MOHV Stockholm

MOHV Stockholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Mölndalsbacken 118

Radhus
Stureby, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 995 000 kr
97,5 + 49 m²
5 rum
6 340 kr/mån
71 744 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska gavelradhus beläget på lugn och mysig återvändsgata. Här bor du med närhet till skog och natur och bostaden erbjuder en perfekt kombinationen av charm och praktiskt boende med en optimal planlösning. Eget garage i direkt anslutning till bostaden! Perfekt planerad med tre sovrum samlade på samma våning, perfekt för barnfamiljer. Dessutom imponerar den inredda källaren med extra utrymme för hobbyrum eller gästrum, anpassat efter dina behov samt en rejält tilltagen tvättstuga. Ett steg ut i den avskilda trädgården och låt dig omfamnas av grönska, olika växter och möjligheten att odla dina egna favoritgrönsaker. Trädgården är smyckad med ett stort träd från byggåret, vilket vackert ramar in den nybyggda altanen – en plats att njuta av lugna kvällar och sociala stunder. Området erbjuder en fantastisk livsstil med många parklekar för barn och närhet till naturen. Med tunnelbanan tar det endast 15 minuter att nå Stockholm C, vilket gör detta till en perfekt plats för den som söker det bästa av två världar – naturro och stadspuls. Missa inte chansen till detta drömboende i mycket populärt område! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Hagaesplanaden 73

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 850 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/10
2 974 kr/mån
83 696 kr/m²

Säljs på ritning med tillträdet från 2024-02-13 samt räntegaranti på föreningens lån! Bostaden är belägen på våning 1 och hamnar högt från gatan då det är butiksplan i botten med hög takhöjd. Underbar bostad med vackra materialval i trä göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Bostaden vetter mot lugn gata med begränsad trafik. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta. Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt! Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. En skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar. Husen har vunnit de prestigefyllda "Årets Stockholmsbyggnad". Föreningen har genom Folkhem en räntegaranti för etapp 3 och 4 i Cederhusen, bostadsrättsföreningen Pilastern i Haga. Räntegarantin gäller bostadsrättsföreningens lån och sträcker sig tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med garantin garanterar Folkhem att föreningen betalar en ränta på sitt lån på 3,25 procent och skyddar därigenom kunder från mycket av den räntehöjning som redan skett, och från framtida räntehöjningar under garantiperioden. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Olof Dalins väg 18, vån 7, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:30
Olof Dalins väg 18, vån 7, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Olof Dalins väg 18, vån 7, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Olof Dalins väg 18, vån 7

Lägenhet
Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 300 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7/7
4 873 kr/mån
94 030 kr/m²

Denna fantastiska trea finner ni högst upp i huset med fritt läge och med en magisk utsikt över både Ulvsundasjön, Kristineberg strand och lummig grönska. Väldisponerad med öppen lättmöblerad planlösning kök/vardagsrum, två bra sovrum samt nyligen renoverat badrum. Du bjuds även på en generös balkong med sol från morgon till eftermiddag samt vyer över grönområde. Fönster i tre väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp. Här lever ni i ett lugnt område där närmsta grannen är Kristinebergs strand och vattnet med dess härliga badplatser. Ta hissen ner i morgonrock till den fina badbryggan som endast ligger ett stenkast från porten. Lika nära har ni till restauranger, skolor, mataffärer och nödvändig service. Stabil och välskött förening med trevlig innergård där det finns chans att grilla eller bjuda in till en boulematch. Garageplatser i huset samt boendeparkering på gatan. Några kvarter bort når ni Kristinebergs tunnelbana samt två busslinjer som går genom stan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klubbacken 39, 1tr, Hägersten / Mälarhöjden, Stockholms kommun

Klubbacken 39, 1tr

Lägenhet
Hägersten / Mälarhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 291 kr/mån
58 725 kr/m²

Välkommen till en trivsam tvåa med balkong i bästa söderläge. Lägenheten har ett sprillans nytt stambytt stilrent badrum. Genomgående moderna och sobra färgval, parkettgolv i alla rum. Framtagen tegelvägg i kök och öppen planlösning mot vardagsrummet. Platsbyggd förvaring i såväl hallen som sovrummet. Öppen spis som ger lägenheten den lilla extra mysfaktorn. Stabil Brf med god ekonomi som äger marken. - Stambytt badrum från 2021 - Fungerande öppen spis - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Balkong i bästa söderläge med sol hela dagen - Genomgående parkettgolv i hela lägenheten - Platsbyggd förvaring i hall och sovrum - Hiss - Stabil Brf med god ekonomi - Föreningen äger marken - Ett par minuters promenad till Mälarens vatten med fina promenadstråk, badplatser och båtklubbar - Ca 8-10 min promenad till Mälarhöjdens centrum med matvaruaffär, café, blomsteraffär, skönhetssalong och T-bana.

