Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Myrstuguvägen 359, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Myrstuguvägen 359, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 359, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 359

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/6
5 083 kr/mån
20 720 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på Myrstuguvägen 359, belägen högt upp i huset med en fantastisk vy över Albysjön. Här erbjuds du ett hem med stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende. Här finns en inbjudande hall med förvaringsmöjligheter i form av en praktisk garderob. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar, vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Från vardagsrummet hittar du utgången till bostadens fantastiska balkong med oslagbar utsikt mot sjön. Här får du plats med en utegrupp och kan njuta av den vackra utsikten. Sovrummet är också generöst tilltaget och har plats för både en dubbelsäng och ytterligare möblering. Sovrummet erbjuder även en praktisk och rymlig klädkammare för förvaring. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter och komplett maskinell utrustning såsom kyl, frys ,diskmaskin samt spis, som underlättar i vardagen. Här finns gott om plats för matgrupp. Badrummet erbjuder badkar, wc, handfat. Alldeles i närheten av bostaden finns en hiss som tar dig ned för berget och till busstation samt Masmo Tunnelbanestation. Med buss kommer du till bland annat Huddinge station/centrum på bara några få minuter. Här finns stort utbud av olika butiker och restauranger samt kollektivanslutningar. Från Masmo Tunnelbanestation tar tunnelbanan dig till bland annat Skärholmens Centrum och det stora handelskvarteret Kungens kurva. Myrstuguberget är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stadens puls. Här bor du med direkt närhet till promenadstråk längs sjön, grönområden och bra kommunikationer till centrala Stockholm. På endast 20 minuter kommer du in till city. I närområdet finns även skolor, dagis, matbutiker och restauranger. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare: [email protected] 073 650 25 23

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:45
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Apelvägen 1B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 399 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 013 kr/mån
36 626 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och ljusa 55+ boende. Lugnt och lummigt läge med promenadavstånd till Huddinge centrum. Lägenheten är på 65,5 kvm fördelat på 2 rum och kök. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar i neutrala färger. Vi välkomnas in i den praktiska hallen med klinkergolv vid entrén som övergår till parkett, samt garderober, skohylla och klädhängare. Vardagsrummet är stort och luftigt med utgång till den soliga uteplatsen. Intill finner vi köket med en matplats för 4-6 personer, bra arbetsytor och extra avlastningsyta. Sovrummet är rymligt med plats för säng, sängmöbler och arbetshörna. Här finns en egen klädkammare samt två inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Praktisk tvätthörna med avlastningsyta ovanför tvättmaskin och torktumlare samt skåp. Den soliga inglasade balkongen har sol från morgon till tidig kväll. Här kan du njuta av värmen och lugnet. Inom föreningen finns även tvättstuga, hobbyrum, förvaringsutrymme för cyklar och rum för hushållssopor och avfallsåtervinning. Det finns en föreningslokal med kök samt ett övernattningsrum som medlemmar kan hyra. Det finns även eget förråd och separat plats för permobil/rullator i förrådet. Det tar cirka 10-15 minuter att promenera till Huddinge centrum som har all tänkbar service, restauranger och affärer. I närområdet finns även flera parker. Vi finner också naturreservatet Flemingsbergsskogen och sjön Trehörningen på cykelavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning eller mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:00

Terapivägen 10D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/11
7 109 kr/mån
17 574 kr/m²

Bostaden erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum utan insyn, två sovrum, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong i rätt solläge. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden, då det är endast två lägenheter på våningsplan. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta igång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéa Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Djupdalsvägen 4h, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 4h

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 795 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1/1
3 995 kr/mån
48 654 kr/m²

Väl inne i huset välkomnar den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum dig till ditt nya boende. Här dras blicken automatiskt till den enorma takhöjden och fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga uteplatsen där du ostört kan njuta av solen. Här bor du bra och bekvämt i två rum samt ett loft fördelat på två rum och kök med en total yta på 78 kvadratmeter På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, ett sovrum, helkaklat badrum med klinkergolv och komfortgolvvärme samt en hall med avhängnings -och förvaringsmöjligheter Övre plan har ett rymligt loft som är fördelat på två rum som kan användas som ett barnrum eller kontor. Det är 1,89 meter på högsta punkt och 0,92 meter på lägsta punkt Bostaden har genomgående hög ingångsstandard så som parkettgolv och helkaklade våtutrymmen med klinkergolv samtidigt som det erbjuds en stilren skandinavisk design. Här bor ni barnvänligt och naturnära med promenadavstånd till Engelska Skolan, förskolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som bla Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna möbler, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Missa inte chansen till ett nytt och fint boende i naturnära Länna!

