Mäklare Henric Gustafsson

Henric Gustafsson

Om mig

Funderar du på att sälja din bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal/möte (0704449114). Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Mitt mål är att det ska finnas en genuin trygghet och kompetens under hela försäljningsprocessen. Det, tillsammans med alla mina kompetenta kollegor, Svensk Fastighetsförmedling starka varumärke, våra främsta verktyg, produkter och tjänster, gör att jag övertygad om att vi kommer lyckas med er försäljning på absolut bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun
 • Lör 16 dec kl 11:00
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Tullslätten 11A

Lägenhet
Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 995 000 kr
119 + 15 m²
3 rum
vån 3
8 646 kr/mån
33 571 kr/m²

I bostadsrättsföreningen Tullslätten saluför vi nu pärlan högst upp i huset, den charmiga "Vindsvåningen"! Ett par trappor upp i huset , bland takåsar och trädkronor, ligger denna läckra vindsvåning. Lägenheten sträcker sig genom hela huset med fönster mot Tullslätten och fönster och balkong mot innergården. Den är ljus, luftig och dessutom helt genomgången, mer eller mindre i nyskick! Här finns med andra ord möjlighet att bosätta sig i en centralt belägen bostad om 119 + 15 kvm fördelat på 3 rum och kök. Representativt och iögonfallande för den eller de som är ute efter något alldeles unikt och speciellt! Välplanerat och välutrustat rakt igenom, både kök och badrum håller hög klass, stora sociala delar med olika möbleringsalternativ och två väl tilltagna sovrum. Det större med 15 kvm biarea i direkt anslutning. Detta rum lämpar sig väl som klädkammare, barnkammare, kontor eller kanske biorum! Det vackra och mycket stilrena vitputsade hus som sträcker sig längs södra vägen hela vägen fram till korsningen vid Tullbron är ett hus som vi Kalmariter väl känner till. Det har promenerats, cyklats, åkts bil och buss förbi sedan sekelskiftet 1900. Jag är säker på att utsikten från det där tornet på hörnet och de läckra små takkuporna har diskuterats flitigt av många förbipasserande genom åren. Butiken i bottenplan har dessutom varit välbesökt i generationer och möjligheten att pumpa cykeln på väg till, eller från stan har räddat många trötta fötter genom åren. På innergården finner vi ett pittoreskt och mycket charmigt gårdshus som kanske inte är lika känt som sitt storasyskon längs Södra vägen. Men denna lilla pärla med egen uteplats och skyddat läge är även den iögonfallande vacker och unik. Beckasinen 41 rymmer som ni hör flera fina byggnader med stilsäker arkitektur och tydliga tidstypiska drag. Det hjälper dock inte mot väder och vind och år som går.... Tidens tand satte sina spår även på denna fastighets byggnader varpå fastighetsägaren 2021 startade en omfattande renovering av denna q-märkta fastighet för att den skulle återfå sin forna glans. I samband med detta arbete, där byggnadsantikvarie Jan Westergren har bevakat processen för att se till att det kulturhistoriska värdet finns kvar även efter renoveringen, bildades en bostadsrättsförening som nu upplåter åtta bostadslägenheter och en lokal med bostadsrätt. Omgivningarna är välkända för de flesta. Avståndet till Kvarnholmen och dess centrumutbud, Kalmar slott, Stadsparken, de nya kulturkvarteren, bad vid Kalmarsundsparken, affärer, restauranger och kollektivtrafik med buss och tåg mäts allt i hundratals meter. Onekligen ett boende där man har nära till det mesta man kan behöva! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Imorgon kl 11:00
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Utrustningskajen 9

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 750 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
4 202 kr/mån
46 296 kr/m²

