Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Furuhöjdsvägen 7, Fullersta, Huddinge kommun
 • Sön 12 feb kl 13:40
Furuhöjdsvägen 7, Fullersta, Huddinge kommun, bild 2
Furuhöjdsvägen 7, Fullersta, Huddinge kommun, bild 3

Furuhöjdsvägen 7

Villa
Fullersta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

8 295 000 kr

172 m²

8 rum

1 265 m² tomt

Perfekt familjevilla med många rum och dubbla garage i populära Fullersta! Behöver ni plats för en stor familj med många fritidsintressen och kanske hemmakontor? Då har ni kommit rätt! Stor vitputsad funkisvilla där de äldre delarna är från 1949 och tillbyggnaden färdigställdes 2011. Huset har idag fyra sovrum, två stora allrum, kök, matrum, hobbyrum, tvättstuga, två separata toaletter, ett badrum med badkar där man även förberett för bastu samt ett enkel garage och ett dubbel garage: allt under samma tak. Det ena allrummet kan lätt delas av till två rum och hobbyrummet kan också användas som kontor eller sovrum. Huset har totalrenoverats successivt mellan 2001 och 2011 med ny el, nya stammar och samtliga ytskikt har förnyats. Nytt kök installerades, även toaletter och badrum byttes alternativt byggdes nya. I bottenvåningen öppnades en ny entrédörr mot gatan och äldre bruksytor gjordes om till en generös genomgående hall med kalkstensgolv och vattenburen golvvärme. I köket består golvet av terracottaplattor med elslingor som uppvärmning och i toalettrum och badrum på övervåningen ligger keramiska plattor uppvärmda med elslingor. Samtliga vitvaror utom microvågsugnen och spishällen har bytts ut under senare år och är i gott skick. Huset står högt på fast berggrund och har aldrig drabbats av översvämning, även vid häftiga regn. Uppvärmning sker via bergvärme (240 m djupt borrhål). Vill man dra ner på elanvändningen eldar man i den moderna kakelugnen från Wasaugnen som ger härlig värme i många timmar efter ett par brasor. Villans stora tak i söderläge lämpar sig utmärkt för installation av solceller. Huset ligger avskilt på en hörntomt, omgivet av villor med stora tomter och gamla träd. Mycket lite trafik i området och inga störande ljud från väg eller järnväg, det enda som hörs på kvällarna är koltrastarna. Ändå är man bara en dryg kilometer från Huddinge centrum med affärer och kommunikationer. Huddinge centrum har all tänkbar service, restauranger samt p-tåg som tar dig till Stockholm C på ca 17 minuter. Läget är perfekt för den växande familjen med närmaste förskola nästan inom synhåll, populära Stenmoskolan för lågstadiet ett par kvarter bort och Källbrinksskolan för mellan- och högstadiet några hundra meter åt andra hållet. Vid Stenmoskolan ligger också närmaste busshållplats. En liten bit från huset kliver man på det elbelysta motionsspåret som utgår från Källbrinks Idrottsplats där det bland annat finns fotbollsplaner, tennisbanor och en stor friidrottsanläggning, och den trolska sjön Gömmaren går eller cyklar man till för en badtur eller promenad i det omgivande naturreservatet. Till Flottsbros skidbackar och mountainbikespår tar det bara några minuter med bil och inte mycket längre tid till E4:an, Kungens Kurvas shoppingcenter och Heron City. Den optimala bostaden för den stora familjen i lugnt och härligt läge mitt i villaidyllen! Kontakta mäklaren för mer info.

 • Premium
Karolinerstigen 1A, Glömsta, Huddinge kommun

Karolinerstigen 1A

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

4 500 000 kr

110 m²

5 rum

1 486 m² tomt

OBSERVERA ATT DET ÄR ENDAST BOKADE VISNINGAR SOM GÄLLER! Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid. Besiktning och energideklaration finns att ta del av under fliken "dokument & länkar" på vår hemsida. Huset är fördelat på två plan och har två separata ingångar. Här har du möjlighet att bo på övre plan och hyra ut på nedre plan. På övre plan finns två sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum. till denna våning finns separat ingång. Nedre plan har också egen ingång och har sovrum, kök och vardagsrum i ett samt ett badrum. Separat gäststuga med dusch och pentry som också går att hyra ut. Friköpt tomt om 1 486 kvm med plana och sluttande ytor. Gott om yta att ställa bilar på. Kommunalt vatten och avlopp är draget till fastighetsgräns, servicepunkt upprättat och kostnaden för inkoppling är betald. Man behöver gräva från kopplingspunkt till huset, kostnaden för detta får man stå för själv. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Ettt lugnt, lummigt och högt läge med närhet till naturen. Det planeras också en tvärbana som ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta. Bygget planeras starta år 2024.

