MOHV Stockholm

MOHV Stockholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slalomvägen 46, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:15
Slalomvägen 46, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Slalomvägen 46, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Slalomvägen 46, 2tr

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
3 664 kr/mån
61 462 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket fina gaveltrea belägen högt upp i huset med ogenerat och lummigt läge. Bostaden är belägen i en stor och stabil förening med många hyreslägenheter kvar som föreningen löpande säljer av och upplåter med bostadsrätt. I föreningen finns två trevliga innergårdar, mindre gym, tre tvättstugor samt flertalet parkeringsplatser varav 14 stycken laddstolpar. Från bostaden har du endast 1 minut till Hägerstensåsens tunnelbanestation som tar dig in till city på 16 minuter. Liljeholmen som är en stor knytpunkt ligger tre tunnelbanestationer bort. Där finns gott om butiker och en välsorterad Ica. I Västertorp centrum finner du matbutiker och välbehövlig närservice. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 6, 1tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 195 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 480 kr/mån
102 093 kr/m²

Andrahandsuthyrning samt juridisk person godkänns för denna bostad! Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Belägen i skyddat och lummigt läge finner du denna mycket fina och helt nybyggda etta med ca 2,9 meter i takhöjd! Ta chansen att flytta in in denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen. Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Frödingsvägen 10, 1,5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Frödingsvägen 10, 1,5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 295 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1,5/3
2 988 kr/mån
91 528 kr/m²

Nu ges du möjlighet att förvärva denna trevliga bostad i Fredhälls omtyckta och lugna kvarter. Med grönska och fina rekreationsområden precis intill saluförs nu denna välplanerade tvåa på Frödingsvägen 10! Bostaden har genomgående bra skick med bevarade tidstypiska detaljer. Bostadens planering är väldisponerad med sitt separata sovrum och kök samt rymliga vardagsrum med plats för både matgrupp samt tv-möblemang. En bostad som passar sig likaväl för singeln som för paret. Blomstrande närområde med närhet till bad, restauranger, caféer och butiker samt bra kommunikationer med T-bana 2 min från porten. Ett otroligt trivsamt boende väl värt ett besök! Fredhäll ligger på Kungsholmens sydvästra del och är känd för sina oerhört populära badklippor som finns i området. Husen är uppförda under 1930-talet i den typiska funkisstilen. I området finns gott om service i form av mataffärer som Ica Maxi i Stadshagen och populära Matpressen i Fredhäll, Systembolaget, Sats i både Fredhäll och Hornsbergs Strand, caféer, småbutiker, fina promenadstråk och rekreationsområden. Att rekommendera är ett besök på restaurang Solstugan som är Fredhälls hemliga oas sedan 1922. Här bor du centralt men har närheten till vatten och grönska. Sommartid är Fredhällsparken samt Fredhällsklipporna som ligger direkt utanför porten välbesökt av soldyrkare. Goda kommunikationer med bussar och tunnelbana som snabbt tar dig till b.la. Fridhemsplan, Odenplan och T-centralen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Hiss
Fållbrunnavägen 34, Västerhaninge, Haninge kommun

Fållbrunnavägen 34

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Stockholm
3 995 000 kr
85 + 22 m²
5 rum
1 422 m² tomt

Välkommen till detta mysiga smultronställe på Fållbrunnavägen 34! Här erbjuds ett nyare modernt hus i lantlig idyll med ca 25 min bilfärd från Södermalm som gör det praktisk att bo permanent eller som fritidsboende och pendla in till Stockholm City. Fastigheten består av en huvudbyggnad samt en tidigare garage som byggts om till ett eget litet hus om ca 22 kvm. Till det finns två förråd på tomten. Huvudbyggnaden som är delat i två bostäder med en större nyare del som idag används som permanent boende med ett stort rum i öppen planlösning mot köket med 3,30 meter i takhöjd och mysig braskamin. Sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med bastu i anslutning. Den mindre äldre delen av byggnaden används idag mer som förråd men innefattar ett kök, ett sovrum samt ett badrum med dusch. Denna del av byggnaden är i behov av renovering. Om man skulle önska så skulle det gå att slå ihop dessa två bostäder till ett enfamiljsboende om tre rum och kök. Den mindre byggnaden som från början varit ett garage är idag ombyggd till ett eget litet hus som gör sig perfekt till ett generationsboende eller varför inte till ythyrning eller tonårsbarnet som vill ha lite frihet. Tidigare ägare har hyrt ut huset för en hyra om ca 7 000 kr/mån som skulle kunna finansiera en stor del av sin egen boendekostnad. Huset är renoverat i charmig stil som passar in i omgivningen med kök, vardagsrum och kök i ett större rum med ett eget helkaklat badrum med wc, tvättmaskin samt dusch. Tomten består av en klassisk trädgårdstomt i anslutning till allmänning med lättskött gräsmatta, bärbuskar och en stor altan som går runt två sidor av huset. Från altanen ges ett vacker sjöglimt över Östersjöns vatten och områdets grönskande skogar. Ca 200 meters promenad från huset nås Östersjön med tillgång till badbrygga, möjlighet till båtplats för mindre motorbåt. Bad och båtplatser på finns även vid Östnora havsbad och Östnora båtklubb som även det är beläget ett par hundra meter från huset. Har man hästintresse är det optimalt då möjlighet att hyra stallplats finns på flera stall, även närhet till ridhus. -Modernt hus från 2010 med ca 3,30 meter i takhöjd -Solceller -Braskamin -Bastu -Plats för två bilar på uppfarten -Lantlig idyll av skog, vatten, hästhagar och ängar. -Möjligt generationsboende eller ett till två bostäder för uthyrning -Sjöglimt över Östersjöns vatten -200 meter till badbrygga och möjlighet till egen båtplats för mindre motorbåt/roddbåt -25 min till Södermalm med bil -Flertalet hästgårdar i området med möjlighet till stallplats -Två busslinjer till Västerhaninge Centrum där erbjuder pendeltåg, affärer och restauranger Säljarnas favoriter! 1: Vår badbrygga 2: Östnora havsbad 3: Häringe slott 4: Ängarna vid fållbrunna gård 5: Vår egna altan VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 10

