Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tina Högstedt

Tina Högstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solstickegatan 17, Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Solstickegatan 17, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 2
Solstickegatan 17, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 3

Solstickegatan 17

Lägenhet
Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 975 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/4
6 294 kr/mån
22 443 kr/m²

Rymlig trea med två rejäla sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum och kök som rymmer familj och vänner. Utanför köket ligger en inglasad balkong som har ett vackert körsbärsträd utanför. Inte nog med att det är en fröjd för ögat under denna årstid, det ger även en skön skugga när solen står som högst på sommarens varmaste dagar. Tack vare grönskan och läget på lägenheten är insynen minimal. De stora utrymmena i lägenheten gör övergången från hus till lägenhet smidig, steget blir inte speciellt stort. Här finns också ett stort badrum med plats för både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm lösning som minimerar behovet av att besöka den gemensamma tvättstugan. Det centrala läget är också otroligt bra och är ett annat stort plus - endast några minuters promenad från en välsorterad närbutik. Dessutom är det också gångavstånd till centrala Jönköping med dess rika utbud av aktiviteter och faciliteter. I detta trygga och lugna område har många hittat sitt drömboende, och nu är det din tur att uppleva det. Välkommen till ditt nya hem, där garanterad trivsel väntar på dig!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brahegatan 61, Gränna, Jönköpings kommun
 • Idag kl 16:00
Brahegatan 61, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Brahegatan 61, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Brahegatan 61

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
5 750 000 kr
233 + 50 m²
6 rum
796 m² tomt

Nu erbjuds Grännas finaste hyresfastighet ut till salu på marknaden! Byggnaden har totalrenoverats under 2022 med helt nytt tak, nya ledningar för vatten och avlopp - hela vägen ut till gatan. Även taket lades om från grunden med ny papp och läkt och tegelpannorna glänser fortfarande lika röda som när de lämnade fabriken. Samtliga tre bostadslägenheter genomgick en upprustning utan jämförelse där alla tre enheter nu håller mycket god standard med helkaklade badrum, moderna kök och fina ytskikt. Här behövs i princip inget underhåll alls de närmsta 20 åren, så det kommer bli minimalt med arbete och dessutom fyra stabila hyresgäster som säkerställer intäkterna framåt. Huset är även perfekt för dig som vill ha ett stort och härligt boende till dig själv och din familj mitt i fantastiska Gränna. Här kan man bo tillsammans, men ändå var för sig! Möjligheterna är många och endast du själv sätter gränserna! Varmt välkomna att höra av er om ni har frågor eller vill boka tid för visning.

 • Premium
Tenhultsvägen 93, Huskvarna Bråneryd, Jönköpings kommun
Tenhultsvägen 93, Huskvarna Bråneryd, Jönköpings kommun, bild 2
Tenhultsvägen 93, Huskvarna Bråneryd, Jönköpings kommun, bild 3

Tenhultsvägen 93

Villa
Huskvarna Bråneryd, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 795 000 kr
120 m²
5 rum
252 m² tomt

Här är huset för dig som vill få en chans att göra ett hus helt till sitt egna och verkligen forma det som man vill. Här är det ingen idé att spara på något, då underhållet är rejält eftersatt och det behövs verkligen en totalrenovering. Men som du säkert vet ligger huset i ett riktigt kanonområde, med familjär stämning och bilfria gator där barnen kan springa fritt. Lekplatsen och grönområdet mitt mellan husen är välskötta och det är ett ställe man ofta bor länge på. Till huset följer garageplats i samfällighetens garagelänga, här finns också många platser för gästande bilar. Huset kommer säljas i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Som köpare är det därför extra viktigt att genomföra sin undersökningsplikt. Är du nyfiken på att veta mer om huset, eller har några andra funderingar är ni välkomna att kontakta Tina eller anmäl er till visningen söndag 16/6!

