Munkhagsgatan 114A

Johannelund, Linköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
Riksbyggen BRF Trumspelaren
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
1 467 kr/mån
Pris/m²
45 094 kr/m²

Välkommen till grönskande läge i Johannelund. Här finns ett mysigt hem i välskött förening med gott om gemensamma ytor och faciliteter. Det erbjuds övernattningsrum, gemensamhetslokal, gym och bastu samt att lägenheten disponerar hela två förråd.
Läget i markplan ger en riktigt generös uteplats med trädäck och utblick mot grönskande plan, gräsyta och föreningens gemensamma tomt. Hela lägenheten är smart planerad med gott om funktion där det finns gott om ljus. I hallen finns plats för avhängning samt access till ett helkaklat och fräscht duschrum.
Rummet upplevs luftigt och har flera alternativa möbleringsmöjligheter. Här finns även en separat klädkammare samt en funktionell kokvrå i vinkel med modern karaktär.
Lägenheten har västligt läge vilket ger uteplatsen ett ypperligt läge för härliga sommarkvällar. I närområde finns bland annat utegym, tennisbanor, hockeybana, skateanläggning, fin lek- o plaskdamm samt ett stort serviceutbud vid Johannelund och ytterligare handelsplats vid Ekholmens centrum. Det finns ett varierat utbud av rekreationsmiljöer, både vid Stångåns vackra vatten, så som fotbollsplaner, Johannelundsbadet med volleybollplan, samt Hackefors med löp och skidspår samt även vid Tinnerö eklandskap. Goda bussförbindelser och cykelleder till både city samt stadens större arbetsplatser och LiU vilket gör lägenheten perfekt som första lägenhet eller pendlingsboende i mysiga kvarter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Cornelia Gillberg

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Cornelia Gillberg, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46723342316