Mäklare Filippa Idstrand

Filippa Idstrand

Om mig

Som person är jag målinriktad, vet vad jag vill, vart jag är på väg och hur jag ska ta mig dit. Det var ingen slump att jag valde att arbeta som mäklare. Jag arbetar hårt för varje affär för att ge dig som kund den allra bästa service. På Svensk Fastighetsförmedling har jag tillgång till alla de vassaste verktygen för att vi tillsammans ska uppnå våra satta mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun
  • Tor 31 okt kl 16:30
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 52C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 52C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 750 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/3
6 670 kr/mån
19 509 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna etagevåning på Kungsgårdsvägen 52C som erbjuder det där lilla extra. Ett modernt boende byggt 2018 om två plan som alltigenom genomsyras av en genomtänkt planlösning och stilrena materialval. När du stiger in i hallen så slås du av den fina rymd som bostaden har att erbjuda, en öppen planlösning och fönster i tre väderstreck som inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp och som tillsammans skapar en luftig atmosfär. Attribut som stilfullhet, genomgående ekparkett, vita väggar samt närheten till grönskan är ord som kännetecknar denna bostad. Köket är modernt och praktiskt, utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ytor för stora sällskap och här finns gott om plats för sociala middagar och mysiga hemmakvällar. Som pricken över i:et går du härifrån rakt ut till bostadens stora härliga balkong. En plats att slå sig ner på och njuta av kvarterets lummiga, grönskande omgivningar. Från hallen tar du trappan upp till ovanvåningen till den mer privata delen av bostaden. Här finner du två rymliga sovrum och vackra takkupor som ger ovanvåningen dess speciella karaktär. Ovanvåningen erbjuder gott om förvaring i samtliga tre klädkammare samt ytterligare garderober. Ditt nya hem ligger i ett barnvänligt område, skyddat från biltrafik och med närhet till såväl natur och service som förskolor, skolor och kommunikationer. Missa inte chansen - kontakta ansvarig mäklare för visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun
  • Ons 30 okt kl 18:00
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs väg 27H, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs väg 27H

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
2 868 kr/mån
34 875 kr/m²

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 29! Här, på andra våningen har du nu möjlighet att köpa en av de bästa 2:orna som Norrgård har att erbjuda. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt och i bostadens 40 kvadratmeter finns alla förutsättningar för att du ska bo riktigt bra. Får du förmånen att bo här kan jag lova att uteplatsen, där du kan njuta av härlig morgon samt eftermiddags- och kvällssol, kommer bli en favorit. Här kan du slå dig ner efter dagens stress med en kopp kaffe eller te och njuta av utsikten och solens sista värmande strålar. Väl inne i bostaden möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat, påkostat och rymligt badrum med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett ljust, öppet och socialt kök/vardagsrum med stora fönster. Sovrummet erbjuder en avskild och lugn plats för allra bästa sömn. På Erik Dahlbergs väg bor du med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Restauranger, caféer, matbutiker, gym, Universitetet och Kalmars stadskärna. Föreningen har även en stor gemensam grillplats som bidrar till god sammanhållning i föreningen. Här kan du bjuda alla dina vänner för långa grillkvällar. Området har bra kommunikationer och du behöver inte gå långt för att ta dig till närmaste grönområde. Hör av dig till mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lillövägen 15, Mönsterås, Mönsterås kommun
Lillövägen 15, Mönsterås, Mönsterås kommun, bild 2
Lillövägen 15, Mönsterås, Mönsterås kommun, bild 3

Lillövägen 15

Villa
Mönsterås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 575 000 kr
130 m²
4 rum
866 m² tomt