Storvretsvägen 29, null, Huddinge kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Storvretsvägen 29

Lägenhet
Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 395 000 kr

76 m²

3 rum

4 125 kr/mån

31 513 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med två bra sovrum, stilrent kök med matplats, helkaklat och stambytt badrum med duschhörna, rymligt väldisponerad klädkammare, ett ljust härligt vardagsrum samt balkong med härlig utsikt över området där man kan njuta av fina solnedgångar under sommartid. -Härligt ljusinsläpp genom hela bostaden -Balkong i rätt solläge -Stabil förening -Nära till stadspuls, kommunikationer och naturområden Vad gäller området är det mycket lugnt och ett utav de mest populära områdena i Skogås. En liten promenad tar er till en trevlig badplats i Drevviken, mysiga promenadspår och Skogås Centrum. I centrum finner ni till exempelvis en matbutik, gym och andra bekvämligheter. Kommunikationerna är väldigt bra de också, man tar sig in till Stockholm City med pendeltåg på ca 20 minuter och bussar går mot Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega med jämna mellanrum. Utöver närheten till natur, lekpark (Sjötorpsparken), kommunikationer och service så finns det även skolmöjligheter för alla åldrar. Inom ett behagligt promenadavstånd så finner ni både förskolor, grundskolor (F-9), gymnasieskola samt Internationella engelska skolan i Länna som ligger, angränsade område Länna. Badudden och Mörtviksbadet är bland Drevvikens finaste badplatser med grillplats, löparspår intill samt plogade skridskobanor vintertid.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Småbrukets backe 16, Visättra Ängar, Huddinge kommun

Småbrukets backe 16

Lägenhet
Visättra Ängar, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 195 000 kr

55 m²

2 rum

2 793 kr/mån

39 909 kr/m²

Kliv in i denna lägenhet på Småbrukets Backe 16 och få en försmak av den livskvalitet som detta boende kan erbjuda. En lägenhet fördelad på 55 kvm med optimal planlösning och modern utrustning. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar, generös hall med förråd, sovrum med platsbyggda garderober, badrum, vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till en härlig balkong. Här bor du bekvämt med allt du behöver! På Småbrukets backe bor du lummigt med naturen runt knuten. Här finns promenadstråk och ute gym för den aktive. Ett perfekt läge med promenadavstånd till Flemingsbergs station med pendeltåg som åker till Stockholm C på ca 16 minuter. Här finns också restauranger och livsmedel hos Ica Maxi. För den som inte vill gå finns bussar ett stenkast från lägenheten. Flemingsberg är ett expansivt område där det planeras en tvärbana mellan Flemingsberg och Älvsjö via Kungens Kurva.

 • Balkong
 • Hiss
Branta Backen 30A, Stortorp, Huddinge kommun

Branta Backen 30A

Tomt
Stortorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

3 150 000 kr

494 m² tomt

Här finns möjligheten att förvärva en tomt i vackra Stortorp, där man kan förverkliga nybyggardrömmen och sätta sin personliga prägel på både husets och tomtens utformning. Tomten ligger högt, fritt och sjönära med ett avstånd på ca 300 meter till närmaste badplats. Fastigheten är ej knuten till någon husleverantör. Detaljplanen är generös gällande byggrätter. Man får bebygga 20% av tomtens yta med upp till två våningar. Maximal nockhöjd 7,6 meter. Möjlighet finns att även bygga souterrängplan utöver dessa två plan. Plankarta med tillhörande bestämmelser finns under fliken dokument. Beräknad anslutningsavgift för vatten och avlopp är ca 201.000:- och för el ca 44.375:- För mer information är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
Terapivägen 16C, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Sön 12 feb

Terapivägen 16C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 195 000 kr

24 m²

1 rum

2 119 kr/mån

49 792 kr/m²

Som studentbostad, övernattningslägenhet eller du som förstagångsköpare är detta en bostad för dig! Lägenheten har en låg avgift och närhet till service och kommunikationer. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall, ett badrum, rymligt allrum med praktiskt pentry. Genomgående laminat golv, målade väggar och fint ljusinsläpp från fönsterpartierna. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta igång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

 • Plus
 • Hiss
Djupdalsvägen 8a5, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 8a5

