Höjdgatan 11

Gustavsberg - Höjdhagen, Värmdö Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1904
Förening
BRF Gustavsbergsvillorna
Om föreningen
Avgift
2 846 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
52 065 kr/m²
Antal besök
1 539
Dagar på Hemnet
20

Fin lägenhet i hjärtat av Gustavsberg på en av Gustavsbergs äldsta bruksgator. Denna lägenheten totalrenoverades 2017 och har rymligt kök, stort vardagsrum med möjlighet att installera en eldstad. Helkaklat duschrum och separat toalett. Alla rum har plankgolv, spröjsade fönster som vittnar om bevarad charm och som ger ett härligt ljusinsläpp till det ljust målade väggarna.

Här erbjuds ett unikt boende på en av Gustavsbergs mest anrika bruksgata där känslan av en svunnen tid är påtaglig men med centralortens service bakom knuten. Höjdhagen är känd för sina fina omgivningar med ståtliga ekar och vacker syrén. Att promenera i området är magiskt där känslan av svunnen tid är påtaglig. I gamla böcker kan man även läsa om hur husen på Höjdgatan tillsammans med Skeviksgatan som byggdes efter samma hustyp är byggd på gammal produktiv åkermark som tillhörde Östra Ekedals gård.
Ett stenkast bort finns Gustavsbergs Hamn som under senare år berikats med flertalet nya bostäder i blandning av de gamla bruksbostäderna och Gustavsbergsfabrikens gamla byggnader i modern tappning.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB