Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Stefanie Schubert

Stefanie Schubert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 16:00
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 33

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 595 000 kr
117 m²
5 rum
5 486 kr/mån
30 726 kr/m²

I ett naturskönt område i Västerhaninge saluförs nu detta nybyggda BR-radhus! 117 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök på två plan. Ett fint hus med genomgående härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Genomgående fina och fräscha ytskikt, nylagda golv och sobra färgsättningar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Fint kök i modernt utförande med vita luckor, grå bänkskiva och maskinell utrustning i snyggt rostfritt. Trevlig matplats invid fönsterparti för ca 6 gäster. Stort vardagsrum med goda ytor för en trevlig soffgrupp och mediamöbler. Anslutning till fint trädäck där man njuter av solen från tidig morgon till sen eftermiddag! Plats för både sköna lounge möbler, matgrupp och grill. Dubbla badrum i stilrena färger varav det ena med en tvättmaskin och torktumlare. Fyra bra, ombonade sovrum alla samlade på ett och samma plan. Fina utemiljöer med generösa soltimmar och en härlig gräsmatta som man får nyttja i anslutning till baksidan. Gott om plats för både studsmatta och lekande barn! Vidare finns det en trevlig egen balkong i anslutning till ett av sovrummen. Uppställningsplatser för två stycken bilar smidigt framför huset. Ett härligt hem för familjen där allting är sprillans nytt, bara att flytta in och trivas! Till huset hör ett externt förråd. Nybyggt, lugnt område med många barnfamiljer och nära till både fin natur och bra kommunikationer. Bekvämt avstånd till flertalet förskolor och två grundskolor. I området kommer finnas en egen förskola. Gångavstånd till busshållplats med tät trafik till Västerhaninge C med pendelstation och kvarts trafik mot Sthlm och Nynäshamn. Kort avstånd till motorvägen 73:an med smidigt färd mot Sthlm. I Ribby finns en Coop Konsum med bra öppettider, restaurang och service. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vendelsömalmsvägen 104, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Vendelsömalmsvägen 104, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Vendelsömalmsvägen 104, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Vendelsömalmsvägen 104

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
25 m²
1.5 rum
vån 4/4
1 846 kr/mån
51 800 kr/m²

- Låg avgift, 1846 kr i månaden. - Trevlig inglasad balkong med infravärme. - Närhet till shopping och kommunikation. - Parkering finns ledigt för 250 kr/mån. - Externt förråd intill lägenheten. Välkommen till en välplanerad och attraktiv 1,5:a med en låg avgift på endast 1 846 kr/mån! Den flexibla planlösningen ger dig många möjligheter – här kan du enkelt anpassa ytan med en loftsäng eller bäddsoffa, och om du vill skapa en mer öppen känsla går skiljeväggen att ta bort för att maximera rymd och ljusinsläpp. Lägenheten har en stor inglasad balkong med infravärme som fungerar som ett extra rum större delen av året. Perfekt för att njuta av morgonkaffet eller bjuda hem vänner och familj på en middag – här ryms upp till 8 personer bekvämt! Läget är idealiskt, beläget i ett lugnt och populärt område med närhet till allt du behöver. På kort gångavstånd hittar du matbutiker, service och populära restauranger. Du har dessutom nära till tre stora köpcentrum – Haninge C, Länna och Port 73 – som erbjuder utmärkt shopping och nöjen. Naturen ligger precis runt hörnet för den som uppskattar grönområden och friluftsliv. För dig som pendlar är kommunikationerna utmärkta, med smidig tillgång till kollektivtrafik som snabbt tar dig till centrum eller andra delar av staden. Lägenheten är ett perfekt val för dig som söker ett smart, centralt boende med låg avgift och stora möjligheter att skapa ditt eget drömhem! Måste upplevas på plats - välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjömansvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:15
Sjömansvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Sjömansvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Sjömansvägen 51