Välkomna till Lillövägen 15 – en totalrenoverad enplansvilla med modern stil och alla bekvämligheter. Ett riktigt sommarläge med 300 meter till den egna lilla badplatsen, om inte hopptornet vid Oknöström (800 meter bort) är det som lockar för dagen. Som om inte det vore nog är färjeläget inom bekvämt cykelavstånd - ett mycket populärt ställe för sol och bad. Här i huset har inget lämnats åt slumpen: nytt tak, fönster, luftvärmepump, våtutrymme och kök är bara några av de omfattande renoveringar som genomförts för att skapa ett hem i toppskick. På Lillövägen 15 finner ni praktiskt taget allt på samma plan. Den moderna och öppna planlösningen kombinerar kök och vardagsrum på ett elegant sätt, med gott om plats för både ett generöst matbord och en stor soffgrupp. Huset har totalt tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller gäster. Njut av den natursköna omgivningen från altanen – en perfekt plats för total ro. Den rymliga tomten är en grön oas med gott om utrymme för rekreation, bärbuskar och vacker natur. Här finner du också en gäststuga och en praktisk förrådsbyggnad för extra bekvämlighet. Detta hus är perfekt som både heltidsbonde alternativt vinterbonat fritidshus. På vackra halvön Oknö hittar man bl.a. 5 badplatser, restaurang, kanotuthyrning & cykeluthyrning. Det finns även cykelväg hela vägen in till Mönsterås Centrum (5 km). Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Strågränd 2, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Lör 26 okt kl 14:00
Strågränd 2, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Strågränd 2, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Strågränd 2

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 450 000 kr
115 + 142 m²
4 rum
975 m² tomt

Varmt välkommen till Strågränd 2! Här finner du en charmig enplansvilla med källare perfekt belägen i Färjestaden. Detta välskötta hem erbjuder en härlig kombination av närhet till stadens bekvämligheter och avkoppling i ett lugnt och trevligt bostadsområde. Invändigt välkomnas du av ett stilfullt kök med eleganta gråa köksluckor och en öppen planlösning mot matplatsen – perfekt för sociala sammankomster med vänner och familj. Husets umgängesyta fortsätter sedan in i ett rymligt vardagsrum. På entréplan finner ni även tre sovrum samt en smidigt placerat badrum för extra bekvämlighet. En trappa ner till källarplan finner ni den mysiga gillestugan med eldstad - som går att utnyttja som vardagsrum, hobbyrum, kontor eller sovrum. Ett perfekt utrymme för tonåringen! Här finner ni även extra förvaringsutrymme genom förråd samt en praktisk tvättstuga samt ett duschrum med wc och bastu. Dessutom finns ett extra rum som kan användas som gästrum, gym hemmakontor eller hobbyrum. Utvändigt erbjuder bostaden ett garage samt förråd. Med sitt centrala läge har huset närhet till allt man kan önska sig – vackra promenadstråk, lekplatser för de små, samt bekvämligheter som mataffärer endast en kort promenad bort. För den som pendlar går det snabbt att ta sig till Kalmar med bil eller kollektivtrafik. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden eller för att boka din kommande visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun
  • Ons 30 okt kl 16:00
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 8

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 050 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 510 kr/mån
23 333 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR! DEN HÄR BOSTADEN ÄR RABATTERAD MED 395 000 KRONOR. Bostadens nya pris är 1 050 000 kr och framgår av annonsen. Stilren och välplanerad tvåa med varje kvadratmeter placerad på rätt plats. Här har inget lämnats åt slumpen, parkett i ek löper genom hela lägenheten och skapar tillsammans med den ljusa interiören ett enhetligt och tidlöst intryck. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker både stil och funktion. Du välkomnas av en hall med praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren och goda förvaringsmöjligheter. Hallen leder vidare in till köket från välrenommerade Ballingslöv och vitvaror från Electrolux, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Köket går i social och öppen planlösning med vardagsrummet som på ett vackert sätt samspelar med de tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck och skapar en alltigenom rymlig atmosfär. Från vardagsrummet når du balkongen, trivsamt belägen i söder mot grönskande omgivningar, där du mer än gärna kanske avnjuter en kopp kaffe eller ett glas vin i solen. Badrummet är helkaklat och utrustat med både golvvärme och egna tvättmöjligheter som skapar optimal bekvämlighet och sätter extra guldkant på tillvaron. Hissen från markplan gör vardagen smidig och enkel, oavsett om du bär tunga kassar eller bara vill slippa trapporna. Här bor du på bra läge med närhet till allt som vardagen kräver såsom välsorterade livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och grönskande omgivningar. Lägg därtill smidig access till E22 för dig som behöver använda bilen. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bragegatan 27B, Söder Om Järnvägen, Kalmar kommun
  • Imorgon
Bragegatan 27B, Söder Om Järnvägen, Kalmar kommun, bild 2
Bragegatan 27B, Söder Om Järnvägen, Kalmar kommun, bild 3

