Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Gharafeh

Michael Gharafeh

Om mig

Har över 20års erfarenhet utav sälj och service branschen. Har jobbat med allt ifrån Snickare,Säljare,B2B och som Butikschef de senaste 7åren på ett stort familjeföretag som har funnits sedan 1893. Välkommen att kontakta mig så kan vi sätta oss och börja skräddarsy dina önskemål för framgångsrik bostadsförsäljning! VALET AV MÄKLARE GÖR SKILLNAD!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:45
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Apelvägen 1B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Apelvägen 1B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 399 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 013 kr/mån
36 626 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och ljusa 55+ boende. Lugnt och lummigt läge med promenadavstånd till Huddinge centrum. Lägenheten är på 65,5 kvm fördelat på 2 rum och kök. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar i neutrala färger. Vi välkomnas in i den praktiska hallen med klinkergolv vid entrén som övergår till parkett, samt garderober, skohylla och klädhängare. Vardagsrummet är stort och luftigt med utgång till den soliga uteplatsen. Intill finner vi köket med en matplats för 4-6 personer, bra arbetsytor och extra avlastningsyta. Sovrummet är rymligt med plats för säng, sängmöbler och arbetshörna. Här finns en egen klädkammare samt två inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Praktisk tvätthörna med avlastningsyta ovanför tvättmaskin och torktumlare samt skåp. Den soliga inglasade balkongen har sol från morgon till tidig kväll. Här kan du njuta av värmen och lugnet. Inom föreningen finns även tvättstuga, hobbyrum, förvaringsutrymme för cyklar och rum för hushållssopor och avfallsåtervinning. Det finns en föreningslokal med kök samt ett övernattningsrum som medlemmar kan hyra. Det finns även eget förråd och separat plats för permobil/rullator i förrådet. Det tar cirka 10-15 minuter att promenera till Huddinge centrum som har all tänkbar service, restauranger och affärer. I närområdet finns även flera parker. Vi finner också naturreservatet Flemingsbergsskogen och sjön Trehörningen på cykelavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning eller mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:20
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 167, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 167

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
120 m²
3 rum
9 424 kr/mån
18 292 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta fantastiska bostadsrättsradhus på två våningar. Med sina 120 kvm erbjuder detta hem allt du kan önska dig i en bostad. Ett unikt tillfälle att äga ett hem som sällan är till salu! Detta charmiga och välplanerade radhus erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. På nedre våningen möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för sociala tillställningar och mysiga hemmakvällar. Ett fint kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt tillaga dina favoriträtter samtidigt som du njuter av utgången till en härlig uteplats, perfekt för att avnjuta sköna sommarkvällar med familj och vänner. Köket är fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsyta, perfekt för den matlagningsintresserade. På denna våning finns även en gästtoalett och ett stort sovrum. En trappa upp finner du tre generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med både badkar och dusch. Det familjevänliga området är tryggt och barnsäkert med närhet till både dagis och skola. För den som pendlar är kommunikationerna lättillgängliga och affärer finns inom bekvämt avstånd. Föreningen är aktiv och engagerad med en trevlig gemenskap. Här finns något för alla, med faciliteter såsom härliga utsiktsplatser, lekparker, tvättstugor, samlingslokaler och gästlägenheter, vilket gör detta till en plats där det är lätt att trivas. Missar inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap – ett hem att älska och leva livet fullt ut i! Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Stationsvägen 43, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Stationsvägen 43

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 849 000 kr
42,2 m²
1 rum
vån 5/6
4 700 kr/mån
43 815 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder en välkomnande hall, ett helkaklat badrum, ett ljust och trivsamt kök, ett stort rum med plats för både soffgrupp och säng, samt inte minst en härlig inglasad balkong i perfekt solläge och med utsikt mot trevlig innegården. Stuvsta Centrum har ett 30-tal butiker, apotek, vårdcentral, bank, konditori, restauranger och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar det cirka 13 minuter in till Stockholm C och 3 minuter till Huddinge Centrum. Det finns även utmärkta busskommunikationer precis utanför huset. Buss 705 tar dig till Huddinge C och buss 742 tar dig till Kungens Kurva och Skärholmens Centrum. Det finns ett flertal förskolor och grundskolor i Stuvsta och det är nära till Huddinges gymnasieskolor. Det är endast två pendeltågsstationer till Södertörns högskola respektive Karolinska Institutet i Flemingsberg. Stuvsta har också ett stort utbud av strövområden och motionsspår med elljus. Vid Stuvsta IP finns en sporthall och ungdomsgård. Långsjön ligger inte långt bort och är rik på fågelliv och erbjuder bad, kajakpaddling, sportfiske samt skidåkning och långfärdsskridsko på vintern. Här bor du centralt men samtidigt nära till naturen och sportaktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Duvbergsvägen 42, Vårby Gård, Huddinge kommun
  • Mån 29 jul

Duvbergsvägen 42

Lägenhet
Vårby Gård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 007 kr/mån
23 312 kr/m²

