Mäklare Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Om mig

Hej! Ellen heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Som person är jag rak, ambitiös och otroligt tävlingsinriktad, men också omtänksam med ett genuint intresse av att hjälpa människor. Jag vill finnas där som en högra hand och en trygghet genom hela processen i din livs viktigaste affär. Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av att förverkliga bostadsdrömmar i både Kalmar och Nybro och hoppas att jag får möjlighet att förverkliga just dina!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven Krååks väg 24A, Nybro, Nybro kommun
  • Kommande
Sven Krååks väg 24A, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Sven Krååks väg 24A, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Sven Krååks väg 24A

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Pris saknas
146 m²
5 rum
1 504 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhus i ett av Nybros mest familjära områden! Detta nybyggda enplanshus kombinerar modern design med smakfull detaljrikedom och skapar en harmonisk atmosfär som passar perfekt för familjelivet. Med öppen planlösning och generösa ljusinsläpp skapar huset en luftig och trivsam känsla. De stilfulla materialvalen och de genomtänkta detaljerna ger en exklusiv touch och skapar en inbjudande atmosfär. Bostaden erbjuder kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, två stilrena badrum båda utrustade med dusch, hela fyra sovrum varav ett större föräldrasovrum samt separat kombinerad groventré och tvättstuga. Här kan du njuta av ett bekvämt, funktionellt och energieffektivt boende med gott om plats för hela familjen. Utöver det smakfulla hemmet erbjuder området också närhet till grönområden och skola. Här blir det enkelt att skapa minnen och trivas tillsammans med din familj. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska enplanshus. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
Färgerivägen 1, Alsterbro, Nybro kommun
  • Kommande

Färgerivägen 1

Villa
Alsterbro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 350 000 kr
140 + 54 m²
6 rum
1 110 m² tomt

Välkommen till Färgerivägen 1 och en rymlig och smakfullt renoverad bostad. Här erbjuds stilrena badrum, stora fönster för härligt ljusinsläpp och många sovrum. Dessutom värms huset genom bekväm och kostnadseffektiv bergvärme. Väl inne i bostaden återfinns tillbyggd del med stor kombinerad hall och tvättstuga samt lyxigt badrum. Vidare in på entréplanet finns två sovrum, vardagsrum, modernt kök och gäst wc. En våning upp finns ytterligare tre sovrum och ett badrum. I Alsterbro finns Skola med F-klass till 9 samt nybyggd förskola med sjöutsikt. Store Hindsjön här bjuder in till fiske och aktiviteter samt fin och uppskattad badplats med brygga och hopptorn. Dessutom finns fotbollsplan, paddeltennis, beachvolleyplan, utegym samt grillplatser och bastu vid badplatsen. Utöver allt detta finns också god service genom mycket trevlig matbutik. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag för löpande information kring försäljningen!

Glasbruksgatan 20, Pukeberg, Nybro kommun
  • Kommande

Glasbruksgatan 20

Villa
Pukeberg, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 675 000 kr
135 + 49 m²
5 rum
1 084 m² tomt

Varmt välkommen till Glasbruksgatan och ett äldre charmigt hus med optimalt läge! Här återfinns ett mycket rymligt hus med flera sovrum och stora sociala ytor. När du kliver in i bostaden på nedersta plan återfinns hall, ett extra rum att nyttja som sovrum eller kontor, badrum med dusch och bastu samt utgång till garage och förrådsdel. Härifrån tar du trappan upp till de stora sociala ytorna som bostaden erbjuder. Här finns stor matplats och vardagsrum i öppen planlösning med värmande eldstad, kök renoverat 2017, inglasad altan som leder vidare ut på balkongen, ett sovrum samt ytterligare ett badrum utrustat med dusch, tvättmaskin & torktumlare. Ytterligare en trappa upp finns tre sovrum och en mindre toalett. Storleken, läget och planlösningen gör huset optimalt för familjen! Här på Glasbruksgatan bor du med lugnt och naturnära läge samtidigt som du har närhet till skola, service och kommunikationer. I närområdet finns Svartbäcksmåla aktivitetsområde med allt från slalombacke, skidspår, mountainbikeleder, löpspår och mycket mer! Här ges även goda pendlingsmöjlighet till såväl Kalmar som Växjö. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3