Mäklare Tomas Andersson

Tomas Andersson

Om mig

Tomas Andersson älskar att göra affärer. Han går in med själ och hjärta i varje uppdrag och ger sig inte förrän affären är i mål. – Jag jobbar stenhårt för att få nöjda kunder. Det gäller att hitta lösningar på stora som små problem för att få bästa möjliga slutresultat. Tomas Andersson säljer objekt över hela Storstockholm. Med stort driv och nära till skratt kommer han att guida dig genom hela processen – oavsett om det gäller privatbostad eller nyproduktion. Han har stenkoll på båda delarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 3

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/12
5 538 kr/mån
99 923 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska gavelbostad belägen mot parken. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd vad gäller färgsättningen. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. Nuvarande ägare har låtit bostaden byggas om till en välplanerad trea där vardagsrummet har delats upp med en snygg, industriglasvägg. Två franska balkonger. Uthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten! Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2024. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2024. -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Husen vann under 2021 plåtpriset och blev även nominerade till årets Stockholms byggnad. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand så länge man följer föreningens riktlinjer för uthyrning. Föreningen har en av områdets lägre belåningar om ca 14 000 kr / kvm. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:30
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 6, 1tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 6, 1tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 350 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/4
1 633 kr/mån
106 818 kr/m²

Juridisk person samt andrahandsuthyrning tillåten samt härlig balkong! Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Belägen i fint gavelläge finner du denna mycket fina och nyproducerade etta med balkong. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen. Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 10

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
8 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 10/10
3 965 kr/mån
141 803 kr/m²

Räntegaranti på föreningens lån i tre år samt energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker! Varmt välkommen till denna fantastiska bostad belägen högst upp i huset med kungsbalkong som är infälld i fasaden och under tak om 9 kvm mot parken och vacker utsikt över Stockholm. Här bor du i välrenommerade Kvartetten med 2,7 meter i takhöjd vilket är unikt för bostäderna belägna högst upp. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Den öppna planlösning mellan köket, den stora matplatsen med matbord för plats för 8 personer och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Både från vardagsrummet och sovrummet tar du dig ut på den skyddade balkongen. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart vår/sommar 2024. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2024 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. - Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 1

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
3 464 kr/mån
94 245 kr/m²

-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer. -Räntegaranti -Energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker I syfte att säkra Föreningens framtida kostnader för räntor, har Wallin beslutat att erbjuda Föreningen ett räntekostnadsskydd som ska täcka de eventuellt förhöjda räntekostnaderna som Föreningen beräknas få under en period av cirka 3 år. Räntekostnadsskyddet träder i kraft i det fall Föreningens beräknade, framtida räntekostnader överstiger den räntekostnad som ligger till grund för årsavgifterna enligt Föreningens Ekonomiska plan. Ta chansen att att flytta in i denna mycket fina tvåa med egen uteplats! På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 4