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/1
3 035 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till Sjömansvägen 51 – en riktig pärla i ett omtyckt och populärt område! Denna bostad på 42 kvm, belägen en trappa upp, erbjuder stora möjligheter och kan enkelt byggas om till en 2a. Bostaden badar i ljus tack vare fönster i flera väderstreck med solen från att den går upp tills den går ner. Här kan du med enkla medel skärma av sovalkoven med en vägg mot köket och öppning från vardagsrum, vilket skulle skapa ett separat sovrum – en perfekt lösning för den som söker ett extra rum och mer avskildhet. Dessutom ger detta dig även mer förvaringsmöjligheter i form av hyllor i köket. Området bjuder på lugna och trygga gator med fin grannsämja, och bostaden omges av vacker natur. Närheten till Tyresta naturreservat, löparspår och hästhagar gör detta till en idyllisk plats att bo på. Ramsjön med sina badklippor, badstrand och grillmöjligheter ligger på promenadavstånd, och det finns smidiga kommunikationer med direktbussar som tar dig in till stan på ca 20 minuter. Dessutom finns populära Vendelsö kök och bar med god mat och uteservering sommartid i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nordostpassagen 10B, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Nordostpassagen 10B, Vega, Haninge kommun, bild 2
Nordostpassagen 10B, Vega, Haninge kommun, bild 3

Nordostpassagen 10B

Radhus
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 595 000 kr
144 + 18 m²
6 rum
112 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva ett välplanerat radhus i den eftertraktade villaidyllen Vega, perfekt för barnfamiljer som söker en harmonisk och trygg boendemiljö. Huset, på totalt 144 kvm med 16 kvm biarea, är fördelat på tre plan med gott om plats för både umgänge och privatliv. Entréplanet bjuder in med rymliga sällskapsytor, där vardagsrummet och köket flödar av naturligt ljus från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når du en solig balkong som vetter mot grönskande omgivningar – perfekt för morgonkaffet eller en lugn stund i solen. 3 av husets sovrum ligger på övre plan och ett avskilt på suterrängplan, vilket ger familjen möjlighet till enskildhet och ro. Husets 2 badrum är belägna på entréplan och övervåningen, där även tvättdel finns. Suterrängplanet erbjuder extra flexibilitet med ett allrum som kan anpassas efter familjens behov – en perfekt ungdomshörna eller ett extra gästrum med bäddsoffa. Här finns också generöst med förvaringsmöjligheter med en rymlig Walk-in closet samt utgång till den privata uteplatsen, vilket skapar en harmonisk förbindelse mellan inomhus- och utomhusmiljön. Uteplatsen blir en given plats för sociala sammankomster och grillkvällar! Ett stort rum har gjorts till Master-bedroom med kontorsyta och hobbyrummet har blivit familjens favoritrum, nämligen det populära biorummet. Poppa popcornen och sätt på din favorit film! Tomten är inramad av buskage som ger insynsskydd och en härlig känsla av avskildhet. På framsidan möts du av en altan med trall som ger en inbjudande entré och plats för umgänge. Gatan utanför är en lugn gångväg utan genomfartstrafik, vilket skapar en trygg miljö för barnen att leka och cykla på. I området finns också en lekplats som snabbt blir en favorit för de små. I samfällighetsavgiften ingår parkeringsplats! Vega är känt för sitt barnvänliga och familjära område med närhet till flera omtyckta förskolor och skolor. Här bor du i ett populärt bostadsområde med fin grannsämja och närhet till både natur och stadspuls. Bara några minuter bort finns utmärkta kommunikationer i form av både buss och pendeltåg, vilket gör det smidigt att pendla till jobb och aktiviteter. För vardagens bekvämligheter har du mataffärer, restauranger och service inom kort gångavstånd. När sommaren gör sig påmind kan ni njuta av badplatsen i närheten, en perfekt utflykt för familjen på varma dagar. Välkommen till ett boende som erbjuder både bekvämlighet och en naturskön tillvaro för hela familjen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Klarabergsvägen 5B, Vendelsö, Haninge kommun

