Mäklare Henric Gustafsson

Henric Gustafsson

Om mig

Funderar du på att sälja din bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal/möte (0704449114). Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Mitt mål är att det ska finnas en genuin trygghet och kompetens under hela försäljningsprocessen. Det, tillsammans med alla mina kompetenta kollegor, Svensk Fastighetsförmedling starka varumärke, våra främsta verktyg, produkter och tjänster, gör att jag övertygad om att vi kommer lyckas med er försäljning på absolut bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 130D

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
425 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 291 kr/mån
6 489 kr/m²

Här finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna trivsamma och prisvärda lägenhet som har ett jättefint läge i föreningen. En stor 2:a om 65,5 kvm med egen balkong delvis under tak som vetter ut mot väster och eftermiddag/kvällssolen. Lägenheten har ett lugnt och skyddat läge på andra våningen och planlösningen väl genomtänkt. Förutom den stora balkongen erbjuder lägenheten rymlig hall, WC & duschrum med tvättmaskin, klädkammare/förråd, stort sovrum, vardagsrum och kök med full maskinell utrustning. Lägenheten har fönster i två väderstreck som gör den genomgående ljus och luftig. Från lägenheten har du fina cykelvägar som leder dig till all tänkbar service i Berga Centrum och till skolor/förskolor. Cykeln tar dig vidare till fantastisk natur och till flera olika badplatser. För er som åker buss finns det hållplatser i anslutning till föreningen. Föreningen sköts om av Riksbyggen och har mycket god ekonomi och består av totalt 132 lägenheter. Här finns gemensam tvättstuga och samlingslokal man kan hyra. Vidare finns både garage- och bilparkeringar. En del av bilparkeringarna har nydligen installerats med laddbox. Lägenheten kan tillträdas med kort varsel om det skulle tilltala köparen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har frågor på försäljningen eller om ni vill boka in er på visning.

  • Premium
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun, bild 2
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun, bild 3

Lybecksvägen 13C

Lägenhet
Kalmar, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
695 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 225 kr/mån
10 945 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna privärda & stilrent renoverade och moderna tvårummare som finns i den mycket populära och ekonomiskt stabila BRF Bruksgården. I avgiften ingår till och med hushållselen! Vi slås direkt av det trevliga köket och vardagsrummet som tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna i två värdestreck skapar en rymd få förunnad. Alltigenom möts vi av fräscha ytskikt som valts med omsorg för att på bästa sätt skapa en enhetlig och modern känsla, vilket minst sagt lyckats. Hallen fungerar som bostadens hjärta, där vi når samtliga av lägenhetens rum. Köket går i stilrent vitt med gott om förvaring och stora arbetsytor där alla kan samlas. Vidare in i lägenheten hittar du det trevliga vardagsrummet, Från vardagsrummet når vi den mysiga balkongen i härligt sydvästläge som bjuder in till mysiga stunder med vänner och familj, där vi kan njuta av såväl ljuvliga solnedgångar som vacker utsikt över den lummiga gården. Lägg därtill ett lättmöblerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter i både garderob och rymlig klädkammare. Pricken över i:et är det helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i! Här bor vi i populär och ekonomiskt mycket stabil förening, med förmånen att elen ingår i månadsavgiften. I närheten finner vi all form av tänkbar service, grönskande natur och goda kommunikationer som gör att vi smidigt tar oss in till Kvarnholmen. För er som jobbar på Hansa City är det endast 10 minuter promenad över bron så är du framme. I föreningen finns övernattningslägenhet när vänner kommer på besök, gym, utegym, fotbollsplan, odlingslotter med mycket mera. En riktigt fin och ekonomiskt stabil förening med sina 272 lägenheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Tullslätten 11A

Lägenhet
Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 995 000 kr
119 + 15 m²
3 rum
vån 3
8 646 kr/mån
33 571 kr/m²

