Mäklare Jessica Halvardsson

Jessica Halvardsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wilhelm Kåges Gata 104, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges Gata 104

Lägenhet
Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 934 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet i populära Porslinskvarteren i ett av Ikanos nyaste tillskott byggt 2021. Här har du möjlighet att bo i en ytsmart och ombonad 1:a med känsla av en 2:a som bjuder på platsbyggda detaljer. Lägenheten kommer med alla funktioner och bekvämligheter som behövs. Planlösningen är väldigt genomtänkt med öppen mellan kök, matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp och balkong i söder. I direkt närhet har du hela Gustavsbergs Hamns utbud av restauranger, butiker, småbåtshamn och gym. Strövområden och fantastiska naturstråk finns runt knuten ner mot Hålludden och behöver du åka in till stan går det flera bussar varje timme som tar ca 20-25 minuter in till stan.

  • Hiss
Hovnorsbacken 5, Hovnoret, Värmdö kommun

Hovnorsbacken 5

Villa
Hovnoret, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
3 700 000 kr
96 m²
4 rum
2 297 m² tomt

Smakfullt inrett hus med ett natur och sjönära läge men båda hav och insjöbad i direkt närhet. Fastigheten har ett fint läge i området med fin utsikt över Hovnorssjön och endast 5 minuters promenad ner till Hovnorsviken där man kan njuta och bada vid sandstranden eller ha båten vid en av båtbryggorna. Huset är fördelat på två våningar där entréplan bjuder på ett ljust fint kök med stor köks-ö, stora fönsterpartier och öppen spis. Vardagsrum/matrum, rymligt sovrum och helkaklat smakfullt badrum med fina inredningsdetaljer. Nedre plan har en stor gillestuga med öppen spis och skjutpartier ut mot baksidan. Här finns även ett förrådsrum samt gott om utrymme för tex en arbetshörna eller klädkammare. Runt nästan hela huset finns en stor fin altan med gott om plats för flera utegrupper. Här kan man njuta av solen från morgon till sen kväll. Den generösa tomten har utformats för att vara lika vacker som funktionell. Här finns gott om plats för trädgårdsaktiviteter, eller sociala sammankomster på de stora uteplatserna. På tomten finns även en gäststuga, perfekt för vänner och familj. Det finns även gott om parkeringsyta på grusade parkeringar. Förutom plats för 2-3 bilar vid infarten till huset finns en stor plan yta längst ena sidan, perfekt för både vinterförvaring av båt eller husvagn. Här erbjuds ett fint skärgårdsboende ca 40 min från stan, ett stenkast till busshållplats där buss 433 och 434 tar dig in till Slussen. Matbutiker finner du både på Djurö och i Stavsnäs med generösa öppettider. För större utbud av affärer, butiker och annan service finner du i Mönvik och vid Värmdö Marknad som nås ca 15-20 min med bil. Närmsta förskola är Talldungen i Stavsnäs som har en stor naturtomt med härliga lekytor. På Djurö finns F-9 skola och "Fyrhuset" en fritidsgård för tonåringar med inriktning cykelsport.

Höjdgatan 11B, Höjdhagen, Värmdö kommun

Höjdgatan 11B

Lägenhet
Höjdhagen, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
4 650 000 kr
69 m²
3 rum
4 376 kr/mån
67 391 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a med egen uteplats och trädgårdstäppa i hjärtat av Gustavsberg på en av Gustavsbergs äldsta bruksgator, i ett område som rymmer rik kultur och historia. Lägenheten totalrenoverades 2019 och byggdes om från en 2:a till en 3:a och har Kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin. Stor matkällare med golvlucka i köket. Helkaklat badrum. Två sovrum varav ett större med utgång via spröjsade dubbeldörrar till insynsskyddad altan på baksidan. Alla rum har fina trägolv, målade väggar i fina kulörer och spröjsade fönster som ger fina ljusinsläpp. Höjdhagen är ett underbart område som bjuder på blandad bebyggelse med stort kulturhistoriskt riksintresse. i början av 1900 talet tillkom flertalet flerfamiljshus omgärdas av praktfulla trädgårdar runtom. På 1960 talet förtätades området då arkitekt Olof Thunström lät rita upp mindre villor för familjer. Hela området har en härlig atmosfär där känslan av svunnen tid är påtaglig. Här finns bl a en gammal byskola, Farstavikens skola - Ekedal där man har lågstadieskola årskurs F-4, belyst motionsspår med 3 olika motionsslingor. Med en kort promenad tar man sig vidare till Gustavsberg Hamn med butiker, flertalet restauranger, vårdcentral, gästhamn för båtar och Gustavsbergs konsthall. I Gustavsbergs Centrum finns även banker, mataffär, systembolag, restauranger, småbutiker och tandläkare. Gustavsberg genomgår en förändring från brukssamhälle till modern småstadsidyll. Kommunen erbjuder flertalet aktiviteter för både stora och små som bla Gustavsbergsbadet som innehåller flera bassänger och en äventyrsavdelning med bl a vattenrutschbanor. det finns även möjlighet till friskvård, motion, relax avdelning med bubbelpool, bastu och ångbastu. När det gäller idrottsanläggningar är Ekvallen närmast. Här finns sporthall, ishall, uterink under tak, konstfrusen bandyplan (även för allmänheten vissa tider), tennishall och sommartid 11 -manna grusplan. För hästintresserade finns ett flertal ridskolor bl a Gustavsbergs Ryttarsällskap, som håller till bakom Hamnen nere i attraktiva Farsta Slottsvik. Här finns ytterligare ett härligt motions/ promenadstråk längs Baggensfjärden nere mot Hålludden och Tjustvik.

