Nu kan vi stolt presentera ett nybyggnadsprojekt i ett attraktivt läge mellan Oskarshamn och Mönsterås, närmare bestämt i vårt vackra kustsamhälle Påskallavik. Utöver Påskallaviks härliga läge finner ni här även allt ni kan tänkas behöva för vardagen, såsom en livsmedelsbutik, restauranger, barnomsorg och skola. Pärlan Påskallavik erbjuder också närhet till såväl badplatser som båtplatser och för den hurtiga finns det också behagfulla promenadstråk längs med den småländska kusten. Med en kortare promenad eller cykeltur går det enkelt att ta sig till närliggande Nötö där det lokala fotbollslaget Stjärnan stoltserar, här finns en inbjudande Sandstrand, perfekt för barnfamiljen! Här erbjuds ett färdigt koncept där ni lägger allt arbete i entreprenörens händer. När ni flyttar in vet ni exakt vad ni får. De 121 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. I större delar av huset har man en takhöjd om 3 meter. Det kommer att finnas möjlighet att välja om man vill ha 3 eller 4 sovrum. Ni får ett spännande hus med hög standard. Huset är under pågående byggnation och kommer att byggas enligt bifogade ritningar. Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Huset är planerat att uppföras under vintern och byggnation är under planering. Här erbjuds möjligheten till att teckna entreprenadavtal på 6 st fristående villor utöver de två villor som är under byggnation. Det är först till kvarn som gäller! Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köparen gör. Obs. även möjligt att endast köpa tomt, utan entreprenadavtal. 650,000kr per tomt inkl. anslutningsavgift VA. Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information och bilder under byggnation till färdigställande av det första huset.

  • Nyproduktion

Visar alla 15