Kansligränd 18

Huddinge kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Byggår
2016
Förening
BRF Sågbäcken
Om föreningen
Avgift
2 012 kr/mån
Pris/m²
51 552 kr/m²
Antal besök
328
Dagar på Hemnet
6

Med ett lugnt läge mot föreningens innergård ligger denna kvadratsmarta lägenhet om 29 kvm. Husen är uppförda 2016 vilket gör att lägenheten andas nytt samtidigt som du bor i en stabil förening. Smart planlösning med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Välutrustat kök med allt man kan tänkas behöva som dessutom rymmer ett matbord. Bostaden gynnas vidare i en social yta med plats för säng och soffdel. Rymligt och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Möjligt att installera torktumlare.

Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan.

Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter.

Lägenheten är belägen vid trevliga Kvarnbergsplan. Här finns simhall och gym, mataffär, restauranger samt Rådsparken och fina grönområden. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C. Det finns även gott om skolor och förskolor i området.

På gångavstånd ligger Huddinge centrum med ca 70 butiker i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på endast 15 minuter.

Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum.

Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i!

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Stefanie Schubert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-491 90 18

Visningstider

 • 17
  okt
  Sön 17 okt kl. 13:00–13:45
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 20
  okt
  Ons 20 okt kl. 17:30–18:00
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.