Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Gharafeh

Michael Gharafeh

Om mig

Har över 20års erfarenhet utav sälj och service branschen. Har jobbat med allt ifrån Snickare,Säljare,B2B och som Butikschef de senaste 7åren på ett stort familjeföretag som har funnits sedan 1893. Välkommen att kontakta mig så kan vi sätta oss och börja skräddarsy dina önskemål för framgångsrik bostadsförsäljning! VALET AV MÄKLARE GÖR SKILLNAD!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 22, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 22

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/6
2 713 kr/mån
56 219 kr/m²

Välkommen till denna imponerande och rymliga etta om 34 kvm belägen på fjärde våningen. Bostaden erbjuder en trivsam och fräsch atmosfär som genomsyrar varje hörn. Direkt vid entrén möts du av det härliga köket och sedan rummet som tar dig till en generös inglasad balkong, vilken inte bara ger ett ljust och öppet intryck utan även öppnar upp för möjligheten att njuta av frisk luft och en fantastisk utsikt över den lugna innegården. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd, och det moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vardag. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala stunder. Det rymliga och ljusa rummet blir din egen oas av lugn, och om du föredrar gräs mellan tårna finns möjligheten att ta dig ner till innergården. Innergården erbjuder en avkopplande miljö med utemöbler, grillplats och sandlåda – perfekt för trevliga stunder utomhus. Dessutom har fastigheten bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage för din bekvämlighet. Denna centrala bostad i ett attraktivt område ger dig närhet till allt du behöver. Om du är aktiv finns flera gym runt hörnet och ett elljusspår för motion. Sjön Trehörningen ger möjlighet till härliga promenadstråk året runt. För den som vill starta dagen med nybakat bröd finns det omtyckta stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort. Intill bostaden ligger Sjödalsparken, en populär plats med boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd, samt en scen för uppträdanden och underhållning. Huddinge centrum ligger på kort promenadavstånd och erbjuder en levande torgmiljö med kläd- och matbutiker, restauranger och caféer. Dessutom tar pendeltåget från Huddinge centrum dig till Stockholm C på endast ca 16 minuter. Här får du en harmonisk och bekväm boendemiljö med närhet till både stadsliv och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedenhösvägen 54, Solgård, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr

Hedenhösvägen 54

Radhus
Solgård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 995 000 kr
156,9 m²
6 rum
10 978 kr/mån
25 462 kr/m²

Välkommen till Hedenhösvägen 54, ett stort bostadsrättsradhus om 157 kvm fördelat på tre plan, varav en våning med möjlig uthyrningsdel för extra inkomster eller utrymme för gäster på suterrängplanet. Det fantastiska läget erbjuder en balkong samt två uteplatser som vetter mot natursköna omgivningar med en anblick av sjön under tre av årets säsonger från garderobsrummet på övervåningen. Här bor du på en lugn gata med närhet till lekpark och förskola. Bostaden har även en carport och parkeringsplats på uppfarten, vilket gör det smidigt vid större mathandlingar. Entrésidan välkomnar dig med sköna morgonsol! Huset består av entréplan där ett stort kök med generösa arbetsytor och en rymlig matplats återfinns. Härifrån har du en trevlig överblick över den lugna och vänliga gatan. Vardagsrummet njuter av ett vackert ljusinsläpp och har tillgång till en balkong i sydläge som erbjuder många härliga soltimmar under hela dagen. Detta är verkligen det bästa läget i området, avskilt från insyn och med utsikt över grönska med en glimt av sjön. Ett av bostadens badrum med tvättmöjligheter och dusch finns också beläget mellan köket och vardagsrummet. Trappan leder upp till övre plan där alla fyra sovrummen i bostaden är belägna, varav ett kan användas som kontor om så önskas. Ett badrum med badkar finns också på detta plan. På suterrängplanet finns potential för att skapa ett extra sovrum eller gym utöver det som redan finns. Det finns även ett till sovrum som för närvarande används som kontor. Dessutom är det möjligt att hyra ut hela våningen eftersom den har en egen utgång. Det innebär att man kan bo billigt om man väljer att hyra ut den. Barnvänligt område med omedelbar närhet till naturen i form av skog, motionsspår och Flemingsbergsskogens naturreservat, samt enbart några minuter till Huddinge C. Goda kommunikationer i form av buss till Huddinge C. Solgård är ett lummigt villaområde som präglas av natur och grönska. I området finns förskola och i närområdet ett brett utbud av skolor, t.ex. Balingsnässkolan och Hörningsnässkolan. Buss 705 tar dig från Solgård till Huddinge Centrum där pendeltåget går in till Stockholms C. Resan tar ca 15 minuter från Huddinge till Stockholms Central. Huddinge Centrum erbjuder ett bra utbud av butiker. Både matbutiker, klädbutiker och all annan tänkbar service. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 199 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
4 001 kr/mån
49 977 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, ett luftigt och ljust vardagsrum med utgång till en stor och härlig uteplats, samt ett praktiskt och smakfullt kök, helkaklat och fräscht badrum och ett sovrum. Genomgående ekparkett och neutrala färger på väggarna skapar en enhetlig och elegant atmosfär. Varje lägenhet har även sitt eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område med närhet till allt: goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort gångavstånd finner du Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum kan du handla i en levande torgmiljö med ett brett utbud av kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg tar du dig smidigt och snabbt till önskad destination. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 16 minuter, och intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken med boulebanor, lekplats, bänkar, stora träd och en scen för uppträdanden och underhållning. Detta är en smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjlighet till snabbt tillträde. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/6
3 855 kr/mån
55 213 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privatvisning. Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, luftigt och ljust vardagsrum, praktiskt kök, helkaklat och fräscht badrum samt ett sovrum och en härlig stor balkong med utgång från köket. I hallen finns gott om plats för förvaring i en inredd stor skjutdörrsgarderob. Förutom den trevliga och mysiga innergården erbjuder föreningen en fantastisk takterrass med milsvid utsikt över omnejden. Här finns utomhuskök, grill, schackspel och utemöbler som är till för föreningens medlemmar. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt: goda kommunikationer, skolor, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. Det finns flera gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en livlig torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 15 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 699 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 672 kr/mån
60 679 kr/m²

Toppfräsch och optimalt planerad 1:a på promenadavstånd till Huddinge centrum! Flexibelt tillträde. Lägenheten erbjuder genomgående stilrena materialval, rymlig och möblerbar hall med flera garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, modernt kök med gott om förvaring samt ett luftigt och ljust rum med stora fönsterpartier och en härlig franskbalkong. Det finns plats för både soffa och säng. På innergården finns bl.a. pergola, lekplats och växthus. Fastigheten har även bekvämligheter som hiss, förråd, cykel förråd och garage med lediga platser. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt. Det finns flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. Intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5