Svensk Fastighetsförmedling Nybro

Svensk Fastighetsförmedling Nybro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Såvägen 4, Hanemåla, Nybro kommun
 • Mån 2 okt kl 16:15
Såvägen 4, Hanemåla, Nybro kommun, bild 2
Såvägen 4, Hanemåla, Nybro kommun, bild 3

Såvägen 4

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
4 495 000 kr
178 m²
6 rum
1 124 m² tomt

Drömmer du om ett helt nytt hus men har inte vågat ta steget att bygga? Nu har du chansen! En nybyggd villa med ljusa rum och öppna ytor i barnvänligt och naturnära område. Ekparkett i alla rum, appstyrd belysning med infällda spotlights, bubbelbadkar, walk-in-closet och lättskött trädgård med härligt trädäck. Låga driftskostnader tack vare moderna system. Befriad från fastighetsskatt de närmaste fem åren. På husets framsida är trädgården utformad för att vara lättskött. Marksten varvas med dekorativ sjösten och två mindre stenkantade rabatter. Vi stiger in i den rymliga hallen som direkt övergår i en öppen planlösning med vardagsrum och kök. Köket är stort och ljust med vita luckor och stora arbetsytor i form av bänkskivor i ek. Fönstersmygar i ek, ekparkett och infällda spotlights i tak är genomgående i hela huset. Intill köket finns groventrén med utrymme för garderober eller annan förvaring. Från groventrén når vi intilliggande gästtoalett med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare. I den här delen av huset finns också ett mindre sovrum som är perfekt som hemmakontor eller gästrum. Vidare från vardagsrummet når vi det generöst tilltagna badrummet med stort bubbelbadkar och dusch med glasväggar. Golv och väggar består av exklusivt kakel och klinker och här finns stora utrymmen för ytterligare möblering. Intill badrummet ligger det största sovrummet men en walk-in-closet. I den här delen av huset finns tre sovrum till i varierande storlek, samtliga med ljus och luftig känsla. Från köket tar du dig ut på baksidan där ett härligt trädäck löper längs hela husets längd. En generös gräsmatta inbjuder till lek eller kanske en trädgårdsfest. Garage med fjärrstyrd port och separat förrådsdel ger bra förvaringsmöjligheter. Den här villan erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett helt nytt hus med exklusiv känsla utan att själv behöva vara inblandad i en byggprocess. Här i ett av Nybros nyaste villaområden finns en nybyggd förskola. Ytterligare en förskola och skola f-6 finns i närområdet, samt busshållplats och matbutik. Alldeles intill bostadsområdet ligger Svartbäcksmåla naturreservat som erbjuder aktiviteter året runt. Vad sägs om vandringsleder, löparspår, mountainbikeleder, längdskidspår och slalombacke? Mer om detta på https://svartbacksmala.se/ Via ett väl utbyggt gång- och cykelnät når du skola, matbutik och Nybro centrum med tåg- och busstation, salutorg, fler butiker, restauranger och övrig service. Med bil tar du dig på 30 min till Kalmar och en timme till Växjö, vilket ger goda möjligheter till arbetspendling. Välkommen att höra av dig!

 • Premium
Jakob Bagges gata 31, Nybro, Nybro kommun
 • Fre 29 sep kl 16:00

Jakob Bagges gata 31

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
2 495 000 kr
98 + 90 m²
5 rum
1 331 m² tomt

Här bor man bra! En lättskött villa med närhet till både centrum och naturen i Svartbäcksmåla! Villan har stor trädgård och en fantastisk uteplats på baksidan där solen når in hela dagen. Här kan du njuta av både mysiga frukostar och grillkvällar. Dessutom finns ett stort inglasat uterum med trappa ut mot trädäcket där du får plats med ett stort bord för kalas och middagar de kallare dagarna. Hela huset är smakfullt och påkostat renoverat, allt i toppskick! Redan på väg upp mot entrén slås man av hur fint huset ramas in av träd och planteringar. Köket är stort och ljust med en köksö som blir rummets naturliga mötesplats, och öppen planlösning in mot det rymliga vardagsrummet. Här finns en härlig braskamin i vinkel för maximal mysfaktor och stora fönster som släpper in ljus. Från köket når du det inglasade uterummet, och vidare därifrån kommer du direkt ut till det stora härliga trädäcket på baksidan. På hela övervåningen ligger ett vackert ljust parkettgolv från Kährs. Här finns tre ljusa sovrum i varierande storlek , alla med stora fönster. Här finns också ett badrum i modern stil med dusch och blankt kakel och klinker som ger en lyxig känsla. En trappa ner finns ett större badrum med både badkar och dusch, även detta med blankt kakel och klinker. Här är även husets tvättstuga med praktiska arbetsbänkar. Färgvalet ger en varm och hemtrevlig känsla. På detta våningsplan finns också ett stort gästrum, även det med parkettgolv. Flera olika rum för förvaring gör det lätt att hålla ordning. På den stora tomten finns plats för både odling och lek. Här finns en fristående förrådsbyggnad och ett garage. Larm finns installerat i huset

