Nyproduktion

Rosenapelgatan 5

Göteborgs kommun Se på karta

1 925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sverigehuset Avant
Om föreningen
Avgift
2 224 kr/mån
Driftkostnad
8 760 kr/år
Pris/m²
63 115 kr/m²
Nyproduktion

Västerbalkong i fritt läge och sovalkov med plats för 1,40-säng! Här är en kvadratsmart etta som lätt möbleras till ett trivsamt hem där det finns utrymme för både vardagsrum och matplats. Välplanerat kök med bra ytor och hög standard. Badrummet är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i pelare.

Inflyttningsklar i februari 2023.

Sverigehusets Avant är ett projekt med genomgående hög standard ända ner på detaljnivå. Inredningen levereras av namnkunniga leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs för att nämna några, som alla är kända för sin kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda. Välkommen att botanisera bland möjligheterna. Med välplanerade lägenheter som sträcker sig från 30,5 till 97,5 kvm finns något för alla.

Trygg BRF!
Föreningen har sedan start tecknat en försäkring hos sin bank som ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet.
På så sätt kan inte månadsavgiften stiga på grund av dagens räntehöjningar. Föreningen är garanterad en snittränta om cirka 2,10 % vilket månadsavgiften är baserad på.

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat

Kontakt

Emil Romell

Nya Kvadrat
Mäklare Emil Romell, Nya Kvadrat
0732-623240