  • Uteplats
Kristinelundsvägen 16, Högmora, Huddinge kommun
Kristinelundsvägen 16, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Kristinelundsvägen 16, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Kristinelundsvägen 16

Villa
Högmora, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
8 795 000 kr
178 m²
4 rum
2 720 m² tomt

Magisk fastighet med sjötomt och egen brygga vid sjön Magelungen! Är drömmen att bo på landet men ända nära city är detta den perfekta bostaden för dig! Välkommen till denna enastående fastighet, där varje detalj är utformad för att erbjuda det ultimata i avkoppling och komfort. Imponerande sjötomt om 2720 kvm som bjuder på en oöverträffad panoramautsikt som tar andan ur en. Högt placerad, omgiven av naturens skönhet, är denna oas av lugn ett sant paradis för den som söker frid och ro. Fastigheten erbjuder egen brygga där du kan njuta av soliga dagar. Vandra längs de vackra stengångarna som leder dig genom trädgårdens frodiga grönska till ett utekök med platsbyggd öppen spis med utsikt över sjön perfekt för sommarens alla grillkvällar. Här kan du laga mat under bar himmel och njuta av måltider i det fria och titta på vackra solnedgångar. Den magnifika wrap-around altanen sveper runt huset och bjuder in till avslappnande stunder med familj och vänner. För den trädgårdsintresserade finns ett växthus och odlingslådor där du kan odla dina egna grönsaker och blommor. Flera uteplatser erbjuder olika miljöer för avkoppling och sociala sammankomster, oavsett om du vill ha en stilla stund för dig själv eller bjuda in vänner och familj. En egen damm med karpar och andra fiskar skapar en rofylld atmosfär. Den charmiga gäststugan är en perfekt retreat för besökare och gäster att njuta av. Dessutom pryder vackra rododendronbuskar trädgården och blommar i sprakande färger under säsongen, vilket ger en extra touch av skönhet och elegans. Det finns så mycket mer att upptäcka. Denna unika fastighet måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess magi. På tomten finns också gott om förrådsutrymmen för att hålla ordning och reda på alla dina tillhörigheter. Plats för flera bilar på uppfarten och även under carporten. Fastigheten sträcker sig över tre plan och varje våning har sjöutsikt och sin egen unika charm och funktion. På entréplanet möts man av en välkomnade hall, ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum med högt i tak, vackra takbjälkar och kamin, ett helkaklat badrum med bastu och en walk-in-closet som tillfredsställer även de mest kräsna behoven. Detta rum kan även användas som sovrum. På det övre planet finner vi en mastersuite som överträffar alla förväntningar, komplett med ett lyxigt spa där man kan koppla av och återhämta sig i exklusiv miljö. Ljuset som strålar in från de många fönstren skapar en rymd och en otrolig känsla som måste upplevas på plats! Nedre planet rymmer praktiska utrymmen som tvättstuga med grovingång och pannrum, samt ett sovrum för extra bekvämlighet och flexibilitet. I närområdet finns ett varierat utbud för er som gillar grönska och naturliv. Ågesta är ett naturskönt och vackert område med mycket grönska strax söder om Stockholm, precis intill Ågestasjön och Magelungen. Vid sjön Magelungen erbjuds mysiga promenadstråk, fiske för den som önskar samt bad på sommaren vid Farstabadet. För den som gillar golf finns Ågesta Golfklubb alldeles i närheten. Här finns även ett trevligt lunchställe, motionsspår, skidspår vintertid och två ridstall – ett vid Ågesta gård samt ett i Svartvik. Farsta Idrottshall och simhall ligger på bekvämt avstånd. Från Farsta har du möjlighet att ta pendeln eller tunnelbanan vart du vill. Denna fantastiska fastighet är inte bara ett hem, det är en livsstil där varje dag blir en upplevelse av ren glädje och harmoni med naturen! Välkommen på visning!