 • Plus
Karossvägen 6, Idehult, Nybro kommun
 • Imorgon kl 16:30

Karossvägen 6

Villa
Idehult, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 475 000 kr
104 + 58 m²
4 rum
795 m² tomt

I lugna och familjära Idehult i Nybro har jag nu glädjen att få presentera en trevlig enplansvilla. I perfekt läge längst ned på lugna gatan ligger denna villa som gränsar mot skogen. Bostaden är på 104 kvm med fyra rum och nyrenoverat kök samt ett stort badrum. Därtill finns biutrymmet på hela 58 kvm bestående av groventré med tvättstuga, förråd, toalett med dusch samt garage. Totala ytan är 162 kvm i ett plan. Villans baksida ligger i sydväst med altan under tak, där man kan njuta av kvällssolen. Ett hus att flytta in direkt i. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Västerängsgatan 13, Västeräng, Nybro kommun
 • Fre 29 sep kl 17:00
Västerängsgatan 13, Västeräng, Nybro kommun, bild 2
Västerängsgatan 13, Västeräng, Nybro kommun, bild 3

Västerängsgatan 13

Villa
Västeräng, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
2 250 000 kr
159 + 100 m²
5 rum
1 248 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa med stor trädgård! Här, i populära Västeräng, ligger detta härliga hus. Läget med en helt ny skola f-6 under uppbyggnad på samma gata, samt med en helt ny förskola lite längre bort, gör det här huset perfekt för en barnfamilj! I närområdet finns också vackra Linnéasjön med en härlig miljö för rekreation, samt ishall och fotbollsplan. Direkt när vi kliver in i hallen slås vi av den höga takhöjden som ger en luftig känsla. Den känslan förstärks ytterligare i det moderna köket med matplats och öppen planlösning in mot det stora vardagsrummet. I vardagsrummet finns parkettgolv och öppen spis med insats. Från vardagsummet når vi det stora inglasade uterummet där det finns gott om plats för fester och kalas. Skjutdörrar ut till trädäcket möjliggör att öppna upp under sommartid och vi kommer ut i trädgården från två håll. Tack vare braskaminen i vardagsrummet och altandörren ut till uterummet går det att få skön värme här även vintertid. Via hallen vid entrén når vi en klädkammare och det ena badrummet med dusch och toalett. Härifrån leder den tidstypiska trappan med avsats upp till övervåningen, som har lika högt i tak som nedre plan. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett stort föräldrasovrum med utgång till en stor balkong. Ett genomgångsrum som med fördel kan användas som allrum men som även kan bli ytterligare ett sovrum skapar flexibilitet. Från övervåningens hall når vi en mindre balkong av äldre modell samt ett mycket smakfullt renoverat badrum med bubbelbadkar. Källare finns under huset med en modern tvättstuga med gott om arbetsbänkar och skåp, samt ytterligare ett hobbyrum, pannrum och en klassisk matkällare . Trädgården når vi även från en dörr på baksidan av bottenvåningen, ovanför källartrappan, vilket är perfekt om man vill hänga ut tvätten eller springa direkt ut till lekytorna på baksidan. På tomten finns förutom ett stort garage med fjärrstyrd port och carport även ett nybyggt förråd samt två äldre mindre förrådsbyggnader. Ett härligt hus med stora ytor för umgänge både inne och ute. Bland de noteringar som gjorts vid besiktningen gällande badrum nere och matkällare är de redan åtgärdade av säljaren. Hör av dig för mer information. Här bor man bra! Välkommen att höra av dig för mer information.

 • Premium
Gustav Abels väg 1, Orrefors, Nybro kommun

Gustav Abels väg 1

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
67 + 40 m²
3 rum
1 605 m² tomt

Välkommen till Orrefors och Gustav Abels väg 1. Här återfinns det där charmiga röda huset med vita knutar med närhet till både naturen och service. Själva boningshuset består av hall, kök, vardagsrum, uterum och badrum och gäst-wc i entréplan. En våning upp finns två sovrum och en balkong. Trädgården runt huset är rymlig och blomstrande. På tomten finns garage med vedförråd i bakkant, pergola och växthus. Orrefors är beläget längs med riksväg 31 mellan Nybro och Vetlanda. Här finns närhet till bad, fiske och fina vandringsleder. På orten finns även skola F-6 och matbutik. Till Nybro med ytterligare serviceutbud och kommunikationer är det ca 1,5 mil. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för löpande information kring försäljningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Landsvägen 31, Broakulla, Emmaboda kommun
Landsvägen 31, Broakulla, Emmaboda kommun, bild 2
Landsvägen 31, Broakulla, Emmaboda kommun, bild 3

Landsvägen 31

Villa
Broakulla, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 150 000 kr
89 + 55 m²
4 rum
2 097 m² tomt