Klarabergsvägen 5B

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
5 807 kr/mån
22 931 kr/m²

Upptäck en bostad full av potential som bjuder in till både lugn och livskvalitet. Denna charmiga lägenhet har alla förutsättningar att bli ditt drömhem, med smarta lösningar och möjligheter att skapa den perfekta balansen mellan funktion och trivsel. Lägenheten har varsamt uppdaterats med moderna inslag, samtidigt som den erbjuder flexibilitet för att anpassa och vidareutveckla ytorna efter behov. Genomgående för bostaden är ljusa ytskick, fantastiskt vitmålat plankgolv i trä och ett underbart ljusflöde. När du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall där förvaring enkelt kan byggas in. Härifrån nås det generöst tilltagna badrummet, som har plats för både dusch och badkar, eller kanske till och med en bubbelpool. För den som önskar kan badrummet delas upp för att återställa en separat wc, precis som originalplanen. Föreningen har planerat stambyte början på 2025 där du har möjlighet att vara med och skapa ett badrum efter dina önskemål och behov. Köket, i en modern stil med högglansiga vita luckor och en praktisk köksö med både förvaring och sittplatser, är den perfekta platsen för social matlagning. Här kan du bjuda in till trevliga middagar samtidigt som du har gott om utrymme att skapa dina kulinariska mästerverk. Det stora vardagsrummet, som känns extra rymligt tack vare den smarta planlösningen, är perfekt för mysiga filmkvällar eller större sociala sammankomster. Bostaden har 3 sovrum varav de två mindre ligger i ena delen av lägenheten och master bedroom med ingång från vardagsrummet – en privat och rofylld plats att dra sig tillbaka till. Balkongen, med sol från eftermiddag till kväll, erbjuder en lugn plats att njuta av varma sommardagar och långa kvällar med utsikt över den lugna innergården. Med gott om ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och spotlights i taket är bostaden alltid ljus och inbjudande. Detta är ett hem där du inte bara bor – du trivs, skapar minnen och har möjlighet att sätta din egen prägel. Med närhet till både natur och stadens bekvämligheter, samt goda kommunikationer till centrala Stockholm, erbjuder denna lägenhet verkligen allt du kan önska dig. Välkommen hem till en plats full av möjligheter – en plats att trivas i för lång tid framöver!

  • Balkong
Ålstavägen 31, Tungelsta, Haninge kommun
Ålstavägen 31, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Ålstavägen 31, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Ålstavägen 31

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 995 000 kr
135 + 24 m²
5 rum
1 274 m² tomt