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

5 995 000 kr

130 m²

5 rum

4 999 kr/mån

46 115 kr/m²

Nu presenteras möjligheten att bli den första ägaren som flyttar in i denna fantastiska bostadsrättsparhus i Länna med preliminär inflyttning kvartal 1 till kvartal 2, år 2023. *Takhöjd 2.4 m på entré- och övre plan. *Nyttjanderätt till egen uteplats. *P-plats, förråd och sophantering ingår i avgiften. *Inredningen är av hög kvalitet och från välkända leverantörer. Kliv in i denna nyproducerade bostadsrättsparhus på Djupdalsvägen 8a5 och få en försmak av den livskvalitet som detta boende kan erbjuda. Här bor du bra och bekvämt i 5 rum och kök med en total yta på 130 kvadratmeter. En öppen och välplanerad bostad med modern utrustning. På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, ett sovrum, förråd som kan inredas som klädkammare eller kontor, helkaklat badrum med klinkergolv och komfortgolvvärme samt en hall med förvaring under trappan. Övre plan har tre rymliga sovrum där samtliga har inbyggd förvaring, ett allrum och ett helkaklat badrum med klinkergolv och komfortgolvvärme. Bostaden har genomgående hög ingångsstandard så som parkettgolv och helkaklade våtutrymmen med klinkergolv samtidigt som det erbjuds en stilren skandinavisk design. Här bor ni barnvänligt och naturnära med promenadavstånd till Engelska Skolan, förskolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som bla Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna möbler, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Missa inte chansen till ett nytt och fint boende i naturnära Länna!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Norrskogsvägen 42, Snättringe, Huddinge kommun
 • Sön 12 feb kl 12:45

Norrskogsvägen 42

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 800 000 kr

33 m²

1 rum

1 930 kr/mån

54 545 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och välplanerade minivilla i lugnt läge! Söker du något lantligt men ändå vill bo nära pulsen har du hittat rätt. På entréplan finner vi välkomnande entré, stilrent kök, lyxigt badrum och ett luftigt rum med generös takhöjd och med panoramafönster som ger härlig rymd och ljusinsläpp i bostaden samt en luftvärmepump som fungerar som värmekälla på vintern och som AC på sommaren. På övre plan finner vi ett mysigt loft där en större säng får plats. Bostaden har även skräddarsydda gardiner i alla fönster. Exteriört väntar en härlig trädäckad altan som sträcker sig från framsidan och runt till entrén med perfekt solläge. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. Det finns även en ytterligare uteplats på baksidan bostaden. Utöver allt detta får du också en parkeringsplats precis utanför. Fiber är indraget i bostaden. Med buss från Kvarnlyckevägen når du enkelt Huddinge centrum och där efter pendeltåg till Stockholm City tar det ca 16 min. Ca 5 minuters bilfärd till mataffär med stort utbud och flera restauranger. Här bor ni i lugnt och trivsamt område mitt i naturen men med närhet till alla bekvämligheter. Ett hem att trivas i och som måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Lunnarevägen 34B, Länna, Huddinge kommun
 • Idag
Lunnarevägen 34B, Länna, Huddinge kommun, bild 2
Lunnarevägen 34B, Länna, Huddinge kommun, bild 3

Lunnarevägen 34B

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

3 395 000 kr

66 m²

3 rum

3 628 kr/mån

51 439 kr/m²

Med generös takhöjd och stora fönsterpartier som bidrar till ett enormt generöst ljusinsläpp vilket ger en oerhört ljus och luftig känsla igenom hela bostaden. Väl innanför entrédörren möts du av en känsla av att trivas. Trevlig planlösning som erbjuder hall med förvaring i platsbyggd garderob, två mysiga sovrum, helkaklat och påkostat badrum. Stilrent kök med väl tilltagna arbetsytor och trevlig matplats. Möblerbart vardagsrum som erbjuder fina sociala ytor. Genomgående vitlaserad ekparkett, målade väggar och golvvärme i hela bostaden. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll tack vare två uteplatser i två olika väderstreck. Mycket bra med förvaringsmöjligheter utanför i separata förråd. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Internationella Engenlska skolan, Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Dalarövägen 23, Trångsund, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 12 feb kl 12:00
Dalarövägen 23, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Dalarövägen 23, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Dalarövägen 23

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 480 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 785 kr/mån