Söker du en bostad som är perfekt för familjen? Denna fantastiska 77 kvadratmeter stora lägenhet är belägen HÖGST UPP i byggnaden och har alla de bekvämligheter du kan önska dig. Här finns rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen att trivas i. Sovrummen är rymliga och bekväma, vilket ger gott om utrymme för vila och återhämtning. Det ena sovrummet har till och med en egen balkong, en plats där du kan njuta av en lugn stund utomhus. Det andra sovrummet har fönster mot gården, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Det stora och ljusa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats där du kan umgås med familj och vänner. Det är perfekt för både avslappning och underhållning. Väldigt bra adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Johannesdalsbadet), skolor och förskolor. Läget är oslagbart med endast 3 minuters promenad till Vårby centrum. Här finns allt du behöver, från shopping och restauranger till bra kommunikationer. Dessutom är området barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden. Där det förutom tunnelbana och bussar även finns matbutik och enklare shopping. För ytterligare shopping och nöje finner du Vårberg Centrum och Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer, det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm, samt även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk och mycket mer. Det är en välskött förening, och det ger dig som köpare en extra trygghet och förtroende för din kommande hemmiljö. Denna bostad är verkligen något speciellt och en chans du inte vill missa. Kontakta ansvariga idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till ditt framtida drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Högsätersvägen 2, Glömsta, Huddinge kommun

Högsätersvägen 2

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
7 495 000 kr
141 + 86 m²
7 rum
1 308 m² tomt

Fantastisk Möjlighet för Uthyrning av Tre Olika Enheter i Fastigheten Välkommen till denna unika fastighet som erbjuder en oslagbar möjlighet för den som vill investera i uthyrning. Här finns tre separata enheter som alla kan hyras ut, vilket gör det till ett idealiskt val för både långsiktig och kortsiktig uthyrning. Steg in i denna fantastiska 1,5-plansvilla med suterräng som erbjuder en unik kombination av komfort och potential på 141 kvm. Med separata uthyrningsdelar, inklusive en attefallare om 25 kvm och en gäststuga om 43 kvm, samt en hel avdelning avsedd för uthyrning, ger denna fastighet flexibilitet och möjligheter för extra inkomst eller utökad boendeyta. Nyligen renoverat kök, badrum och samtliga sovrum och vardagsrum gör detta till ett drömhem för den som söker bekvämlighet och modern livsstil. Den mysiga öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan de generösa fönstren ger ett överflöd av naturligt ljus under hela dagen. Beläget på en plan tomt är detta hus perfekt för barnfamiljer. Den omgivande trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus, medan den härliga altanen utanför entrén bjuder in till avkoppling och underbara stunder i solen från morgon till kväll. Dess centrala läge nära Huddinge centrum gör det bekvämt att ta sig runt med närhet till allt du behöver. Med busshållplatser som ligger 2 minuter från fastigheten är det enkelt att utforska närområdet eller pendla till jobbet. Miss inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem och upplev allt dess potential och bekvämlighet. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Ett lugnt, lummigt och högt läge med närhet till naturen. Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor eller funderingar och låt mig visa dig alla fördelar med att bo här!

Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Domarvägen 8

Lägenhet
Central Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
1 907 kr/mån
43 878 kr/m²

Välkommen till denna hisnande lägenhet högst upp i byggnaden! Med en perfekt orientering får du njuta av strålande morgon- och eftermiddagssol, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär genom hela dagen. Med en smart planlösning har du möjlighet att omvandla denna till en rymlig tvåa och skapa ännu mer utrymme och flexibilitet. Kom och upplev den fantastiska potentialen som denna bostad har att erbjuda! Här bor du lugnt och ostörd samtidigt som du har gångavstånd till Huddinge centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns klädbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, banker och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. På cykelavstånd finns härliga grönområden, promenadstråk och bad vid sjön Trehörningen. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Den perfekta bostaden för den som vill bo centralt men samtidigt nära naturen! Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för visning och mer information.

  • Premium
Granbyvägen 55, Lissma, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Granbyvägen 55

Fritidshus
Lissma, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
32 m²
3 rum
430 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus som erbjuder en utlandskänsla mitt i Sverige. Här kan du njuta av livet i en oas av lugn och ro, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Huset är beläget på en stor hörntomt med en härlig uteplats i söderläge som badar i sol större delen av dagen och kvällen. Vill man ha skön skugga så finner man den vid husets terass bakom den gröna äppelhäcken. Huset har en fin braskamin i vardagsrummet, ett nybyggt kök samt ett sovrum med många fönster som släpper in rikligt med ljus. Olika Sektioner för Olika Behov Detta fritidshus är indelat i flera sektioner som ger dig möjlighet att koppla av på olika sätt. Oavsett om du vill ha sol hela dagen eller föredrar skuggan, finns det alltid en perfekt plats för dig. Soliga sittplatser Flera sittplatser runtom i trädgården och ett stort soldäck ger dig chansen att njuta av solen från morgon till kväll. Oavsett var solen är, finns det alltid en plats att slå sig ner och koppla av på den insynsskyddade tomten.. Gäststuga och Förbränningstoalett Den charmiga gäststugan är perfekt för besökare som stannar över natten. Dessutom finns en modern förbränningstoalett som gör livet enkelt och bekvämt. Stor Tomt med Fruktträd och Förråd Den rymliga tomten som inramas av en fin häck som ger en mer privat känsla är en dröm för trädgårdsälskare med gott om plats för både avkoppling och aktivitet. Här finns också fruktträd och bärbuskar som bjuder på egen skörd … Parkering och Gemensamma Faciliteter Parkera bekvämt direkt utanför stugan, och det finns även gästparkering några tiotal meter från fritidshuset. För den aktive finns en fotbollsplan för de boende i området, och en gemensam toalett och dusch ligger också bara några meter bort för allas bekvämlighet. Utomlandskänsla Hemma Varför resa utomlands när du kan njuta av samma känsla i detta fantastiska fritidshus? Här får du allt du behöver för en avslappnad och njutbar tillvaro, utan att behöva lämna landet. Missa inte chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet. Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar eller mer information.

Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 853 kr/mån
56 964 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8