Bragegatan 27B

Lägenhet
Söder Om Järnvägen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 245 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 751 kr/mån
20 579 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen på attraktiva Söder! Här bor du med gångavstånd till både badplats, skola/förskola, mataffär och samtidigt med närhet till city och alla dess bekvämligheter. Lägenheten har en ljus och luftig planlösning som är lätt att inreda. Köket har generösa ytor och plats för ett matbord, idealiskt för matlagning och umgänge! En av höjdpunkterna är den inbjudande balkongen, där du kan njuta av en kopp kaffe och utsikt över de mysiga omgivningarna. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet för dig som söker en bekväm och trivsam bostad med en härlig balkong. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun
  • Imorgon kl 16:30
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs Väg 27C

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 898 kr/mån
36 914 kr/m²

Letar du efter en ytsmart lägenhet på markplan med egen uteplats i centrala Kalmar? Då kan du sluta att leta - Här, har du nu möjlighet att köpa en av de bästa 2:orna som Norrgård har att erbjuda. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt och i bostadens 40,5 kvadratmeter finns alla förutsättningar för att du ska bo riktigt bra. Får du förmånen att bo här kan jag lova att uteplatsen, där du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol, kommer bli en favorit. Här kan du slå dig ner efter dagens stress med en kopp kaffe eller te och njuta av utsikten och solens sista värmande strålar. Väl inne i bostaden möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat, påkostat och rymligt WC/Duschrum med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett ljust, öppet och socialt kök/vardagsrum med stora fönsterpartier. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt kyl/fyrs. Sovrummet erbjuder en avskild och lugn plats för allra bästa sömn. På Erik Dahlbergs väg bor du med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Restauranger, caféer, matbutiker, gym, universitetet och Kalmars stadskärna. Området har bra kommunikationer och du behöver inte gå långt för att ta dig till närmaste grönområde. Missa inte chansen - kontakta ansvarig mäklare redan idag! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Runvägen 11A, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Runvägen 11A

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
725 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
13 063 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och charmig bostad som ligger högst upp i huset helt insynsskyddad. Detta genomgående hem om två rum och kök bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, otrolig potential och gårdsvänd balkong i soligt läge. De 55,5 kvadratmetrarna disponeras över härliga sällskapsytor i såväl rymligt kök som stort och trivsamt vardagsrum samt ett lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum. Vi välkomnas av en öppen och luftig hall samt kapprum med goda avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober. Bostadens badrum är utrustat med rymlig dusch, WC och kommod. Fortsätter vi kommer vi till bostadens ena sovrum som är ljust och trivsamt, även här finns goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi bostadens kök som är utrustat med spis, köksfläkt och kyl/frys. Här finns även plats för matbord om ca 4 personer. Sovrummet gränsar mellan kök och vardagsrum, i skönt norrläge. Från hallen når vi även det trivsamma vardagsrummet med vacker välbevarad parkett och ljusinsläpp från den inglasade balkongen. Här finns plats för soffgrupp och middagsbord för de större härliga middagarna med nära och kära. Från vardagsrummet når vi bostadens pärla, den inglasade balkongen i perfekt söderläge som fungerar som ett extrarum redan från vårkanten till senare höst. Med närhet till skön natur, god service i form av Berga centrum med ICA Supermarket, hälsocentral, tandläkare och gym så bor vi på perfekt läge. Även når vi Hansa City som är beläget på kort cykelavstånd. Kommunikationerna in till centrala Kalmar är mycket goda, med buss från Norra vägen, ett stenkast bort. Nära till förskolor, skola och lekplatser. Detta är helt enkelt ett område att trivas i! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Röda Gatan 6C, Berga, Kalmar kommun
  • Idag kl 16:00
Röda Gatan 6C, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Röda Gatan 6C, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Röda Gatan 6C