 • Premium
Stamseryd, Ölmstad, Jönköpings kommun
Stamseryd, Ölmstad, Jönköpings kommun, bild 2
Stamseryd, Ölmstad, Jönköpings kommun, bild 3

Stamseryd

Tomt
Ölmstad, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
650 000 kr
2 324 m² tomt

Några minuter från Ölmstad ligger den lilla idyllen Stamseryd och nu är en tomt av sällan skådat slag till salu. Högt och fint läge med skogen som granne på ena hållet och åkrar och ängar runt omkring med fri utsikt. Du har visserligen en granne intill, men det ligger både träd och växtlighet emellan så närheten till det huset stör inte det minsta. Här har du chansen att förverkliga dina husdrömmar på landet! Bygg relativt fritt utan krångliga detaljplaner och direktiv. Endast fantasin sätter gränser på hur härligt detta ställe kan bli. Tomten är på drygt 2000 kvadrat och får en egen väg upp vid sidan av tomten från den stora vägen, servitut är redan inskrivet i fastighetsregistret. Förhandsbesked om byggnation finns där bygglov måste sökas senast 10 oktober 2024. Vatten och avlopp ordnas av den nya ägaren. Stamseryd ligger ca 10 minuter från Gränna med bilen och bara 2-3 från Ölmstad och bussen passerar förbi vilket gör det möjligt att bo på landet utan att vara helt styrd av bil då tillgängligheten underlättas enormt. Varmt välkomna att åka förbi och undersök tomten i lugn och ro, eller boka visning med Tina på 0734131103!

 • Premium
Klostergatan 42 B, Torpa, Jönköpings kommun
Klostergatan 42 B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 42 B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 42 B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 695 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 312 kr/mån
40 357 kr/m²

Välkomna till en riktigt fin city-etta på central och populär adress! Här på Klostergatan 42B kan du nu bli ägare av en rymlig och välplanerad etta, där badrummet totalrenoverades under våren 2020 och köket håller en god standard då det renoverades helt och hållet 2019. Lägenheten känns varm och ombonad och bra planerad med plats för säng, soffa och matbord utan att det känns övermöblerat! De ljusa väggarna och trägolven, i kombination med stora fönster, skapar en ombonad, ljus och hemtrevlig atmosfär. Och hur skönt är det inte med egen tvättmaskin i lägenheten och ett stort och fräscht badrum? Avgiften är klart överkomlig och ligger på dryg 3 300 kr. I den avgiften ingår dessutom fiberabonemang, så det är verkligen en rimlig peng. Varmt välkomna på visning - men glöm inte att anmäla er först!

 • Premium
 • Uteplats
Bermansgatan 13, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Bermansgatan 13, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Bermansgatan 13, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Bermansgatan 13

Villa
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
5 700 000 kr
200 + 112 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Det här fina tvåfamiljshuset är så välskött och välordnat att det saknar motstycke. Här bor en ägare som har ordning på sina grejer och som gjort allt för att huset ska vara i toppskick. Efter 25 år i huset är det nu dags för en ny epok och ägaren vill gärna lämna över huset till en ny familj som kan vårda det på samma sätt framöver. I markplan finns en lägenhet om tre rum och kök med badrum och en stor härlig altan längs med nästan hela baksidan. En trappa upp finns en liknande lägenhet, men som också har ytterligare två sovrum och en toalett samt förvaringsutrymme på vindsvåningen. Från köket kommer du ut till en inglasad balkong som sedan leder vidare ut till en öppen del. Huset är perfekt både som generationsboende, för dig som vill bo billigt med en extra intäkt i form av hyresgäst eller så kan man helt enkelt bygga om så du får ett enfamiljshus på över 200 kvadrat! Bermansgatan ligger mitt emot Króatorpet och utsikten över Vättern är god från flera håll i huset och trädgården. Här finns också ett stort dubbelgarage och även cykelförråd samt en uteplats, lite i skymundan längst in, men med många soltimmar. Energiklassen är C, något som är väldigt ovanligt och vittnar också om att ägaren tänkt på att huset ska må så bra som det bara går. Fjärrvärmeväxlaren är installerad 2019, vilket innebär att du har 15 år kvar av fri service. Varmt välkomna att upptäcka husets alla fördelar på plats!

 • Premium
Berghagavägen 15, Huskvarna, Jönköpings kommun
Berghagavägen 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Berghagavägen 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Berghagavägen 15

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
4 900 000 kr
144 + 91 m²
6 rum
1 254 m² tomt