Välkommen till Ålstavägen 31 i charmiga Tungelsta – ett drömboende som förenar modern design med familjevänlig funktionalitet. Detta enplanshus, byggt 2008, erbjuder 135 kvm toppmodern boyta med noggrant utvalda materialval och genomtänkta detaljer. Här bor du med stil i en miljö som både är inbjudande och bekväm. När du kliver in möts du av luftiga och öppna sociala ytor där högt i tak och stora fönster skapar en fantastisk rymd och flöde av dagsljus. Det ljusbetsade golvet ger en elegant bas till hemmet och vardagsrummet bjuder in till sociala sammankomster med plats för både soffgrupp och stort matbord. Njut av hösten med bokläsning framför den stämningsfulla kaminen. Huset har tre rymliga sovrum, med ett allrum i anslutning, som ger hela familjen gott om plats att njuta av lugnet. Huset är utrustat med två stilrena, helkaklade badrum. Det ena är inrett med dusch och det andra, som är en del av master bedroom, erbjuder både dusch och badkar för maximal komfort och avkoppling. Separat tvättstuga med grovingång i anslutning till garage. Utanför huset väntar en underbar trädgård med en stor altan där det fullt utrustade uteköket blir centrum för somriga middagar och härliga grillkvällar. Njut av poolen under de varmare månaderna. För skuggplats finns utrymme till möblering under pergola. Den plana tomten ger utrymme för barnens lek och spel, medan en upphöjd del av trädgården är perfekt för den som drömmer om egna odlingar. På tomten finns även fruktträd och en fristående gäststuga om ca 18 kvm som idag fungerar som förråd, men enkelt kan förvandlas till extra boende eller hemmakontor. Det rymliga garaget om 24 kvm erbjuder praktiska förvaringslösningar och plats för bilen. Tack vare de olika nivåerna på tomten får du plats för alla möjliga aktiviteter samtidigt som du får ett avskilt och privat läge. Läget på en lugn återvändsgata gör att området känns tryggt och rofyllt, perfekt för barnfamiljer. Pendeltåget ligger endast 10 minuter bort och tar dig in till Stockholm på cirka 30 minuter. I närheten hittar du Coop för vardagens behov, samt flera välskötta lekplatser, bland annat Tungelsta Trädgårdspark som är en riktig pärla för barnfamiljer. För den aktive ligger Tungelsta IP på bekvämt promenadavstånd, och för hästintresserade finns både Tungelsta Ridklubb och ridskolor nära till hands. Dessutom erbjuder området flera förskolor och skolor inom gångavstånd, som populära Pysslingens förskola Lilla Lillgården och Lida förskola. För den som älskar skärgården ligger Årsta havsbad inom nära räckhåll, där färjor tar du över till Utö. Detta är verkligen ett drömboende för den moderna familjen – en plats där livskvalitet, lugn och bekvämlighet går hand i hand! Måste ses på plats - välkommen på visning!

  • Premium
Lärjungevägen 107, Vendelsö, Haninge kommun
Lärjungevägen 107, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Lärjungevägen 107, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Lärjungevägen 107

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 063 kr/mån
37 317 kr/m²

Välkommen till en familjeidyll, vackert inbäddad i natursköna omgivningar! Här presenteras en genomgående renoverad och smakfullt omgjord 2 rok, nu omvandlad till en välplanerad mini 3:a. Detta boende har allt du kan önska dig från modern design till en privat och solig uteplats med inglasad veranda i områdets absolut bästa läge. På 61,5 kvm fördelas ytorna effektivt med en öppen och social planlösning som förenar kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier släpper in ett härligt ljus och från vardagsrummet når du den privata och skyddade uteplatsen, som vetter mot föreningens lugna innergård – perfekt för sköna dagar i solen eller mysiga grillkvällar. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Den tidigare klädkammaren har smart omvandlats till ett extra rum, vilket ger ytterligare sovplats eller kontor. Hallen har bra förvaringsmöjligheter och leder till ett stilrent, helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Som extra bekvämlighet ingår både ett eget förråd och en parkeringsplats med eluttag för motorvärmare – perfekt för kalla vintermorgnar. Föreningen erbjuder även laddplatser för elbilar. Här bor du i ett omtyckt och lugnt område med fina innergårdar, lekplatser och en härlig grannsämja. Närheten till goda kommunikationer tar dig smidigt till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Dessutom har du nära till mataffärer, skolor, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark och populära badplatser vid Drevviken och Ramsjön ger dig tillgång till naturen året runt. Det här är ett hem som erbjuder både bekvämlighet och en underbar livsstil – varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Nynäsvägen 90, Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 90

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 495 000 kr
52,5 m²
2.5 rum
vån 2/7
3 029 kr/mån
47 524 kr/m²