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 590 kr/mån
8 688 kr/m²

I mitten av området, med träden runt knuten välkomnas vi av denna välplanerade trerummare om 80 kvadratmeter. Den genomgående planlösningen bidrar till ett alltigenom fint ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa och enhetliga ytskikten skapar en luftig och harmonisk atmosfär som gör att vi trivs från första stund vi kliver in i bostaden. Vi välkomnas direkt av den praktiska hallen med klinker på golv och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Vidare in i bostaden når vi det smakfulla köket som är välutrustat med goda arbetsytor och plats för matgrupp om ca 4 personer som bjuder in till trevliga middagar med familj och vänner. Bredvid köket är vardagsrummet praktiskt beläget med goda sällskapsytor och plats för såväl större matgrupp som soffgrupp. Härifrån når vi också den inglasade balkongen i härligt västerläge som förlänger bostaden under sommarhalvårets alla varma månader. Lägg därtill två lättmöblerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor vi i populär förening på centralt läge i Berga med stor grönskande innergård och med närhet till bra service, goda kommunikationer och många lekplatser samt fina badplatser inom gångavstånd. På en kort cykeltur når vi stadspulsen med allt vad det innebär i form av shopping och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 12

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/5
2 496 kr/mån
29 688 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR! DEN HÄR BOSTADEN ÄR RABATTERAD MED 325 000 KRONOR. Bostadens nya pris är 950 000 kr och framgår av annonsen. Med hiss direkt från markplan når vi denna kvadratsmarta etta på trivsamt läge. Bostaden bjuder på alltigenom enhetlig och ljus interiör samt vackert parkettgolv som skapar ett modernt och tidlöst intryck. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderob och städskåp. I direkt anslutning når vi det stilrena och välutrustade köket som går i social och öppen planlösning med allrummet med plats för möblemang. Härifrån når vi också den härliga balkongen som bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner. Från det luftiga allrummet når vi dessutom den lite mer privata delen av bostaden med plats för säng, tack vare den smarta avdelaren. Här finns även gott om plats med förvaring i garderober och linneskåp. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Här bor vi på bra läge med närhet till allt som vardagen kräver såsom välsorterade livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och grönskande omgivningar. Lägg därtill smidig access till E22 för den som behöver använda bilen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Frejagatan 8C