Med utsikt över gröna vidder tronar denna stora familjevilla! Utöver att huset ligger på en helt fantastisk trädgårdstomt, som följer naturen och bergets sluttning, så har du stora biytor som ger ett mervärde utöver det vanliga. Vad sägs om ett garage på hela 41 kvm, med 2,7 meter i takhöjd? Det finns även en väl tilltagen carport, vilket blir optimal uppställningsplats för husbil, husvagn eller släpkärra. Oroa dig inte för bilen, det finns fortfarande plats för två-tre bilar på uppfarten. Den underbara trädgården måste nämnas igen, den är verkligen något utöver det vanliga då den ligger i sluttning in mot berget. Gamla, välhållna stentrappor tar dig mellan olika etager och nivåer i trädgården. Här finns olika fruktträd och växter som ramar in huset. Och i samma nivå som uterummet är ett fantastiskt spabad placerat, för svalka sommartid och heta bad om vintern. Entréplan består av en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum är delar av samma enhet. Från matplatsen kommer man ut till ett fantastiskt uterum, som i sin tur leder vidare ut till två olika altaner. I entréplan finns också ett badrum, medan det på övervåningen är mer privat med sovrumsdel och toalett. I källarvåningen finns ytterligare ett badrum, med en stor och härlig bastu, groventré med tvättavdelning, gott om förvaringsmöjligheter. Huset är mycket välvårdat och har löpande underhållits; bergvärme, nytt tak, dränering och nytt kök är bara några av grejerna som setts över. Varmt välkomna att höra av er med frågor och anmäla intresse för visning!

 • Premium
Ekeberg Kullen 1, På landet, Jönköpings kommun
Ekeberg Kullen 1, På landet, Jönköpings kommun, bild 2
Ekeberg Kullen 1, På landet, Jönköpings kommun, bild 3

Ekeberg Kullen 1

Fritidshus
På landet, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
96 m²
3 rum
4 632 m² tomt

Längst inne på den lilla grusvägen ligger Ekeberg Kullen 1, ett gammalt torp med anor tillbaka till 1700-talet. Det finns flera byggnader på fastigheten idag och samtliga behöver omvårdnad och kärlek för att kunna klara sig framåt. Här finns alla möjligheter för dig som vill leva ett enkelt liv på landet, med odling och mindre egenhushållning. Eller så river ni byggnaderna och skapar ett helt nytt drömboende, där bara fantasin sätter gränser. Tomten är så pass stor att den går att stycka av, den är på över 4600 kvm! Läget är också suveränt för dig som vill bo avskiljt, men ändå nära stan. Du har mindre än fem minuter med bilen in till Ekhagsrondellen där du har matbutik, pizzeria och café. Och fortsätter man en minut till ner för backen ligger Rosenlunds vårdcentral med apotek. Byggnaderna är så pass gamla att det ej är meningsfullt med en överlåtelsebesiktning från säljarens sida. Fastigheten kommer därför säljas med friskrivningsklausul där säljaren frånsäger sig allt ansvar för dolda fel på fastigheten. Som köpare är det därför extra viktigt att själv genomföra sin undersökningsplikt. Bostaden är idag uthyrd och vi ber att man inte går in på tomten, men åk gärna förbi. Visning kommer hållas samlat innan midsommar. Hör av er om ni har frågor, annars går det bra att anmäla sig på visningen!

 • Premium
Odensåsvägen 12, Barnarp, Jönköpings kommun
Odensåsvägen 12, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Odensåsvägen 12, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Odensåsvägen 12

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
3 200 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Har du barn i förskole- och skolålder? Då kan du inte bo bättre än i denna fina tegelvillan, då det bara tar ungefär två minuter att gå till skolan. Huset ligger längst in på en insticksgata och med ett väldigt fritt och härligt läge. 2022 renoverades badrummen på övervåningen; både ett duschrum och en separat toalett har numera en modern standard och har renoverats i en stilsäker ton. Men det är inte bara badrummet som har genomgått en uppgradering. Med en toppmodern bergvärmeanläggning kan du vara säker på att du inte bara får en behaglig inomhusmiljö året runt, utan också minskar din miljöpåverkan genom att välja en mer hållbar uppvärmningsmetod. Och för de som behöver vara uppkopplade finns fiber indraget, vilket ger dig snabb och tillförlitlig internetuppkoppling för alla dina behov, oavsett om det är för arbete, studier eller underhållning. Tomten ligger som sagt lite för sig själv och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation, samtidigt som den baksida som vetter mot naturen ger en känsla av total avskildhet och lugn. Bortom trädgårdens gränser sträcker sig en orörd natur, vilket ger en oändlig känsla av rymd och frihet. Här kan du vakna upp till sång från fåglar och njuta av den friska luften medan du sippar på eftermiddagskaffet på din egna inbyggda altan. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Premium
Rosenborgsgatan 25, Huskvarna, Jönköpings kommun
Rosenborgsgatan 25, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Rosenborgsgatan 25, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Rosenborgsgatan 25