  • Premium
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:20
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 167

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
120 m²
3 rum
9 424 kr/mån
18 292 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta fantastiska bostadsrättsradhus på två våningar. Med sina 120 kvm erbjuder detta hem allt du kan önska dig i en bostad. Ett unikt tillfälle att äga ett hem som sällan är till salu! Detta charmiga och välplanerade radhus erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. På nedre våningen möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för sociala tillställningar och mysiga hemmakvällar. Ett fint kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt tillaga dina favoriträtter samtidigt som du njuter av utgången till en härlig uteplats, perfekt för att avnjuta sköna sommarkvällar med familj och vänner. Köket är fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsyta, perfekt för den matlagningsintresserade. På denna våning finns även en gästtoalett och ett stort sovrum. En trappa upp finner du tre generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med både badkar och dusch. Det familjevänliga området är tryggt och barnsäkert med närhet till både dagis och skola. För den som pendlar är kommunikationerna lättillgängliga och affärer finns inom bekvämt avstånd. Föreningen är aktiv och engagerad med en trevlig gemenskap. Här finns något för alla, med faciliteter såsom härliga utsiktsplatser, lekparker, tvättstugor, samlingslokaler och gästlägenheter, vilket gör detta till en plats där det är lätt att trivas. Missar inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap – ett hem att älska och leva livet fullt ut i! Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Stationsvägen 43, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Stationsvägen 43

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 849 000 kr
42,2 m²
1 rum
vån 5/6
4 700 kr/mån
43 815 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder en välkomnande hall, ett helkaklat badrum, ett ljust och trivsamt kök, ett stort rum med plats för både soffgrupp och säng, samt inte minst en härlig inglasad balkong i perfekt solläge och med utsikt mot trevlig innegården. Stuvsta Centrum har ett 30-tal butiker, apotek, vårdcentral, bank, konditori, restauranger och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar det cirka 13 minuter in till Stockholm C och 3 minuter till Huddinge Centrum. Det finns även utmärkta busskommunikationer precis utanför huset. Buss 705 tar dig till Huddinge C och buss 742 tar dig till Kungens Kurva och Skärholmens Centrum. Det finns ett flertal förskolor och grundskolor i Stuvsta och det är nära till Huddinges gymnasieskolor. Det är endast två pendeltågsstationer till Södertörns högskola respektive Karolinska Institutet i Flemingsberg. Stuvsta har också ett stort utbud av strövområden och motionsspår med elljus. Vid Stuvsta IP finns en sporthall och ungdomsgård. Långsjön ligger inte långt bort och är rik på fågelliv och erbjuder bad, kajakpaddling, sportfiske samt skidåkning och långfärdsskridsko på vintern. Här bor du centralt men samtidigt nära till naturen och sportaktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Laggkärlsvägen 10, Kästa, Huddinge kommun

Laggkärlsvägen 10

Fritidshus
Kästa, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 995 000 kr
30 m²
1 030 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna underbara tomt om 1030 kvm belägen i det eftertraktade området Kästa. Denna tomt erbjuder en enastående möjlighet att bygga ditt drömhus och skapa det perfekta hemmet för din familj. *Handlingar för att ansöka om bygglov finns, fullständig nybyggnadskarta samt färdig arkitektur. På fastigheten finns en befintlig byggnad om 30 kvm som ger dig möjlighet att använda den som den är om det önskas. Kästa är känt för sitt familjevänliga och trygga kvarter, och denna tomt är inget undantag. Här kan dina barn leka fritt och tryggt i en omgivning som är anpassad för familjeliv. Med närheten till skolor och lekplatser kommer dina barn att trivas här. För dig som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik är denna tomt perfekt belägen. Närliggande busshållplatser ger dig smidig och snabb tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Detta gör det enkelt att pendla till arbete eller ta del av stadslivet när du önskar det. Denna tomt ger dig friheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Med generösa ytor och en plats i ett populärt område har du möjlighet att bygga ett hem som är anpassat efter dina önskemål och behov. GATUKOSTNADER Enligt Huddinge kommun tillkommer det 44 600 kr för gatukostnader. Däremot tas en planavgift ut vid nybyggnation av exempelvis ett enbostadshus. BYGGLOVSKOSTNADER För kostnader kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på tele 08-535 30 000. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningskostnad för VA tillkommer med 0 kr enligt 2023 års taxa. Anläggningsavgift debiteras alltid enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas. I denna beräkning har förbindelsepunkter för dricksvatten, dagvatten och spillavlopp räknats med. Detta är enbart en kostnadsuppskattning och ska inte misstas för en offert eller kostnadsförslag För exakt kostnad kontakta Stockholm vatten på [email protected] eller telefon 08-522 120 00. EL Ansluten till elnätet. FIBER Ej ansluten till fiber. Finns i gatan. För kostnad och tillgång kontakta någon av leverantörerna via www.bredbandskarta.se

