Kommande

Henriksdalsringen 1

Henriksdalsberget, Nacka Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1971
Förening
BRF Utsikten 1-35
Om föreningen
Avgift
2 175 kr/mån
Driftkostnad
3 480 kr/år
Kommande

Välkommen att hitta hem till denna vackra lägenhet belägen uppe på Henriksdalsberget, med endast 300 meter till vattnet och grönskande omgivningar. Lägenheten är genomgående mycket smakfullt inredd med sobra färger och hög materiell standard. Här möts du av en välkomnande entré med gott om plats för avhängning och förvaring i en garderob med skjutdörrar. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin med en praktisk arbetsbänk och förvaring. Det stilrena köket går genomgående i vitt med snygga kontraster i form av svarta beslag och rostfria vitvaror. Det stora vardagsrummet andas ljus och rymd via det stora fönstret vilket skapar en skön, avkopplande atmosfär.

Föreningen köpte marken och äger fastigheten sedan 2017. Föreningen har ett garage för parkering och utanför bostaden råder boendeparkering. Till bostaden hör även ett vindsförråd som ingår i avgiften.

Har du tagit dig ner till viken, är det inte långt till Sickla som är en pulserande stadsdel fylld med liv och rörelse, restauranger, shopping, bio, bibliotek och mycket mer. Precis intill bostaden finner du ett mindre närcentrum med en ICA-butik, restaurang, livs och hållplats för buss 53 som tar dig till Södermalm på ca 10 minuter. På kort promenadavstånd nerför berget når du Henriksdals hållplats för fler busslinjer samt Saltsjöbanan. Från närliggande Finnboda Hamn tar du SL:s pendelbåtar till Nybroplan.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.