På ett av Kalmars mest eftertraktade läge har vi nu möjlighet att presentera denna unika gaveltrean. Med perfekt avstånd till stadspulsen samtidigt som fridfullheten infinner sig tack vare närheten till havet med dess kluckande vatten och ljuvliga skiftningar. Här erbjuds det bästa av två världar med sitt praktiska läge på första parkett med direkt anslutning till föreningens gemensamma ytor samtidigt som vi kommer upp en bit från markplan, som inbringar såväl ett lugn som hemtrevnad. Denna lägenhet är mer än bara en bostad, det är helt enkelt en livsstil. Där vi bekvämt parkerar bilen i garaget med möjlighet till elbilsladdning och tar hissen upp till första våningen. Här välkomnas vi av denna bostad som stoltserar med sina välplanerade 81 kvadrat och stilfulla interiör. Innemiljön är magisk med tilltagna fönsterpartier i tre väderstreck och bjuder på underbar vy med fantastiska glimtar av vattnet. Vi har lyxen att ha en uteplats som sträcker sig runt gaveln i hela 180 grader, vilket ger solchans från tidig morgon till sen kväll. En del av uteplatsen är inglasad och fungerar som ett extrarum som ger plats för såväl mingel som middagsbjudningar. Här finns dessutom skjutbara fönsterpartier vilket gör det enkelt att öppna upp under sommarens varmaste dagar, möjlighet finns också att skärma av med hjälp av plisségardiner. Från en annan del av uteplatsen avnjuts solnedgångar i färgsprakande kulörer som aldrig går att se sig mätt på. Alltigenom löper ljuvlig 1-stavs parkett i ek på golvet som dessutom bjuder på golvvärme som gör att vi aldrig behöver frysa om fötterna eller ta hänsyn till element i inredningen. Tillsammans med de ljusa ytskikten skapas ett tidlöst och modernt intryck. Köket är påkostat med kvalitativ köksinredning från Ballingslöv och vitvaror från välrenommerade Siemens som går i social och semiöppen planlösning med vardagsrummet som skapar plats för umgänge. Bostaden bjuder på två rymliga och lättmöblerade sovrum som rofyllt vetter mot föreningens innergård samt ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Här går det att flytta rakt in och trivas från första stund. På fantastiska Varvsholmen är vattnet ständigt närvarande, med magisk kajmiljö och badplats bara ett stenkast bort. I föreningen finns restaurang Slipkajen perfekt beläget där vi mer än gärna avnjuter en fantastisk middag i den mysiga atmosfären med vacker utsikt över båtarna som sakta guppar förbi. Dessutom finns ett gym bara några meter bort för den som känner sig lite extra hurtig. Här bor vi helt enkelt med närhet till allt som kan tänkas behövas med mysiga promenadstråk, goda kommunikationer och på en kort promenad eller cykeltur når vi med enkelhet Kalmars mysiga stadsliv. Varmt välkomna att boka in er på visningen.

 • Premium
 • Hiss
Mårdvägen 11, Havslätt, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Mårdvägen 11, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 2
Mårdvägen 11, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 3

Mårdvägen 11

Villa
Havslätt, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 975 000 kr
300 + 75 m²
8 rum
2 652 m² tomt