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
7 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 10/10
3 965 kr/mån
124 508 kr/m²

Räntegaranti på föreningens lån i tre år från när husen stod nya samt energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker! Varmt välkommen till denna fantastiska bostad belägen högst upp i huset med kungsbalkong som är infälld i fasaden och under tak om 9 kvm mot parken och vacker utsikt över Stockholm. Här bor du i välrenommerade Kvartetten med 2,7 meter i takhöjd vilket är unikt för bostäderna belägna högst upp. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Den öppna planlösning mellan köket, den stora matplatsen med matbord för plats för 8 personer och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Både från vardagsrummet och sovrummet tar du dig ut på den skyddade balkongen. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart vår/sommar 2024. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2024 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. - Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kolonivägen 14, null, Haninge kommun

Kolonivägen 14

Villa
Haninge kommun
MOHV Stockholm
2 995 000 kr
55 + 8 m²
4 rum
993 m² tomt

Välkommen till en trivsam "mini villa" belägen på en stor lummig hörntomt med sol från morgon till kväll. Huset är i stor del original med trägolv och äldre ytskikt. Huset är ett av få hus i området där det ges möjlighet till tre sovrum för den lite större familjen eller om barnbarnen är på besök. Kommunalt vatten och avlopp finns indraget vilket ger möjligheten till att disponera huset som ett året runt boende. Direkt i entrén finns det plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till entrén finns en Wc där även varmvattenberedaren är placerad. Det finns tre sovrum varav det ena rymmer dubbelsäng och de andra två är lite mindre med plats för enkelsäng eller våningsäng. Rymligt vardagsrum med plats för sittgrupp samt matbord. Här finns även kaminen placerad som genererar bra värme i huset och en härlig mysfaktor. Det finns även en effektiv luftvärmepump för uppvärmning. Arbetskök med disko, spis och kylskåp samt utgången till den stora altan med sol från tidig eftermiddag till kväll. I ansluten till altanen finns en enklare utbyggnad som idag används som duschrum och förvaring. På tomten finns en separat mindre byggnad som idag används som vedförråd och förvaring. I området Årsta Havsbad bor man verkligen på landet i en vacker del av kommunen. På promenadavstånd når man havet med flera badstränder, möjlighet till båtplats och bastubad. Trevlig gemenskap med en aktiv förening som bjuder in till simskola, tennisturneringar, valborgs firande med majbrasa, trubadurer och mycket mycket mer. Vid torget finns även restaurang Hårsfjärden och en mataffär. Från färjeläget kommer man smidigt ut till idylliska Utö, perfekt för en dagsutflykt med familjen. Kontakta ansvarig mäklare kring möjlighet till visning!

Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 1

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
3 464 kr/mån
94 245 kr/m²

-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer. -Räntegaranti -Energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker I syfte att säkra Föreningens framtida kostnader för räntor, har Wallin beslutat att erbjuda Föreningen ett räntekostnadsskydd som ska täcka de eventuellt förhöjda räntekostnaderna som Föreningen beräknas få under en period av cirka 3 år. Räntekostnadsskyddet träder i kraft i det fall Föreningens beräknade, framtida räntekostnader överstiger den räntekostnad som ligger till grund för årsavgifterna enligt Föreningens Ekonomiska plan. Ta chansen att att flytta in i denna mycket fina tvåa med egen uteplats! På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 6, 1tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 350 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/4
1 633 kr/mån
106 818 kr/m²

Juridisk person samt andrahandsuthyrning tillåten samt härlig balkong! Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Belägen i fint gavelläge finner du denna mycket fina och nyproducerade etta med balkong. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen. Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klubbacken 39, 1tr, Hägersten / Mälarhöjden, Stockholms kommun

Klubbacken 39, 1tr

Lägenhet
Hägersten / Mälarhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 456 kr/mån
58 725 kr/m²

VISNING 7 APRIL KL 15.00-15.30! Välkommen till en trivsam tvåa med balkong i bästa söderläge. Lägenheten har ett sprillans nytt stambytt stilrent badrum. Genomgående moderna och sobra färgval, parkettgolv i alla rum. Framtagen tegelvägg i kök och öppen planlösning mot vardagsrummet. Platsbyggd förvaring i såväl hallen som sovrummet. Öppen spis som ger lägenheten den lilla extra mysfaktorn. Stabil Brf med god ekonomi som äger marken. - Stambytt badrum från 2021 - Fungerande öppen spis - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Balkong i bästa söderläge med sol hela dagen - Genomgående parkettgolv i hela lägenheten - Platsbyggd förvaring i hall och sovrum - Hiss - Stabil Brf med god ekonomi - Föreningen äger marken - Ett par minuters promenad till Mälarens vatten med fina promenadstråk, badplatser och båtklubbar - Ca 8-10 min promenad till Mälarhöjdens centrum med matvaruaffär, café, blomsteraffär, skönhetssalong och T-bana.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9