Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Gharafeh

Michael Gharafeh

Om mig

Har över 20års erfarenhet utav sälj och service branschen. Har jobbat med allt ifrån Snickare,Säljare,B2B och som Butikschef de senaste 7åren på ett stort familjeföretag som har funnits sedan 1893. Välkommen att kontakta mig så kan vi sätta oss och börja skräddarsy dina önskemål för framgångsrik bostadsförsäljning! VALET AV MÄKLARE GÖR SKILLNAD!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Domarvägen 8, Central Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Domarvägen 8

Lägenhet
Central Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
1 907 kr/mån
43 878 kr/m²

Välkommen till denna hisnande lägenhet högst upp i byggnaden! Med en perfekt orientering får du njuta av strålande morgon- och eftermiddagssol, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär genom hela dagen. Med en smart planlösning har du möjlighet att omvandla denna till en rymlig tvåa och skapa ännu mer utrymme och flexibilitet. Kom och upplev den fantastiska potentialen som denna bostad har att erbjuda! Här bor du lugnt och ostörd samtidigt som du har gångavstånd till Huddinge centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns klädbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, banker och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. På cykelavstånd finns härliga grönområden, promenadstråk och bad vid sjön Trehörningen. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Den perfekta bostaden för den som vill bo centralt men samtidigt nära naturen! Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för visning och mer information.

 • Premium
Lackerargränd 4, centrala huddinge, Huddinge kommun

Lackerargränd 4

Lägenhet
centrala huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 695 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 067 kr/mån
58 448 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, ett luftigt och ljust vardagsrum med en fin fransk balkong, ett praktiskt och smakfullt kök, ett helkaklat och fräscht badrum samt en sovalkov som med fördel går att skärma av med en vägg. Genomgående ekparkett och neutrala färger på väggarna. Alla lägenheter har ett eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt: goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 15 minuter och intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. Innergården erbjuder en avkopplande miljö med utemöbler, grillplats och sandlåda – perfekt för trevliga stunder utomhus. Dessutom har fastigheten bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage för din bekvämlighet. Dessutom finns det en härlig takterrass som man enkelt når med hissen utanför lägenhetsdörren. Denna centrala bostad i ett attraktivt område ger dig närhet till allt du behöver. Om du är aktiv finns flera gym runt hörnet och ett elljusspår för motion. Sjön Trehörningen ger möjlighet till härliga promenadstråk året runt och den som vill starta dagen med nybakat bröd finns det omtyckta stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort. En smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjligt med snabbt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/6
3 855 kr/mån
55 213 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privatvisning. Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, luftigt och ljust vardagsrum, praktiskt kök, helkaklat och fräscht badrum samt ett sovrum och en härlig stor balkong med utgång från köket. I hallen finns gott om plats för förvaring i en inredd stor skjutdörrsgarderob. Förutom den trevliga och mysiga innergården erbjuder föreningen en fantastisk takterrass med milsvid utsikt över omnejden. Här finns utomhuskök, grill, schackspel och utemöbler som är till för föreningens medlemmar. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt: goda kommunikationer, skolor, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. Det finns flera gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en livlig torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 15 minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 699 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 672 kr/mån
60 679 kr/m²

Toppfräsch och optimalt planerad 1:a på promenadavstånd till Huddinge centrum! Flexibelt tillträde. Lägenheten erbjuder genomgående stilrena materialval, rymlig och möblerbar hall med flera garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, modernt kök med gott om förvaring samt ett luftigt och ljust rum med stora fönsterpartier och en härlig franskbalkong. Det finns plats för både soffa och säng. På innergården finns bl.a. pergola, lekplats och växthus. Fastigheten har även bekvämligheter som hiss, förråd, cykel förråd och garage med lediga platser. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt. Det finns flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4