Ekens Väg 13, Himmelsbacken, Värmdö kommun
Ekens Väg 13, Himmelsbacken, Värmdö kommun, bild 2
Ekens Väg 13, Himmelsbacken, Värmdö kommun, bild 3

Ekens Väg 13

Tomt
Himmelsbacken, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
6 000 000 kr
2 501 m² tomt

Välkommen till en perfekt fastighet att förverkliga dina drömmar om det ultimata hemmet! Denna idylliska, obebyggda tomt erbjuder allt du kan önska dig och mer. Belägen på återvändsgata i ett lugnt och fint område med panoramautsikt över havet, är detta en sällsynt chans att äga din alldeles egna bit av paradiset. Vakna upp till hisnande sjöutsikt varje morgon och njut av solnedgångar som tar andan ur dig varje kväll. Utsikten är lika vacker i alla väder. Fastigheten är under pågående planarbete med ett förslag om största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 280 kvadratmeter. Största tillåtna BTA för komplementbyggnader är 80 kvadratmeter. Endast friliggande enbostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. Samfällt vatten och avlopp betalt till tomtgräns så slipper du bekymra dig för komplicerade vatten- och avloppslösningar. Här är allt redan på plats, vilket gör byggprocessen smidigare och mer bekväm. Är du en golfälskare? Du kommer att älska att veta att en av regionens bästa golfbanor är bara ett stenkast bort. Spela en runda när du vill, eller njut av att se proffsen i action. För de som älskar att utforska sjön är närheten till båtklubben en verklig bonus. Enkel tillgång till båtplatser och vattensportmöjligheter gör detta till den ultimata platsen för vattenälskare. Läs mer på www.kolstromsbk.se. Denna tomt är en sällsynt juvel som erbjuder det bästa av två världar - avskildhet och naturskönhet kombinerat med närhet till bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Missa inte chansen att äga denna fastighet och skapa ditt drömhem. Fastigheten ligger på Ingarös gräddhylla intill Himmelsbacken och är ett eftertraktat område att bo i med stora ståtliga villor med här härhet till Brunns centrum. Slipp långa resor för att handla eller ta del av samhällets bekvämligheter. Här har du en mataffär bara ett stenkast bort. För familjer är närheten till skolan en viktig faktor. Barnen kan enkelt gå eller cykla till skolan, vilket ger både trygghet och bekvämlighet. För de som älskar att hålla sig aktiva är det perfekt att ha en idrottsanläggning i närheten. Oavsett om det är fotboll eller andra sporter, finns här möjligheterna. Närhet till Värmdö Marknad: Bara en kort 10-minuters bilresa bort hittar du Värmdö Marknad, en livlig plats för shopping och nöjen. Perfekt för en dagsutflykt eller helgvistelse. Pendelparkering: För de som pendlar till jobbet är närheten till pendelparkering ett stort plus. Du kan enkelt komma till och från arbetsplatsen utan krångel. Denna fastighet är en pärla som kombinerar en idealisk plats med en mängd bekvämligheter som gör vardagen smidigare och mer njutbar. Oavsett om du är en familj som letar efter det perfekta hemmet eller en individ som önskar en central plats att bo på, kommer denna fastighet att uppfylla dina önskemål.

  • Premium

Visar alla 4