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
4 556 kr/mån
36 691 kr/m²

I ett av Kalmars mest attraktiva områden, Bremerlyckan, ligger denna mycket välplanerade bostad med öppen planlösning! Här hittar vi 68 kvm, fördelat på 3 rok att trivas i. Tack vare bevarade tidstypiska detaljer så som öppen spis med keddy insats, stora fönster, fönsterbrädor i sten erbjuder lägenheten mycket charm och en härlig karaktär. Addera att bostaden totalrenoverades 2015 och att vi har lyxen med balkong, så kan man inte annat än trivas! Direkt när man tar klivet in i hallen känner man att den här bostaden erbjuder något alldeles särskilt och nyfikenheten infinner sig. Lägenheten är i gott skick och rummen har bra ljusinsläpp tack vare att ni här erbjuds en genomgående bostad med fönster i två olika väderstreck. Hallen binder vackert ihop lägenhetens samtliga rum. Tar vi till vänster finner ni ett stort vardagsrum och ett ljust och vackert rum med fönster som vetter mot den lummiga innergården med utgång till balkongen. Rummet rymmer med enkelhet soffa, soffbord, tv-möbel och arbetsplats. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning som bjuder in till mycket umgänge. Den som har äran att nyttja denna bostad kan redan vid lunch slå sig ner på balkongen, som vetter mot innergården och känna solens strålar och värme mot ansiktet. Balkongen som ligger i ett attraktivt söderläge är väl tilltagen och ger utrymme för både vackra blomster och cafébord. Här finns en vacker bostad att känna sig hemma och som ligger i ett attraktivt område att trivas i. De vackra promenadstråken längs Kalmarsund ligger endast ett stenkast bort och det är gångavstånd till stationen, centrum, bad, promenadstråk runt Gamla stan och motionsslingan på Stensö. Från bostaden kan du ta boken och handduken och promenera ner till Kalmarsundsparken för att känna sanden mellan tårna. Dessutom ligger Krusenstiernska trädgården som är en oas i nära anslutning till lägenheten. Det är lätt att förstå att man trivs här.

  • Premium
  • Balkong
Prisvärda och ytsmarta bostäder på Karlssons äng, null, Kalmar kommun
  • 6 lediga bostäder

Prisvärda och ytsmarta bostäder på Karlssons äng

Lägenhet
Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
fr. 950 000 kr
32-53 m²
1-2 rum
2 496 kr/mån

INFLYTTNINGSKLART! NYA TIDER - NYA PRISER. Välkommen till populära Karlssons äng, belägen mellan natur och stad! Här står nu ett nytt kvarter bestående av tre hus fyllda med inflyttningsklara bostadsrätter, i dagsläget finns möjlighet att förvärva 1 rok, 2 rok eller 2,5 rok. Bostäderna är för dig som uppskattar ett modernt boende med hög komfort samt med naturen runt knuten och samtidigt som du får ett centrumnära läge. In till Kalmar city tar du dig snabbt och enkelt med buss, bil eller cykel. Lägenheterna i Brf Asplövet är välplanerade och samtliga har ett attraktivt hörnläge, vilket ger ljusa bostäder med välplacerade ostörda balkonger. Bostäderna erbjuder möjlighet till socialt umgänge genom den öppna planlösningen och sommartid blir uteplatsen/balkongen en naturlig förlängning av vardagsrummet. Vilket solläge längtar du efter? Kanske en plats för morgonkaffet i soluppgången, studier, en öl med vännerna eller varför inte tid för favoritpodden? Här får du fördelarna av allt som ett nybyggt boende kan erbjuda, dessutom med en välfungerande förening! Bostäderna är ytsmarta och välutrustade med kvalitativa, tidlösa och gedigna inredningsval. Kök från Ballingslöv med inbyggnadsugn och häll, kyl, frys samt diskmaskin från Electrolux. Därtill kommer parkettgolv i alla rum, bortsett från entrén som har ett slitstakt klinkergolv samt det helkaklat badrummet med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till husen finns tillgång till föreningens parkeringsplatser som kan hyras av medlemmarna. Husen är utrustade med hiss, och i bottenplan finns praktiska lägenhetsförråd där du får tillgång till ytterligare förvaring. Husen är placerade i en mjuk båge och bjuder på fin utsikt över omgivningarna. Varje hus har dessutom gott om plats för egen cykelparkering, gemensam grönyta för lek, samvaro och odling med sitthörna och grillplats. I Brf Asplövet bor du i ett attraktivt och väletablerat område med närhet till det mesta. Ta en snabb promenad ner till korsningen vid Norra Vägen så märker du ganska snart att bussarna passerar i flera riktningar, såväl lokalt som regionalt. In till city tar du smidigt buss 401 på ca 10 minuter, med avgångar flera gånger i timmen. På bekvämt avstånd hittar du även Berga Centrum och Hansa City som tillsammans erbjuder ett omfattande serviceutbud av livsmedelsbutiker, shopping och träningsmöjligheter. Uppskattar du havet och naturen? Naturreservatet Värsnäs med sin härliga golfbana, löpspår och havet är väl värt ett besök. Tveka inte att kontakta oss för en visning. Välkommen hem!

