Mäklare Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Om mig

Hej! Ellen heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Som person är jag rak, ambitiös och otroligt tävlingsinriktad, men också omtänksam med ett genuint intresse av att hjälpa människor. Jag vill finnas där som en högra hand och en trygghet genom hela processen i din livs viktigaste affär. Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av att förverkliga bostadsdrömmar i både Kalmar och Nybro och hoppas att jag får möjlighet att förverkliga just dina!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun
 • Tor 7 mar kl 16:30
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Repslagaregatan 7

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 395 000 kr
125 + 125 m²
4 rum
1 123 m² tomt

Varmt välkommen till Repslagaregatan, en centralt belägen adress med allt man kan önska på behändigt avstånd. Trots att läget är centralt känns här avskilt och lugnt med en stor och härlig tomt där du kan njuta ostört. En mix av det bästa helt enkelt. Själva boningshuset är ljust och hemtrevligt med hall, kök med gott om förvaring, hela tre sovrum, matsal och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum i entréplan. En våning upp finns en del som är inredd och som passar utmärkt som extra gästrum eller kontor. Här finns även en oinredd del med fina möjligheter. I källarplan finns tvättstuga, toalett, garage samt flera stora utrymmen för förvaring. Dessutom finns möjlighet att göra iordning för ytterligare sovrum. En bostad med många möjligheter både för den lilla och stora familjen. Här på Repslagaregatan bor du med närhet till butiker, apotek, skola, gym och kommunikationer. Varmt välkommen på visning för att uppleva bostaden på plats!

 • Premium
Dansbanevägen 7, Kristvallabrunn, Nybro kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30

Dansbanevägen 7

Villa
Kristvallabrunn, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 095 000 kr
102 + 93 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Längst in på återvändsgata med lugnt och familjevänligt läge återfinns denna trevliga enplansvilla med källare. Här på Dansbanevägen bor du nära både skola och natur, dessutom på behändigt pendlingsavstånd till såväl Nybro som Kalmar. Väl inne i bostaden är entréplan fördelat på hall, modernt kök med tillbyggd matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum samt ett badrum. I källarplan finns en gillestuga, ett extra rum, tvättstuga, pannrum, flera förvaringsutrymmen samt direkt utgång till garaget. Trädgården runt huset är stor och bjuder in till både lek och odling om lusten faller på. På baksidan finns en uteplats som nås via köket. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Resbymåla 544, Vassmolösa, Kalmar kommun
Resbymåla 544, Vassmolösa, Kalmar kommun, bild 2
Resbymåla 544, Vassmolösa, Kalmar kommun, bild 3

Resbymåla 544

Villa
Vassmolösa, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 150 000 kr
170 m²
5 rum
5 435 m² tomt

Här i Resbymåla har du nu har chansen att förverkliga drömmen om livet på landet. I det här huset kan du finna lugnet och avskildheten men ändå känna tryggheten av grannar. Framför dig erbjuds en rymlig villa på stor tomt med naturnära läge. Här är den lantliga idyllen ständigt närvarande tack vare omslutande skog och öppna åkrar. Bostaden erbjuder många sovrum och flera sociala ytor som lämpar sig perfekt för familjen. Tack vare tillbyggnaden på framsidan har bostadens sociala ytor utökats med ett pampigt vardagsrum öppet upp till nock. Dessutom har bostadens från utsidan fått ett helt annat uttryck. Bostaden förenar modern bekvämlighet med den charmiga lantliga stilen. Tomten är stor och har sina olika fördelar under årets alla årstider. Våren och sommaren här är fantastisk med fågelkvitter och vacker grönska. Då ges möjlighet att fika på altanen eller varför inte på kullen under träden i svalkande skugga. Under hösten kan du ge dig ut på svampplockning i skogen, på vintern kan du åka pulka i backen på baksidan och när våren börjar nalkas kan du gå på härliga promenader i de vackra omgivningarna. På tomten finns också en solcellspark som ger förutsättningar för låga elkostnader. Intill huvudbyggnaden finns flera uthus, perfekta för dina olika ändamål. Skapa din egna konstnärsateljé, en hemmakontorsyta eller ett gym för din dagliga träning i huset precis intill huvudbyggnaden. De andra större uthusen ger möjlighet till att ha djur, så som får eller häst. Här har du närhet till många fina ridvägar som sköts av flera olika hästverksamheter i närheten. Med en ridskola som granne finns möjligheter för både barn och vuxna att utveckla sitt intresse. Närheten till E22:an gör att du snabbt tar dig ut på vägen till Kalmar. Mysiga Ekenäs och Vita strand med fin badplats finns endast ca en mil bort. Ett bostad och en plats som måste upplevas. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gräsgärde 402, Hagby, Kalmar kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00