43 130 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva en stor, toppmodern 2:a med en unik planlösning och egen, inglasad uteplats. Från kök och sovrum nås den generösa, träbelagda och inglasade uteplatsen på 28.5 kvm. För extra trivsel har man lamellgardiner som skyddar mot sol och värme. Genomgående ljusa materialval samt golv av parkett/klinkers. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt flertalet garderober. Ett helkaklat lyxigt badrum med hotellkänsla och bubbelbadkar. Tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober samt i ett källarförråd. Alla bekvämligheter i form av pendeltåg, bussar och affärer finns runt hörnet.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Terapivägen 14A, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Sön 12 feb

Terapivägen 14A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 250 000 kr

24 m²

1 rum

2 507 kr/mån

52 083 kr/m²

Välkomna till denna ljusa 1: a med högt och insynsfritt läge. Lägenheten har genomgått en totalrenovering och alla ytskikt är mycket tilltalande med fina material val. Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett stilrent pentry, ett luftigt allrum med matplats och ett smakfullt renoverad badrum (2020) med golvvärme samt tvättmaskin. En mycket trevlig lägenhet med genomgående parkettgolv och målade väggar. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta igång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

 • Plus
 • Hiss
Myrstuguvägen 153, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 153

Radhus
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 390 000 kr

120 m²

5 rum

8 976 kr/mån

19 917 kr/m²

Varmt välkommen till detta välplanerade radhus i attraktiva och barnvänliga Myrstuguberget. Rymliga sovrum samt bra sällskapsytor. Närhet till förskola och bra kommunikationer. Radhuset är fördelat på 2-plan där entréplanet inrymmer Wc, tvättstuga, vardagsrum samt kök. Radhuset erbjuder flera sovrum för den stora familjen och ett fräscht helkaklat badrum. På övre plan finns även ett mindre kök vilket ger möjligheter för uthyrning om så önskas. Närhet till T-bana som tar dig in till centralen på 30-35 min. Med bussen tar det cirka 10 minuter till Huddinge C. Myrstuguberget har många gemensamma ytor för barn att leka på. Här finns fotbollsplan, tennisplan, bordtennisrum och det är inte långt till Flottsbro med skidbacke, cykling och bad. Flottsbro ringas in av stora skogar för den som gillar att vara ute i naturen. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokal och publokal. På några minuter nås Masmos T-bana samt Lidl.Lugnt och barnvänligt läge med dagis och skola i området. Närhet till kommunikationer och affärer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Bergtoras väg 17, Glömsta, Huddinge kommun

Bergtoras väg 17

Radhus
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

6 599 000 kr

155 m²

7 rum

4 937 kr/mån

42 574 kr/m²

Visning 2023-02-12/13 ( söndag kl 15:00 - 15:40 & måndag 17:45 - 18:15 ) Nu har ni chansen att förvärva er dröm till den unika bostaden som är sällan till salu! Här finner ni ett unikt drömboende med stor uteplats där solen finns från morgon till kväll samt med ett fantastiskt läge precis intill det fridfulla naturreservatet Gömmaren. Vi kliver in i bostaden genom den generösa hallen på entréplan. Här finns ett slittåligt klinkergolv och inbyggd förvaring med skjutdörrar. Hallen leder oss in till sällskapsytorna. Öppen planlösning från vardagsrummet hela vägen till köket och med matplatsen i mitten som har en central roll i detta ljushav. Från matplats och kök når man tomten/uteplatsen på baksidan. På baksidan finns en härlig plats där man kan sitta och dricka morgonkaffet eller grilla med familjen. Köket har bra arbetsytor och en tydlig markering mot matplatsen i form av en köksö. På detta våningsplan har vi även ett duschrum med klädvårdsavdelning. Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Övre plan är den privata delen av huset. Här finns ett allrum som kan inredas som bibliotek eller som den är idag, tv-rum. Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch och wc. Det finns fyra rymliga sovrum varav ett stort som är ”master bedroom” med fantastisk ljusinsläpp och utsikt. Vindsvåningen är inrett som ett biorum/allrum men det finns flera användningsmöjligheter. Inred som gästrum, barnrum, lekrum eller ett enda stort och magiskt sovrum. Grädde på moset är den trevliga tomten på baksidan och den fina uteplatsen där man kan ha grillfester för det stora sällskapet. Insynsskyddat läge! Glömsta är ett villaområde i sydvästra Huddinge. Här har man en vacker natur i en historisk miljö med rikliga möjligheter till friluftsliv. Bergtoras väg 17 ligger i ett trivsamt område, som erbjuder det mesta som behövs för en bekväm vardag och rik fritid. Närhet ges till allt från skolor, restauranger och vackra naturområden. Ni har dessutom gångavstånd till bussar som tar er till Huddinge centrum där ni kan välja pendeltåg för vidare färd in mot city som tar 16 minuter. På gångavstånd finns Gömmarens naturreservat med badmöjligheter. Du har även nära till Flottsbro med utomhusaktiviteter såsom skidåkning på vintern, utförsåkning och bad på sommaren. Busshållplats ligger två minuter bort och erbjuder goda förbindelser med buss till Huddinge Centrum och pendeltåg därifrån som går till Stockholm City på ca 16 minuter. Kommunen planerar även en spårvagnslinje som ska ska gå från Flemingsbergs Station till Älvsjö Station via Glömsta och Kungens Kurva. För mer information kontakta ansvariga mäklare. Välkomna till ett välplanerat bostadsrättsparhus i Glömsta.