Duvbergsvägen 42, Vårby Gård, Huddinge kommun
  • Mån 29 jul

Duvbergsvägen 42

Lägenhet
Vårby Gård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 007 kr/mån
23 312 kr/m²

Söker du en bostad som är perfekt för familjen? Denna fantastiska 77 kvadratmeter stora lägenhet är belägen HÖGST UPP i byggnaden och har alla de bekvämligheter du kan önska dig. Här finns rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen att trivas i. Sovrummen är rymliga och bekväma, vilket ger gott om utrymme för vila och återhämtning. Det ena sovrummet har till och med en egen balkong, en plats där du kan njuta av en lugn stund utomhus. Det andra sovrummet har fönster mot gården, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Det stora och ljusa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats där du kan umgås med familj och vänner. Det är perfekt för både avslappning och underhållning. Väldigt bra adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Johannesdalsbadet), skolor och förskolor. Läget är oslagbart med endast 3 minuters promenad till Vårby centrum. Här finns allt du behöver, från shopping och restauranger till bra kommunikationer. Dessutom är området barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden. Där det förutom tunnelbana och bussar även finns matbutik och enklare shopping. För ytterligare shopping och nöje finner du Vårberg Centrum och Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer, det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm, samt även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk och mycket mer. Det är en välskött förening, och det ger dig som köpare en extra trygghet och förtroende för din kommande hemmiljö. Denna bostad är verkligen något speciellt och en chans du inte vill missa. Kontakta ansvariga idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt framtida drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Högsätersvägen 2, Glömsta, Huddinge kommun

Högsätersvägen 2

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
7 495 000 kr
141 + 86 m²
7 rum
1 308 m² tomt

Fantastisk Möjlighet för Uthyrning av Tre Olika Enheter i Fastigheten Välkommen till denna unika fastighet som erbjuder en oslagbar möjlighet för den som vill investera i uthyrning. Här finns tre separata enheter som alla kan hyras ut, vilket gör det till ett idealiskt val för både långsiktig och kortsiktig uthyrning. Steg in i denna fantastiska 1,5-plansvilla med suterräng som erbjuder en unik kombination av komfort och potential på 141 kvm. Med separata uthyrningsdelar, inklusive en attefallare om 25 kvm och en gäststuga om 43 kvm, samt en hel avdelning avsedd för uthyrning, ger denna fastighet flexibilitet och möjligheter för extra inkomst eller utökad boendeyta. Nyligen renoverat kök, badrum och samtliga sovrum och vardagsrum gör detta till ett drömhem för den som söker bekvämlighet och modern livsstil. Den mysiga öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan de generösa fönstren ger ett överflöd av naturligt ljus under hela dagen. Beläget på en plan tomt är detta hus perfekt för barnfamiljer. Den omgivande trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus, medan den härliga altanen utanför entrén bjuder in till avkoppling och underbara stunder i solen från morgon till kväll. Dess centrala läge nära Huddinge centrum gör det bekvämt att ta sig runt med närhet till allt du behöver. Med busshållplatser som ligger 2 minuter från fastigheten är det enkelt att utforska närområdet eller pendla till jobbet. Miss inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem och upplev allt dess potential och bekvämlighet. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Ett lugnt, lummigt och högt läge med närhet till naturen. Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor eller funderingar och låt mig visa dig alla fördelar med att bo här!

Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Domarvägen 8

Lägenhet
Central Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
1 907 kr/mån
43 878 kr/m²

Välkommen till denna hisnande lägenhet högst upp i byggnaden! Med en perfekt orientering får du njuta av strålande morgon- och eftermiddagssol, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär genom hela dagen. Med en smart planlösning har du möjlighet att omvandla denna till en rymlig tvåa och skapa ännu mer utrymme och flexibilitet. Kom och upplev den fantastiska potentialen som denna bostad har att erbjuda! Här bor du lugnt och ostörd samtidigt som du har gångavstånd till Huddinge centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns klädbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, banker och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. På cykelavstånd finns härliga grönområden, promenadstråk och bad vid sjön Trehörningen. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Den perfekta bostaden för den som vill bo centralt men samtidigt nära naturen! Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för visning och mer information.

  • Premium
Granbyvägen 55, Lissma, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Granbyvägen 55

Fritidshus
Lissma, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
32 m²
3 rum
430 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus som erbjuder en utlandskänsla mitt i Sverige. Här kan du njuta av livet i en oas av lugn och ro, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Huset är beläget på en stor hörntomt med en härlig uteplats i söderläge som badar i sol större delen av dagen och kvällen. Vill man ha skön skugga så finner man den vid husets terass bakom den gröna äppelhäcken. Huset har en fin braskamin i vardagsrummet, ett nybyggt kök samt ett sovrum med många fönster som släpper in rikligt med ljus. Olika Sektioner för Olika Behov Detta fritidshus är indelat i flera sektioner som ger dig möjlighet att koppla av på olika sätt. Oavsett om du vill ha sol hela dagen eller föredrar skuggan, finns det alltid en perfekt plats för dig. Soliga sittplatser Flera sittplatser runtom i trädgården och ett stort soldäck ger dig chansen att njuta av solen från morgon till kväll. Oavsett var solen är, finns det alltid en plats att slå sig ner och koppla av på den insynsskyddade tomten.. Gäststuga och Förbränningstoalett Den charmiga gäststugan är perfekt för besökare som stannar över natten. Dessutom finns en modern förbränningstoalett som gör livet enkelt och bekvämt. Stor Tomt med Fruktträd och Förråd Den rymliga tomten som inramas av en fin häck som ger en mer privat känsla är en dröm för trädgårdsälskare med gott om plats för både avkoppling och aktivitet. Här finns också fruktträd och bärbuskar som bjuder på egen skörd … Parkering och Gemensamma Faciliteter Parkera bekvämt direkt utanför stugan, och det finns även gästparkering några tiotal meter från fritidshuset. För den aktive finns en fotbollsplan för de boende i området, och en gemensam toalett och dusch ligger också bara några meter bort för allas bekvämlighet. Utomlandskänsla Hemma Varför resa utomlands när du kan njuta av samma känsla i detta fantastiska fritidshus? Här får du allt du behöver för en avslappnad och njutbar tillvaro, utan att behöva lämna landet. Missa inte chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet. Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar eller mer information.

Terapivägen 10B, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:30

Terapivägen 10B

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/11
7 079 kr/mån
16 103 kr/m²

Bostaden erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum utan insyn, ett sovrum, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong i rätt solläge. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden, då det är endast två lägenheter på våningsplan. Möjligheten finns att göra om bostaden till en 3: a, se alternativ planlösning. Området runt Terapivägen 10B är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Sammanfattningsvis är Terapivägen 10B en attraktiv bostad med en mysig balkong, bra läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 10F

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
48 m²
1 rum
vån 7/11
4 962 kr/mån
24 896 kr/m²

Bostaden är högt belägen, optimalt planerad, har en fantastisk utsikt och är insynsskyddad! Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum med sovalkov, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med utsikt över området. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 16

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/5
3 220 kr/mån
39 022 kr/m²

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Optimalt planerad och trevlig lägenhet i lugnt område. Husen är uppförda 2016 vilket gör att lägenheten andas nytt samtidigt som du bor i en stabil förening. Bostaden är nyligen ommålad och erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin samt generös duschhörna, ett stilrent kök med diskmaskin och öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rofyllt sovrum och en välkomnande hall med flera inbyggda garderober för god förvaring. Stora fönsterpartier skapar känslan av rymd och ger ett underbart ljus genom bostaden. Här har du även en trevlig vy över innergården. Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter. Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Vid Kvarnbergsplan som ligger endast ett stenkast från bostaden finns det simhall och gym, mataffär och restauranger. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C. I närheten finns Rådsparken och fina grönområden. Det finns även gott om skolor och förskolor i området. På gångavstånd ligger Huddinge Centrum där du handlar i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på endast 16 minuter. Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i! Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Hiss
Lunnarevägen 49C, Länna, Huddinge kommun