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 897 kr/mån
19 375 kr/m²

Stor och rymlig trea mitt i centrala Huskvarna. Ta trapporna eller hissen en trappa upp och möts av en ljus och trivsam lägenhet. Lägenheten behöver en hel del kärlek och lite renovering då det mesta här är original. Här finns två sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett luftigt kök samt en balkong med eftermiddagssol. Det är gott om förvaringsmöjligheter, flertalet garderober finns på olika ställen i lägenheten. Dessutom följer det med ett stort källarförråd till bostadsrätten. Läget på Rosenborgsgatan 25 är oslagbart med alla bekvämligheter inom räckhåll för en smidig vardag; livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek finns tillsammans med klädbutiker och restauranger på bara några meters avstånd. Denna trea är belägen i en trygg och välskött förening. Här kan du bo med vetskapen om att du har en pålitlig och fungerande förening som tar hand om fastigheten. Alla ytor, såväl utvändigt som invändigt, sköts minutiöst och är väldigt trevliga att befinna sig i. Till och med det gemensamma soprummet är välordnat och fint. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 21B, Östra Centrum, Jönköpings kommun
Odengatan 21B, Östra Centrum, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 21B, Östra Centrum, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 21B

Lägenhet
Östra Centrum, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 121 kr/mån
35 455 kr/m²

På Odengatan 21B finner du en pärla mitt i stadens hjärta. Denna rymliga tvåa på andra våningen erbjuder gångavstånd till butiker, uteliv och restauranger! Men trots sitt läge vid en av stans huvudgator störs du inte av billjud tack vare välisolerade väggar och bra fönster. Välkommen in i en värld av gammaldags charm kombinerat med moderna bekvämligheter. Här möts du av generösa takhöjder på hela 2,70 meter och vackra fiskbensparketter som löper genom vardagsrummet och sovrummet, skapandes en atmosfär av tidlös elegans. Det ljuva ljuset flödar in genom fönstren större delen av dagen, vilket ger en känsla av rymd och välbefinnande. Köket är en plats där funktionalitet möter stil. Det helvita köket pryds av gråa inslag i både bänkskiva och kakel, vilket ger en modern touch till det klassiska. Här finns även en tvättmaskin, vilket är ett praktiskt och bekvämt inslag för den moderna livsstilen. Det helkaklade badrummet är en fristad för avkoppling och vardagslyx. Här kan du njuta av en stunds egentid medan du tvättar bort dagens bekymmer. Föreningen präglas av stabilitet och ordning, trots sin relativt nya bildning. Den ekonomiska tryggheten och den välskötta styrelsen ger dig som boende en känsla av säkerhet och trygghet. Varmt välkommen att boka tid för visning och upplev själv charmen och bekvämligheten som denna lägenhet har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
Kvarnvägen 13, Petersberg, Jönköpings kommun
Kvarnvägen 13, Petersberg, Jönköpings kommun, bild 2
Kvarnvägen 13, Petersberg, Jönköpings kommun, bild 3

Kvarnvägen 13

Villa
Petersberg, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
5 800 000 kr
230 m²
6 rum
1 803 m² tomt

Uppe på familjära Petersberg hittar vi denna ståtliga villa med tilltalande sällskapsytor. Köket är hjärtat av hemmet och har utformats för att främja gemenskapen kring matlagning och långa middagar. Angränsande till köket finns ett generöst vardagsrum samt ett allrum där gästerna kan njuta av bekvämligheten och ändå vara delaktiga i kökslivet. Den främsta fördelen med detta hem är otvivelaktigt dess förtjusande läge som omfamnar skog och natur, som faktiskt ligger direkt på andra sidan tomtgränsen. Här bor du väldigt luftigt och fritt utan att ha grannen precis inpå husknuten. Med tre helkaklade duschrum och två sovrum erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet. Dock finns gott om utrymme för ytterligare sovrum då flera utrymmen kan enkelt delas av eller omvandlas. För närvarande är huset anpassat för ett par vars barn har flyttat ut, men nu är detta hus redo att välkomna en ny familj som kan trivas och älska det lika mycket som de nuvarande ägarna gjort genom åren. Är ni nyfikna på att utforska om detta kan vara ert nästa hem? Varmt välkommen på visning 1 maj - anmäl er för bästa service!

 • Premium

Visar alla 12