Mäklare Petter Hellström

Petter Hellström

Om mig

Jag började min bana inom Svensk Fastighetsförmedling 2006 och har i flera olika marknadslägen utvecklat mitt och företagets "mäkleri". Det är verkligen en ynnest att få vara högst delaktig i en så stor händelse i människors liv som bostadsbytet är. Och det är nog det som är det bästa med detta fantastiskt roliga jobb, att vara till service och se till så att förflyttningen blir så bra den över huvud taget kan, helt beroende på varje unik situation som ligger till grund för själva affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnabo 144, Nybro Öster, Nybro kommun
Gunnabo 144, Nybro Öster, Nybro kommun, bild 2
Gunnabo 144, Nybro Öster, Nybro kommun, bild 3

Gunnabo 144

Villa
Nybro Öster, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
975 000 kr
79 + 15 m²
4 rum
1 990 m² tomt

Varmt välkomna till en lantlig idyll där ljuva syrénhäckar och ståtliga stenmurar omgärdar fastigheten. Som en liten oas ligger den inbäddad i grönska och där utanför, där sveper ögonen över vidsträckta fält och vackra omgivningar. Detta är verkligen en plats att komma hem till, en plats där batterierna kan laddas och lugnet kan infinna sig. Trädgården är naturlig och grönskande och här finns många platser att välja mellan beroende på om man söker sol, skugga eller kanske är ute efter att finna lä en blåsig dag. Väl inne i huset erbjuds på entréplan allrum, matrum, kök, möblerbar hall och duschrum med wc. Övre plan stoltserar, på gaveln mot norr, med ett mycket charmigt sovrum med kamin, medan en större hall/kontor samt en mindre toalett är vad som ryms i den södra delen. Bostadsdelen är charmig inredd och har ytterligare utvecklingspotential för den som vi ha en annan planlösning och fler rum. I källaren finner vi tvättstuga, pannrum och torkrum. Utanför tomten finner vi alla småvägar och all natur som man kan tänkas behöva för promenader, löprundor eller en cykeltur på asfalt eller grus. I Kristvallabrunn, 5 km bort, finner vi en F-6 skola med ett fritidshem. Från Gunnabo är det ungefär ungefär 15 km till Nybro och lite drygt 30 km till Kalmar. Ge dig själv möjlighet att tillbringa sommar och höst i lantligt lugn! Varmt välkomna att höra av er för att diskutera mer kring huset eller för att boka in er på visning!

  • Premium
Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53, Trekanten, Kalmar kommun
Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Ester Bagerskas väg 22, 24, 28, 30, 49 och 53

Tomt
Trekanten, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
590 000 kr

Snart slutsålt! Av totalt 14 tomter i området finns nu 6 stycken kvar och Du har fortfarande chansen att köpa tomt i familjevänligt område, alldeles i utkanten av Trekantens samhälle. Nära till skola och affär men lugnt och vackert beläget! Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Denna annons är en samlingsannons för de 6 tomterna. På svenskfast.se/kalmar finns alla de 6 tomterna i vars en annons med specifik information kring respektive tomt! Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! I Trekanten finns livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall, fotbollsförening, löpspår samt flera lekplatser. Trekantenskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Kalmar och Nybro. Drygt 17 km till Kalmar och 14 km till Nybro.

  • Premium
Binnåsavägen 9, 11, 16, 20, 22 och 24, Tvärskog, Kalmar kommun

Binnåsavägen 9, 11, 16, 20, 22 och 24

Tomt
Tvärskog, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
250 000 kr

Nu är möjligheten här! Sex byggklara tomter i Tvärskogs befintliga bebyggelse står redo för nya ägare - en möjlighet för dig med husbyggardrömmar! Nära till skola och till natur! 250 000 kr/tomt inklusive anslutning av kommunalt vatten och avlopp. Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! I Tvärskog finns förskola, förskoleklass och grundskola 1–3. Vill man aktivera sig kan man i samhället finna utegym, isrink, badplats samt padelbana. I Påryd 10 km bort finner vi bl.a. affär och tempererad badanläggning. Knappt 2 mil till Nybro och drygt 2 mil till Kalmar. Landsortstrafik med buss tar cirka 30 minuter till Kalmar centrum. Tomterna säljs av Kalmar kommun och är inte kopplade till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt!

Kyrkallén 8, Hagby, Kalmar kommun

Kyrkallén 8

Tomt
Hagby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
450 000 kr
778 m² tomt

Nu är möjligheten här! En byggklar tomt i Hagbys befintliga bebyggelse står redo för en ny ägare - en unik möjlighet för dig med husbyggardrömmar! Nära till skola och till natur och hav! Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Hagbyskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. I Vassmolösa, ca 5 km norr om Hagby finns livsmedelsbutik. Kustpärlorna Vita Sand, Sandvik, Kolboda och Ekenäs finns alla på cykelavstånd! Två mil till Kalmar och drygt sex mil till Karlskrona. Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt!

Smart Yta - lokal 5, Smedby, Kalmar kommun

Smart Yta - lokal 5

Övrigt
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 329 000 kr
70 m²
70 m² tomt

Inflyttningsklar lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen är ca 70 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den är uppförd som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen är förberedd för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar

Visar alla 5