Lunnarevägen 49C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
3 098 kr/mån
51 286 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 35 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, parkettgolv, påkostat badrum med golvvärme, ett ljust lättmöblerat vardagsrum, modernt kök från Ballingslöv med vita matta skåpluckor samt möblerbart loft. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. På framsidan kan du sitta i solen på den trädäckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar fiber och p-plats. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Terapivägen 12C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 12C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/7
2 415 kr/mån
49 792 kr/m²

Perfekt som första boende! Köket är renoverad med två nya bänkskivor, diskmaskin och stort vardagsrum med nymålade väggar, plats för säng, soffa, arbets- och matbord. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall med tre stora garderober, goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Ett fräscht, stort badrum med WC, duschhörna, handfat och ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönsterpartierna. Lägenheten har en låg avgift. Via HSB, Brf Kullen finns möjlighet att hyra parkeringsplatser och fest-/samlingslokaler. Familjevänligt område med centralt läge till service och kommunikationer. Framtidens regionala stadskärna med 50 000 arbetare, 50 000 besökare och 50 000 boende vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter, doktorander, forskare eller personer som bor och verkar i inom högskole-, hälso- och sjukvårdssektorn. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg pendeltågstation, närhet till friluftsliv t ex utförsåkning, snowboard, paddling, kajak, downhill cars, cykling m.fl. Utöver det kort avstånd till Flemingsbergs centrum med flertal restauranger, caféer, matbutiker som Ica Maxi, Lidl, butiker, nöje, kultur som förening Slava, Stockholms Musikpedagogiska Institut, sporthall Fleminghallen, apotek, bibliotek, gym Fitness24Seven, Medfit, Södertörns högskola, Karolinska Universitetssjukhuset, Karolinska Institutet, Campus KTH Flemingsberg, Södertörns tingsrätt och Flemingsberg polisstationen.

  • Hiss
Djupdalsvägen 8C, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 8C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
2 158 kr/mån
45 811 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 37 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, vitlaserad parkettgolv, badrum med golvvärme, ett ljust lätt möblerat vardagsrum, modernt kök med ljusgråa skåpluckor samt möblerbart loft. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge på den genereösa tomten. På baksidan kan du sitta i solen på den trä däckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar p-plats och sophantering. Länna är ett lummigt och populärt område. Här har ni ett lugnt boende med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. På kort bilfärd finner ni Länna Handelsplats men även Farsta centrum med affärer och restauranger. Med pendeltåg från Skogås- eller Vegastation tar det ca 21-24 minuter att ta sig in till Stockholm C. Tar du dig in till Stockholm C med bil tar det ca 17-18 minuter.

  • Uteplats
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 853 kr/mån
56 964 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kurirvägen 7, Segeltorp, Huddinge kommun

Kurirvägen 7

Tomt
Segeltorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
4 995 000 kr
887 m² tomt

På lugn återvändsgata finner vi denna lättbyggda tomt med några minuters promenad till Kungens Kurva – Skandinaviens största utomhusshopping. Tomten är om 887 kvm och är granne med allmänningen. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens ridsällskap. VAD FÅR JAG BYGGA? 1/5 av tomten får bebyggas. På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. Garaget får vara max 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar. Vind eller soutterrängvåning får inte inredas. Byggnader ska placeras minst 4.5 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 283 844 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se