Varmt välkomna till Mårdvägen 11 med sin unika & gedigna villa och ett underbart läge i attraktiva Havslätt. Mårdvägen 11 är belägen som sista fastighet på lugn återvändsgata där villan är byggd med upphöjt läge som ger fantastiska vyer över havet, hamninloppet, småbåtshamnnen och badviken i Havslätt. Denna gedigna villa byggdes av Hjältevadshus 1968 och tjugo år senare köptes fastigheten av OKG som därefter i folkmun fått namnet OKG-villan. Sedan 2001 har huset ägts privat och nu väntar fastigheten på nästa ägare. 1988 byggdes villan ut mot både norr och väster och visar upp en unik planlösning med 300 kvm boyta plus 75 kvm biyta. En fantastisk planlösning med 8 rok varav 4-5 sovrum. Två vardagsrum med varsin eldstad och där det ena vardagsrummet ger plats för soffgrupper och biljardbord. I mittenpartiet av huset finns ett stort arbetsvänligt kök som har en skiljevägg till den möblerbara hallen och matrummet. Här finns möjligheter att skapa en öppen planlösning mellan kök och matsal som skulle bli något utöver det vanliga. På husets östra del är den privata avdelningen - med en halvtrappa upp når du tre stora sovrum och helkaklat badrum. En halvtrappa ner når du husets 75 kvm biyta fördelat på gillestuga, tvättstuga, hobbyrum, bastu & duschrum samt pannrum. Huset värms upp med en mycket värmeeffektiv bergvärmepanna & mekanisk tilluftsventilation med luftvärme. Stora delar av bostaden har parkettgolv i ek och ljusa kulörer på väggarna. I både kök och vardagsrummen finns stora fönsterpartier som vetter ut mot framsidan och havet. I kök finns utgång till den väl tilltagna och stenlagda uteplatsen med eldriven markis - en underbar uteplats med sitt upphöjda och ändå insynsskyddat läge. Några hundra meter från huset finns en samfälld fastighet - Sjöudden Havslätt. Här finns möjlighet till båtplats, badplats, bastu & rekreation. Säljare är delägare i denna fastighet vilket också kan tas över av köpare om intresse finns för båtliv och skärgård. För er som gillar långa promenader finns omtyckt natur med mängder av stigar, löpspår och elljusspår inom räckhåll och till centrum tar det 10 minuter med cykel. Utöver detta finns ett dubbelgarage på markplan och sedan leder en trappa upp till huset på höjden. Trädgården är väl tilltagen med sina 2 652 kvm men är skapad för att vara så lättskött som möjligt. Här finns både granitsten- och kalkstensmurar, ligusterhäck, fruktträd och en lagom stor gräsplätt för spel och lek eller för er med gröna fingrar. Ett riktigt spännande alternativ för er som vill bo lugnt och skönt vid vattnet och underbar natur och vill ha ett hus med stora ytor. Låter detta intressant? Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller boka in er till denna spännande visning.

 • Premium
Lärkstigen 8, Berga, Kalmar kommun
 • Tor 7 dec kl 15:30
Lärkstigen 8, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Lärkstigen 8, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Lärkstigen 8

Villa
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 275 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
723 m² tomt

Varmt välkomna till Lärkstigen 8 i mycket populära villaområdet Berga. På denna lugna gata finner ni denna superfräscha och trivsamma 50-talsvilla som fått genomgående många fina renoveringar under sista 5-10 åren. Ett hus man bara kan flytta in i och njuta från första stund. Huset byggdes 1958 och erbjuder 80 kvm på entréplan och lika många kvm i den ljusa och fräscha källaren. På entréplan finner ni 3 rok varav två stora sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat WC & duschrum. I den ljusa och fräscha källaren finns sovrum 3/gästrum/tonårsrum, WC & tvättstuga, dusch- & badrum, förråd samt stort hobby/gym/förvaringsrum. Allt är genomgående i bra skick! Utöver detta erbjuder huset flera uteplatser, inbyggt uterum samt rymlig och stenlagd bilplats för 2 bilar samt för husvagn/bilsläp/båtsläp. Trädgården är skapad för att vara lättskött och på baksidan har man en egen liten oas med buskar och insynsskyddade häckar samt en skogsdunge som gränsar mot öster. Från huset har du gångavstånd till Bergaviks härliga sandstrand och till Kvarnholmen cyklar man på 15 minuter. Ett riktigt trevligt hus för er som inte vill renovera på många år framöver. Varmt välkomna att boka in er till visning!

 • Premium
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 2
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 3

Var smart du också och äg en friköpt lokal!

Övrigt
Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
fr. 1 329 000 kr
70 m²
70 m² tomt

INFLYTTNINGSKLART! Nu har konceptet Smart Yta även kommit till Kalmar! På det blivande industriområdet vid Dokumentvägen/flyget i Smedby finns det möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm. Lokalen byggs som en modul om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Priser (se mer specificerat i "Lokalförteckning och prislista" under Dokument nedan): Låg lokal, 1 199 000 kronor Hög lokal, 1 329 000 kronor. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5