Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elias Rabogliatti

Elias Rabogliatti

Om mig

Vid förmedlingen av din bostad behandlar jag varje detalj och situation som om det vore min egen. Fokus i arbetet ligger i att skapa tryggheten i affären. Önskan är att alla ska förstå min genuina entusiasm för deras situation. Detta arbetssätt hjälper mig att skapa långsiktiga relationer vilket är av största vikt i en marknad utsatt för hög konkurrens. Ett arbetssätt som tillsammans med Länsförsäkringars starka varumärke och banksamarbete ger mig optimala förutsättningar i er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 32

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
5 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/6
5 948 kr/mån
71 364 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare i populära Vasastan i Göteborg där både en harmonisk och modern boendemiljö återfinns. Med rymliga rum och gott om förvaringsmöjligheter skapar bostaden en bekväm och funktionell livsstil. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social atmosfär och med en imponerande köksö bjuder bostaden in till gemensamma måltider och samvaro. Tack vare de stora fönsterpartierna i vardagsrummet ges en fantastisk utsikt över hela Vasa och bostaden fylls med optimalt, naturligt ljus. Balkongen i söderläge, belägen näst högst upp i huset, erbjuder en privat och avkopplande utomhusyta där man kan njuta av soliga dagar och rofyllt lugn mot innergården. Det sobra badrummet är luftigt och besitter golvvärme samt tvättstation vilket ger ytterligare bekvämlighet i vardagen. I Brf Askungen 1 bor man i en ekonomiskt stark förening med stora hyresintäkter från föreningens lokaler. Vidare bor man i ett av Göteborgs mest omtyckta och historiska område som bjuder på allt man kan önska sig. Samtidigt som du bor i ett lugnt och avskilt område så finns innerstadspulsen med alla dess bekvämligheter precis runt hörnet. Här kan du helt enkelt få det bästa av båda världar. Precis i närområdet finns Vasastadens kafé- och restaurangstråk med ett gott utbud och enbart några meter bort finns Landala Torg med matbutik, apotek, torghandel och gym. Du bor även med bekvämt avstånd till knutpunkten Vasaplatsen där det alltid finns en buss eller spårvagn som tar dig i önskad riktning till andra delar av staden.´ Välkommen till denna bostad med en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och en fantastisk utsikt, vilket gör den till en attraktiv och eftertraktad plats att kalla hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 24, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 24

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
2 082 kr/mån
79 800 kr/m²

Välkommen till denna smarta lägenhet med öppen planlösning, ljusinsläpp samt mycket god förvaring för sina kvadratmetrar i omtyckta Majorna. Här har man tänkt på allt ifrån stora fönsterpartier till snygga inredningsdetaljer som genomgående ekparkett och lyxiga tillval. Som inte det vore nog finns en uteplats som bjuder till sociala sammankomster. Som boende i HSB Brf Sannaparken får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och dessutom erbjuder föreningen en övernattningslägenhet samt flera andra fördelar. Inspirationen till bygget är en blandning av gammalt och nytt, traditionellt och tidlöst. Föreningen satsar mycket på ett hållbart boende med gemensamma utrymmen som cykelservicerum. En bostad för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart! Njut av den grönskande innergården och av all den lyx som nyproduktion ger. Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till butiker, uppskattade restauranger, gym, matbutiker och allt som vardagen kräver. En härlig dag kan t.ex. spenderas genom att ta en cykeltur till härligt vatten vid Saltholmen och nå Göteborgs södra skärgård på ca 20 minuter. Underskatta inte området Klippan, ett kulturrikt område vid Röda sten där det finns flertalet konstutställningar och kvalitativa restauranger. Inom gångavstånd till Kungsladugård i Majorna finns även flertalet skolor och förskolor. Det här är området som passar alla olika typer av människor och olika åldrar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Grafiska Vägen 4A, Almedal, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Grafiska Vägen 4A, Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Grafiska Vägen 4A, Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Grafiska Vägen 4A

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
2 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/9
3 595 kr/mån
47 075 kr/m²

Nu kan vi presentera denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med balkong i härligt soligt läge, nybyggt 2022. Här har man tänkt på allt ifrån rogivande och smakfulla väggkulörer till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns en gedigen balkong som bjuder till social samvaro. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster i två väderstreck. Som boende i Brf Stickan får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och optimala förvaringsmöjligheter, dessutom erbjuder föreningen ett garage. Bostaden är ansluten till Skanska SmartaHem. Detta möjliggör att mycket i hemmet går att sköta elektroniskt enkelt och smidigt via en mobilapp, såsom belysning och el. Det är dessutom ett nyckelfritt låssystem för att underlätta vardagen. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart! Här får man plats med dubbelsäng i sovrummet, rejäl matgrupp i köket namngett med Skanskas koncept och en större soffgrupp i sällskapsrummet. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter både i förrådet, i sovrummets stora skjutdörrsgarderob samt den rymliga klädkammaren. Likaså badrummet är stort och erbjuder kombimaskin. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller singelhushåll som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas! Bosätt dig i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym- ett nyöppnat Nordic wellness ligger alldeles intill . Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Korsvägen nås på 5 minuter via hållplatsen ”Elisedal” som ligger tvåhundra meter från bostaden. Nära till Delsjöns naturområde med möjlighet till golf, bad och motionsslingor. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mölndalsvägen 89D, Almedal, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Mölndalsvägen 89D, Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 89D, Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 89D

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/9
3 801 kr/mån
54 455 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en toppmodern gaveltvåa högt upp i huset, producerad år 2018, längs populära Mölndalsvägen. Här finner ni en riktigt smakfull bostad med genomgående ljusa och toppmoderna materialval samt breda fönsterpartier med ljus från tre väderstreck. Den yteffektiva planlösningen inger en känsla av rymd och bostaden känns betydligt större än sina 55 kvadratmetrar. Den rymliga balkongen utgör ett mycket trivsamt extra utrymme där loungemöbler får plats, hit bjuder man med fördel in till middagar med nära och kära. Till bostaden hör ett stort förråd som ligger i direkt anslutning till bostaden, mycket praktiskt för köparen! Brf Södra Nova är en välskött förening belägen i nybyggd fastighet, föreningen förfogar även över egna parkeringsplatser i garaget under fastigheten. I det ljusa sällskapsrummet med fönster i flertalet väderstreck finns det plats för en rejäl matgrupp och en större soffgrupp. Från köket når man genom en vacker skjutdörr bostadens sovrum. Här får man plats med dubbelsäng och det finns goda förvaringsmöjligheter genom den rymliga garderoben. Även fast sovrummets fönster vetter mot en större väg kan du sova lugnt och tyst genom extra isolerade fönster. Likaså är badrummet stort och erbjuder kombimaskin för enkelhet i vardagen. Här hittas även inbyggda högtalare i kommoden. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller singelhushåll som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas! Bosätt dig i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger, franskt bageri och gym - ett nyöppnat Nordic Wellness ligger alldeles intill . Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4