Nyproduktion

Rosenapelgatan 5

Göteborgs kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sverigehuset Avant
Om föreningen
Avgift
2 218 kr/mån
Pris/m²
62 903 kr/m²
Nyproduktion

Den optimala ettan om 30,5 kvm med stor sovalkov och balkong i västerläge. Genomtänkt planlösning som gör det enkelt att hitta rätt plats för möblerna. Här ryms både soffa, säng och matplats utan att trängas. Intill köket finns plats för matbordet, och härifrån öppnas balkongen ut mot väster. Sängen kan skiljas av från vardagsrummet i den mysiga sovalkoven. Badrummet är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i pelare. En uppgradering från tidigare etapper i området är att balkongerna är större i Avant och att sovalkoven är djupare, hela 140 cm.

Sverigehusets Avant är ett projekt med genomgående hög standard ända ner på detaljnivå. Inredningen levereras av namnkunniga leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs för att nämna några, som alla är kända för sin kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda. Välkommen att botanisera bland möjligheterna.

Trygg BRF!
Föreningen har sedan start tecknat en försäkring hos sin bank som ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet.
På så sätt har föreningen kunnat sänka månadsavgiften trots dagens räntehöjningar. Föreningen är garanterad en snittränta om cirka 2,10 % vilket månadsavgiften är baserad på.

Inflyttningsklar från februari 2023!

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat

Kontakt

Emil Romell

Nya Kvadrat
Mäklare Emil Romell, Nya Kvadrat
0732-623240