Mini 3:a! Önskar du ett nybyggt (2019) boende med närhet till allt? Nu saluförs denna ljusa lägenhet i Brf Framsidan, endast ett stenkast från goda kommunikationer och service i centrala Handen. Bostaden har väldisponerade 52,5 kvm som fördelar sig på luftiga sociala ytor, ett bra sovrum med tillhörande fransk balkong samt ett extra rum som lämpar sig perfekt som ett hemmakontor, barnrum eller varför inte som en lyxig walk-in-closet! Hallen har klinkergolv och bjuder på god avhängning i tillhörande garderob och hatthylla. Härifrån nås sovrummet med plats för en stor säng och tillhörande möblemang. Garderoberna rymmer generöst med förvaring och den franska balkongen bidrar till en luftig känsla. I anslutning finns ett praktiskt extra rum med många möjligheter! Det stilrena badrummet nås från hallen. Här är det inrett med dusch och tillhörande bra tvättdel med kombimaskin och arbetsytor. De sociala ytorna ligger i en behaglig öppen planlösning. Stilrent kök med ljusa varmgråa luckor, vitt kakel i subway-tile-stil och ljus bänkskiva som skapar en snygg helhet. Kyl, frys och diskmaskin är inbyggda och integrerade. Intill finns en trevlig matplats som rymmer ca 6 gäster vilket ger goda möjligheter till social tillvaro när så önskas! Vardagsrumsdelen har plats för en större soffa och mediamöbler intill generösa fönsterpartier. I direkt anslutning ligger den inglasade balkongen som rymmer både loungemöbler samt en mindre matgrupp. Västerläget erbjuder härlig kvällssol och fritt läge utan insyn. Här erbjuds en optimal bostad för dig som önskar bo mitt i smeten i en nybyggd bostad och med närhet till allt man kan tänka sig! Från lägenheten är det endast 3 minuters promenad till bussterminalen och pendeltågsstationen Handen med 6 avgångar i timmen mot både Sthlm och Nynäshamn. Närmsta mataffär Coop med generösa öppettider ligger snett nedanför porten. Haninge C köpcentrum med butiker, service och restauranger ligger en kort promenad bort, även gym finns i närheten. För naturälskare rekommenderas Rudans friluftsområde starkt! Där finns elljusspår, konstsnöspår, sjöar för både bad, fiske och skridskoåkning samt utegym med mera. Brf Framsidan har garageplatser, cykelförråd, bilpool, cykelpool, övernattningslägenheter och gemensamhetslokal. Föreningen hyr även ut två kommersiella lokaler som bidrar positivt till ekonomin! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenbockens gata 118, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 27 okt
Stenbockens gata 118, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Stenbockens gata 118, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Stenbockens gata 118

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/7
3 915 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till Stenbockens gata 118! Här erbjuds en mysig totalrenoverad 2:a med tvättstuga i samma byggnad. - Hiss - Stambytt badrum - Välplanerad - Rymligt sovrum med garderober - Källarförråd - Närhet till centrum, bussar och promenadstråk I ett högt fritt läge 2 våningar upp hittar vi denna ljusa och välplanerad pärla med många plus. Bostaden har tidigare genomgått en grundlig renovering, här är det bara att flytta in. Ytan fördelar sig på välplanerade 46 kvadratmeter där det erbjuds ett rymligt sovrum, vardagsrum, trevligt kök samt stambytt helkaklat badrum. Välkomnande hall med plats för kappavhängning och möblemang öppnar fint upp bostaden som leder dig vidare till vardagsrum, sovrum och badrum. Smart ytplanering med skjutdörr mellan hall och sovrum för maximal avskärmning. Vardagsrummet rymmer både soffa, TV-möblemang och matbord. Fönster ger bostaden ett fint ljusinsläpp med härligt solläge och en underbar vy över grönska och område. Stilrent kök med goda förvaringsmöjlighet. Rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och med stor garderobsplats med goda förvaringsmöjligheter. Öppna fönstret på morgonen och starta dagen med att njuta av fågelkvitter precis utanför. Området ligger centralt och erbjudet mycket bra kommunikationer både till Haninge centrum samt till centrala Stockholm. Du har även närhet till butiker, matbutiker inom 5 min promenad och skolor, med andra ord ett perfekt läge! Välskött och engagerad förening med god ekonomi som årligen arrangerar grillning på innergården. Till lägenheten hör ett stort källarförråd! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9