Doktorsvägen 28A, Vidja, Huddinge kommun

Doktorsvägen 28A

Tomt
Vidja, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 495 000 kr
1 107 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en fastighet om 1107 kvm - fem minuters promenad från Sjön Orlången! • Plan tomt med minimalt markarbete för att bygga ditt drömhus. • Lugnt läge i natursköna Vidja och nära Farsta centrum som har både T-bana och pendeltåg. • 450 m till badstrand med bryggor, lekplats m.m. • Båtplats går att hyra genom Vidja vägförening. • Härliga naturområden med vandringsleder och naturreservat runt hörnet. • Ågesta golfklubb och Ågesta ridskola på kort avstånd. Vidja är ett trivsamt före detta fritidshusområde som håller på att expanderas till permanentboende. Huddinge kommun bygger ut gatorna och Stockholm Vatten och Avfall bygger ut vatten- och avloppssystemet. Doktorsvägen 28A tillhör etapp 2C (2C och 2B har slagits ihop). Preliminärt datum för utbyggnad 2025-2027. Läs mer om utbyggnaden på: https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-detaljplaner-projekt-och-arbeten/vidja-agesta-pagaende-detaljplaner/vidja-etapp-2--omvandling-av-fritidshusomrade/#Vad-h%C3%A4nder-nu? I närheten finns sjön Orlången med badplats och möjligheten till båtplats för boende i Vidja. På vintern åker man både skidor och skridskor på sjön. Båtplats går att hyra genom Vidja vägförening till en billig penning och då ingår även fisketillstånd inklusive kräftfiske. I vidja finns även härliga naturområden med vandringsleder och naturreservat. Inte långt ifrån bostaden ligger Ågesta golfklubb och Ågesta ridskola. I Farsta Centrum finns ca 150 butiker med allt från restauranger, gym, tandläkare, bibliotek och mycket mer. Härifrån går både t-bana och pendeltåg. När gatorna inom området är färdigställda debiteras alla fastighetsägare gatukostnaderna alt. när köparen beviljats bygglov. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse! PLANBESTÄMMELSER Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm byggnadsarea. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 55 kvm bruttoarea (BTA). Nya komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Minsta tomtstorlek är 1000 kvm. För frågor kring bygglov etc, kontakta Huddinge Stadsbyggnadskontor. GATUKOSTNADER 433 431 kronor (uppgift 2023-08-08). För mer information kontakta: [email protected]. Preliminär kostnad för VA gå in på länken nedan: https://www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/

Lammholmsbacken 264, 1 tr, Vårby, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 264, 1 tr

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/2
2 539 kr/mån
35 000 kr/m²

Ring ansvarig mäklare Anders Jacob 070-2166281 för mer information. Välkommen till en välplanerad 1:a optimalt planerad och ljus i ett lugnt och lummigt område. Perfekt läge i populära Vårby med närhet till allt. Trevliga innergårdar och gångavstånd till både tunnelbana och bussar. Lägenheten har genomgått stambyte och har ett helkaklat och fräscht badrum, renoverat kök och ny el. Rummet är luftigt och rymmer både sov- och vardagsrumsmöblering. Här har du stora fönster som går att öppna helt och blir till en fransk balkong. Vill du hellre vara ute har föreningen flera uteplatser och grillplatser. Köket har bra arbetsytor och matplats, hallen är möblerbar och har garderober. Badrummet är fräsch och fint med duschhörna, wc och tvättställ. Förberett för tvättmaskin. Engagerad förening med bra ekonomi. Ett stenkast från naturen och med promenadavstånd till Skärholmen, tunnelbana och bussar. Snabbt tillträde kan ordnas…välkomna!

  • Plus
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 22

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 800 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/5
2 872 kr/mån
64 286 kr/m²

Toppfräsch och optimalt planerad 1:a på promenadavstånd till Huddinge centrum och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Lägenheten erbjuder genomgående stilrena materialval. Hallen är rymlig och möblerbar med garderober. Intill hallen finner vi det helkaklade badrummet med klinkergolv, här finns också en tvättmaskin med torkfunktion. Rummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier. Här har vi ett modernt kök med gott om förvaring samt plats för matbord, säng och arbetshörna. Från rummet når vi balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot den trevliga innergården. Vill man hellre ha lite gräs mellan tårna kan man ta sig ner till innergården. På innergården finns bl.a. utemöbler, grillplats och sandlåda. Fastigheten har även bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt. Det finns flertalet gym runt knuten, elljusspår för den aktive samt sjön Trehörningen som erbjuder härliga promenadstråk året runt. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. Huddinge centrum ligger på kort promenadavstånd och har kläd- och matbutiker, restauranger, caféer m.m. i en levande torgmiljö. Från Huddinge centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 23