Gräsgärde 402

Villa
Hagby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 595 000 kr
80 + 30 m²
3 rum
2 863 m² tomt

Varmt välkommen till Gräsgärde och till en plats omsluten av öppna landskap och där lugnet direkt infinner sig. Framför dig har du ett ombonat hus omgivet av en fantastisk trädgård med stora möjligheter för odlingar av både blommor, bär och frukt. I landet finns idag grönkål, potatis, tomater, hallon & vinbär. På tomten finns även äppelträd och päronträd. Tänk vilken lyx att kunna plocka fredagsbuketten i sin egen trädgård, göra vinbärsgelé från egna vinbär eller spontant kunna plocka in ett par äpple och slänga ihop en paj. Dessutom finns på tomten ett stort uthus med garage, vedförråd och gott om förvaring. I anslutning till förrådsbyggnaden en härlig inglasad altan. En perfekt plats att kunna njuta av ljumna sommarkvällar på. Själva boningshuset är i ett och ett halvt plan med groventré, kök med matplats, vardagsrum, möblerbar hall och badrum i entréplan. En våning upp finns två sovrum och en härlig balkong. I huset finns hela tre kakelugnar, varav två används, och i köket finns en vedspis. Ett hus och en plats där det är lätt att trivas. Här bor du lugnt och naturskönt samtidigt som Kalmar med sitt stora serviceutbud finns en knapp halvtimme bort. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gustav Abels väg 1, Orrefors, Nybro kommun

Gustav Abels väg 1

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
67 + 40 m²
3 rum
1 605 m² tomt

Välkommen till Orrefors och Gustav Abels väg 1. Här återfinns det där charmiga röda huset med vita knutar med närhet till både naturen och service. Själva boningshuset består av hall, kök, vardagsrum, uterum och badrum och gäst-wc i entréplan. En våning upp finns två sovrum och en balkong. Trädgården runt huset är rymlig och blomstrande. På tomten finns garage med vedförråd i bakkant, pergola och växthus. Orrefors är beläget längs med riksväg 31 mellan Nybro och Vetlanda. Här finns närhet till bad, fiske och fina vandringsleder. På orten finns även skola F-6 och matbutik. Till Nybro med ytterligare serviceutbud och kommunikationer är det ca 1,5 mil. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för löpande information kring försäljningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Torshult 411, Alsterbro, Nybro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Torshult 411

Gård/Skog
Alsterbro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
40 m²
2 rum
3,3 ha tomt

Varmt välkommen till Torshult, strax utanför Alsterbro, och en charmig plats med lugnet och skogen som närmaste granne. Här välkomnar en mysig stuga er belägen på en stor tomt. Marken till inrymmer hela 32 620 kvadratmeter, mestadels bestående av skog. En fin tillgång för att kunna försörja sig med ved. Väl inne i huset finns hall, kök, vardagsrum, sovrum samt badrum med förbränningstoalett. Dessutom finns en vind för förvaring, där det också finns möjlighet att inreda. Tomten är stor och här finns även två uthus. Här bor du med närhet till både härlig natur samtidigt som du har Alsterbro nära med Store Hindsjön som bjuder in till fiske och aktiviteter samt fin och uppskattad badplats med brygga och hopptorn. Dessutom finns fotbollsplan, paddeltennis, beachvolleyplan, utegym samt grillplatser och bastu vid badplatsen. Utöver allt detta finns också god service genom mycket trevlig matbutik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Enevägen 18, Fredrikslund, Nybro kommun

Enevägen 18

Tomt
Fredrikslund, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
595 000 kr
2 415 m² tomt

Stor härlig hörntomt om hela 2 415 kvadratmeter uppe på en höjd. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betald. Även elanslutning är betald, endast återanslutningsavgift på 2 500 kr tillkommer. Fjärrvärme finns i gatan och går att ansluta. Tomten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik. I närområdet finns butiker, busshållplats, förskola och skola 1-6. Även högstadieskola och gymnasieskola finns på orten. Smidiga kommunikationer till Kalmar, Växjö och Karlskrona. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. De erbjuder maximal valfrihet i vad ni vill bygga, rita själv eller välja från katalogen, allt från inflyttningsklart till bygg-själv. Vid frågor kring byggnation kontakta Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99

Bruksgatan 21, Broakulla, Emmaboda kommun

Bruksgatan 21

Villa
Broakulla, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Fin fasadtegelvilla med centralt läge i Broakulla. Bra tomt med gräns mot grönområde på två sidor. Fastigheten renoverades 2006 med bl.a. nytt yttertak. Boytan omfattar cirka 114 kvm fördelat på trevligt vardagsrum med öppenspis, matsalsrum, 3 sovrum, WC-badrum, tvättstuga med dusch, hallar, pannrum och garage. Fastigheten är varudeklarerad, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Tillträde enligt överenskommelse.

Visar alla 8