Klimatvägen 12C

Huddinge kommun Se på karta

1 995 000 kr

1 895 000 kr +5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
22 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Vindvägen
Om föreningen
Avgift
675 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
90 682 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS
Välkommen till 22kvm+16kvm loft i absolut bästa compact-living stil som går att finna! Huset är helt fristående och rymmer ALLT du kan tänkas behöva för ett bekvämt boende.
Det finns så mycket att säga om detta fantastiska boende att det är svårt att veta var man ska börja. Brf Vindvägen är fördelat på 10 st större bostäder om 130 kvm samt 5 st mindre studiohus som detta om totalt 38 kvm golvyta. Till alla hus ingår en p-plats (ingår i avgiften)

Idag ägs huset av juridisk person.

Det är beläget i Glömsta vilket är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger inom gångavstånd!

De större husen byggdes under 2017 och de mindre under 2018, här har man valt material med omsorg och byggnationen är utförd av proffs! Självklart finns här ett välutrustat kök med kyl/frys, ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Matplats för 2-4pers i öppen lösning med vardagsrum. Väl tilltaget badrum med kakel och klinker, här finns utöver det vanliga även en tvättmaskin med kombi tvätt/tork. På loftet om 16kvm ryms en fullstor dubbelsäng utan problem, här finns även ett utrymme om 4kvm för förvaring.

Huset har en underbar trädäckad uteplats i trevligt solläge. Här finns gott om plats för grill, loungehörna och en bekväm matplats för 4-6 pers.

Huddinge centrum ligger endast några minuters bilfärd ifrån med möjlighet till shopping. I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc.

Läs mer hos mäklaren
Brokr Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alex Edenvik

Brokr Fastighetsmäklare
070-546 62 68