Gillesgatan 1B

Huskvarna - centrum, Jönköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Gillet
Om föreningen
Avgift
2 054 kr/mån
Pris/m²
26 556 kr/m²

Fin etta som passar perfekt som förstaboende eller studentlägenhet! Lägenheten är väldisponerad och har många kvadratmeter förlagda i köket så att det får plats ett ordentligt matbord med plats för 4-6 personer, vilket är ovanligt för en etta. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och ett bra utrymme även för sängplats. Hallen erbjuder fin förvaring och badrummet är delvis kaklat.

Eftersom lägenheten ligger på tredje våningen har du endast bara en trappa upp till vinden och den härliga solterrrassen som föreningens medlemmar får utnyttja, även om det är väldigt få som gör det. Att månadsavgiften bara ligger på drygt 2000kr är också ett stort plus, då du bor väldigt billigt och föreningen har god ekonomi med låga lån vilket gör att avgiften inte kommer att påverkas av eventuella räntehöjningar framöver.

Vi säger avslutningsvis varmt välkomna till denna charmiga och trivsamma etta mitt i Huskvarnac city. Trots det centrala läget är det ett lugnt och väldigt stilla område. Från Huskvarna centrum går bussar in till Jönköping var tionde minut, så du behöver aldrig vänta särskilt länge. Här finns även flera pizzerior, restauranger och mataffärer och ett bra utbud av shopping. Boka in dig på visningen så du inte missar denna fina etta!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Tina Högstedt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Tina Högstedt, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 03