I bostadsrättsföreningen Tullslätten saluför vi nu pärlan högst upp i huset, den charmiga "Vindsvåningen"! Ett par trappor upp i huset , bland takåsar och trädkronor, ligger denna läckra vindsvåning. Lägenheten sträcker sig genom hela huset med fönster mot Tullslätten och fönster och balkong mot innergården. Den är ljus, luftig och dessutom helt genomgången, mer eller mindre i nyskick! Här finns med andra ord möjlighet att bosätta sig i en centralt belägen bostad om 119 + 15 kvm fördelat på 3 rum och kök. Representativt och iögonfallande för den eller de som är ute efter något alldeles unikt och speciellt! Välplanerat och välutrustat rakt igenom, både kök och badrum håller hög klass, stora sociala delar med olika möbleringsalternativ och två väl tilltagna sovrum. Det större med 15 kvm biarea i direkt anslutning. Detta rum lämpar sig väl som klädkammare, barnkammare, kontor eller kanske biorum! Det vackra och mycket stilrena vitputsade hus som sträcker sig längs södra vägen hela vägen fram till korsningen vid Tullbron är ett hus som vi Kalmariter väl känner till. Det har promenerats, cyklats, åkts bil och buss förbi sedan sekelskiftet 1900. Jag är säker på att utsikten från det där tornet på hörnet och de läckra små takkuporna har diskuterats flitigt av många förbipasserande genom åren. Butiken i bottenplan har dessutom varit välbesökt i generationer och möjligheten att pumpa cykeln på väg till, eller från stan har räddat många trötta fötter genom åren. På innergården finner vi ett pittoreskt och mycket charmigt gårdshus som kanske inte är lika känt som sitt storasyskon längs Södra vägen. Men denna lilla pärla med egen uteplats och skyddat läge är även den iögonfallande vacker och unik. Beckasinen 41 rymmer som ni hör flera fina byggnader med stilsäker arkitektur och tydliga tidstypiska drag. Det hjälper dock inte mot väder och vind och år som går.... Tidens tand satte sina spår även på denna fastighets byggnader varpå fastighetsägaren 2021 startade en omfattande renovering av denna q-märkta fastighet för att den skulle återfå sin forna glans. I samband med detta arbete, där byggnadsantikvarie Jan Westergren har bevakat processen för att se till att det kulturhistoriska värdet finns kvar även efter renoveringen, bildades en bostadsrättsförening som nu upplåter åtta bostadslägenheter och en lokal med bostadsrätt. Omgivningarna är välkända för de flesta. Avståndet till Kvarnholmen och dess centrumutbud, Kalmar slott, Stadsparken, de nya kulturkvarteren, bad vid Kalmarsundsparken, affärer, restauranger och kollektivtrafik med buss och tåg mäts allt i hundratals meter. Onekligen ett boende där man har nära till det mesta man kan behöva! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Södra Vägen 2B, Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Södra Vägen 2B, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Södra Vägen 2B, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Södra Vägen 2B

Lägenhet
Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
4 150 000 kr
122 + 39 m²
5 rum
vån 2/2
9 803 kr/mån
34 016 kr/m²

En mycket unik och påkostad lägenhet i bostadsrättsföreningen Tullslätten erbjuds nu till dig som söker en bostad som sticker ut! Mitt emot vänortsparken vid Södra vägen 2 stiger vi in i det inbjudande trapphuset och tar oss en trappa upp. Väl uppe stiger vi in i en läcker hall med klinkersgolv och får direkt en känsla av vad denna våning har att erbjuda i form av smakfullt renoverade ytor och stilsäker färgsättning. Med sina 122 smakfullt renoverade kvadratmeter, fördelat över fyra rum och kök samt en inredd vind om hela 39 kvadratmeter, bjuder denna våning på nyproduktionskänsla med originalattribut så som fiskbensparkett, stuckaturer, stora fönster och väl tilltagen takhöjd. Kök och badrum håller naturligtvis högsta klass och det är verkligen en sammanhållen känsla av hög standard som genomsyrar denna bostad. Entréplanet erbjuder två sovrum samt rymligt vardagsrum och dessutom en klassisk matsal. Vinden i sin tur ger den nya ägaren stora möjligheter och bland bilderna ser ni att det enkelt inreds till tonårsrum eller hemmakontor. Den lilla sittplatsen i tornet på hörnet mellan Tullslätten och Södra vägen har utvändigt beskådats av många, nu finns möjligheten att här slå sig ner och njuta av utsikten och känslan av att sitta bland takåsarna. Det vackra och mycket stilrena vitputsade hus som sträcker sig längs södra vägen hela vägen fram till korsningen vid Tullbron är ett hus som vi Kalmariter väl känner till. Det har promenerats, cyklats, åkts bil och buss förbi sedan sekelskiftet 1900. Jag är säker på att utsikten från det där tornet på hörnet och de läckra små takkuporna har diskuterats flitigt av många förbipasserande genom åren. Butiken i bottenplan har dessutom varit välbesökt i generationer och möjligheten att pumpa cykeln på väg till, eller från stan har räddat många trötta fötter genom åren. På innergården finner vi ett pittoreskt och mycket charmigt gårdshus som kanske inte är lika känt som sitt storasyskon längs Södra vägen. Men denna lilla pärla med egen uteplats och skyddat läge är även den iögonfallande vacker och unik. Beckasinen 41 rymmer som ni hör flera fina byggnader med stilsäker arkitektur och tydliga tidstypiska drag. Det hjälper dock inte mot väder och vind och år som går.... Tidens tand satte sina spår även på denna fastighets byggnader varpå fastighetsägaren 2021 startade en omfattande renovering av denna q-märkta fastighet för att den skulle återfå sin forna glans. I samband med detta arbete, där byggnadsantikvarie Jan Westergren har bevakat processen för att se till att det kulturhistoriska värdet finns kvar även efter renoveringen, bildades en bostadsrättsförening som nu upplåter åtta bostadslägenheter och en lokal med bostadsrätt. Omgivningarna är välkända för de flesta. Avståndet till Kvarnholmen och dess centrumutbud, Kalmar slott, Stadsparken, de nya kulturkvarteren, bad vid Kalmarsundsparken, affärer, restauranger och kollektivtrafik med buss och tåg mäts allt i hundratals meter. Onekligen ett boende där man har nära till det mesta man kan behöva! Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar alla 4