 • Balkong
 • Uteplats
Björnvägen 7, Länna, Huddinge kommun

Björnvägen 7

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 595 000 kr

48 m²

2 rum

2 222 kr/mån

54 063 kr/m²

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har nöjet att presentera dessa nyproducerade minivillor som är del av ett nyproduktionsprojekt här i mysiga och natursköna Länna. Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga med perfekt planlösning där varje kvadratmeter är välutnyttjad! Denna lägenhetsmodell är om 24 kvm + 24 biarea fördelat på två plan med full ståhöjd på båda våningsplanen. * Det tillhör en parkeringsplats till lägenheten. * Nyttjanderätt till egen uteplats. *I avgifterna ingår p-plats, sophantering och förråd. Väl innanför entrédörren möts du av en trevlig planlösning som erbjuder hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum med klinkergolv, stilrent kök med öppenplanlösning mot vardagsrummet som erbjuder möblerbar yta med härligt ljusinsläpp från stora panoramafönster. Trappan intill vardagsrummet leder oss vidare till nedre våningen, ett ljust och luftigt plan. Förutom ett mysigt sovrum bjuds det på en trevlig allrum/tvrum att nyttja till förslagsvis sällskapsrum med soffgrupp, kontor eller liknande. Genomgående vacker ekparkett och målade väggar i hela bostaden. Preliminär inflyttning april 2023 Accepterat pris och först till kvarn gäller. Länna är ett lummigt och populärt område. Här har ni ett lugnt boende med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. På kort bilfärd finner ni Länna Handelsplats men även Farsta centrum med affärer och restauranger. Med pendeltåg från Skogås- eller Vegastation tar det ca 21-24 minuter att ta sig in till Stockholm C. Tar du dig in till Stockholm C med bil tar det ca 17-18 minuter. Fritid och natur En tredjedel av kommunens yta är naturreservat, bland dem fyra stycken Natura 2000-områden. I dessa områden kan du utforska rikedomar av skogar, ängs- och hagmarker, sjöar och stränder. Sommartid erbjuder sjön Drevviken till bad och vintertid, om vädret tillåter det, upplogad för långfärdsskridskor. Lännaskogens naturreservat, Drevvikens naturreservat och Trångsundsskogens naturreservat ligger alla inom räckvidd. Lännaskogens naturreservat – unik gammelskogsmiljö med stigar och leder. Drevvikens naturreservat – trevliga naturupplevelser där du kan färdas med kanot ända bort till Kalvfjärden vid Östersjön. Trångsundsskogens naturreservat – artrikt naturreservat med många promenadstråk och stigar. Kommunikationer Bussar går från Centralvägen mot pendeltåget i Skogås och Vega. Väljer man att åka bil är man ute på Nynäsvägen/73:an på ett par minuter. Shopping och service Förutom närheten till Stockholm ges det även shoppingmöjligheter på hemmaplan. Länna Handelsplats har affärer med livsmedel, heminredning, hemelektronik och restauranger. Vi finner också Farsta centrum som har torgmiljö och inomhusdel här finns butiker fyllda med allt du behöver - mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer. Missa inte chansen till ett nytt och unikt boende i naturnära Länna!

 • Plus
 • Uteplats
Eijravägen 2, Glömsta, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 12 feb kl 11:30

Eijravägen 2

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

3 995 000 kr

100 m²

4 rum

1 585 m² tomt

kontakta ansvarig mäklare för en privat visning! Välkomna till ett lugnt, lummigt och bra läge med närhet till naturen. Huset är fördelat på två plan och har två olika ingångar. På entréplan finns ett sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum och olika två ingångar en från huvudentré och en från köket. Över plan har två sovrum på 40 kvm. Friköpt tomt om 1 585 kvm med plana och sluttande ytor. Gott om yta att ställa bilar på och en fin uteplats på baksidan huset med utgång från vardagsrummet. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Det ligger förskolor och skolor i området att välja mellan. Närhet till Flemingsberg centrum, Karolinska universitetssjukhus, karolinska institutet och Nova forskningscentrum. Det planeras också en tvärbana som ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta. Bygget planeras starta år 2023. Mer information gällande (El, uppvärmning, vatten ..) kommer inom kort !!!