Med varm hand välkomnar jag er till Landsvägen 31 och ett bostad där det bara är att flytta rakt in i! Här har huset totalrenoverats i smakfull stil där inget lämnats åt slumpen. Själva bostaden är fördelad på hall, kök, badrum, sovrum och rymligt vardagsrum i entréplan. En våning upp återfinns ytterligare två sovrum samt en toalett. I källarplan finns gott om förvaringsmöjligheter och även möjlighet att inreda tvättstuga. Bostaden erbjuder även en fantastik utemiljö med stor altan och stenlagt uteplats med ute-kök. Den stora tomten som sträcker sig runt huset bjuder in till både odling, lek och avkoppling. Dessutom finns ett isolerat uthus, perfekt som gäststuga samt ett förråd. Broakulla är ett vackert samhälle, perfekt för barnfamiljen som vill ha nära till det mesta. På orten finns bland annat livsmedelsaffär, bensinmack, Stampadammens badplats samt skola F-6. Låter detta intressant? Varmt välkommen att boka din plats på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Doktor Sandbergs gata 13A, Nybro Centralt, Nybro kommun
 • Mån 2 okt kl 19:00

Doktor Sandbergs gata 13A

Lägenhet
Nybro Centralt, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
160 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 227 kr/mån
2 909 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med hiss och balkong! I hallen möts vi av ljusa väggar och platsbyggda garderober för förvaring. Rakt fram ligger badrummet med dusch där väggarna är klädda med vitt kakel och golvet med våtrumsmatta. Till höger från hallen kommer vi in i köket, även det ljust med vita skåpsluckor och stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns plats för köksbord. Vidare från hallen ligger sovrummet till höger. Ett mörkt laminatgolv bryter av mot de vita väggarna. Till vänster vardagsrummet med parkettgolv , stora fönster samt utgång till balkongen som vetter mot innergården på baksidan. I hallen finns klädkammare och i källaren finns förråd, tvättstuga och cykelrum. På gångavstånd från lägenheten finns Svartegöl med fina promenadstigar. Det är nära till centrum med torghandel, tåg- och busstation samt butiker, restauranger och övrig service. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Torshult 411, Alsterbro, Nybro kommun

Torshult 411

Gård/Skog
Alsterbro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
40 m²
2 rum
3,3 ha tomt

Varmt välkommen till Torshult, strax utanför Alsterbro, och en charmig plats med lugnet och skogen som närmaste granne. Här välkomnar en mysig stuga er belägen på en stor tomt. Marken till inrymmer hela 32 620 kvadratmeter, mestadels bestående av skog. En fin tillgång för att kunna försörja sig med ved. Väl inne i huset finns hall, kök, vardagsrum, sovrum samt wc. Dessutom finns en vind för förvaring, där det också finns möjlighet att inreda. Tomten är stor och här finns även två uthus. Här bor du med närhet till både härlig natur samtidigt som du har Alsterbro nära med Store Hindsjön som bjuder in till fiske och aktiviteter samt fin och uppskattad badplats med brygga och hopptorn. Dessutom finns fotbollsplan, paddeltennis, beachvolleyplan, utegym samt grillplatser och bastu vid badplatsen. Utöver allt detta finns också god service genom mycket trevlig matbutik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Doktor Sandbergs gata 13B, NYBRO, Nybro kommun
 • Fre 29 sep kl 12:00

Doktor Sandbergs gata 13B

Lägenhet
NYBRO, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
165 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 227 kr/mån
3 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen på Doktor Sandbergs gata. Här bor du centralt på optimalt läge med närhet till kommunikationer och butiker. Lägenheten är fördelad på hall, funktionellt kök med plats för matbord, sovrum, badrum samt rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Här ifrån nås lägenhetens balkong. Genomgående är utrustad med gott om förvaringsmöjligheter. Fagerslättsskolan med F-6 ligger runt hörnet. Låter detta intressant? Kontakta mig så berättar jag mer!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Enevägen 18, Fredrikslund, Nybro kommun

Enevägen 18

Tomt
Fredrikslund, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
595 000 kr
2 415 m² tomt

Stor härlig hörntomt om hela 2 415 kvadratmeter uppe på en höjd. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betald. Även elanslutning är betald, endast återanslutningsavgift på 2 500 kr tillkommer. Fjärrvärme finns i gatan och går att ansluta. Tomten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik. I närområdet finns butiker, busshållplats, förskola och skola 1-6. Även högstadieskola och gymnasieskola finns på orten. Smidiga kommunikationer till Kalmar, Växjö och Karlskrona. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. De erbjuder maximal valfrihet i vad ni vill bygga, rita själv eller välja från katalogen, allt från inflyttningsklart till bygg-själv. Vid frågor kring byggnation kontakta Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99

Bruksgatan 21, Broakulla, Emmaboda kommun

Bruksgatan 21

Villa
Broakulla, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Fin fasadtegelvilla med centralt läge i Broakulla. Bra tomt med gräns mot grönområde på två sidor. Fastigheten renoverades 2006 med bl.a. nytt yttertak. Boytan omfattar cirka 114 kvm fördelat på trevligt vardagsrum med öppenspis, matsalsrum, 3 sovrum, WC-badrum, tvättstuga med dusch, hallar, pannrum och garage. Fastigheten är varudeklarerad, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Tillträde enligt överenskommelse.

Visar alla 11