  • Nybyggnadsprojekt
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun
  • Ons 30 okt kl 16:00
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 10

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
4 134 kr/mån
22 547 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR! DEN HÄR BOSTADEN ÄR RABATTERAD MED 400 000 KRONOR. Bostadens nya pris är 1 195 000 kronor och framgår av annonsen. Nyproducerad bostad på Karlssons äng som är perfekt för dig som vill ha både stil och komfort. Här flyttar du direkt in i en färdig förening och behöver inte vänta på att din nya bostad ska bli färdigbyggt. Oavsett om du söker din första bostad, eller vill uppgradera till en lägenhet med hög standard, så är detta en fantastisk möjlighet. Med alla moderna bekvämligheter och en trevlig och rymlig design, är detta verkligen ett hem att trivas i. Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig bekvämlighet och tid att göra annat som du tycker om. I köket finns det en öppen planlösning mot vardagsrummet, som gör det enkelt att umgås och underhålla gäster samtidigt som du lagar mat. Trevlig parkett ger en varm och inbjudande känsla i hela lägenheten, samtidigt som den är lätt att hålla ren och snygg. Hallen är stor och välkomnande, vilket ger dig gott om plats för kläder, skor och annan förvaring. Området runt om kring är väldigt lugnt och naturnära med cykelavstånd in till stan och bra med kommunikationer. Här kan du njuta av många mysiga promenader. Välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Oxhagsvägen 8, Kalmar, Kalmar kommun

Oxhagsvägen 8

Lägenhet
Kalmar, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 550 kr/mån
18 851 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga trea med balkong! Här erbjuds ett fräscht och stilrent kök med moderna bekvämligheter och en härlig matplats för trevliga middagar hemma. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge med nära och kära. De två tilltagna sovrummen erbjuder gott om förvaringsutrymme och sköna sovplatser för en god natts sömn. I det fräscha WC/duschrummet finns även en praktisk tvättmaskin för att underlätta vardagen. Med en härlig balkong att njuta av soliga dagar och kvällar på är detta den perfekta bostaden för dig som söker en bekväm och trivsam plats att kalla hem. Läget är perfekt med närhet till allt du behöver - naturen, kommunikationer och service. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till stadspulsen. En riktig dröm för den som vill få det bästa av två världar. Välkommen att boka en visning och upptäck allt denna fina bostad har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Vänskapens väg 7D, Ljusstaden, Kalmar kommun
  • Tis 29 okt kl 16:00

Vänskapens väg 7D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 650 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
6 395 kr/mån
18 750 kr/m²

Äntligen har vi äran att presentera en välplanerad bostad i populära Brf Husbilen. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, förråd, carport och fiber från Telia ingår bidrar till låg boendekostnad. Här välkomnas du in i ett praktiskt, välplanerat boende där känslan av nytt fortfarande finns kvar. Entréplanet bjuder in till fina sociala stunder med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Under sommarmånaderna förlängs rummet tack vare en stor balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Morgonkaffet kan avnjutas på verandan på motsatt sida. Trappan leder upp till bostadens privata vrår. Övre plan disponerar idag två sovrum och en toalett, utrymmena kan enkelt och med lätta medel göras om så du får ytterligare ett sovrum. Med en spännande planlösning känns lägenheten större än de 88 kvm som planritningen uppvisar! Ditt nya hem ligger i ett lugnt och trivsamt område, ett stenkast från lekplatser, med närhet till såväl natur och service som förskolor, skolor och kommunikationer. Naturskönt läge nära havet! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 15