 • Plus
Byggmästarvägen 163, Huddinge, Huddinge kommun
 • Borttagen före visning

Byggmästarvägen 163

Radhus
Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

3 995 000 kr

90 m²

4 rum

111 m² tomt

Välkommen till Byggmästarvägen 163. Huset är fördelat på två plan; På entréplan möts vi upp av en generös hall med klinker (golvvärme) och ekparkett. Skjutdörrarsgarderob och luftvärmepump. Längre in har trappa som tar dig till övervåningen. Köket är i vinkel och har bra arbetsytor samt rymlig matplats intill. Vardagsrummet är luftigt och ljust samt utgång till trädgård/altan. På detta våningsplan finns också en gästtoalett. Övre plan har tre sovrum, hall och badrum med badkar, tvättställ och wc. Friköpt tomt om 111kvm med uteplats på fram- och baksida. På framsidan har man morgonsol och på baksidan är det eftermiddags-/kvällssol. Förråd på framsidan och garage 1min promenad från bostaden. Det finns också parkeringar i området. (föreningen håller på att installera laddningsstationer för el bilar) Gångavstånd till natur och badplats vid Långsjön som också erbjuder skridskoåkning vintertid. Närhet till förskolor, skolor och bussar. Med buss kan man ta sig till p-tåg i Stuvsta och t-bana i Fruängen.

 • Plus
Alpbacken 4A, Stortorp, Huddinge kommun

Alpbacken 4A

Villa
Stortorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

12 750 000 kr

201 m²

6 rum

818 m² tomt

Vill du bo i din drömvilla och samtidigt ha strålande sjöutsikt? Söker du en villa utöver det vanliga? Från denna högt belägna fastighet bjuds man på en enorm utsikt med ett fantastiskt skådespel av naturen, något som man aldrig kan tröttna av! Till detta en rejäl familjevilla på totalt 6 rum och kök som noga planerats utifrån platsen med stora fönsterpartier mot sjön Drevviken. Planlösningen är genomtänkt med fokus på både ett representativt hem såväl som ett hemtrevligt hus för familjen. Här bor du på en av dom högst beläga tomterna i Stortorp. Låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme samt solpaneler på taket. Välkommen hem till ett exklusivt hus som smälter in i miljön. Naturen runt huset är underbar och sköter sig lite själv. Här finns även stora träaltaner, samt planteringar som enklast sker i krukor. Här kan ni leva er dröm och möjligheterna är många. Naturtomten är på 818 kvm och ligger längst upp på en lugn återvändsgata. Tomten är ljuvlig med fina platser och möjligheter för alla i familjen. Tack vare det höga fina läget finns det alltid sol någonstans på tomten. Villan är under uppförande så en köpare kan vara med och påverka materialval och design i detta skede. Alpbacken 4A har en underbar utsikt över sjön Drevviken samt helt insynsskyddade uteplaser i bästa solläge! Stortorp är ett attraktivt villaområde där man bor nära både badsjö med sandstränder (detta hus har ca 200 meter till närmaste badplats), härliga strövområden och bra bussförbindelser till både Farsta och även söderut mot Trångsund/Länna. Samtidigt är den endast ca 15 minuter med bil till city. Pendeltåg finns i Trångsunds Centrum samt Farsta Strand. Det finns även gott om förskolor och två populära grundskolor. Dessutom finns det många fina naturområden och flera idrottsföreningar.

Terapivägen 14 D, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 14 D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 450 000 kr

73 m²

3 rum

7 049 kr/mån

19 863 kr/m²

Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar en välkomnade hall med avhängningsmöjligheter, ett praktiskt kök, ett vardagsrum, två rofyllda sovrum, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med eftermiddags-och kvällssol. En mycket trevlig lägenhet med genomgående laminatgolv och tapetserade väggar. Ursprungligen en 2:a som är ombyggd till en 3:a. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta i gång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

 • Balkong
 • Hiss
Granåsvägen 35, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Granåsvägen 35

