Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elias Rabogliatti

Elias Rabogliatti

Om mig

Vid förmedlingen av din bostad behandlar jag varje detalj och situation som om det vore min egen. Fokus i arbetet ligger i att skapa tryggheten i affären. Önskan är att alla ska förstå min genuina entusiasm för deras situation. Detta arbetssätt hjälper mig att skapa långsiktiga relationer vilket är av största vikt i en marknad utsatt för hög konkurrens. Ett arbetssätt som tillsammans med Länsförsäkringars starka varumärke och banksamarbete ger mig optimala förutsättningar i er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Mån 3 jun kl 17:00
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 32

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
5 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
5 948 kr/mån
71 364 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare i populära Vasastan i Göteborg där både en harmonisk och modern boendemiljö återfinns. Med rymliga rum och gott om förvaringsmöjligheter skapar bostaden en bekväm och funktionell livsstil. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social atmosfär och med en imponerande köksö bjuder bostaden in till gemensamma måltider och samvaro. Tack vare de stora fönsterpartierna i vardagsrummet ges en fantastisk utsikt över hela Vasa och bostaden fylls med optimalt, naturligt ljus. Balkongen i söderläge, belägen näst högst upp i huset, erbjuder en privat och avkopplande utomhusyta där man kan njuta av soliga dagar och rofyllt lugn mot innergården. Det sobra badrummet är luftigt och besitter golvvärme samt tvättstation vilket ger ytterligare bekvämlighet i vardagen. I Brf Askungen 1 bor man i en ekonomiskt stark förening med stora hyresintäkter från föreningens lokaler. Vidare bor man i ett av Göteborgs mest omtyckta och historiska område som bjuder på allt man kan önska sig. Samtidigt som du bor i ett lugnt och avskilt område så finns innerstadspulsen med alla dess bekvämligheter precis runt hörnet. Här kan du helt enkelt få det bästa av båda världar. Precis i närområdet finns Vasastadens kafé- och restaurangstråk med ett gott utbud och enbart några meter bort finns Landala Torg med matbutik, apotek, torghandel och gym. Du bor även med bekvämt avstånd till knutpunkten Vasaplatsen där det alltid finns en buss eller spårvagn som tar dig i önskad riktning till andra delar av staden.´ Välkommen till denna bostad med en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och en fantastisk utsikt, vilket gör den till en attraktiv och eftertraktad plats att kalla hem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 24

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
2 082 kr/mån
79 800 kr/m²

Välkommen till denna smarta lägenhet med öppen planlösning, ljusinsläpp samt mycket god förvaring för sina kvadratmetrar i omtyckta Majorna. Här har man tänkt på allt ifrån stora fönsterpartier till snygga inredningsdetaljer som genomgående ekparkett och lyxiga tillval. Som inte det vore nog finns en uteplats som bjuder till sociala sammankomster. Som boende i HSB Brf Sannaparken får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och dessutom erbjuder föreningen en övernattningslägenhet samt flera andra fördelar. Inspirationen till bygget är en blandning av gammalt och nytt, traditionellt och tidlöst. Föreningen satsar mycket på ett hållbart boende med gemensamma utrymmen som cykelservicerum. En bostad för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart! Njut av den grönskande innergården och av all den lyx som nyproduktion ger. Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till butiker, uppskattade restauranger, gym, matbutiker och allt som vardagen kräver. En härlig dag kan t.ex. spenderas genom att ta en cykeltur till härligt vatten vid Saltholmen och nå Göteborgs södra skärgård på ca 20 minuter. Underskatta inte området Klippan, ett kulturrikt område vid Röda sten där det finns flertalet konstutställningar och kvalitativa restauranger. Inom gångavstånd till Kungsladugård i Majorna finns även flertalet skolor och förskolor. Det här är området som passar alla olika typer av människor och olika åldrar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Scoutgatan 6, Almedal, Göteborgs kommun
 • Idag kl 14:30
Scoutgatan 6, Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Scoutgatan 6, Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Scoutgatan 6

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
4 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/7
4 789 kr/mån
55 893 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem med fönster i två väderstreck och öppen planlösning, högt upp i huset! Detta hem bjuder på välplanerade ytor med goda förvaringsmöjligheter genom förråd i bostaden samt flera stora skjutdörrsgarderober. Denna nyproducerade bostad är i mycket gott skick och bjuder den lyx av kvalitativa materialval i både kök och badrum. Här har säljarna gjort flertalet lyxiga tillval för köparens bekvämlighet. Här finns gott om plats för matbord där du kan bjuda in till härliga middagar samt generös plats för soffgrupp med tillhörande möbler. Från vardagsrummet når du en rymlig balkong i optimalt solläge med gott om plats för utemöbler. Eftersom bostaden har fönster i två väderstreck och ligger högt upp i huset med fritt läge ger det möjlighet till en i grunden mycket ljus bostad samt många och fler soltimmar. Njut av att bo i ett helt nytt område där du har allt som vardagen behöver; butiker, restauranger, gym, apotek och matbutiker. I detta kvarter finns även en bilpool för dig som vill leva utan förbindelser till bil, samt tillgång till shopping genom Mölndals galleria inom 10 minuter på cykeln. Södra centrum är på god väg till att bli en förlängning av stan med även cykelavstånd till centrala Göteborg, gångavstånd till kollektivtrafik som tar en till grönskande områden som Änggårdsbergen eller Slottsskogen på kort tid. Om man gillar att röra sig i vackra naturområden så finns även Safjällets naturreservat en dryg kilometer från din dörr, här finns lummig skog, upplysta löparspår samt utegym. Varmt välkommen till att kontakta oss för mer information om ditt framtida hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sixten Camps gata 4, Nya Gårda, Göteborgs kommun

Sixten Camps gata 4

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/7
4 499 kr/mån
59 085 kr/m²

Välkommen till denna praktiska trea med två balkonger i fritt söderläge, trevligt belägen med utsikt över Göteborgs vackra Spårvagnsmuseum (K-märkt) och rogivande Gullbergsån. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär och möjliggör för trevliga sammankomster med släkt eller vänner. Det moderna köket är fullutrustat och det stilrena badrummet bjuder på bekvämlighet i form av både tvättmaskin och torktumlare. Här finner du även två generösa sovrum med gott om förvaring, varav ett med en praktisk walk-in-closet och det andra med stor skjutdörrsgarderob. I källarplan hittas även ett av de större förråden för köparens bekvämlighet. Inom samfälligheten finns 6 föreningar som samsas om den trevliga innergården samt garage. Sixten Camps gata 4 ligger i trevliga Nya Gårda, som är känt för att vara tryggt och lugnt men ändå mycket centralt och nära till kommunikation i form av Centralstationen och det större vägarna. Precis utanför huset rinner Gullbergsån, där det finns flera sittplatser och möjligheter att ta en löprunda längs med ån. I kvarteret finns det också ett bra utbud av service, som närbutik, bageri, restauranger och frisör. En kort promenad bort finns Svingeln och Olskrokstorget, där man hittar ett komplett utbud av service såsom butiker, gym, restauranger, caféer och kommunikationer. Precis utanför huset finns även en smidig cykelväg och promenadslinga som tar dig till de centrala delarna av Göteborg på bara några minuter. Varmt välkommen med att kontakta oss för att ta del av denna storstadspärla!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4