Olaus Magnus väg 48

Johanneshov, Stockholms kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Våning
-1 av 3
Byggår
1940
Förening
BRF Spindeln 2 i Hammarbyhöjden
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
2 159 kr/mån
Driftkostnad
8 800 kr/år
Pris/m²
72 917 kr/m²

Letar du efter en inflyttningsklar pärla i ett perfekt läge med stadspuls, kommunikationer och naturen i närheten?
På populära Olaus Magnus väg 48 hittar du denna smakfullt renoverade etta om 24 kvm som erbjuder ett boende i toppklass, prefekt för dig som ställer krav på ditt boende. Här erbjuds både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten, ett lätt möblerat rum, renoverat badrum och kök!

Med bara någon minuts promenad till Skärmarbrink och Globen är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Är du bilburen så är det lätt med parkering i området via Stockholmsstads boendeparkering.

Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Skärmarbrink är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Även Bonne femme finns på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och underbara bullar!

Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Nackareservatet och dess natur, även Sickla sjön och Blåsutparken finns inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicii Arena och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Se denna lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

Kontakta mäklaren

Julia Larsson

BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
Mäklare Julia Larsson, BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
070-046 26 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.