 • Balkong
 • Hiss
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
 • Idag
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 1

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
3 268 kr/mån
94 245 kr/m²

-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer. -Räntegaranti -Energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker I syfte att säkra Föreningens framtida kostnader för räntor, har Wallin beslutat att erbjuda Föreningen ett räntekostnadsskydd som ska täcka de eventuellt förhöjda räntekostnaderna som Föreningen beräknas få under en period av cirka 3 år. Räntekostnadsskyddet träder i kraft i det fall Föreningens beräknade, framtida räntekostnader överstiger den räntekostnad som ligger till grund för årsavgifterna enligt Föreningens Ekonomiska plan. Ta chansen att att flytta in i denna mycket fina tvåa med egen uteplats! På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
 • Idag
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Anna steckséns gata 15, vån 4

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 395 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/13
1 897 kr/mån
113 167 kr/m²

Mycket fin etta med möjlighet till uthyrning enligt föreningens riktlinjer! Huset har energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finns en fin sovalkov med plats för säng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. - Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
 • Idag
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 3

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/12
4 615 kr/mån
104 538 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska gavelbostad belägen mot parken. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd vad gäller färgsättningen. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. Nuvarande ägare har låtit bostaden byggas om till en välplanerad trea där vardagsrummet har delats upp med en snygg, industriglasvägg. Två franska balkonger. Uthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten! De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Husen vann under 2021 plåtpriset och blev även nominerade till årets Stockholms byggnad. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand så länge man följer föreningens riktlinjer för uthyrning. Föreningen har en av områdets lägsta belåningar om ca 14 000 kr / kvm. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Ninni kronbergs gata 22, vån 6

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 250 000 kr
41 m²
2 rum
vån 6/10
2 713 kr/mån
103 659 kr/m²

Accepterat pris! Belägen högt upp i huset på vån 6 av 7! Säljs på ritning med tillträdet från 2023-12-15 samt räntegaranti på föreningens lån! När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer detta fina gavelläge med fönster i två väderstreck i kombination med de vackra materialvalen i trä göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Bostaden vetter mot lugn gata med begränsad trafik Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta. Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt! Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. En skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar. Husen har vunnit de prestigefyllda "Årets Stockholmsbyggnad". Föreningen har genom Folkhem en räntegaranti för etapp 3 och 4 i Cederhusen, bostadsrättsföreningen Pilastern i Haga. Räntegarantin gäller bostadsrättsföreningens lån och sträcker sig tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med garantin garanterar Folkhem att föreningen betalar en ränta på sitt lån på 3,25 procent och skyddar därigenom kunder från mycket av den räntehöjning som redan skett, och från framtida räntehöjningar under garantiperioden. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Falugatan 15, Vasastan / Röda bergen, Stockholms kommun
Falugatan 15, Vasastan / Röda bergen, Stockholms kommun, bild 2
Falugatan 15, Vasastan / Röda bergen, Stockholms kommun, bild 3

Falugatan 15

Lägenhet
Vasastan / Röda bergen, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 600 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 0,5
2 671 kr/mån
104 545 kr/m²

Accepterat pris, ring för visning! Nu finns chansen att förvärva denna charmiga 20-pärla belägen på en av Vasastans mysigaste gator. Här bor du i ett lugnt och grönt område i hjärtat av Röda Bergen, med sin småstadscharm och avskilda läge med minimalt med biltrafik bildas här en egen oas mitt i stan. Ni bor även med direkt närhet till Vasastans rika utbud av populära restauranger och butiker samt goda kommunikationer (buss, tunnelbana och pendeltåg). Bostaden är fint disponerad och används idag som 2 rok där de sociala ytorna får ta plats. Ljusinsläpp från två stora fönsterpartier med spröjsade glas samt den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns ljus och luftig. Praktiskt och generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt kontorshörna. Många charmdetaljer så som vackra trägolv, djupa fönsternischer, serveringsskåp och speglade dörrar. Stabil förening som äger marken och har en belåningsgrad om 4 348 kr / kvm. Inga planerade avgiftsförändringar. Vackra gröna innergårdar där de boende kan spendera varma sommardagar. Till bostaden hör ett stort källarförråd. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 6, vån 1

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 395 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/4
1 440 kr/mån
114 048 kr/m²

Andrahandsuthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten samt balkong bland trädtopparna! Husen är belägna i suterräng vilket i praktiken innebär att bostaden ligger på våning 3 mot slänten. Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Belägen högt upp bland trädtopparna finner du denna mycket fina och helt nybyggda etta med balkong i fritt samt skyddat läge. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen. Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer att boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Schlytersvägen 5E, Aspudden, Stockholms kommun
Schlytersvägen 5E, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Schlytersvägen 5E, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Schlytersvägen 5E

Radhus
Aspudden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
13 000 000 kr
147 m²
7 rum
5 650 kr/mån
88 435 kr/m²