Tomt
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 475 000 kr

1 033 m² tomt

Välkomna till ett lugnt och lummigt läge med ett av Gladö kvarns bästa lägen! Ett trevligt, högt och insynsskyddat läge på återvändsgata med skog och naturreservat som granne. Tomten är på 1033 kvm. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen. Gladö Kvarn är ett lummigt område inbäddat i naturen med fina promenadområden och vandringsleder i historisk miljö med flera badplatser, kräftfiske och midsommarfirande och simskola på sommaren. I området finns även ridhus, fotbollsplan, tennisbanor, padel banor och lekplats med utegym. I närheten ligger friluftsområdet Sundby gård med natursköna vandringsleder och fina isar på vintern. Här finns även Sundby ridskola. Här bor du mitt i naturen samtidigt som du har närhet till Stockholm som du tar dig till snabbt och smidigt med bil. Vill du hellre åka kommunalt finns det bussar i området som tar dig till Huddinge C och vidare därifrån tar du pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 15 minuter. PLANBESTÄMMELSER Huvudbyggnad får vara högst i 2 plan och med en byggnadsarea (BYA) på max 150 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan och 4 meter från grannfastighet. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6.5 meter och nockhöjd 8 meter. Generationsbostad får finnas inom huvudbyggnaden och får ha högst 60 kvm i bruttoarea (BTA). Byggnadsarea för komplementbyggnad får vara max 40 kvm och högst i en våning. Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan och minst 1 meter från grannfastighet. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 3 meter och nockhöjd 4 meter. Den sammanlagda byggnadsarean på fastigheten får vara högst 190 kvm. GATUKOSTNADER 411 500 kr. När gatorna inom området är färdigställda debiteras alla fastighetsägare gatukostnader alt när köparen beviljats bygglov. För mer information kontakta: [email protected] ANSLUTNINGSKOSTNADER FÖR VATTEN OCH AVLOPP Beräkna anslutningsavgiften på: https://www.stockholmvattenochavfall.se/villa-och-radhus/villaagare/ny-kund-villa/anslutditt-hus-till-vatten-och-avlopp/berakna-din-anslutningsavgift/ Notera att anläggningsavgiften alltid debiteras enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas. ÖVRIGA KOSTNADER Kostnader för bygglovshandlingar, bygganmälan mm beror på husstorlek. För mer information, kontakta bygglovsavdelningen i Huddinge kommun, 08-535 300 00 (Servicecenter) eller [email protected] Anslutningskostnaden för el upp till 25 ampere är från 38 150 kr, beroende på avstånd till anslutningspunkt. För 35 ampere och uppåt avgörs kostnaden genom individuell beräkning. För mer information, se www.vattenfalleldistribution.se/el-hem-till-dig/nyanslutning/. För mer info gällande detaljplan och byggrätt kontakta Huddinge kommun på 08-535 300 00 eller huddinge.se. För att ta del av samtliga dokument vänligen klicka på fliken "fakta & dokument" i annonsen. Åk gärna förbi och titta själv, ta då med en tomtkarta för att tydligt se tomtgränserna. Kontakta mäklaren för mer info.

Terapivägen 14C, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Terapivägen 14C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 250 000 kr

62 m²

2 rum

6 626 kr/mån

20 161 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Lägenhet erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett badrum, en mycket rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med morgon-och förmiddagssol. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till lägenheten. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 3: a se alternativ planlösning. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta i gång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

2 395 000 kr

47 m²

2 rum

2 820 kr/mån

50 957 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, luftigt och ljust vardagsrum, praktiskt kök, helkaklat och fräscht badrum och ett sovrum. I hallen finns gott om plats för förvaring i inredd stor skjutdörrsgarderob. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Förutom den trevliga och mysiga innergården erbjuder föreningen en fantastisk takterrass med milsvid utsikt över omnejden. Här finns ute kök, grill, schackspel och utemöbler som är till för föreningens medlemmar. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt; goda kommunikationer, skolor, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. Det finns flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter.

