Nyproduktion

Grafiska vägen 4C

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34,5 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 12, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Plånet i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 986 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år
Pris/m²
66 522 kr/m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att flytta in i en helt nyproducerad etta med studiokänsla belägen i det nya spännande projektet Tändstickan. Projektet innehåller två bostadsrättsföreningar, BRF Stickan och BRF Plånet som totalt innehåller 220 stycken nya bostäder. Fastigheten står nu färdig vilket innebär att bostaden finns tillgänglig för visning och direkt tillträde om så önskas.

Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns en balkong i nordvästläge som bjuder till social samvaro och sen eftermiddagssol. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster. Som boende i Brf Plånet får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och optimala förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett garage samt har en gemensam takterrass högt upp i huset med en härlig stadsutsikt i västerläge. Tack vare läget i huset når du terrassen på samma våning som bostaden, perfekt för den som vill njuta av utsikten. Denna bostad är även uppkopplade med Skanska Smartahem vilket innebär du kan styra visa lampor, uttag och kontrollera dörrar och fönster via app. Lägenhetsdörr med digitalt kodlås.

Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast fem minuter!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakt

Elias Rabogliatti

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Elias Rabogliatti, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0704282655