Äntligen är ett av de unika stadsradhusen i Aspudden till salu, här finner ni ett boende utöver det vanliga som ni inte vill missa! Med sina fyra våningsplan och perfekta disponering lämpar sig huset för den större barnfamiljen, generationsboendet eller för er som vill ha en uthyrningsdel. 147 kvadratmetrar som bjuder på tre badrum, fyra sovrum samt tre allrum. Samtliga våningsplan har minst 3 meter i takhöjd. Väldisponerade rum och påkostad inredning där inget har tummats på. Vackra trägolv samt modernt betonggolv. Härligt ljusinflöde från de stora fönsterpartierna i tre väderstreck samt takfönster på vindsplanet. Två kaminer ger mysig värme om vinterhalvåret och nyinstallerad värmepump ger svalka om sommaren. Här bjuds du även på en magnifik utsikt genom det stora runda fönstret som är ett av husets unika inslag. Trevlig uteplats i markplan som knyts an med föreningens gräsytor - perfekt för barn med spring i benen. Underbar takterrass där kvällssolen kan avnjutas. Till bostaden hör en parkeringsplats med laddstolpe samt ett externt förråd. 2017 blev dessa hus nominerade till årets Stockholmsbyggnad. Huset är beläget i familjärt kvarter med småstadskänsla och närhet till lekpark. Inom kort promenadavstånd ligger Aspuddens centrum med tunnelbana, restauranger och matbutik. Ni når även Liljeholmen och dess populära galleria på ca 10 minuter till fots. Naturnära med promenadväg/löpspår runt Trekanten och vidare mot Örnsberg och Mälaren och för den aktiva finns två nybyggda utegym i närheten. Stabil och gemytlig förening med ordnad ekonomi. Unikt objekt som sällan är till salu, måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
Ugglevägen 4D, Tumba, Botkyrka kommun

Ugglevägen 4D

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
MOHV Stockholm
5 495 000 kr
143 m²
6 rum
1 157 m² tomt

**Accepterat pris! Ring ansvarig mäklare för visning** Välkommen till en trivsam villa med stort poolområde i populärt barnvänligt område. Här erbjuds en fin gaveltomt med sol från morgon till kväll som iordningställdes 2022 med ny gräsmatta med utrymme för lek och ett stort poolområde för sällskapsytor med nybyggd pool. Här spenderas med fördel de varma sommardagarna med lek och njutande i poolen. Gärna en paus för mysig lunch vid grillen och en middag tillagad vid uteköket med god mat, någonting kallt i glaset och trevligt sällskap under pergolan i kvällssolen. När solen går ner och temperaturen sjunker röra sig vidare till bubbelpoolen som är uppvärmd till 40 grader där man kan njuta av trivsamma samtal kanske med ett glas bubbel. Huset är idag disponerat med ett stort och rymligt kök som renoverades 2017 med plats för matbord om 6-8 personer. Stort vardagsrum med vy ut över poolen med plats för stor soffgrupp samt matsalsbord och övrigt trivselmöblemang. Fyra väldisponerade sovrum där man kan ta en del av vardagsrummet för ett femte sovrum om så önskas. På övervåningen finns ett trivsamt allrum med plats för TV-hörna. Ett nyrenoverat exklusivt badrum på nerevåningen som renoverades 2021 samt ett badrum på övervåningen med badkar. I området finns ett flertal välrenommerade förskolor, lågstadieskolor och högstadieskolor. Från området tar ni er via en kortare bussresa till Tumba Centrum med ett välsorterat utbud på butiker, apotek, caféer och florist. Från Centrum går även pendeltåget till City samt Södertälje. Från området går det även bussar direkt in till City för den som pendlar kommunalt. Välkommen på visning!

Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
MOHV Stockholm
3 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 312 kr/mån
58 396 kr/m²

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare för mer info. Här har du en välplanerad tvåa med balkong som har en fantastisk fin utsikt över Lännerstasundet. Balkongen kan nås via både vardagsrum samt sovrum. Bostaden har en trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, som passar utmärkt för socialt umgänge. Vardagsrummet har stora fina fönster mot vattnet som släpper in fint med ljus i bostaden. Stort sovrum där har du plats för både dubbelsäng, förvaring i form av platsbyggda garderober samt en kontorsplats. Byggnaden är belägen i suterräng, där bostaden är belägen på tredje våningen. Högst upp i huset har du en gemensam takterrass med en underbar utsikt, utrustat med bord och stolar. Föreningen har tre stycken takterrasser du som medlem får använda, varav en är utrustad med gasolgrill. Du finner även en festlokal i föreningen som går att använda vid tillställningar, den är på 53 kvm och går även att använda som övernattningslägenhet. Finns även en relaxavdelning med bastu samt en möblerad innegård. Föreningen har ett garage med 64 platser, i dagsläget är det kö för garageplats. Bostaden är belägen precis vid Tollare torg, där du smidigt kan ta buss 414 utanför bostaden till Slussen på 38 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13