 • Plus
 • Hiss
Dalstigen 6, Hörningsnäs, Huddinge kommun

Dalstigen 6

Tomt
Hörningsnäs, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

3 900 000 kr

887 m² tomt

Äntligen en tomt i populära Hörningsnäs till salu. Tomten är på 887 kvm och är en av de sista tomterna i området. Perfekt läge på lugn återvändsgata. Inte bunden till någon husleverantör vilket gör att den som köper fastigheten kan välja fritt vad man vill bygga så länge man följer nedanstående regler. Bygglov finns dock redan idag för ett arkitektritat hus på 187 kvm med garage. Tomt med soligt söderläge. Gångavstånd till Huddinge centrum, kommunikationer, förskolor och skolor. Med pendeltåget når man till Stockholm C på ca 15-16 minuter. VAD FÅR JAG BYGGA? Minsta tomtstorlek är 800 kvm. Högst en fjärdedel (1/4) av fastighetsytan får bebyggas, dock högst 230 kvm. Högst en huvudbyggnad får uppföras. Huvudbyggnad får inte ges större byggnadsarea än 230 kvm och inget garage/uthus större än 45 kvm. Huvudbyggnad får alternativt uppföras som parhus med en lägenhet i vardera husdel. Vid delning i två tomter är tomtstorleken minst 400 kvm och byggrätten högst en fjärdedel (1/4) byggnadsarea för varje husdel och högst 25 kvm byggnadsarea för vardera garage/uthus. GATUKOSTNADER Det tillkommer inga gatukostnader för denna fastighet. Gatukostnad 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 265 000 kr (2022 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten på 08-522 120 00. EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. BYGGLOVSKOSTNADER För kostnader kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på tele 08-535 30 000. FIBER Ej ansluten till fiber. För kostnad och tillgång kontakta någon av leverantörerna via www.bredbandskarta.se

Dalgångsslingan 11, Balingsnäs, Huddinge kommun

Dalgångsslingan 11

Villa
Balingsnäs, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

5 300 000 kr

118,8 m²

5 rum

5 797 kr/mån

ACCEPTERAT PRIS! Väl innanför entrédörren möts du av en känsla av att trivas. Trevlig planlösning fördelat på två plan som erbjuder hall med avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum och tvättstuga. Stilrent kök med väl tilltagna arbetsytor och trevlig matplats. Stort vardagsrum med generös fönstersättning som ger otrolig rymd och ett ljusflöde utöver det vanliga. Från vardagsrummet når man altanen, stor härlig altan med ogenerat läge som ger vacker eftermiddags- och kvällssol. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. På framsidan finns en mysig altan som erbjuder morgon- och förmiddagssol . Huset är verkligen optimalt utformat för ett socialt liv med vänner och familj. Trappan intill hallen leder oss vidare till övervåningen, ett ljust och luftigt plan. Förutom tre rymliga sovrum bjuds det på en trevlig social yta att nyttja till diverse ting, förslagsvis sällskapsrum med soffgrupp, kontor eller liknande. Här finns även bostadens andra badrum. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 6:a, se alternativ planritning. Trevlig lättskött tomt med buskar och planteringar där du kan fånga solens alla timmar från de två uteplatserna i olika väderstreck. Carport med plats för en bil samt ytterligare en parkering framför. Förutom att det är ett etablerat och trivsamt villaområde är det även nära till Orlångens härliga naturreservat. I närheten finner vi också Sörskogen IP. Hit kommer en populär Food Truck och området har bra grannsämja samt egen Facebooksida för de boende i området. Ett stenkast från bostaden har vi förskola och på gångavstånd finns välrenommerade Balingsnässkolan. Bra bussförbindelser till Huddinge centrum. Från Huddinge centrum tar man sig vidare till Stockholm C på ca 16 minuter. Huddinge är en cykelvänlig kommun med fina cykelvägar som leder dig bland annat ner till centrum, till Sundby Gårds badplats, Södertörns Högskola och Karolinska Universitetssjukhuset.

 • Plus
 • Uteplats
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 22

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

1 975 000 kr

28 m²

1 rum

2 298 kr/mån

70 536 kr/m²

ACCEPTERATPRIS! Toppfräsch och optimalt planerad 1:a på promenadavstånd till Huddinge centrum och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Lägenheten erbjuder genomgående stilrena materialval. Hallen är rymlig och möblerbar med garderober. Intill hallen finner vi det helkaklade badrummet med klinkergolv, här finns också en tvättmaskin med torkfunktion. Rummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier. Här har vi ett modernt kök med gott om förvaring samt plats för matbord, säng och arbetshörna. Från rummet når vi balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot den trevliga innergården. Vill man hellre ha lite gräs mellan tårna kan man ta sig ner till innergården. På innergården finns bl.a. utemöbler, grillplats och sandlåda. Fastigheten har även bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt. Det finns flertalet gym runt knuten, elljusspår för den aktive samt sjön Trehörningen som erbjuder härliga promenadstråk året runt. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. Huddinge centrum ligger på kort promenadavstånd och har kläd- och matbutiker, restauranger, caféer m.m. i en levande torgmiljö. Från Huddinge centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 24