Kommande

Kansligränd 2

Huddinge kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Sågbäcken
Om föreningen
Avgift
2 032 kr/mån
Driftkostnad
4 644 kr/år
Kommande

På tredje våningen, ligger denna kvadratsmarta lägenhet om 29 kvm.
Husen är uppförda 2017 vilket gör att lägenheten andas nytt samtidigt som du bor i en stabil förening.

Bostaden genomsyras av en smart planlösning med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusflöde till bostaden som känns ljus och rymlig.
Sovalkov med möjlighet till avskildhet och med fönster mot den trevliga innergården.
Välutrustat kök med allt man kan tänkas behöva. Här har säljaren kompletterat med hyllor för att få mer yta och smart förvaring.
Bostaden gynnas vidare i en social yta med plats för soffa och matbord.
Rymligt och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Möjligt att installera torktumlare för den som önskar. Gott om förvaring i tillhörande garderober i hall samt i externt förråd.

Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan.

Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter.

Lägenheten är belägen vid trevliga Kvarnbergsplan. Här finns simhall och gym, mataffär, restauranger samt Rådsparken och fina grönområden. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C.

På gångavstånd ligger Huddinge centrum med ca 70 butiker i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på endast 15 minuter.

Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus Flemingsberg och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum. Till Flemingsberg går direktbuss på ca 10 minuter.

Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i!

Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Marina Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Marina Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0704-91 90 18

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.